- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.701
her gün bir dilim ananas ye canımDoktorumla henuz gorusemedim, cok dolu oluyor. Bundan sonrasi icin bol bol okumam lazim. Bilgilerim hep hamile kalabilmek ustune. Kalan napmasi lazim onu hic bilmiorum
Bir de yuzumde sivilcelenme oldu, bende regl zamani bile cok olmaz. Yaklasik 1 haftadir da ellerim, ayaklarim hic isinmiyordu.maşallah. topiğimizde böyle haberler almak harika. sağlıksız devam eder inş. bu arada belirtiler nasıl?
Cok da severim. tesekkur ederim.her gün bir dilim ananas ye canım
aaaayyy kesinlikle yap şimdi. pozitifi görmek çok iyi gelir :) Benim de son regl tarihim 10 aralık. Ama test yapamıyorum korkudan. Negatifi görmeye hiç tahammulum yok.9 aralik son regl gunum bugun asilamadan sonraki 14. Gundu. Oncesinde hicbir sey yapmadim. Negatif gormekten korkuyordum. Eve gidince simdi gebelik testi yapicam ki saklayayim
HEp adet olduğumuzda hissettiğimiz şey biz güçlüyüz yine yine deneyeceğiz Allah’ın izni ile anne olmayanlara anne olacak olanlar yine Doğum yapacak inanıp destekleyeceğizDün kan testi yaptırdım değerim 22'ye düşmüş doktorum başka bir doktora yönlendirdi kendisi olmadığı için dış gebelik mi kimyasal mı diye bi ton tedirginlik yaşattılar ağla ağla helak oldum hastane de. Sonuç kimyasalmış!
Bugün az kanamayla uyandım, tam bu sefer oldu diyip havalara uçtum sonra uçtuğum yerden yere çakıldım!
Artık hiç gücüm de yok
İlk iğnede bende kötü oldum sonrakilerde sorun olmadı oluyor bazılarındakızlar bende ovitrelladan 34 saat sonra ilişki oldu akşam yani bu sabah kalktım çok sancım oturup kalkamıyorum işteyim zor yürüyorum bildiğiniz normalmidir bubu akşamda ilişki olacak muhtemelen geçmi kalırım
aynen öyle umut hep var. Walla hiç belli olmaz. Bi bakmışız ki test pozitif. İnşallah. :)benim de kasıklarımda ağrılar oluyor ama nedendir bilmiyorum
adet olacak gibi ama daha olmam çok var hatta olur muyum o bile belli değil
belki yumurtlarım diye eşi kuytuya çekeyim diyorum akşamumut fakirin ekmeğiymiş
bende 5 ay denedim olmayınca bu ay sadece çatlatma iğnesi oldum bekliyoruz bakalım :) doktorum kendi verdi. belki denk gelmiyordur zamanını bilelim diye
Ben de gormek istemedim ama yapaaydim da muhtemelen cikardi. Insallah gobis dolmustur sizin de. O kadar beklemissiniz 1 gun daha bekleyin. Benim hicbir hissiyatim yoktu. Icime dogmadiaaaayyy kesinlikle yap şimdi. pozitifi görmek çok iyi gelir :) Benim de son regl tarihim 10 aralık. Ama test yapamıyorum korkudan. Negatifi görmeye hiç tahammulum yok.
Bugün pek bi ağrım var. Sırt ağrısı gibi böyle. regl olcam gibi hani. Bakalım artık yaa hayırlısıBen de gormek istemedim ama yapaaydim da muhtemelen cikardi. Insallah gobis dolmustur sizin de. O kadar beklemissiniz 1 gun daha bekleyin. Benim hicbir hissiyatim yoktu. Icime dogmadi
Insallah bebisin hissettirdikleridir.Bugün pek bi ağrım var. Sırt ağrısı gibi böyle. regl olcam gibi hani. Bakalım artık yaa hayırlısı
5 6 gün kaldı canım reglime sen naptın var mı gelen gidensüper canım sorun olmasın da olur herhade. peki ne zamandı en son regl tahin?
Bugün yine kan verdim değer yükselecek dış gebelik olcak diye ödüm patlıyor 3 te sonuç alicam hayirlisuCanim benim gecen cuma 22 ydi deger pazartesi 8 e dustü lekelenme basladi dün az az oldu bu sabah cogaldi.demekki deger sifirlandikca geliyor
bende 27 oldum bugün :)Sizin yaşınız kaç 27yim ben acaba yaşla bi alakası varmıdır diye sordum
Inşallah güzel bi supriz olur :)Test yapmaya hiç cesaretim yok canım hem de hiç o kadar korkuyorum ki negatiften... 1-2 güne gelmezse mecbur yapcam ama hamile falan olsam az çok anlardım diye düşünüyorum, yani hamile olmadığımı hissediyorum. Çok düşündüğüm için kendi kendime reglimi geciktircem diye korkuyorum
bende 27 oldum bugün :)
Ay çok teşekkür ederim samimi cevaplarınız için :)spermler 3 güne kadar yaşıyormuş canım. stres yapma hiç.
eşin evdeyse yapın enerjiniz de varsa :)
yoksa akşam da olabilir nasıl isterseniz.
DEMEKKİ CANIM BAKALIM SONUÇ NE OLACAKİlk iğnede bende kötü oldum sonrakilerde sorun olmadı oluyor bazılarında
Gecmis olsun, insallah bir sorun yok. Gecmise de baktim biraz ama yakalayamadim.Bugün yine kan verdim değer yükselecek dış gebelik olcak diye ödüm patlıyor 3 te sonuç alicam hayirlisu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?