- 19 Ekim 2018
- 720
- 572
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.661
Anladım canım ama dün yani iğneden bir gün sonra yaptığım ovülasyon testi tamamen silikti. Bugün böyle. İğnenin 24. Saatinde ilişki oldu. Şuan 39. Saat tekrar ilişki olsun mu akşam mı yapmam daha iyiKuzum çatlatma iğnesinin içinde bol miktarda lh hormonu var. O yüzden bi süre böyle testler pik görünür. Seni yanıltır, çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi kullanılmaz
Dün kan testi yaptırdım değerim 22'ye düşmüş doktorum başka bir doktora yönlendirdi kendisi olmadığı için dış gebelik mi kimyasal mı diye bi ton tedirginlik yaşattılar ağla ağla helak oldum hastane de. Sonuç kimyasalmış!
Bugün az kanamayla uyandım, tam bu sefer oldu diyip havalara uçtum sonra uçtuğum yerden yere çakıldım!
Artık hiç gücüm de yok
bende insallah bugün ögrenecegim canim dr a gidecegim en garantisi öyleBen hiç Bir belirti ağrı falan yasamadim doktora gidince catladigini ogrendim
Aynen canım 15 gün sonuç beklicen sonuçta emin olman en iyisibende insallah bugün ögrenecegim canim dr a gidecegim en garantisi öyle
İlk yaptığında iğne henüz idrara karışmamıştır canım o yüzden siliktir.Anladım canım ama dün yani iğneden bir gün sonra yaptığım ovülasyon testi tamamen silikti. Bugün böyle. İğnenin 24. Saatinde ilişki oldu. Şuan 39. Saat tekrar ilişki olsun mu akşam mı yapmam daha iyi
ah canım ya ne desem boşDün kan testi yaptırdım değerim 22'ye düşmüş doktorum başka bir doktora yönlendirdi kendisi olmadığı için dış gebelik mi kimyasal mı diye bi ton tedirginlik yaşattılar ağla ağla helak oldum hastane de. Sonuç kimyasalmış!
Bugün az kanamayla uyandım, tam bu sefer oldu diyip havalara uçtum sonra uçtuğum yerden yere çakıldım!
Artık hiç gücüm de yok
canım iğne etkisidir.Kızlar ya bi şey sorcam. Çatlatma iğnesini 07.01.2019 akşam saat 18.00 da oldum. Şimdi iğneden sonraki 38. Saat ovülasyon testim vardı elimde 1 adet. Yapayım dedim. Böyle çıktı bana pik gibi geldi. Çatlaması gerekmiyor muydu şimdiye. Çok korkuyorum bir şeyler ters gidiyor diye. Yoksa normal mi anlamadım.
kalmazsınız canım dün olmuş.kızlar bende ovitrelladan 34 saat sonra ilişki oldu akşam yani bu sabah kalktım çok sancım oturup kalkamıyorum işteyim zor yürüyorum bildiğiniz normalmidir bubu akşamda ilişki olacak muhtemelen geçmi kalırım
kızlar bende ovitrelladan 34 saat sonra ilişki oldu akşam yani bu sabah kalktım çok sancım oturup kalkamıyorum işteyim zor yürüyorum bildiğiniz normalmidir bubu akşamda ilişki olacak muhtemelen geçmi kalırım[/QUOT
bence geç kalmazsın. zaten 34.saatte ilişki olmuş ve de bu akşam oldu mu tamamdır. İnsallah hamile kalırsın. ayrıca ben de birçok defa çatlatma iğnesi oldum. kimisinde epey agrı yaşadım kimisinde hissetmedim bile. Olabiliyo yani.
Doktora 36 saat sonra mi gitmeliyizcanim ilk denememde ben ara ara ovulasyon testi yapmistim ilk zamanlar hep pik cikiyordu. tam hatirlamiyorumda 11. günden sonra pik degilde daha hafif göründü cizgi 14. gün filan tamamen gitti 2. cizgi yanlis hatirlamiyorsam.
yinede sen bilirsin ama bence bosuna ovulasyon testi yapma insanin kafasini karistiriyor telaslandiriyor.
imkanin varsa doktora gidip baktir catlamismi diye.
ilk denemede bende bilmiyordum nasil ne yapacagimi sagolsun burdaki arkadaslar yardimci oldular.
simdi ikinci denemede dr a baktircam daha garanti.
benimde eşimde morfoloji problemi var bende de çikolata kisti nasıl olacak hiç bilmiyorum :)Hayirlisi olsn inss gelir tez zamandafilm kimisinde etkili oluyorms 1 2 ay icnde kalan oluyorms bnde etkili olmadi ins snde olur. Benim gerci es etkiledi daahcok:)
Günaydın. Aminn inşallah canim sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin .Herkese gunaydin. Kan testi sonucum aldim 51,88. Allaha cok sukur pozitifi gordum. Simdi deger artisi,kese, kalp atisini bekliorum. Insallah sorunsuz olur her sey. Bu topic bana moral oldu, ugurboldu resmen. Insallah herkes en kisa zamanda pozitif sonuclari gorur
bende 5 ay denedim olmayınca bu ay sadece çatlatma iğnesi oldum bekliyoruz bakalım :) doktorum kendi verdi. belki denk gelmiyordur zamanını bilelim diyeTam da bu konuyu arıyordum :) yumurta büyütme ve çatlatma için nasıl karar verdiniz söylermisiniz kızlar ben çok kararsızım ne kadarlık süre demene sonrası bunu düşündünüz erken davranmak istemiyorum biz de deneme aşamasındayız da 5 aydır, kimi yıllarca denemiş sonrasında vurulmuş kimi beklememiş merak ettim sizleri
Herkese gunaydin. Kan testi sonucum aldim 51,88. Allaha cok sukur pozitifi gordum. Simdi deger artisi,kese, kalp atisini bekliorum. Insallah sorunsuz olur her sey. Bu topic bana moral oldu, ugurboldu resmen. Insallah herkes en kisa zamanda pozitif sonuclari gorur
ay ins mutlu haberler aliriz senin icinYok canım tedaviye bu ay da başlamayız eşim test vericek bu ay içinde, diğer ay artık. Dün ya da bugün bat günüm bakalım bekliyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?