Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demekki geçmi yumurtluyorsun canım sen allahala
Öyleymiş bende şaşkınım bata 4 gün var şuan ben normalde bu günler pek ilişkiye girmem bile bakalım hayırlısı değerlendireceği 3 gün daha herhalde 12 gün sonraya çıkar adet olmazsam düşüncem inşallah üzerine adet olmam

Değerlendireceğim şuanda üzerine adet olurmuyum korkum o panik olacağım gebelik olsa 10 gün en az Çıkmaz

Değerlendireceğim şuanda üzerine adet olurmuyum korkum o panik olacağım gebelik olsa 10 gün en az Çıkmaz
Normal şartlarda bu kadar geç yumurtlamayla geç adet olman lazım canım, çünkü üstüne göreme denilen şey zaten adet gibi bi şey değilmiş daha çok lekelenme tarzında ve adete bi kaç gün kala ya da adetten bi kaç gün sonra oluyomuş. Bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum canım

ayy keşke artık bebiş gelsin :) çatlatma iğnemi yaptırmıştım şimdi bat ı bekliyorum hayırlısı bakalım :)

İnşallah meraktan öleceğim öyle moda girdimki sanki ovulsayonda görünce kesin oluyor :)

Ben de dün iğne vuruldum aramızda bir buçuk saat var . Doktor bana iğne vurulduğun gün iliski yaşama demedi sadece 36 saate çatlaması beklenir gün aşırı değerlendirin dedi . Siz de böylesi deyince bi düşündüm . İğneden önceki gün ben yaşamadım da.

Ayın 17 de çağırdı bakalım diye tekrardan iğneye rağmen çatlamamış bilmiyorum ki kısmet nasip artık herşey işte yarın başla klomene dedi kistle onu içsem nasıl olurki acaba
İşte iğneyi oluyoruz ama catliyor mu ? Bir kesinliği yok . İnşallah çatlar daha etkili olur .

Benim de 19 mm di iğne olabilirsin dedi canim her doktor farklı

canm benim iğneden sonra hiç bir şekilde akıntı falan olmadı başka belirti de olmadı her zamankinden dahada kuruydu bende tereddüt etmiştim ama doktor kesinlikle çatlamış yumurtan umutlan demişti
Ne güzel:) progesteron testiyle mi anlaşıldı çatladığı . İnşallah bizimkilerde .

İnşallah bi haber alayım ilk buraya yazacağım en yakın arkadaşım bile söylemedim yazmadım size yazdım Allah sabırla yazan herkesten razı olsun

Canim eger bata 4gun varsa hamiledindir bence hamile olmadigindan once emin ol.cunkü döllenmenin ilk zamanlarindaki sürekli iliski bebegi bozabilirmis.

Kizlar doktorumla konustum artik birakalim dedim yoruldum cünkü. 1 hastasi varmis 5.klomenden sonra artik olmaz dedigi ay hamile kalmis.yeni tedavi icin geldiklerinde doktorum beta hcg bakalim yinede demiş ve beta hcg 500 cikmis.kari koca şoka girmisler.birdaha bende regli olnadan test yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…