- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.541
Hayır canm bisey olmaz inşallah olumlu sonuç alirsinAy inşallah 24. Saatte değerlendiricem 36. Saatte daha eşim işte oluyor 39. Saatte tekrar ilişkide bulunabileceğim. 39. Saatte olsa bir şey olur mu ?
Öyleymiş bende şaşkınım bata 4 gün var şuan ben normalde bu günler pek ilişkiye girmem bile bakalım hayırlısı değerlendireceği 3 gün daha herhalde 12 gün sonraya çıkar adet olmazsam düşüncem inşallah üzerine adet olmamDemekki geçmi yumurtluyorsun canım sen allahala
Değerlendireceğim şuanda üzerine adet olurmuyum korkum o panik olacağım gebelik olsa 10 gün en az ÇıkmazEvet canım bu durum çatlamış okduğunu gösteriyo ama anlamadığım şey regle bu kadar az kala nasıl yumurtlamış olabilirsin ki. Bakalım geç mi regl olucaksın. Bu arada çok iyi değerlendir bugünleri
Normal şartlarda bu kadar geç yumurtlamayla geç adet olman lazım canım, çünkü üstüne göreme denilen şey zaten adet gibi bi şey değilmiş daha çok lekelenme tarzında ve adete bi kaç gün kala ya da adetten bi kaç gün sonra oluyomuş. Bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum canımDeğerlendireceğim şuanda üzerine adet olurmuyum korkum o panik olacağım gebelik olsa 10 gün en az Çıkmaz
Oyyy canımsın yaaa, inşallah bitanem, rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah bu ayKuzum insallah 3 4 güne kipkirmizi 2.cizgiyi gormek nasip olur
ayy keşke artık bebiş gelsin :) çatlatma iğnemi yaptırmıştım şimdi bat ı bekliyorum hayırlısı bakalım :)selam canim bnde ayni yerde cekldm sifir aci muayene aynisi 3 5 dklk bisi herkese tvsiye ettim burda. Bnde bu olay cihaz ve yerle alakali eski yontem uygulayn yerler var onlar anestezili yapiyorms normalde anestezlk bisi degl cnku:) bnde korkuo gidp bu mydu demstm. Hayirli haberler alrsn inss canim snde
İnşallah meraktan öleceğim öyle moda girdimki sanki ovulsayonda görünce kesin oluyor :)Normal şartlarda bu kadar geç yumurtlamayla geç adet olman lazım canım, çünkü üstüne göreme denilen şey zaten adet gibi bi şey değilmiş daha çok lekelenme tarzında ve adete bi kaç gün kala ya da adetten bi kaç gün sonra oluyomuş. Bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum canım
En azından günleri bildiğin için olma ihtimali daha fazla oluyo canım :)İnşallah meraktan öleceğim öyle moda girdimki sanki ovulsayonda görünce kesin oluyor :)
Hayirlisi olsn inss gelir tez zamandaayy keşke artık bebiş gelsin :) çatlatma iğnemi yaptırmıştım şimdi bat ı bekliyorum hayırlısı bakalım :)
Ben de dün iğne vuruldum aramızda bir buçuk saat var . Doktor bana iğne vurulduğun gün iliski yaşama demedi sadece 36 saate çatlaması beklenir gün aşırı değerlendirin dedi . Siz de böylesi deyince bi düşündüm . İğneden önceki gün ben yaşamadım da.En son ilişki iğneden bir gün önce oldu. Yani 06.01.2019 da iğnemi sen dün akşam 07.01.2019 da 18.00 da vurundum. Bende bugün öğlen 1 de ilişki olsa diyorum. Gün içerisinde bir ilişki yeterli mi ? Yarın 36. Saatte bir daha yapsam
İşte iğneyi oluyoruz ama catliyor mu ? Bir kesinliği yokAyın 17 de çağırdı bakalım diye tekrardan iğneye rağmen çatlamamış bilmiyorum kikısmet nasip artık herşey işte yarın başla klomene dedi kistle onu içsem nasıl olurki acaba
Benim de 19 mm di iğne olabilirsin dedi canim her doktor farklıPcoluyum ve doktor sağda bir yumurtamın geliştiğini söylemişti. Acaba diyorum daha çatlamadı mı 36. Saatte falan çatlar diyenler var. 4 gün önce 18 mm demişti yumurtama üç gün üç öğün letu diye bir ilaç kullan biraz daha gelişir üçüncü gün iğneni ol dedi. Dün ilaç bitti iğnemi de oldum işte
Ne güzel:) progesteron testiyle mi anlaşıldı çatladığı . İnşallah bizimkilerde .canm benim iğneden sonra hiç bir şekilde akıntı falan olmadı başka belirti de olmadı her zamankinden dahada kuruydu bende tereddüt etmiştim ama doktor kesinlikle çatlamış yumurtan umutlan demişti
İnşallah adet olmassın canım bi bakmışsın tutmuş :)Öyleymiş bende şaşkınım bata 4 gün var şuan ben normalde bu günler pek ilişkiye girmem bile bakalım hayırlısı değerlendireceği 3 gün daha herhalde 12 gün sonraya çıkar adet olmazsam düşüncem inşallah üzerine adet olmam
İnşallah canım keşke öyle ilgilenen doktorlar olsa bir ay boşa gittiİşte iğneyi oluyoruz ama catliyor mu ? Bir kesinliği yok. İnşallah çatlar daha etkili olur .
Yok ultrasonda baktı test yapılmadı insallah canım darisi size:)Ne güzel:) progesteron testiyle mi anlaşıldı çatladığı . İnşallah bizimkilerde .
Ah ah keşke rabbim hepimize tez zamanda nasip etsinİnşallah adet olmassın canım bi bakmışsın tutmuş :)
İnşallah bi haber alayım ilk buraya yazacağım en yakın arkadaşım bile söylemedim yazmadım size yazdım Allah sabırla yazan herkesten razı olsunNormal şartlarda bu kadar geç yumurtlamayla geç adet olman lazım canım, çünkü üstüne göreme denilen şey zaten adet gibi bi şey değilmiş daha çok lekelenme tarzında ve adete bi kaç gün kala ya da adetten bi kaç gün sonra oluyomuş. Bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Öyleymiş bende şaşkınım bata 4 gün var şuan ben normalde bu günler pek ilişkiye girmem bile bakalım hayırlısı değerlendireceği 3 gün daha herhalde 12 gün sonraya çıkar adet olmazsam düşüncem inşallah üzerine adet olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?