Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç sorma canım büyük hayal kırıklığı
ama sonraki tedavilerimde de iğneden sonra bakmadılar hiç çatladı mı çatlamadı mı diye
Benim de bakılmadı iğne verip yolladı adet gecikirse bir hafta sonra regl olursan 3.Gün Gel dedi okadar yani... senin aşılama ama daha bir dikkatli olmaları lazımdı ihmallik işte

canım ben de hiç anlamıyorum çatladığını
sadece bir kez eggwhite denen akıntıyı görmüştüm heaa çatlamış demiştim.
nasıl müsait olacaksanız beraberlik olsun canım. bugün yarın sonraki gün.

selam canim bnde ayni yerde cekldm sifir aci muayene aynisi 3 5 dklk bisi herkese tvsiye ettim burda. Bnde bu olay cihaz ve yerle alakali eski yontem uygulayn yerler var onlar anestezili yapiyorms normalde anestezlk bisi degl cnku:) bnde korkuo gidp bu mydu demstm. Hayirli haberler alrsn inss canim snde

hiç sorma canım büyük hayal kırıklığı
ama sonraki tedavilerimde de iğneden sonra bakmadılar hiç çatladı mı çatlamadı mı diye

Canim bu asilamada banada bakilmadi.hatta doktoruma sordum igne yapilsada catlamama imkani oluyormus diye dogru dedi yinede asilama oncesi bakmadi oyle kör sagir yapildi. ALLAHA EMANET VALLA.

Al bendende o kadar bende ilk kullandigim ay su gibi akinti oldu hehh catladi dedim.ama sonraki aylarda akinti falan da olmadi.

Canim bu asilamada banada bakilmadi.hatta doktoruma sordum igne yapilsada catlamama imkani oluyormus diye dogru dedi yinede asilama oncesi bakmadi oyle kör sagir yapildi. ALLAHA EMANET VALLA.
hiç kimse bakmıyor benim duyduğum okuduğum canım
devlette de bakmadılar, aşılamayı yapıp yolladılar
ben bu sefer bakmasını istiycem ama doktordan
progesteron testi de istiycem
en azından yumurtladığımdan emin olurum

canm benim iğneden sonra hiç bir şekilde akıntı falan olmadı başka belirti de olmadı her zamankinden dahada kuruydu bende tereddüt etmiştim ama doktor kesinlikle çatlamış yumurtan umutlan demişti

canm benim iğneden sonra hiç bir şekilde akıntı falan olmadı başka belirti de olmadı her zamankinden dahada kuruydu bende tereddüt etmiştim ama doktor kesinlikle çatlamış yumurtan umutlan demişti
Ay inşallah 24. Saatte değerlendiricem 36. Saatte daha eşim işte oluyor 39. Saatte tekrar ilişkide bulunabileceğim. 39. Saatte olsa bir şey olur mu ?

Bence yumurtan gelişmiştir canım o zaman bile iyiymiş boyutu. Çatlama iğnesi dediğim gibi illaki bi belirti yapmıyo canım obu takma hiç kafana

A AloeeVeraa canim bu promen k gunde 1 tanemi 2 tanemi.bazilarina 2 tane veriyorlar
Bize doktorum günde bi tane verdi canım. Akşam yemekten sonra içsin dedi öyle yapıyoruz bizde. Sizde zaten bi problem de olmadığı için 1 tane rahat rahat yeter kuzum

Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar al tedavinden

Kızlar dün 1 bugün 2 benim yumurta çatladı herhalde
Evet canım bu durum çatlamış okduğunu gösteriyo ama anlamadığım şey regle bu kadar az kala nasıl yumurtlamış olabilirsin ki. Bakalım geç mi regl olucaksın. Bu arada çok iyi değerlendir bugünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…