Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ne güzel gayet açıklayıcı yazmışsın canım. Bende de his olarak hiç hamileymişim gibi gelmiyo, arada ufak tefek belirtiler oluyo onları da sanki çok düşündüğüm için kendim üretiyorum gibi geliyo ama bakalım hayırlısı.
Sağlıkla al kucağına yavrunu canım benim

ayyy insallah :)

yaa evet ben de kesinlikle korkuyorum resmen. ama az önce aklıma şöyle bişey de gedi. hani varsa şayet belki doktor progesteron filan kullandırtır ne bileyim hani aslında korkuyoruz ama testi de yapmamız gerekiyor
Zaten bi yere kadar canım bi noktada artık yapıcaz mecbur, keşke pozitif çıksa. Doğru söylüyosun tabi. Benim de 2 kere tsh ım yüksek çıktı hormon tahlillerinde, yani dengesizdi biraz ultrason falan çekildim hiçbir şey yok çok şükür ama doktor o zaman demişti hamile kaldığın gibi gel tsh ı kontrol edelim hamilelikte yükselebilen bi hormon ilaç kullanırız belki demişti. Ben de hep onu düşünüyorum. Bakalım 2 güne adet olmazsam belirtim falan varsa yapıcam artık :)

K kavin123 gununuz geldiyse kan verin muhakkak varsa cikacaktir. Aksi bir duruma karsi da onlm alinmis olur.
Çok haklısın canım ama kan iyice pat diye yüzüne gerçekleri vuruyo insanın :) benim günüm dün ya da bugün şimdilik adet olcakmış gibi değilim pek. 1-2 gğn daha bekliyim bakalım

Bende oyle dusunuyordum. Hatta boyle farkinda olmadigim zamanlardan sonra aklima ilk geldiginde ne hissettigime bakiyordum cogu zaman. Illa belirti olacak diye bir sey olmadigini gormus oldum en azindan. Degerden solayi sanirim erken de ogrenmis oldum. Sabah sonucu ogrenene kadar ise gelmedim. Esimle beraberdik. O bakti ama inanamadik. Allah herkese bu mutlulugucyasatsin. Bize toplu dgunu hediyesi olsu bu gebelik. Benim 31 aralikti dgnum. Esimin 22 ocak. Insallah kendim kadar istiroum evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucaginin dolmasini.

Ne güzel sürpriz olmuş size canım ya maşallah :) inşallah bize de aynısı olur, bizim de eşimin doğum günü 4 ocaktı ona sürpriz yapamadım. Benimki 18 ocak bari bana sürpriz olsun, en güzel hediyem gelmiş olsun inşallah ❤

benim de tiroit sorunum var her ay tsh tetlerimi
Çok haklısın canım ama kan iyice pat diye yüzüne gerçekleri vuruyo insanın :) benim günüm dün ya da bugün şimdilik adet olcakmış gibi değilim pek. 1-2 gğn daha bekliyim bakalım
aynen yaa kan testi iyice cesaret istiyor. pat diye yuzune vuruyo insanın. ama E eeesssrrraaa_45 in de dediği gibi önlem için gerekiyo yapmak.

olmuş olursa 18 ocakta doğum günü hediyesi olarak kalp atışını duyabilirsin belki de. ayyy hadi inş. :)

benim de tiroit sorunum var her ay tsh tetlerimi

aynen yaa kan testi iyice cesaret istiyor. pat diye yuzune vuruyo insanın. ama E eeesssrrraaa_45 in de dediği gibi önlem için gerekiyo yapmak.
O zaman tsh senin de kontrol altında olması gerekiyo canım. Neyse biraz daha bekleyelim de yapcaz nasılsa test pozitif ya da negatif yapcak bi şey yok artık. Tabi inşallah pozitifi görürüz ❤

Allah guc ve sabir versin hayirlisini nasip etsn canim cok zor sevinp bunu yasamak

Ben birsey ogrenmek istiyorum sizden ben ayın yedısınde catlatma iğnesi vuruldum dunden berı kasıgımda az az bazen batma tarzı bı agrı oluyor cok rahatsız da etmıyor ama orda bı agrı gıbı bısey hıssedıyorum normalmı acaba

Masallah canim neguzel bi haber bu gozun aydin hayirlisi olsn inss. 2. Gunu bidaha verip artisa bakarsn

Normal canım ağrıların bi kaç gün daha devam edebilir, hatta hiç ağrın da olmayabilir hepsi normal şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…