Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim eger bata 4gun varsa hamiledindir bence hamile olmadigindan once emin ol.cunkü döllenmenin ilk zamanlarindaki sürekli iliski bebegi bozabilirmis.
@chenn_ecem bak Dogru soluyor canim oda engelleyebiliyorms okumstm karisik isler ya. Transferdn sora yasak oluyo herkese tutunmayi engelleyebilir dusebilir die aklima o geldi smdi. Kimide adete yakn ilskiyle hamile kaliyo olanin oluyo vala bnde anlamiyorm:)) allah nasip etsn hepinizi

Sevince öyle tabi katlanıyorsun da çocuk mevzusu başka iki tarafta çabalamalı bence yılar insan tek başına çabalarsa
Bana senin testlerin gebelk isareti veriyo gibi geldi asiri koyulasms bildgm gbeelktr bole oluyo umtlendrmek istemem ama ins tatlim yaa❤ ben tstlerde ciknca evdeki gebelk tstleryle yapmstim hergn. Ovu tdti vardi gebelk btmsti ovulasyonda bole belrgn cizgi cikmsti vala aklima o gldi hadi inss diyorum du bulrsm foto ekleym sana hatta

Canım ben iki kez ovitrelle kullandım ilk kullanımda hiçbir değişiklik olmadı ağrım olmadı ama çatlamıştı. İkinci kullanımda kasık ağrım oldu baya onda da çatlamıştı. Yani belirtiler tutmuyo hiç

Evde varda test ay içinde görmeyince hiç çift çizgi ümitlenmedim açıkçası ilk idrarla yapayım bari sen aşağıdaki gördün dimi

Eklentiler

• 0871559D-42A7-4A31-8739-38F68BE2229B.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 35
@chenn_ecem canim senin icin ekliyorm. Ilk foto gerci adettn 2 gun soraydi hormonlarm byaa bi yuksekken. Ovuyle nasi cikcagini merk etmstm. Diger fotoda o zmaan yaptgm kurumus hallerini cektm. Allah nasip etmstir inss

Eklentiler

• 20181112_190117.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 20190107_181849.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 37
Sabah ilk işi yaparım valla bakalım

Merhaba canım :) ben daha önce ilk denemede normal yoldan hamile kalıp 8 haftalık kürtaj oldum. Ondan sonra 5 ay korunduk, sonra tekrar denemeye başladık 3 ay olmayınca doktora gittim hiçbir sorun çıkmadı bende ve doktor klomen kullanımını önerdi sırf şansı arttırmak için, 2 kez kullandım sonuç alamadım yumurtalar çok iyi geliştiği halde, doktorum da eşime test yaptırmamızı önerdi. Meğer asıl sorun eşimdeymiş, ekimde varikosel ameliyatı oldu. Şimdilik normal yoldan deniyoruz canım. Demem o ki öncelikle senin ve eşinin bütün değerlerine bakılsın, çok da vakit kaybetmeden klomen tarzı şeyler kullanılabilir bence. Ben şükrediyorum hemen doktora gidip her şeyin çok çabuk farkına vardığımız için

Evde varda test ay içinde görmeyince hiç çift çizgi ümitlenmedim açıkçası ilk idrarla yapayım bari sen aşağıdaki gördün dimi
Evet bunu gordm tatlim. En bstaki ikisi son 2 gun degl mi. Koyu gldi bana t czgisi ins oyledir nebilym adete 3 4gun kala yumrtlama olurmu cok gec degl mi kesn bilgm yok bu konuda yanltmaym ama heveslendm snein icin vala:)

@chenn_ecem canim senin icin ekliyorm. Ilk foto gerci adettn 2 gun soraydi hormonlarm byaa bi yuksekken. Ovuyle nasi cikcagini merk etmstm. Diger fotoda o zmaan yaptgm kurumus hallerini cektm. Allah nasip etmstir inss
Şimdi yapsam gece gece çıkarmıki idrarda az tutayım çişimi bakayım içim kelebeklendi hemen :)

Şimdi yapsam gece gece çıkarmıki idrarda az tutayım çişimi bakayım içim kelebeklendi hemen :)
Vala seni fotoyu gornce bende heyecanlandm ne yalan soliym ins yanlmiyorzdur:) ben aksamda yaptgmda cikmsti ama degerm yuksk oldgndnda cikms olanilir.sabah daha belrgn olur kafani karstrma smdi canim dualar et uyu

tesekkür ederim canim. bende korktum acaba catlamadimi diye 17 kücüktü yumurta ve hicbirsey hissetmedim.
yarin doktora gidecegim insallah catlamistir yumurta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…