- 19 Ekim 2018
- 720
- 572
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.601
Aynen canım sana nasıl ilişki önermişti doktorun ???İnşallah canım önemli olan çatlayıp döllenmeleri inşallah
EMEklerin boşa çıkmasın canım inşallah ama doktorlar biraz fazla söylüyor günüBekleyip görücez. İçim kıpır kıpır
Senin bu sefer tutacak :) içimden geçiyorBu ayda klomen kullanicam zaten gelisecegini sanmiyorum .olurda supriz olur gelisirse testlerde iyi cikarsa asilama yapicam.haftaya cumartesi doktira gidicem belki sonuclarda cikar yumurtalarada bakar.artik kismet canim .
Her şeyin hayırlısı olsun canım, bence gelişir yumurtaların. Geçen ay gayet güzel gelişmiştiBu ayda klomen kullanicam zaten gelisecegini sanmiyorum .olurda supriz olur gelisirse testlerde iyi cikarsa asilama yapicam.haftaya cumartesi doktira gidicem belki sonuclarda cikar yumurtalarada bakar.artik kismet canim .
bende iym cnm. tup bebek hazirliklri basladi bizde. nisani bekliorzAhahah :) valla ben de arada göz atıyorum bi çok gruba, bu grup gibisi yok :)
İyidir canım beklemece bildiğin gibi. Sen nasılsın neler yapıyosun
Bence iğneden sonraki üç gün değerlendir tatlımkizlar dün aksam saat 21 de ovitrell igneyi yaptim bugün yani igneden 23 saat sonra iliski oldu. bu yeterli olurmu acaba ya ?spermler 72 saate kadar yasiyo en az 24 saat yasamasi lazim. igneden de 36 saat sonra catlamasi lazim yumurta, en gec 48 saat sonra catlamali.
yani en kötü ihtimal yumurta 48 saat sonra catlasa spermlerde en az 24 saat yasasa olacagi varsa olmali degilmi
ben igneden sonra hicbirsey hissetmedim daha bi degisiklik yok hicbi yanetkisinide yasamadim.
bu igneyi olupda agri hissetmeden yumurtasi catlayan varmi aramizda ?
Senin bu sefer tutacak :) içimden geçiyor
Her şeyin hayırlısı olsun canım, bence gelişir yumurtaların. Geçen ay gayet güzel gelişmişti
evet cnm gidiyor çok şükür iyi gidiyor devam cnm :)Evet kuzum dün basladi lekelenme bugunde az az geldi yarin klomene baslicam. Bu arada senin kilolar gidiyor sakin birakma. sen neyaptin
Adet oldun mu canım nasıldı adetim bende hiç bisey yok arara kahve akinti geliyor ne zaman olurumkiCanim pek bu aydan unudum yok dogru duzgun regli bile olamadim.sanki 1 ay ara versem daha iyiydi.artik kismet .sanki bir su deryasina girdim savrulup duruyorum.
canim igneyi dün aksam yaptim yaptim iliski bugün oldu artik birdaha ne zaman firsatimiz olur bilmiyorum. cuma olur herhalde. cok gec mi olur bilmiyorumda.Bence iğneden sonraki üç gün değerlendir tatlım
Doktor soğan kurunu hiç tavsiye etmiyor 2 hastam menopoza girdi dedi dikkatli ol canmTamam canım nasıl hazırlanıyor du hiç yapmadım soğan suyu açmı tokmu içilcek
Ben adet gecikmesi olmadan yapmıcam. Hüsrana uğrarım diye korkuyorumEMEklerin boşa çıkmasın canım inşallah ama doktorlar biraz fazla söylüyor günü
Aynen yapmiyorum canim. Hic elim gitmiyor. Sen naaptun? Nasil son durumlar?Çok geçmiş olsun canım ah anlamaz mıyım hiç hiç belli olmaz belkide geldi yavrun sana sürpriz yapar beklenmedik anda olur ya yapma test bekle som zamana kadar bence tek çizgiyi görme boşver inşallah boş çıkmaz umutlarun
36 saate çatlar genelde dedi inşallah yani gün aşırı dediAynen canım sana nasıl ilişki önermişti doktorun ???
tabi benimkide öyle davransa ben atarı basar kendin yap derdim :)canim igneyi dün aksam yaptim yaptim iliski bugün oldu artik birdaha ne zaman firsatimiz olur bilmiyorum. cuma olur herhalde. cok gec mi olur bilmiyorumda.
erkekleri biliyorsundur takmiyorlar hem istiyorlar hem umursamiyorlar kendi kendime yapamam ya cocugumuzu öyleler iste :) böyle planli programlida istemiyor olmuyor o zaman. onu rahat birakmaliyim :)
ben öyle desem tartisma cikar o yüzden hep iyi davraniyorum kötü birsey demiyorum.tabi benimkide öyle davransa ben atarı basar kendin yap derdim :)
Sevince öyle tabi katlanıyorsun da çocuk mevzusu başka iki tarafta çabalamalı bence yılar insan tek başına çabalarsaben öyle desem tartisma cikar o yüzden hep iyi davraniyorum kötü birsey demiyorum.
benimki cok zor cok ama onu cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum o zaman insan herseye katlaniyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?