Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ayda klomen kullanicam zaten gelisecegini sanmiyorum .olurda supriz olur gelisirse testlerde iyi cikarsa asilama yapicam.haftaya cumartesi doktira gidicem belki sonuclarda cikar yumurtalarada bakar.artik kismet canim .
Her şeyin hayırlısı olsun canım, bence gelişir yumurtaların. Geçen ay gayet güzel gelişmişti

kizlar dün aksam saat 21 de ovitrell igneyi yaptim bugün yani igneden 23 saat sonra iliski oldu. bu yeterli olurmu acaba ya ? spermler 72 saate kadar yasiyo en az 24 saat yasamasi lazim. igneden de 36 saat sonra catlamasi lazim yumurta, en gec 48 saat sonra catlamali.
yani en kötü ihtimal yumurta 48 saat sonra catlasa spermlerde en az 24 saat yasasa olacagi varsa olmali degilmi
ben igneden sonra hicbirsey hissetmedim daha bi degisiklik yok hicbi yanetkisinide yasamadim.

bu igneyi olupda agri hissetmeden yumurtasi catlayan varmi aramizda ?

Bence iğneden sonraki üç gün değerlendir tatlım

Bence iğneden sonraki üç gün değerlendir tatlım
canim igneyi dün aksam yaptim yaptim iliski bugün oldu artik birdaha ne zaman firsatimiz olur bilmiyorum. cuma olur herhalde. cok gec mi olur bilmiyorumda.
erkekleri biliyorsundur takmiyorlar hem istiyorlar hem umursamiyorlar kendi kendime yapamam ya cocugumuzu öyleler iste :) böyle planli programlida istemiyor olmuyor o zaman. onu rahat birakmaliyim :)

tabi benimkide öyle davransa ben atarı basar kendin yap derdim :)

Tam da bu konuyu arıyordum :) yumurta büyütme ve çatlatma için nasıl karar verdiniz söylermisiniz kızlar ben çok kararsızım ne kadarlık süre demene sonrası bunu düşündünüz erken davranmak istemiyorum biz de deneme aşamasındayız da 5 aydır, kimi yıllarca denemiş sonrasında vurulmuş kimi beklememiş merak ettim sizleri

ben öyle desem tartisma cikar o yüzden hep iyi davraniyorum kötü birsey demiyorum.
benimki cok zor cok ama onu cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum o zaman insan herseye katlaniyor :)
Sevince öyle tabi katlanıyorsun da çocuk mevzusu başka iki tarafta çabalamalı bence yılar insan tek başına çabalarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…