Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aşılamadan vazmıgeçtin ki aramı veriyorsun... anlıyorum seni çok yorucu bir süreç yıpranıyoruz bende bu ay özellikle çok yoruldum beklemekten oda boşaymış zaten

Canım aşılamadan vazmıgeçtin ki aramı veriyorsun... anlıyorum seni çok yorucu bir süreç yıpranıyoruz bende bu ay özellikle çok yoruldum beklemekten oda boşaymış zaten

Aynen canim hic gebelik olmasaydi tutmadi der üzülürdüm ama gebelik olup düsünce daha zor. Bilmiyorumki kuzum internette kimyasal gebelikten sonra gebelik daha kolay diyor... daha yumurtalarin gelisip gelismeyecegi tahlillerin iyi cikip cikmayacagi belli degil.doktorum bu ay bos gibi düşün ama klomeni kullan duruma göre yol haritasi cizeriz dedi.oyüzden pek takmiyorum kafaya .tahlil sonuclarina odaklandim.

Haklısın canım kimyasalda sevinip geri üzülmek daha kötü.. bende kimyasaldan sonra gebelik kolaylaştığını duydum sen klomeni kullanacaksın ozaman canım değilmi inşallah tahlil sonuçlarında güzel çıkar

Insallah canim yarin sabah baslicam.bu 5.klomen kullanisim.sadece 2 sefer kaliteli yumurtam oldu..bu seferde eger gelismezse birdaha asla kullanmam.

Çok geçmiş olsun canım ah anlamaz mıyım hiç hiç belli olmaz belkide geldi yavrun sana sürpriz yapar beklenmedik anda olur ya yapma test bekle som zamana kadar bence tek çizgiyi görme boşver inşallah boş çıkmaz umutlarun

Haklısın canım kullanma iğne vermediler değilmi sana yumurta geliştirici o daha etkili klomeni üst üste mi beş ay kullandın ara verdiğin oldumu

Canim 3 ay kullandim.2 ay ara verdim .aradan sonraki 2.kullanisim.ya doktor israrla klomen diyor.gecen 3 kullanisimda 1 kere gelisti.2 ay aradan sonra bu ay gelisti ama bu aydan ümidim yok ara vermeyince ust uste kullanim bana yaramiyor.artik zaten bu ay genetik testler falan varya belkide o yuzden igne vermedi 900tl ya bosuna para gitmesin diye herhalde.

Doktor iğneden öncesi ile ilgili bir şey demedi bana biz öyle yaptık. Sadece iğne vurunduğun gün ilişki olmasın diğer gün olsun sonrada gün aşırı dedi

Benim de 19 mm di iğne olabilirsin dedi canim her doktor farklı
Valla öyle. Benim doktorum iğne için yumurtanın 20 mm ve üstü olması uygun dedi. Şuan yapamam iğne dedi. Üç gün daha başka bir ilaçla geliştirdi öyle iğne yaptırdım

Bende hep yapmıcam diyorum iradem sıfır yapıyorum sen dayan canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…