Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 aralik son regl gunum bugun asilamadan sonraki 14. Gundu. Oncesinde hicbir sey yapmadim. Negatif gormekten korkuyordum. Eve gidince simdi gebelik testi yapicam ki saklayayim
aaaayyy kesinlikle yap şimdi. pozitifi görmek çok iyi gelir :) Benim de son regl tarihim 10 aralık. Ama test yapamıyorum korkudan. Negatifi görmeye hiç tahammulum yok.

HEp adet olduğumuzda hissettiğimiz şey biz güçlüyüz yine yine deneyeceğiz Allah’ın izni ile anne olmayanlara anne olacak olanlar yine Doğum yapacak inanıp destekleyeceğiz

İlk iğnede bende kötü oldum sonrakilerde sorun olmadı oluyor bazılarında

aynen öyle umut hep var. Walla hiç belli olmaz. Bi bakmışız ki test pozitif. İnşallah. :)

aaaayyy kesinlikle yap şimdi. pozitifi görmek çok iyi gelir :) Benim de son regl tarihim 10 aralık. Ama test yapamıyorum korkudan. Negatifi görmeye hiç tahammulum yok.
Ben de gormek istemedim ama yapaaydim da muhtemelen cikardi. Insallah gobis dolmustur sizin de. O kadar beklemissiniz 1 gun daha bekleyin. Benim hicbir hissiyatim yoktu. Icime dogmadi

Inşallah güzel bi supriz olur :)

bende 27 oldum bugün :)

Aa kutlu mutlu bebişli olsun yeni yaşınız yaptırsammı bilemedim sürekli kontrol edilmesi gereken yumurtanın gelişimi ama bu ay şehir dışı seyahatlerimiz olcak sürekli doktora gidemicem olmazsa bidahaki aya yaptırıyım

spermler 3 güne kadar yaşıyormuş canım. stres yapma hiç.
eşin evdeyse yapın enerjiniz de varsa :)
yoksa akşam da olabilir nasıl isterseniz.
Ay çok teşekkür ederim samimi cevaplarınız için :)
Şuan iğneden sonraki 42. saat kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor acaba yeni mi çatlıyor kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…