- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.741
Yok ne güzel gayet açıklayıcı yazmışsın canım. Bende de his olarak hiç hamileymişim gibi gelmiyo, arada ufak tefek belirtiler oluyo onları da sanki çok düşündüğüm için kendim üretiyorum gibi geliyo ama bakalım hayırlısı.Bugune kadar nerdeyse hicbir sey yoktu. Yazmistim hatta burdan da hicbir sey hissetmiyorum diye. Hatta suanda yok. Duz yartigimda biraz kasiklarim gerilip regl agrisinin cok hafifi oluyordu. Dun biraz batma oldu. Bugun kalktigimdan beri vardi. Sonucu alana kadar degilim diye dusundum. Regl oncesi de bende hep olur o batma. Ama bu ay diger aylar olmayan el ayak usumesi. Yuzumde sivilcelenme oldu. Bir de cok nadir boyle bas donmesi gibi anlik vurup geciyordu. Ama ben gebelige yormadik bunlari. Olursa onlari soyleyebilirim. Ogrendikten sonra yine batma biraz sekil degistirdi. Igne baririyorlar gibi oldu. Basen boyle bulenti olunca uyusmus gibi olursun ya, oyle bir his geliyor. Ama resmen kendi kendime yaratiyorum sanki. Uzun olmus biraz yazdiklarim
ayyy insallah :)Adet olmazsam testi ancak 1-2 güne yapcam canım çünkü inanılmaz korkuyorum. 2 ay önce de hatırlarsan böyle bi gecikme yaşamıştım 3.gün adet olmuştum. Yine öyle bi şey olabilir diye düşünüyorum. Çünkü böyle belirti diyebileceğim pek bi şey de yok aslında.
Ama içindeki sese kurban olurum ya inşallah doğru hissediyodur :)
Zaten bi yere kadar canım bi noktada artık yapıcaz mecbur, keşke pozitif çıksa. Doğru söylüyosun tabi. Benim de 2 kere tsh ım yüksek çıktı hormon tahlillerinde, yani dengesizdi biraz ultrason falan çekildim hiçbir şey yok çok şükür ama doktor o zaman demişti hamile kaldığın gibi gel tsh ı kontrol edelim hamilelikte yükselebilen bi hormon ilaç kullanırız belki demişti. Ben de hep onu düşünüyorum. Bakalım 2 güne adet olmazsam belirtim falan varsa yapıcam artık :)yaa evet ben de kesinlikle korkuyorum resmen. ama az önce aklıma şöyle bişey de gedi. hani varsa şayet belki doktor progesteron filan kullandırtır ne bileyim hani aslında korkuyoruz ama testi de yapmamız gerekiyor
Bende oyle dusunuyordum. Hatta boyle farkinda olmadigim zamanlardan sonra aklima ilk geldiginde ne hissettigime bakiyordum cogu zaman. Illa belirti olacak diye bir sey olmadigini gormus oldum en azindan. Degerden solayi sanirim erken de ogrenmis oldum. Sabah sonucu ogrenene kadar ise gelmedim. Esimle beraberdik. O bakti ama inanamadik. Allah herkese bu mutlulugucyasatsin. Bize toplu dgunu hediyesi olsu bu gebelik. Benim 31 aralikti dgnum. Esimin 22 ocak. Insallah kendim kadar istiroum evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucaginin dolmasini.Yok ne güzel gayet açıklayıcı yazmışsın canım. Bende de his olarak hiç hamileymişim gibi gelmiyo, arada ufak tefek belirtiler oluyo onları da sanki çok düşündüğüm için kendim üretiyorum gibi geliyo ama bakalım hayırlısı.
Sağlıkla al kucağına yavrunu canım benim
Ay kuzum benim yaa yerim seni :) inşallahhh öyle bi mucize yaşarım da size de bol bol dualar ederim canım :)Bu ay insallahhh kipkirmizi 2.cizgiyi görürsünde icimiz şenlensin.
Ne güzel sürpriz olmuş size canım ya maşallah :) inşallah bize de aynısı olur, bizim de eşimin doğum günü 4 ocaktı ona sürpriz yapamadım. Benimki 18 ocak bari bana sürpriz olsun, en güzel hediyem gelmiş olsun inşallah ❤Bende oyle dusunuyordum. Hatta boyle farkinda olmadigim zamanlardan sonra aklima ilk geldiginde ne hissettigime bakiyordum cogu zaman. Illa belirti olacak diye bir sey olmadigini gormus oldum en azindan. Degerden solayi sanirim erken de ogrenmis oldum. Sabah sonucu ogrenene kadar ise gelmedim. Esimle beraberdik. O bakti ama inanamadik. Allah herkese bu mutlulugucyasatsin. Bize toplu dgunu hediyesi olsu bu gebelik. Benim 31 aralikti dgnum. Esimin 22 ocak. Insallah kendim kadar istiroum evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucaginin dolmasini.
