- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.781
Aşılama konusunda bi bilgim yok ama adete kaç gün var canım ya da geçti mi?
Bence kafana takma aşılama bile olsa tam olarak ne zaman döllenip rahme yerleştiği ve hcg salgılamaya başladığı bilinemez. Bence 14.gün için düşük bi değer değil. Sen bol bol dua et içini ferah tut canım. Ayrıca progesteron ve tsh zaten istemesi iyi bi şey, takviye gerekirse bir an önce önlem alınmış olur canım
Valla şimdilik bekleyebildiğim kadar bekliyorum canım, cuma yapabilirim amaHadi inşallah öyle olur kuzumsen ne yaptın test yaptın mı? Cuma mı yapacaksın?
emin ol çok kısa bir süre snra yeniden hamile kalırsın. Bi kere olduysa bi daha yine olurYazdıgınız cevaplar için çok teşekkür ederim çok kötü moralde olduğumdan giremedim siteye
Şuna kanaat getirdim regl 10 gün geçmeli ve değer yüksek olmalı ki heveslenelim bundan sonrası için gecikme olsa da 10 günü bulmadan heveslenmeyeceğime kendime söz verdim. Doktorumu aradım bugün bende senden çok ümitliydim bende üzüldüm dedi. Ama bir sonrakinde inşallah.. Allahtan gelene diyecek söylenecek söz yok. Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda .. Umarım bu ay olumsuz sonuç aldığımız herkesle önümüzdeki ay yeni umutlara koşarız.
ayyy ne güzel söylüyo dillerin. Kesinlikle yazarım. bi cesaret bulsam da test yapsam haber iyi mi kötü mü anlıcam ama nerdee :)Evet hep bi tereddüttesin ama işte herşeyi deneyim diyorum canım sen güzel haberini alırsan yaz mutlaka canım
E eeesssrrraaa_45 arkadaşımıza soralım canım ben bilmiyorumCanim catlama ignesinin mi 14.günü asilamaninmi 14.günü
Bence çok normal canım. Ben de birçok defa çatlatma iğnesi vuruldum. Bazılarında hiçbişey hissetmedim ama bazılarında ağrılar ya da batmalar hissettim.Ben birsey ogrenmek istiyorum sizden ben ayın yedısınde catlatma iğnesi vuruldum dunden berı kasıgımda az az bazen batma tarzı bı agrı oluyor cok rahatsız da etmıyor ama orda bı agrı gıbı bısey hıssedıyorum normalmı acaba
İnşallah sağlıkla gelsin hepimizinkiemin ol çok kısa bir süre snra yeniden hamile kalırsın. Bi kere olduysa bi daha yine olur
Gecikme oldu mu şu an?Valla şimdilik bekleyebildiğim kadar bekliyorum canım, cuma yapabilirim ama
E eeesssrrraaa_45 arkadaşımıza soralım canım ben bilmiyorum
anladım yumurtanın çatlamadığını nasıl anlıyoruz pekiBence çok normal canım. Ben de birçok defa çatlatma iğnesi vuruldum. Bazılarında hiçbişey hissetmedim ama bazılarında ağrılar ya da batmalar hissettim.
Dün ya da bugün bat canım. Adet olucak gibi değilim pek şu anGecikme oldu mu şu an?
doktorun muayene ile çatlayıp çatlamadığını görebiliyor. bir de çatlamadan 7 gün sonra test yaparak çatlayan yumurtanın kalitesi işle ilgili yorum yapabiliyor.anladım yumurtanın çatlamadığını nasıl anlıyoruz peki
Her şey olabilir canım. Sen moralini yüksrk tut bol bol dua etUmutumut82 asilamanin 14. Gunu ama dediginiz gibi ne zaman dollendigini bilmiyoruz. Belki de tutan asilama da degil, kendi cabalarimiz A AloeeVeraa
anladımm doktora gitmeme 15 gün var daha cok sabırszlandım :)doktorun muayene ile çatlayıp çatlamadığını görebiliyor. bir de çatlamadan 7 gün sonra test yaparak çatlayan yumurtanın kalitesi işle ilgili yorum yapabiliyor.
evet maalessef beklemek en büyük sıkıntı.anladımm doktora gitmeme 15 gün var daha cok sabırszlandım :)
yaa ben de regl geciktikçe daha çok umutlanıyorum. regl olursam acaip bi yıkıntı olacak yine yaa.çok korkuyorumAy havalara uçarım deliye dönerim herhalde :) en güzel doğum günü :)
Ben de öyle ister istemez bi acaba oluştu içimde. İnanır mısın bugün bi ara ağladım ya regl olursam yıkılırsam diye :)) ama yapıcak bi şey yok nasipte ne varsa o, inşallah bebişler gelmiştir de yıkıntıya uğramayız canımyaa ben de regl geciktikçe daha çok umutlanıyorum. regl olursam acaip bi yıkıntı olacak yine yaa.çok korkuyorum
canim tahmini 36 saat sonra catliyor yumurta. yumurtasi alinip disardan embriyo yapiyorlar onun icinde 34 saat sonra gidiliyor sanirim.Doktora 36 saat sonra mi gitmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?