Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canım maşallah ya ne güzel darısı başımıza :) belirtilerin var mıydı

Bekle canım bugünüde bi atlat Allah’ın izniyle bende bu ay o uvulasyon testi denedim ama mantar olmuşum ilaç kullanıyordum ne kadar sağlıklı oldu bilmiyorum sen hiç denedin mi
canım ben de denedim geçen sene bşkaç ay ama çok zor geldi bana yaa. ben günü bir türlü netleştiremedim. Sonrasında da zaten doktor gözetiminde yumurta takibi yaptırınca gerek kalmadı. en kesin çözüm aslında yumurta takibi. ama o da işte doktora ayda bikaç defa gitmek demek.

Canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki, vakti henüz gelmemiş

A AloeeVeraa kuzum bugün birde senden güzel haber bekliyoruz.icimden birses senin bicirik geldi diyor.
Adet olmazsam testi ancak 1-2 güne yapcam canım çünkü inanılmaz korkuyorum. 2 ay önce de hatırlarsan böyle bi gecikme yaşamıştım 3.gün adet olmuştum. Yine öyle bi şey olabilir diye düşünüyorum. Çünkü böyle belirti diyebileceğim pek bi şey de yok aslında.
Ama içindeki sese kurban olurum ya inşallah doğru hissediyodur :)

Her ay aynı belirtiler olmuyo yumurta gelişiminde canım merak etme gelişmiştir. Ama eşinin testlerini de ihmal etmeyin 2 yıl az bi zaman değil. İnşallah bu ay hemen sağlıkla gelsin bebeğin

Hiç vakit kaybetme bence

aaaayyy kesinlikle yap şimdi. pozitifi görmek çok iyi gelir :) Benim de son regl tarihim 10 aralık. Ama test yapamıyorum korkudan. Negatifi görmeye hiç tahammulum yok.
Biz ikimiz bu korkuyla napcaz bilmiyorum canım :) ama yani gerçekten çok korkuyorum ben, o yüzden saldım ipin ucunu hayırlısı artık

Ay canım benim ya inşallah inşallahh, sen dua et artık bize bol bol :)
Bugune kadar nerdeyse hicbir sey yoktu. Yazmistim hatta burdan da hicbir sey hissetmiyorum diye. Hatta suanda yok. Duz yartigimda biraz kasiklarim gerilip regl agrisinin cok hafifi oluyordu. Dun biraz batma oldu. Bugun kalktigimdan beri vardi. Sonucu alana kadar degilim diye dusundum. Regl oncesi de bende hep olur o batma. Ama bu ay diger aylar olmayan el ayak usumesi. Yuzumde sivilcelenme oldu. Bir de cok nadir boyle bas donmesi gibi anlik vurup geciyordu. Ama ben gebelige yormadik bunlari. Olursa onlari soyleyebilirim. Ogrendikten sonra yine batma biraz sekil degistirdi. Igne baririyorlar gibi oldu. Basen boyle bulenti olunca uyusmus gibi olursun ya, oyle bir his geliyor. Ama resmen kendi kendime yaratiyorum sanki. Uzun olmus biraz yazdiklarim

Biz ikimiz bu korkuyla napcaz bilmiyorum canım :) ama yani gerçekten çok korkuyorum ben, o yüzden saldım ipin ucunu hayırlısı artık
yaa evet ben de kesinlikle korkuyorum resmen. ama az önce aklıma şöyle bişey de gedi. hani varsa şayet belki doktor progesteron filan kullandırtır ne bileyim hani aslında korkuyoruz ama testi de yapmamız gerekiyor

Bugün yine kan verdim değer yükselecek dış gebelik olcak diye ödüm patlıyor 3 te sonuç alicam hayirlisu

Seninde dusmustur bugün yarin güne gelir regli merak etme.cok yogun ama ayaga kalkamiyorum .sanki dogum kanamasi gibi

Şuan iğneden sonraki 42. saat kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor acaba yeni mi çatlıyor kiii ???

Bu ay insallahhh kipkirmizi 2.cizgiyi görürsünde icimiz şenlensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…