Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün kan testi yaptırdım değerim 22'ye düşmüş doktorum başka bir doktora yönlendirdi kendisi olmadığı için dış gebelik mi kimyasal mı diye bi ton tedirginlik yaşattılar ağla ağla helak oldum hastane de. Sonuç kimyasalmış!
Bugün az kanamayla uyandım, tam bu sefer oldu diyip havalara uçtum sonra uçtuğum yerden yere çakıldım!
Artık hiç gücüm de yok

Kızlar ya bi şey sorcam. Çatlatma iğnesini 07.01.2019 akşam saat 18.00 da oldum. Şimdi iğneden sonraki 38. Saat ovülasyon testim vardı elimde 1 adet. Yapayım dedim. Böyle çıktı bana pik gibi geldi. Çatlaması gerekmiyor muydu şimdiye. Çok korkuyorum bir şeyler ters gidiyor diye. Yoksa normal mi anlamadım.

Eklentiler

• 5DEA6C2F-E527-484E-B2A1-E1DB310EE055.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 36
Ya inanamıyorum kuzum o kadar üzüldüm ki anlatamam hiçbir cümlenin seni teselli edemeyeceğini de biliyorum. Tek söyleyebileceğim kendini bırakma, ağla ama toparlanıp kalk. En azından hamile kalabildiğini gördün, şimdi nasip değilmiş ama zamanı yakındır yıpratma kendini

Kuzum çatlatma iğnesinin içinde bol miktarda lh hormonu var. O yüzden bi süre böyle testler pik görünür. Seni yanıltır, çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi kullanılmaz

canim cok üzüldüm gecmis olsun. böyle bir durumda ne denirki
demesi kolay ama yinede kendini toparlamaya calis ne kadar erken iyi olursan o kadar erken birdahaki denemeyi yapabilirsin.

Hayırlısı olsun canım üzme kendini aynısını bende yaşadım 1 hafsa dur ne cektigimi bi ALLAH bilir bi ben hevesim kursağında kaldı artık kendiliğinden düşsün diye dua ettim dış gebelikten koltuğundan en son pazartesi 28 e düşmüştü bugün yine gidicem adet olmadıkça da stres yapiyorum

canim ilk denememde ben ara ara ovulasyon testi yapmistim ilk zamanlar hep pik cikiyordu. tam hatirlamiyorumda 11. günden sonra pik degilde daha hafif göründü cizgi 14. gün filan tamamen gitti 2. cizgi yanlis hatirlamiyorsam.

yinede sen bilirsin ama bence bosuna ovulasyon testi yapma insanin kafasini karistiriyor telaslandiriyor.
imkanin varsa doktora gidip baktir catlamismi diye.

ilk denemede bende bilmiyordum nasil ne yapacagimi sagolsun burdaki arkadaslar yardimci oldular.
simdi ikinci denemede dr a baktircam daha garanti.

Test yapmadinmi yapsana canim
Test yapmaya hiç cesaretim yok canım hem de hiç o kadar korkuyorum ki negatiften... 1-2 güne gelmezse mecbur yapcam ama hamile falan olsam az çok anlardım diye düşünüyorum, yani hamile olmadığımı hissediyorum. Çok düşündüğüm için kendi kendime reglimi geciktircem diye korkuyorum

Ahh kuzum kiyamam cok iyi anliyorum seni. Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolaylasiyormus cogu kisi bir sonraki ay kendiliginden hamile kalmis.insallah bizimde öyle olur

Ben hiç Bir belirti ağrı falan yasamadim doktora gidince catladigini ogrendim

canım ok üzüldüm. şu an ne desem boş.ama inan zamanla geçiyor. ve bi bebeğin olunca unutacaksın bu yaşadıklarını. insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…