Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
au an aynı durumdayız. yapsak mı test acaba :) neyse ne artık. yoksa da iki ağlarız birlikte. geçer :)

au an aynı durumdayız. yapsak mı test acaba :) neyse ne artık. yoksa da iki ağlarız birlikte. geçer :)
Bazen ben de yapsam mı diye gaza geliyorum sonra yok yok şimdi değil diyorum :)) zaten yoksa da yapıcak bi şeyimiz yok, ağlıycaz ama devam edicez yoka mecbur canım. Allah hayırlısını versin. Ben biraz daha bekliycem sol kasığımda ağrı başladı biraz her an her şey olabilir. Senin gecikme daha uzun oldu ama daha umut verici :)

ya benim de bugün belim filan ağrıyo. beklemedeyim ben de.ya regl olursam diye. ağrılar da regl göstergesi sanki yaa

Umutumut82 asilamanin 14. Gunu ama dediginiz gibi ne zaman dollendigini bilmiyoruz. Belki de tutan asilama da degil, kendi cabalarimiz A AloeeVeraa
Canim dusuk degl degerin arkadslarn dedigi gibi kesin o saatte oldgundan da emin olunmuyor. Onemli olan sayi degl 2 kat artark devm etmesi sen moralini yuksek tut bak tupbebekte bile 10 20 rakamlarla baslayanlari duydum ama artslari guzeldi hicde sorun olmadi dusun o tam kesin embriyodn sora daha cabk hormon arttigi halde. Icini ferah tut inss birdahaki testte 100 kusurlu rakamlari gorursun

Zamanin dolms yani bklemedesn tatlim inssbu ay yuzun gulsun

ya benim de bugün belim filan ağrıyo. beklemedeyim ben de.ya regl olursam diye. ağrılar da regl göstergesi sanki yaa
Benim de öyle bel ağrım oluyo ara ara kasık ağrım pek olmuyo çok nadir. Hep regl belirtisiymiş gibi geliyo. Hayırlısı diyelim

Zamanin dolms yani bklemedesn tatlim inssbu ay yuzun gulsun
Evet zamanım doldu gibi canım, bugün de olmıycam sanırım regl. Heyecanla bekliyorum durumu, Allah hayırlısını nasip etsin de inşallah artık yüzümüz gülsün kuzum ❤

Olumsuz ruh halinden hemen kendimi cikardim zaten. Herkesin degeri kendine dedim insallah artarak devam eder tek dilegik bu. O arttiktan sonra kese sonra kalp atisi derken saglikla kucagimiza alalim, hamilelik zor ismis. Kalmasi ayri 9 ay beklemesi ayri. Allahim kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…