Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum çatlatma iğnesinin içinde bol miktarda lh hormonu var. O yüzden bi süre böyle testler pik görünür. Seni yanıltır, çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon testi kullanılmaz
Anladım canım ama dün yani iğneden bir gün sonra yaptığım ovülasyon testi tamamen silikti. Bugün böyle. İğnenin 24. Saatinde ilişki oldu. Şuan 39. Saat tekrar ilişki olsun mu akşam mı yapmam daha iyi

geçmiş olsun canım, çok üzüldüm.. vardır bunda da bir hayır.. sonraki ay hemen hamile kalırsın inşallah.. bir kez oldu yine olur Allah'ın izniyle..

İlk yaptığında iğne henüz idrara karışmamıştır canım o yüzden siliktir.
İlişki size kalmış bence şimdi olabilir. Şimdi olursa akşama olmasın artık

kızlar bende ovitrelladan 34 saat sonra ilişki oldu akşam yani bu sabah kalktım çok sancım oturup kalkamıyorum işteyim zor yürüyorum bildiğiniz normalmidir bu bu akşamda ilişki olacak muhtemelen geçmi kalırım

ah canım ya ne desem boş
çok üzgünüm
ama yılmayacağız lütfen kendini bırakma. bunlar birer sınav
üzül ağla içinden ne geliyorsa yaşa. sonra ayağa kalkıp yolumuza devam edeceğiz

canım iğne etkisidir.
iğne olunca ovulasyon testleri doğru sonuç vermiyor.
çatlamış da olabilir ya da bu ara çatlayacaktır

kalmazsınız canım dün olmuş.
muhtemelen yumurtan çatlıyor ağrı ondan iğne de ağrı yapabiliyor
yarın akşam da olsun ilişki. sonra da bir gün dinlenip bir daha yaparsınız
yeterli olur inşallah

Doktora 36 saat sonra mi gitmeliyiz

Günaydın. Aminn inşallah canim sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğin .

bende 5 ay denedim olmayınca bu ay sadece çatlatma iğnesi oldum bekliyoruz bakalım :) doktorum kendi verdi. belki denk gelmiyordur zamanını bilelim diye

Gizunaydin canim saglikla devam eder insallah.bizlerede dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…