- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.721
ben de henüz regl olmadım canım.beklemedeyim işte. test yapmaya da korkuyorum.5 6 gün kaldı canım reglime sen naptın var mı gelen giden
insallah canım. çok teşekkür ederim.Insallah bebisin hissettirdikleridir.
Bekle canım bugünüde bi atlat Allah’ın izniyle bende bu ay o uvulasyon testi denedim ama mantar olmuşum ilaç kullanıyordum ne kadar sağlıklı oldu bilmiyorum sen hiç denedin miben de henüz regl olmadım canım.beklemedeyim işte. test yapmaya da korkuyorum.
Tebrik ederim canım maşallah ya ne güzel darısı başımıza :) belirtilerin var mıydıHerkese gunaydin. Kan testi sonucum aldim 51,88. Allaha cok sukur pozitifi gordum. Simdi deger artisi,kese, kalp atisini bekliorum. Insallah sorunsuz olur her sey. Bu topic bana moral oldu, ugurboldu resmen. Insallah herkes en kisa zamanda pozitif sonuclari gorur
canım ben de denedim geçen sene bşkaç ay ama çok zor geldi bana yaa. ben günü bir türlü netleştiremedim. Sonrasında da zaten doktor gözetiminde yumurta takibi yaptırınca gerek kalmadı. en kesin çözüm aslında yumurta takibi. ama o da işte doktora ayda bikaç defa gitmek demek.Bekle canım bugünüde bi atlat Allah’ın izniyle bende bu ay o uvulasyon testi denedim ama mantar olmuşum ilaç kullanıyordum ne kadar sağlıklı oldu bilmiyorum sen hiç denedin mi
Canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki, vakti henüz gelmemişDün kan testi yaptırdım değerim 22'ye düşmüş doktorum başka bir doktora yönlendirdi kendisi olmadığı için dış gebelik mi kimyasal mı diye bi ton tedirginlik yaşattılar ağla ağla helak oldum hastane de. Sonuç kimyasalmış!
Bugün az kanamayla uyandım, tam bu sefer oldu diyip havalara uçtum sonra uçtuğum yerden yere çakıldım!
Artık hiç gücüm de yok
Adet olmazsam testi ancak 1-2 güne yapcam canım çünkü inanılmaz korkuyorum. 2 ay önce de hatırlarsan böyle bi gecikme yaşamıştım 3.gün adet olmuştum. Yine öyle bi şey olabilir diye düşünüyorum. Çünkü böyle belirti diyebileceğim pek bi şey de yok aslında.A AloeeVeraa kuzum bugün birde senden güzel haber bekliyoruz.icimden birses senin bicirik geldi diyor.
İnşallah canım ama tabi hepimiz için artık mutlu haberler alalımay ins mutlu haberler aliriz senin icin
Her ay aynı belirtiler olmuyo yumurta gelişiminde canım merak etme gelişmiştir. Ama eşinin testlerini de ihmal etmeyin 2 yıl az bi zaman değil. İnşallah bu ay hemen sağlıkla gelsin bebeğinBende bugün kontrole gideceğim bu 2. Ay klomen bakalım bu ay yumoş varmı gelişen. Geçen ay 2 taneydi ama olmadı. Eşimde 2 yıl önce test vermişti bu ayda olmazsa onu yeniletecegiz. Bugün gideceğim ama Umutsuzum. Geçen ay baya agrım vardı bu ay hiçbirşey yok. Yumurta gelişmedi galiba
Ay canım benim ya inşallah inşallahh, sen dua et artık bize bol bol :)A AloeeVeraa senden de guzel haberler gelecek insallah
Hiç vakit kaybetme bencebenim de kasıklarımda ağrılar oluyor ama nedendir bilmiyorum
adet olacak gibi ama daha olmam çok var hatta olur muyum o bile belli değil
belki yumurtlarım diye eşi kuytuya çekeyim diyorum akşamumut fakirin ekmeğiymiş
Biz ikimiz bu korkuyla napcaz bilmiyorum canım :) ama yani gerçekten çok korkuyorum ben, o yüzden saldım ipin ucunu hayırlısı artıkaaaayyy kesinlikle yap şimdi. pozitifi görmek çok iyi gelir :) Benim de son regl tarihim 10 aralık. Ama test yapamıyorum korkudan. Negatifi görmeye hiç tahammulum yok.
Bugune kadar nerdeyse hicbir sey yoktu. Yazmistim hatta burdan da hicbir sey hissetmiyorum diye. Hatta suanda yok. Duz yartigimda biraz kasiklarim gerilip regl agrisinin cok hafifi oluyordu. Dun biraz batma oldu. Bugun kalktigimdan beri vardi. Sonucu alana kadar degilim diye dusundum. Regl oncesi de bende hep olur o batma. Ama bu ay diger aylar olmayan el ayak usumesi. Yuzumde sivilcelenme oldu. Bir de cok nadir boyle bas donmesi gibi anlik vurup geciyordu. Ama ben gebelige yormadik bunlari. Olursa onlari soyleyebilirim. Ogrendikten sonra yine batma biraz sekil degistirdi. Igne baririyorlar gibi oldu. Basen boyle bulenti olunca uyusmus gibi olursun ya, oyle bir his geliyor. Ama resmen kendi kendime yaratiyorum sanki. Uzun olmus biraz yazdiklarimAy canım benim ya inşallah inşallahh, sen dua et artık bize bol bol :)
yaa evet ben de kesinlikle korkuyorum resmen. ama az önce aklıma şöyle bişey de gedi. hani varsa şayet belki doktor progesteron filan kullandırtır ne bileyim hani aslında korkuyoruz ama testi de yapmamız gerekiyorBiz ikimiz bu korkuyla napcaz bilmiyorum canım :) ama yani gerçekten çok korkuyorum ben, o yüzden saldım ipin ucunu hayırlısı artık
Bugün yine kan verdim değer yükselecek dış gebelik olcak diye ödüm patlıyor 3 te sonuç alicam hayirlisu
Doğum günün kutlu olsuuun yeni yaşın bebişini getirsin canım ❤ ben de 9 gün sonra 27 olcam pek istemesem de büyümeyibende 27 oldum bugün :)
İnşallah balım inşallahInşallah güzel bi supriz olur :)
Biz ikimiz bu korkuyla napcaz bilmiyorum canım :) ama yani gerçekten çok korkuyorum ben, o yüzden saldım ipin ucunu hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?