benim de tiroit sorunum var her ay tsh tetlerimiZaten bi yere kadar canım bi noktada artık yapıcaz mecbur, keşke pozitif çıksa. Doğru söylüyosun tabi. Benim de 2 kere tsh ım yüksek çıktı hormon tahlillerinde, yani dengesizdi biraz ultrason falan çekildim hiçbir şey yok çok şükür ama doktor o zaman demişti hamile kaldığın gibi gel tsh ı kontrol edelim hamilelikte yükselebilen bi hormon ilaç kullanırız belki demişti. Ben de hep onu düşünüyorum. Bakalım 2 güne adet olmazsam belirtim falan varsa yapıcam artık :)
aynen yaa kan testi iyice cesaret istiyor. pat diye yuzune vuruyo insanın. ama E eeesssrrraaa_45 in de dediği gibi önlem için gerekiyo yapmak.Çok haklısın canım ama kan iyice pat diye yüzüne gerçekleri vuruyo insanın :) benim günüm dün ya da bugün şimdilik adet olcakmış gibi değilim pek. 1-2 gğn daha bekliyim bakalım
olmuş olursa 18 ocakta doğum günü hediyesi olarak kalp atışını duyabilirsin belki de. ayyy hadi inş. :)Ne güzel sürpriz olmuş size canım ya maşallah :) inşallah bize de aynısı olur, bizim de eşimin doğum günü 4 ocaktı ona sürpriz yapamadım. Benimki 18 ocak bari bana sürpriz olsun, en güzel hediyem gelmiş olsun inşallah ❤
O zaman tsh senin de kontrol altında olması gerekiyo canım. Neyse biraz daha bekleyelim de yapcaz nasılsa test pozitif ya da negatif yapcak bi şey yok artık. Tabi inşallah pozitifi görürüz ❤benim de tiroit sorunum var her ay tsh tetlerimi
aynen yaa kan testi iyice cesaret istiyor. pat diye yuzune vuruyo insanın. ama E eeesssrrraaa_45 in de dediği gibi önlem için gerekiyo yapmak.
Allah guc ve sabir versin hayirlisini nasip etsn canim cok zor sevinp bunu yasamakDün kan testi yaptırdım değerim 22'ye düşmüş doktorum başka bir doktora yönlendirdi kendisi olmadığı için dış gebelik mi kimyasal mı diye bi ton tedirginlik yaşattılar ağla ağla helak oldum hastane de. Sonuç kimyasalmış!
Bugün az kanamayla uyandım, tam bu sefer oldu diyip havalara uçtum sonra uçtuğum yerden yere çakıldım!
Artık hiç gücüm de yok
Ay havalara uçarım deliye dönerim herhalde :) en güzel doğum günü :)olmuş olursa 18 ocakta doğum günü hediyesi olarak kalp atışını duyabilirsin belki de. ayyy hadi inş. :)
Merhaba canıım hoş geldin :)Merhaba yeni katıldım sayfaya ve aranıza
Hoş buldukMerhaba canıım hoş geldin :)
Masallah canim neguzel bi haber bu gozun aydin hayirlisi olsn inss. 2. Gunu bidaha verip artisa bakarsnHerkese gunaydin. Kan testi sonucum aldim 51,88. Allaha cok sukur pozitifi gordum. Simdi deger artisi,kese, kalp atisini bekliorum. Insallah sorunsuz olur her sey. Bu topic bana moral oldu, ugurboldu resmen. Insallah herkes en kisa zamanda pozitif sonuclari gorur
Normal canım ağrıların bi kaç gün daha devam edebilir, hatta hiç ağrın da olmayabilir hepsi normal şeylerBen birsey ogrenmek istiyorum sizden ben ayın yedısınde catlatma iğnesi vuruldum dunden berı kasıgımda az az bazen batma tarzı bı agrı oluyor cok rahatsız da etmıyor ama orda bı agrı gıbı bısey hıssedıyorum normalmı acaba
Gözünaydın canım çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler bizler içinde dua etHerkese bol bol dua edicem. Hamile kalmak ilk asamasiydi, simdi saglikli doguma gitmek var. herkese dua ediyorum.
Kalp atisina kadr zaman nasil gececek bilmiyorum. Insallah sorunsu bir gebelik donemi geciririm. Sizin cinsiyet belli mi?Masallah canim neguzel bi haber bu gozun aydin hayirlisi olsn inss. 2. Gunu bidaha verip artisa bakarsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?