- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 103
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.761
Tesrkkur ederim. Tabi etmem mi hic. Isteyen herkes tez zamanda kavussun insallah.Gözünaydın canım çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler bizler içinde dua et
Peki yumurtanın çatlama agrısımıdır acaba merk ettıgm bısy daha var yumurta catlamamıs olada bu sekılde bı agrı olablır mi :)Normal canım ağrıların bi kaç gün daha devam edebilir, hatta hiç ağrın da olmayabilir hepsi normal şeyler
Yerlesme olabilir canim bnde yasamstim. Adete 5 gun kala falandi peceteye geldi acik kirmizi devam etmiyorsa yerlsmedir aklim cikmsti sabah uyaninca wc kosmstm bidi yokti dusuk ignesi yaptilar hatta onlem amacli tedavi oldgumdan sora anladik ki yerlsmeyms ins seninde ole olur❤gercektenmi inşallah canm ağzını bal yesin insallah dediğin gibidir
Kesnlkle yap hem moral olarak iyi gelecek hmde hatira9 aralik son regl gunum bugun asilamadan sonraki 14. Gundu. Oncesinde hicbir sey yapmadim. Negatif gormekten korkuyordum. Eve gidince simdi gebelik testi yapicam ki saklayayim
Selam canim bende seni ariyordum okuyup
Büyük ihtimalle yumurtanın çatlama ağrısıdır canım. Yumarta çatlamadığında bu kadar erken ağrı olmuyo bildiğim kadarıyla, yani adete yakın şiddetli ağrılar oluyomuş. Seninki bence normal bi ağrı çatlamadan kaynaklananPeki yumurtanın çatlama agrısımıdır acaba merk ettıgm bısy daha var yumurta catlamamıs olada bu sekılde bı agrı olablır mi :)
Ya cok tesekkur ederım Allah razı olsun bı umut oldu ıcımde Allah herkesın gonlune gore versın insAllah :)Büyük ihtimalle yumurtanın çatlama ağrısıdır canım. Yumarta çatlamadığında bu kadar erken ağrı olmuyo bildiğim kadarıyla, yani adete yakın şiddetli ağrılar oluyomuş. Seninki bence normal bi ağrı çatlamadan kaynaklanan
Geciyor merak etme canim bolca dua etKalp atisina kadr zaman nasil gececek bilmiyorum. Insallah sorunsu bir gebelik donemi geciririm. Sizin cinsiyet belli mi?
İnşallah hayırlısı olsunda artık sıkıldım bu muallaktanSelam canim bende seni ariyordum okuyuphayir olsn canim ozaman ins gec yumurtlamayi yakalams olursn normalde adete yakn insan ihtimal vermz ins bunda olur seninde ve gerek kalmaz bu surece inss❤
Tebrikler canım darısı tüm isteyenlereBugune kadar nerdeyse hicbir sey yoktu. Yazmistim hatta burdan da hicbir sey hissetmiyorum diye. Hatta suanda yok. Duz yartigimda biraz kasiklarim gerilip regl agrisinin cok hafifi oluyordu. Dun biraz batma oldu. Bugun kalktigimdan beri vardi. Sonucu alana kadar degilim diye dusundum. Regl oncesi de bende hep olur o batma. Ama bu ay diger aylar olmayan el ayak usumesi. Yuzumde sivilcelenme oldu. Bir de cok nadir boyle bas donmesi gibi anlik vurup geciyordu. Ama ben gebelige yormadik bunlari. Olursa onlari soyleyebilirim. Ogrendikten sonra yine batma biraz sekil degistirdi. Igne baririyorlar gibi oldu. Basen boyle bulenti olunca uyusmus gibi olursun ya, oyle bir his geliyor. Ama resmen kendi kendime yaratiyorum sanki. Uzun olmus biraz yazdiklarim
Amiin inşallah. Allah hepimizden razı olsunYa cok tesekkur ederım Allah razı olsun bı umut oldu ıcımde Allah herkesın gonlune gore versın insAllah :)
Tesekkur ederim amin inaallahTebrikler canım darısı tüm isteyenlere
Evet hep bi tereddüttesin ama işte herşeyi deneyim diyorum canım sen güzel haberini alırsan yaz mutlaka canımcanım ben de denedim geçen sene bşkaç ay ama çok zor geldi bana yaa. ben günü bir türlü netleştiremedim. Sonrasında da zaten doktor gözetiminde yumurta takibi yaptırınca gerek kalmadı. en kesin çözüm aslında yumurta takibi. ama o da işte doktora ayda bikaç defa gitmek demek.
Aşılama konusunda bi bilgim yok ama adete kaç gün var canım ya da geçti mi?Beta hcg 51, 14. Gun icin dusuk bir deger mi? Doktorumla az once gorustum. Daha yuksek olmasini bekledigini soyledi. Huzurumu kacirdi benim. 2 gun sonraki test onemli. Progestan ve tsh da istedi ek olarak.
Canım benim ya sen yıpratma sakın kendini. Allahın izniyle yine olur, hatta kimyasaldan sonra daha kolay olduğu söyleniyo. Moralini yüksek tut ki yine her şey güzel olsunYazdıgınız cevaplar için çok teşekkür ederim çok kötü moralde olduğumdan giremedim siteye
Şuna kanaat getirdim regl 10 gün geçmeli ve değer yüksek olmalı ki heveslenelim bundan sonrası için gecikme olsa da 10 günü bulmadan heveslenmeyeceğime kendime söz verdim. Doktorumu aradım bugün bende senden çok ümitliydim bende üzüldüm dedi. Ama bir sonrakinde inşallah.. Allahtan gelene diyecek söylenecek söz yok. Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda .. Umarım bu ay olumsuz sonuç aldığımız herkesle önümüzdeki ay yeni umutlara koşarız.
Hayırlı olsun canım umarım değerin yükselir mükemmel sonuçların olurBeta hcg 51, 14. Gun icin dusuk bir deger mi? Doktorumla az once gorustum. Daha yuksek olmasini bekledigini soyledi. Huzurumu kacirdi benim. 2 gun sonraki test onemli. Progestan ve tsh da istedi ek olarak.
Hadi inşallah öyle olur kuzumCanım benim ya sen yıpratma sakın kendini. Allahın izniyle yine olur, hatta kimyasaldan sonra daha kolay olduğu söyleniyo. Moralini yüksek tut ki yine her şey güzel olsun
Yazdıgınız cevaplar için çok teşekkür ederim çok kötü moralde olduğumdan giremedim siteye
Şuna kanaat getirdim regl 10 gün geçmeli ve değer yüksek olmalı ki heveslenelim bundan sonrası için gecikme olsa da 10 günü bulmadan heveslenmeyeceğime kendime söz verdim. Doktorumu aradım bugün bende senden çok ümitliydim bende üzüldüm dedi. Ama bir sonrakinde inşallah.. Allahtan gelene diyecek söylenecek söz yok. Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda .. Umarım bu ay olumsuz sonuç aldığımız herkesle önümüzdeki ay yeni umutlara koşarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?