Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Olabilit canım baya masraf çünkü ama takiptedir doktorun yine inşallah gelişir bu ay benim dr da bugün ara vermeden kullanılınca fayda görüyoruz Klomenden dedi bende üst üste kullanmadım ama sana demek ara vermek yaramış

İnşallah bi haber alayım ilk buraya yazacağım en yakın arkadaşım bile söylemedim yazmadım size yazdım Allah sabırla yazan herkesten razı olsun
Amiin Allah hepimizden razı olsun canım. Ben de öyle her şeyimi ilk burda paylaşıyorum

Hep zaten en ummulmadık anda geliyo bebişler baksana, herkes aynı şeyleri söylüyo ama biz atamıyoruz işte kafamızdan. Peki şimdi napıcaksın canım bırakcak mısın tedaviyi

kizlar nasilsiniz. ins gzl haberleeinizi alalim. malum sonuclardan sonra tup bebege karar verdik ama vallahi bizim grup gibisi yok. tup bebek grubu ruh gibi :)
Ahahah :) valla ben de arada göz atıyorum bi çok gruba, bu grup gibisi yok :)
İyidir canım beklemece bildiğin gibi. Sen nasılsın neler yapıyosun

Hep zaten en ummulmadık anda geliyo bebişler baksana, herkes aynı şeyleri söylüyo ama biz atamıyoruz işte kafamızdan. Peki şimdi napıcaksın canım bırakcak mısın tedaviyi

Bu ayda klomen kullanicam zaten gelisecegini sanmiyorum .olurda supriz olur gelisirse testlerde iyi cikarsa asilama yapicam.haftaya cumartesi doktira gidicem belki sonuclarda cikar yumurtalarada bakar.artik kismet canim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…