- 19 Ekim 2018
- 720
- 572
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.681
Dün akşam 6 da yani 24. Saatinde ilk ilişki oldu. İkinci ilişki ne zaman olsa iyi olur ? Şuan 41. Saat ????canım iğne etkisidir.
iğne olunca ovulasyon testleri doğru sonuç vermiyor.
çatlamış da olabilir ya da bu ara çatlayacaktır
kızlar adete 10 gun kala kahverengi lele yerleşme kanaması sayilirmi sadece pencereye silince geliyorUmutumut82
ay canm.kahverengi ama 10 gün var o biraz dusunduruyorEvet kuzum ya cok acik pembe ya da kahverengi oluyor.hadi insallah
Herkese bol bol dua edicem. Hamile kalmak ilk asamasiydi, simdi saglikli doguma gitmek var. herkese dua ediyorum.
ay canm.kahverengi ama 10 gün var o biraz dusunduruyor
gercektenmi inşallah canm ağzını bal yesin insallah dediğin gibidirDollenmeden 6 _12 sonra oluyor.bence tam zamani gibi canimm
spermler 3 güne kadar yaşıyormuş canım. stres yapma hiç.Dün akşam 6 da yani 24. Saatinde ilk ilişki oldu. İkinci ilişki ne zaman olsa iyi olur ? Şuan 41. Saat ????
inşallah canım inşallah ben normalde de yumurtamın çatladığını hissederdim hep anlardım ağrım olurdu akıntım olurdu şimdi sadece ağrım çok fena akıntım felan yok rabbim inşallah tüm isteyenlere nasip etsinkalmazsınız canım dün olmuş.
muhtemelen yumurtan çatlıyor ağrı ondan iğne de ağrı yapabiliyor
yarın akşam da olsun ilişki. sonra da bir gün dinlenip bir daha yaparsınız
yeterli olur inşallah
maşallah. topiğimizde böyle haberler almak harika. sağlıksız devam eder inş. bu arada belirtiler nasıl?Herkese gunaydin. Kan testi sonucum aldim 51,88. Allaha cok sukur pozitifi gordum. Simdi deger artisi,kese, kalp atisini bekliorum. Insallah sorunsuz olur her sey. Bu topic bana moral oldu, ugurboldu resmen. Insallah herkes en kisa zamanda pozitif sonuclari gorur
tebrik ederim canım :)Herkese gunaydin. Kan testi sonucum aldim 51,88. Allaha cok sukur pozitifi gordum. Simdi deger artisi,kese, kalp atisini bekliorum. Insallah sorunsuz olur her sey. Bu topic bana moral oldu, ugurboldu resmen. Insallah herkes en kisa zamanda pozitif sonuclari gorur
Belirti neredeyse yoktu. Arada boyle kasik agrisi gibiysi ama cok hafif agri bile diyemem. Dun bir ara batma oldu, adet donemi olan gibi. Bugun sabah kalktigimdan bedi vardi o yuzden biraz umudumu kaybetmistim ama megersem bebistenmis. Cok hafif belirtiler. Goguslerde nerdeyse bir sey yok. Dostinex iciyordum prolaktin yukselmesin diye, belki o yuzdendir. Suan icin rahatim.maşallah. topiğimizde böyle haberler almak harika. sağlıksız devam eder inş. bu arada belirtiler nasıl?
Aminn insallah, tesekkur ederim. Sizin de biran once nasip olsun insallahtebrik ederim canım :)
Rabbim tamamına erdirsin
süper yaa. peki son regl tarihin neydi? kan testini kaçıncı günü yaptın?Belirti neredeyse yoktu. Arada boyle kasik agrisi gibiysi ama cok hafif agri bile diyemem. Dun bir ara batma oldu, adet donemi olan gibi. Bugun sabah kalktigimdan bedi vardi o yuzden biraz umudumu kaybetmistim ama megersem bebistenmis. Cok hafif belirtiler. Goguslerde nerdeyse bir sey yok. Dostinex iciyordum prolaktin yukselmesin diye, belki o yuzdendir. Suan icin rahatim.
Doktorumla henuz gorusemedim, cok dolu oluyor. Bundan sonrasi icin bol bol okumam lazim. Bilgilerim hep hamile kalabilmek ustune. Kalan napmasi lazim onu hic bilmiorumInsallah saglikla sihatle devam eder.dinlen bol bol ilk zamanlar tutunma icin.
9 aralik son regl gunum bugun asilamadan sonraki 14. Gundu. Oncesinde hicbir sey yapmadim. Negatif gormekten korkuyordum. Eve gidince simdi gebelik testi yapicam ki saklayayimsüper yaa. peki son regl tarihin neydi? kan testini kaçıncı günü yaptın?
gelişmiştir hiç bir ay diğer ayı tutmuyor ki canımBende bugün kontrole gideceğim bu 2. Ay klomen bakalım bu ay yumoş varmı gelişen. Geçen ay 2 taneydi ama olmadı. Eşimde 2 yıl önce test vermişti bu ayda olmazsa onu yeniletecegiz. Bugün gideceğim ama Umutsuzum. Geçen ay baya agrım vardı bu ay hiçbirşey yok. Yumurta gelişmedi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?