- 25 Aralık 2018
- 288
- 360
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.521
Benim de bakılmadı iğne verip yolladı adet gecikirse bir hafta sonra regl olursan 3.Gün Gel dedi okadar yani... senin aşılama ama daha bir dikkatli olmaları lazımdı ihmallik iştehiç sorma canım büyük hayal kırıklığı
ama sonraki tedavilerimde de iğneden sonra bakmadılar hiç çatladı mı çatlamadı mı diye
canım ben de hiç anlamıyorum çatladığınıAyy çok teşekkür ederim destek olduğun için canım. Ya birde merak ettiğim bir şey daha var. Şuan iğneden sonra 20. Saat fakat bende ne kasık ağrısı ne batması hiçbir şey yok sadece çok çok hafif idrardan sonra peçeteye akıntı geliyor ama varla yok arası. Acaba çatlamadı mı daha neden böyle çok moralim bozuk
selam canim bnde ayni yerde cekldm sifir aci muayene aynisi 3 5 dklk bisi herkese tvsiye ettim burda. Bnde bu olay cihaz ve yerle alakali eski yontem uygulayn yerler var onlar anestezili yapiyorms normalde anestezlk bisi degl cnku:) bnde korkuo gidp bu mydu demstm. Hayirli haberler alrsn inss canim sndeMerhaba bende 3 ay önce hsg filmi çektirdim. çok araştırdım ağrılı olduğunu duymuştum. Echomar şişli de cevat bayram var bu konuda çok ünlü internetten araştırabilirsiniz. Sıfır acı jinekolojik muhane gibi geçti. Bitti dediğinde inanamamıştım :)
ama farklı yerlerde acılı olduğunu bende duymuştum maalesef.
hiç sorma canım büyük hayal kırıklığı
ama sonraki tedavilerimde de iğneden sonra bakmadılar hiç çatladı mı çatlamadı mı diye
canım ben de hiç anlamıyorum çatladığını
sadece bir kez eggwhite denen akıntıyı görmüştüm heaa çatlamış demiştim.
nasıl müsait olacaksanız beraberlik olsun canım. bugün yarın sonraki gün.
hiç kimse bakmıyor benim duyduğum okuduğum canımCanim bu asilamada banada bakilmadi.hatta doktoruma sordum igne yapilsada catlamama imkani oluyormus diye dogru dedi yinede asilama oncesi bakmadi oyle kör sagir yapildi. ALLAHA EMANET VALLA.
canım çok çok tebrik ederim. Umarım hersey yolunda gider hep. Ben de beklemedeyim. Regl günüm dündü. Belirtilerini söyler misin? :)Test sonucum 98,5şaşkınlıktan bayılacağım
ay keşke anlasak canım yaAl bendende o kadar bende ilk kullandigim ay su gibi akinti oldu hehh catladi dedim.ama sonraki aylarda akinti falan da olmadi.
canm benim iğneden sonra hiç bir şekilde akıntı falan olmadı başka belirti de olmadı her zamankinden dahada kuruydu bende tereddüt etmiştim ama doktor kesinlikle çatlamış yumurtan umutlan demiştiAyy çok teşekkür ederim destek olduğun için canım. Ya birde merak ettiğim bir şey daha var. Şuan iğneden sonra 20. Saat fakat bende ne kasık ağrısı ne batması hiçbir şey yok sadece çok çok hafif idrardan sonra peçeteye akıntı geliyor ama varla yok arası. Acaba çatlamadı mı daha neden böyle çok moralim bozuk
ay keşke anlasak canım ya
ateş ölçme yöntemini uyguladım onda bile anlamadım valla ne zaman yumurtladığımı :)
Kızlar dün 1 bugün 2 benim yumurta çatladı herhalde
Ay inşallah 24. Saatte değerlendiricem 36. Saatte daha eşim işte oluyor 39. Saatte tekrar ilişkide bulunabileceğim. 39. Saatte olsa bir şey olur mu ?canm benim iğneden sonra hiç bir şekilde akıntı falan olmadı başka belirti de olmadı her zamankinden dahada kuruydu bende tereddüt etmiştim ama doktor kesinlikle çatlamış yumurtan umutlan demişti
Bence yumurtan gelişmiştir canım o zaman bile iyiymiş boyutu. Çatlama iğnesi dediğim gibi illaki bi belirti yapmıyo canım obu takma hiç kafanaPcoluyum ve doktor sağda bir yumurtamın geliştiğini söylemişti. Acaba diyorum daha çatlamadı mı 36. Saatte falan çatlar diyenler var. 4 gün önce 18 mm demişti yumurtama üç gün üç öğün letu diye bir ilaç kullan biraz daha gelişir üçüncü gün iğneni ol dedi. Dün ilaç bitti iğnemi de oldum işte
Bize doktorum günde bi tane verdi canım. Akşam yemekten sonra içsin dedi öyle yapıyoruz bizde. Sizde zaten bi problem de olmadığı için 1 tane rahat rahat yeter kuzumA AloeeVeraa canim bu promen k gunde 1 tanemi 2 tanemi.bazilarina 2 tane veriyorlar
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar al tedavindenMerhaba kızlar bu ay aşılama için yola koyulduk bizde. Klomen kullanıyorun 3. kez. Cumartesi yumurtanın durumuna bakmak için kontrole gidecem yeterince olgunlaşmışsa çatlatma iğnesine geçecez. Beklemedeyim burdan beraber takip edelim istedim
Evet canım bu durum çatlamış okduğunu gösteriyo ama anlamadığım şey regle bu kadar az kala nasıl yumurtlamış olabilirsin ki. Bakalım geç mi regl olucaksın. Bu arada çok iyi değerlendir bugünleriKızlar dün 1 bugün 2 benim yumurta çatladı herhalde
Demekki geçmi yumurtluyorsun canım sen allahalaKızlar dün 1 bugün 2 benim yumurta çatladı herhalde
Tamam çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinBence yumurtan gelişmiştir canım o zaman bile iyiymiş boyutu. Çatlama iğnesi dediğim gibi illaki bi belirti yapmıyo canım obu takma hiç kafana
Rica ederiim :)Tamam çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?