- 19 Ekim 2018
- 720
- 572
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.641
İnşallah canım benim. Allah gönlümüze göre versin.Ben dün değerlendirdim canım inşallah nasip olur haftaya güzel haberler alırız
Yok canım o iğne olana kadar 18-19 olmuştur merak etme sentesekkür ederim canim. bende korktum acaba catlamadimi diye 17 kücüktü yumurta ve hicbirsey hissetmedim.
yarin doktora gidecegim insallah catlamistir yumurta.
Ya inanamıyorum kuzum o kadar üzüldüm ki anlatamamDün kan testi yaptırdım değerim 22'ye düşmüş doktorum başka bir doktora yönlendirdi kendisi olmadığı için dış gebelik mi kimyasal mı diye bi ton tedirginlik yaşattılar ağla ağla helak oldum hastane de. Sonuç kimyasalmış!
Bugün az kanamayla uyandım, tam bu sefer oldu diyip havalara uçtum sonra uçtuğum yerden yere çakıldım!
Artık hiç gücüm de yok
Kuzum çatlatma iğnesinin içinde bol miktarda lh hormonu var. O yüzden bi süre böyle testler pik görünür. Seni yanıltır, çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi kullanılmazKızlar ya bi şey sorcam. Çatlatma iğnesini 07.01.2019 akşam saat 18.00 da oldum. Şimdi iğneden sonraki 38. Saat ovülasyon testim vardı elimde 1 adet. Yapayım dedim. Böyle çıktı bana pik gibi geldi. Çatlaması gerekmiyor muydu şimdiye. Çok korkuyorum bir şeyler ters gidiyor diye. Yoksa normal mi anlamadım.
ins kuzum. sen nasilsin. basladinmi tedaviye.Hayırlısı olsun tatlım bi bakmışsın nisana kadar gelmiş bebiş :)
Kaç gün sonra olsun benim daha olmadiCanim oldum dün cok az lekelenme bugünde az az oldu normal regli gibi degil
canim cok üzüldüm gecmis olsun. böyle bir durumda ne denirkiDün kan testi yaptırdım değerim 22'ye düşmüş doktorum başka bir doktora yönlendirdi kendisi olmadığı için dış gebelik mi kimyasal mı diye bi ton tedirginlik yaşattılar ağla ağla helak oldum hastane de. Sonuç kimyasalmış!
Bugün az kanamayla uyandım, tam bu sefer oldu diyip havalara uçtum sonra uçtuğum yerden yere çakıldım!
Artık hiç gücüm de yok
Yok canım tedaviye bu ay da başlamayız eşim test vericek bu ay içinde, diğer ay artık. Dün ya da bugün bat günüm bakalım bekliyorum öyleins kuzum. sen nasilsin. basladinmi tedaviye.
Hayırlısı olsun canım üzme kendini aynısını bende yaşadım 1 hafsa dur ne cektigimi bi ALLAH bilir bi ben hevesim kursağında kaldı artık kendiliğinden düşsün diye dua ettim dış gebelikten koltuğundan en son pazartesi 28 e düşmüştü bugün yine gidicem adet olmadıkça da stres yapiyorumDün kan testi yaptırdım değerim 22'ye düşmüş doktorum başka bir doktora yönlendirdi kendisi olmadığı için dış gebelik mi kimyasal mı diye bi ton tedirginlik yaşattılar ağla ağla helak oldum hastane de. Sonuç kimyasalmış!
Artık hiç gücüm de yok
Test yapmadinmi yapsana canimYok canım tedaviye bu ay da başlamayız eşim test vericek bu ay içinde, diğer ay artık. Dün ya da bugün bat günüm bakalım bekliyorum öyle
Kızlar ya bi şey sorcam. Çatlatma iğnesini 07.01.2019 akşam saat 18.00 da oldum. Şimdi iğneden sonraki 38. Saat ovülasyon testim vardı elimde 1 adet. Yapayım dedim. Böyle çıktı bana pik gibi geldi. Çatlaması gerekmiyor muydu şimdiye. Çok korkuyorum bir şeyler ters gidiyor diye. Yoksa normal mi anlamadım.
Test yapmaya hiç cesaretim yok canım hem de hiç o kadar korkuyorum ki negatiften... 1-2 güne gelmezse mecbur yapcam ama hamile falan olsam az çok anlardım diye düşünüyorum, yani hamile olmadığımı hissediyorum. Çok düşündüğüm için kendi kendime reglimi geciktircem diye korkuyorumTest yapmadinmi yapsana canim
Dün kan testi yaptırdım değerim 22'ye düşmüş doktorum başka bir doktora yönlendirdi kendisi olmadığı için dış gebelik mi kimyasal mı diye bi ton tedirginlik yaşattılar ağla ağla helak oldum hastane de. Sonuç kimyasalmış!
Artık hiç gücüm de yok
Kaç gün sonra olsun benim daha olmadi
Ben hiç Bir belirti ağrı falan yasamadim doktora gidince catladigini ogrendimkizlar dün aksam saat 21 de ovitrell igneyi yaptim bugün yani igneden 23 saat sonra iliski oldu. bu yeterli olurmu acaba ya ?spermler 72 saate kadar yasiyo en az 24 saat yasamasi lazim. igneden de 36 saat sonra catlamasi lazim yumurta, en gec 48 saat sonra catlamali.
yani en kötü ihtimal yumurta 48 saat sonra catlasa spermlerde en az 24 saat yasasa olacagi varsa olmali degilmi
ben igneden sonra hicbirsey hissetmedim daha bi degisiklik yok hicbi yanetkisinide yasamadim.
bu igneyi olupda agri hissetmeden yumurtasi catlayan varmi aramizda ?
süper canım sorun olmasın da olur herhade. peki ne zamandı en son regl tahin?Ben hala aynı canım 2 aydır ara verdim eşim bu arada tahlil yeniledi yine iyi çıktı sonuçlar şükür bu adette gidicem yine bakalım ne yapıcak bu sefer beklemedeyiz Yani
canım ok üzüldüm. şu an ne desem boş.ama inan zamanla geçiyor. ve bi bebeğin olunca unutacaksın bu yaşadıklarını. insallahDün kan testi yaptırdım değerim 22'ye düşmüş doktorum başka bir doktora yönlendirdi kendisi olmadığı için dış gebelik mi kimyasal mı diye bi ton tedirginlik yaşattılar ağla ağla helak oldum hastane de. Sonuç kimyasalmış!
Artık hiç gücüm de yok
canım ben de aşırı korkmuştum
ama gerçekten hiç bir şey hissetmedim
bana da devlet hastanesinde çekilmişti
rahat ol derin derin nefes al ver 1 dk sürmeden bitecek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?