- 25 Aralık 2018
- 288
- 360
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.561
Canım aşılamadan vazmıgeçtin ki aramı veriyorsun... anlıyorum seni çok yorucu bir süreç yıpranıyoruz bende bu ay özellikle çok yoruldum beklemekten oda boşaymış zatenKizlar doktorumla konustum artik birakalim dedim yoruldum cünkü. 1 hastasi varmis 5.klomenden sonra artik olmaz dedigi ay hamile kalmis.yeni tedavi icin geldiklerinde doktorum beta hcg bakalim yinede demiş ve beta hcg 500 cikmis.kari koca şoka girmisler.birdaha bende regli olnadan test yapmam
Sendende razı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahİnşallah bi haber alayım ilk buraya yazacağım en yakın arkadaşım bile söylemedim yazmadım size yazdım Allah sabırla yazan herkesten razı olsun
Canım aşılamadan vazmıgeçtin ki aramı veriyorsun... anlıyorum seni çok yorucu bir süreç yıpranıyoruz bende bu ay özellikle çok yoruldum beklemekten oda boşaymış zaten
Haklısın canım kimyasalda sevinip geri üzülmek daha kötü.. bende kimyasaldan sonra gebelik kolaylaştığını duydum sen klomeni kullanacaksın ozaman canım değilmi inşallah tahlil sonuçlarında güzel çıkarAynen canim hic gebelik olmasaydi tutmadi der üzülürdüm ama gebelik olup düsünce daha zor. Bilmiyorumki kuzum internette kimyasal gebelikten sonra gebelik daha kolay diyor... daha yumurtalarin gelisip gelismeyecegi tahlillerin iyi cikip cikmayacagi belli degil.doktorum bu ay bos gibi düşün ama klomeni kullan duruma göre yol haritasi cizeriz dedi.oyüzden pek takmiyorum kafaya .tahlil sonuclarina odaklandim.
Haklısın canım kimyasalda sevinip geri üzülmek daha kötü.. bende kimyasaldan sonra gebelik kolaylaştığını duydum sen klomeni kullanacaksın ozaman canım değilmi inşallah tahlil sonuçlarında güzel çıkar
Haklısın canım kullanma iğne vermediler değilmi sana yumurta geliştirici o daha etkili klomeni üst üste mi beş ay kullandın ara verdiğin oldumuInsallah canim yarin sabah baslicam.bu 5.klomen kullanisim.sadece 2 sefer kaliteli yumurtam oldu..bu seferde eger gelismezse birdaha asla kullanmam.
İnşallah keşke artıkEn azından günleri bildiğin için olma ihtimali daha fazla oluyo canım :)
Hayırlısı olsun kuzum femara denedin. Mi bence daha etkili klomendenInsallah canim yarin sabah baslicam.bu 5.klomen kullanisim.sadece 2 sefer kaliteli yumurtam oldu..bu seferde eger gelismezse birdaha asla kullanmam.
Hayırlısı olsun kuzum femara denedin. Mi bence daha etkili klomenden
Çok geçmiş olsun canım ah anlamaz mıyım hiç hiç belli olmaz belkide geldi yavrun sana sürpriz yapar beklenmedik anda olur ya yapma test bekle som zamana kadar bence tek çizgiyi görme boşver inşallah boş çıkmaz umutlarunAaa canım ben de dünden beri seni arıyordum. ya iki aydır ben baya karışıktım.Evvelki ay bi sebepten yumurtlama haftası ilişki olmadı. Geçen ay da tam yumurtalama zamanı annem ameliyat oldu ve ben sehir dışına çıkmak durumunda kaldım. İki aydır umutsuzdum. dün de bat günümdü. Son bir haftadır göğüs uçlarım da aşırı hassasiyet var. Her an regl olcakmışım gibi geliyor. Ama henüz olmadım. Test yapmaya çok korkuyorum. Tek çizgiyi görmeye tahammülüm hiç yok.Sen anlarsın beni.Ama bi taraftan da bi umut variçimde. Ayyy yine umutlanıp olumsuzla karşılaşmak hiç istemiyorum. Noolcak benim bu halim :)
Haklısın canım kullanma iğne vermediler değilmi sana yumurta geliştirici o daha etkili klomeni üst üste mi beş ay kullandın ara verdiğin oldumu
Doktor iğneden öncesi ile ilgili bir şey demedi bana biz öyle yaptık. Sadece iğne vurunduğun gün ilişki olmasın diğer gün olsun sonrada gün aşırı dediBen de dün iğne vuruldum aramızda bir buçuk saat var . Doktor bana iğne vurulduğun gün iliski yaşama demedi sadece 36 saate çatlaması beklenir gün aşırı değerlendirin dedi . Siz de böylesi deyince bi düşündüm . İğneden önceki gün ben yaşamadım da.
Valla öyle. Benim doktorum iğne için yumurtanın 20 mm ve üstü olması uygun dedi. Şuan yapamam iğne dedi. Üç gün daha başka bir ilaçla geliştirdi öyle iğne yaptırdımBenim de 19 mm di iğne olabilirsin dedi canim her doktor farklı
Benim onunla daha çok yumurtam olmuştu klomen kadar etkilemediFemareyi sordum doktor kesinlikle önermiyorum dedi. Benim doktor hap olarak klomen igne olarakta en iyisi gobal f diyor.
Kızlar ovulasyon takip grubunda maşallah sürekli gebe haberi var inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
canım senin durumun nasıl oldu kanaman basladimi merake ttim seniUmutumut82
Canım bak bütün Gine yaptım test bugün çatladı benimKuzum sen gebelik testi yap bence
Bende hep yapmıcam diyorum iradem sıfır yapıyorum sen dayan canım inşallahKizlar doktorumla konustum artik birakalim dedim yoruldum cünkü. 1 hastasi varmis 5.klomenden sonra artik olmaz dedigi ay hamile kalmis.yeni tedavi icin geldiklerinde doktorum beta hcg bakalim yinede demiş ve beta hcg 500 cikmis.kari koca şoka girmisler.birdaha bende regli olnadan test yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?