- 19 Ekim 2018
- 720
- 572
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.621
Ben 24 saat olduğunda değerlendirdim birde sabah eşim işten gelince yani 39. Saatte36 saate çatlar genelde dedi inşallah yani gün aşırı dedi
@chenn_ecem bak Dogru soluyor canim oda engelleyebiliyorms okumstm karisik isler ya. Transferdn sora yasak oluyo herkese tutunmayi engelleyebilir dusebilir die aklima o geldi smdi. Kimide adete yakn ilskiyle hamile kaliyo olanin oluyo vala bnde anlamiyorm:)) allah nasip etsn hepiniziCanim eger bata 4gun varsa hamiledindir bence hamile olmadigindan once emin ol.cunkü döllenmenin ilk zamanlarindaki sürekli iliski bebegi bozabilirmis.
Ben hala aynı canım 2 aydır ara verdim eşim bu arada tahlil yeniledi yine iyi çıktı sonuçlar şükür bu adette gidicem yine bakalım ne yapıcak bu sefer beklemedeyiz YaniAynen yapmiyorum canim. Hic elim gitmiyor. Sen naaptun? Nasil son durumlar?
Bana senin testlerin gebelk isareti veriyo gibi geldi asiri koyulasms bildgm gbeelktr bole oluyo umtlendrmek istemem ama ins tatlim yaa❤ ben tstlerde ciknca evdeki gebelk tstleryle yapmstim hergn. Ovu tdti vardi gebelk btmsti ovulasyonda bole belrgn cizgi cikmsti vala aklima o gldi hadi inss diyorumSevince öyle tabi katlanıyorsun da çocuk mevzusu başka iki tarafta çabalamalı bence yılar insan tek başına çabalarsa
Hayırlısı olsun tatlım bi bakmışsın nisana kadar gelmiş bebiş :)bende iym cnm. tup bebek hazirliklri basladi bizde. nisani bekliorz
Canım ben iki kez ovitrelle kullandım ilk kullanımda hiçbir değişiklik olmadı ağrım olmadı ama çatlamıştı. İkinci kullanımda kasık ağrım oldu baya onda da çatlamıştı. Yani belirtiler tutmuyo hiçkizlar dün aksam saat 21 de ovitrell igneyi yaptim bugün yani igneden 23 saat sonra iliski oldu. bu yeterli olurmu acaba ya ?spermler 72 saate kadar yasiyo en az 24 saat yasamasi lazim. igneden de 36 saat sonra catlamasi lazim yumurta, en gec 48 saat sonra catlamali.
yani en kötü ihtimal yumurta 48 saat sonra catlasa spermlerde en az 24 saat yasasa olacagi varsa olmali degilmi
ben igneden sonra hicbirsey hissetmedim daha bi degisiklik yok hicbi yanetkisinide yasamadim.
bu igneyi olupda agri hissetmeden yumurtasi catlayan varmi aramizda ?
