- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.581
Bana vermedi dün gittim kontrole iğne yazdı olabilirsin dediValla öyle. Benim doktorum iğne için yumurtanın 20 mm ve üstü olması uygun dedi. Şuan yapamam iğne dedi. Üç gün daha başka bir ilaçla geliştirdi öyle iğne yaptırdım
Canım bak bütün Gine yaptım test bugün çatladı benim
Bende hep yapmıcam diyorum iradem sıfır yapıyorum sen dayan canım inşallah
Nebiliyim canim diger arkadastada olmustuya gebe cikmisti o yüzden dedim belkide bebis vardir diye.[/QUOTBu ay ovulasyon ile hamile kalırsam geç yumurtladığımı adete yakınken sancılarım Aslında yumurtlama olduğunu anlayacağım ki testte bugün çatladı sürekli kramp var sol baldırımda. Uyuşma var
Demekki o olgunluğa gelmiş yumurtanBana vermedi dün gittim kontrole iğne yazdı olabilirsin dedi
Olabilit canım baya masraf çünkü ama takiptedir doktorun yine inşallah gelişir bu ay benim dr da bugün ara vermeden kullanılınca fayda görüyoruz Klomenden dedi bende üst üste kullanmadım ama sana demek ara vermek yaramışCanim 3 ay kullandim.2 ay ara verdim .aradan sonraki 2.kullanisim.ya doktor israrla klomen diyor.gecen 3 kullanisimda 1 kere gelisti.2 ay aradan sonra bu ay gelisti ama bu aydan ümidim yok ara vermeyince ust uste kullanim bana yaramiyor.artik zaten bu ay genetik testler falan varya belkide o yuzden igne vermedi 900tl ya bosuna para gitmesin diye herhalde.
Innova aldım ben çubuk birgebeningünlüğü onu tavsiye etmişti bi firma ile anlaşmış 40 test 5 gebelik 1 erken gebelik 60 TL aldım benBenimde irade sifir.yine 50 li gebelik testi 30lu ovulasyon siparis ettim.senin ovulasyonun markasi ne laboquik hosuma gitmedi
Amiin Allah hepimizden razı olsun canım. Ben de öyle her şeyimi ilk burda paylaşıyorumİnşallah bi haber alayım ilk buraya yazacağım en yakın arkadaşım bile söylemedim yazmadım size yazdım Allah sabırla yazan herkesten razı olsun
Hep zaten en ummulmadık anda geliyo bebişler baksana, herkes aynı şeyleri söylüyo ama biz atamıyoruz işte kafamızdan. Peki şimdi napıcaksın canım bırakcak mısın tedaviyiKizlar doktorumla konustum artik birakalim dedim yoruldum cünkü. 1 hastasi varmis 5.klomenden sonra artik olmaz dedigi ay hamile kalmis.yeni tedavi icin geldiklerinde doktorum beta hcg bakalim yinede demiş ve beta hcg 500 cikmis.kari koca şoka girmisler.birdaha bende regli olnadan test yapmam
BENde çok okuyorum ama az yazıyorum bazen sadece buraya bakıp çıkıyorum :)kizlar nasilsiniz. ins gzl haberleeinizi alalim. malum sonuclardan sonra tup bebege karar verdik ama vallahi bizim grup gibisi yok. tup bebek grubu ruh gibi :)
İğneden sonra 15 gün çıkar ama sanki :)Benm bugn 2.günüm aşılamada acaba olurda. Size de umut olurum. 23ünde test yap dedi doktorum
cnm.bu grupta bisi sorarsan herkes yazar. orda oyle bisi yok.herkes ketum.BENde çok okuyorum ama az yazıyorum bazen sadece buraya bakıp çıkıyorum :)
Ben ovulasyon grubuna yazıyorum orda da belli bir iki kişi yazıyor sağolsunlarcnm.bu grupta bisi sorarsan herkes yazar. orda oyle bisi yok.herkes ketum.
Ahahah :) valla ben de arada göz atıyorum bi çok gruba, bu grup gibisi yok :)kizlar nasilsiniz. ins gzl haberleeinizi alalim. malum sonuclardan sonra tup bebege karar verdik ama vallahi bizim grup gibisi yok. tup bebek grubu ruh gibi :)
İnşallah canım önemli olan çatlayıp döllenmeleri inşallahDemekki o olgunluğa gelmiş yumurtan
Bekleyip görücez. İçim kıpır kıpırİğneden sonra 15 gün çıkar ama sanki :)
Hep zaten en ummulmadık anda geliyo bebişler baksana, herkes aynı şeyleri söylüyo ama biz atamıyoruz işte kafamızdan. Peki şimdi napıcaksın canım bırakcak mısın tedaviyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?