Evde varda test ay içinde görmeyince hiç çift çizgi ümitlenmedim açıkçası ilk idrarla yapayım bari sen aşağıdaki gördün dimiBana senin testlerin gebelk isareti veriyo gibi geldi asiri koyulasms bildgm gbeelktr bole oluyo umtlendrmek istemem ama ins tatlim yaa❤ ben tstlerde ciknca evdeki gebelk tstleryle yapmstim hergn. Ovu tdti vardi gebelk btmsti ovulasyonda bole belrgn cizgi cikmsti vala aklima o gldi hadi inss diyorumdu bulrsm foto ekleym sana hatta
Sabah ilk işi yaparım valla bakalım@chenn_ecem bak Dogru soluyor canim oda engelleyebiliyorms okumstm karisik isler ya. Transferdn sora yasak oluyo herkese tutunmayi engelleyebilir dusebilir die aklima o geldi smdi. Kimide adete yakn ilskiyle hamile kaliyo olanin oluyo vala bnde anlamiyorm:)) allah nasip etsn hepinizi
Merhaba canım :) ben daha önce ilk denemede normal yoldan hamile kalıp 8 haftalık kürtaj oldum. Ondan sonra 5 ay korunduk, sonra tekrar denemeye başladık 3 ay olmayınca doktora gittim hiçbir sorun çıkmadı bende ve doktor klomen kullanımını önerdi sırf şansı arttırmak için, 2 kez kullandım sonuç alamadım yumurtalar çok iyi geliştiği halde, doktorum da eşime test yaptırmamızı önerdi. Meğer asıl sorun eşimdeymiş, ekimde varikosel ameliyatı oldu. Şimdilik normal yoldan deniyoruz canım. Demem o ki öncelikle senin ve eşinin bütün değerlerine bakılsın, çok da vakit kaybetmeden klomen tarzı şeyler kullanılabilir bence. Ben şükrediyorum hemen doktora gidip her şeyin çok çabuk farkına vardığımız içinTam da bu konuyu arıyordum :) yumurta büyütme ve çatlatma için nasıl karar verdiniz söylermisiniz kızlar ben çok kararsızım ne kadarlık süre demene sonrası bunu düşündünüz erken davranmak istemiyorum biz de deneme aşamasındayız da 5 aydır, kimi yıllarca denemiş sonrasında vurulmuş kimi beklememiş merak ettim sizleri
Evet bunu gordm tatlim. En bstaki ikisi son 2 gun degl mi. Koyu gldi bana t czgisi ins oyledir nebilym adete 3 4gun kala yumrtlama olurmu cok gec degl mi kesn bilgm yok bu konuda yanltmaym ama heveslendm snein icin vala:)Evde varda test ay içinde görmeyince hiç çift çizgi ümitlenmedim açıkçası ilk idrarla yapayım bari sen aşağıdaki gördün dimi
Gebelk tsti varsa elnde bnce sabah dene ins cikar ozaman ilski denemezsnSabah ilk işi yaparım valla bakalım
Şimdi yapsam gece gece çıkarmıki idrarda az tutayım çişimi bakayım içim kelebeklendi hemen :)@chenn_ecem canim senin icin ekliyorm. Ilk foto gerci adettn 2 gun soraydi hormonlarm byaa bi yuksekken. Ovuyle nasi cikcagini merk etmstm. Diger fotoda o zmaan yaptgm kurumus hallerini cektm. Allah nasip etmstir inss
Vala seni fotoyu gornce bende heyecanlandm ne yalan soliym ins yanlmiyorzdur:) ben aksamda yaptgmda cikmsti ama degerm yuksk oldgndnda cikms olanilir.sabah daha belrgn olur kafani karstrma smdi canim dualar et uyuŞimdi yapsam gece gece çıkarmıki idrarda az tutayım çişimi bakayım içim kelebeklendi hemen :)
Bende heveslendim şuan havuç kemiriyorum çatlasın diyeEvet bunu gordm tatlim. En bstaki ikisi son 2 gun degl mi. Koyu gldi bana t czgisi ins oyledir nebilym adete 3 4gun kala yumrtlama olurmu cok gec degl mi kesn bilgm yok bu konuda yanltmaym ama heveslendm snein icin vala:)
Hehe ins yuzun guler canim yarin guzel haberler verirsn ins bize❤Bende heveslendim şuan havuç kemiriyorum çatlasın diye
Adet oldun mu canım nasıldı adetim bende hiç bisey yok arara kahve akinti geliyor ne zaman olurumki
Ben dün değerlendirdim canım inşallah nasip olur haftaya güzel haberler alırızBen 24 saat olduğunda değerlendirdim birde sabah eşim işten gelince yani 39. Saatte
tesekkür ederim canim. bende korktum acaba catlamadimi diye 17 kücüktü yumurta ve hicbirsey hissetmedim.Canım ben iki kez ovitrelle kullandım ilk kullanımda hiçbir değişiklik olmadı ağrım olmadı ama çatlamıştı. İkinci kullanımda kasık ağrım oldu baya onda da çatlamıştı. Yani belirtiler tutmuyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?