Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canım inşallah darısı basiniza diyelim çok çok mutlu oldum tabi bin yandanda korktuk yine kötü bişey olursa diye karışık duygular yani:) bel ağrım çok oldu iki hafta sürdü şimdi ara ara oluyor hafif adet ağrısı gibi sancı oluyordu bide onun dışında belirti yoktu

Allah'ım bu ay sadece mutluluktan aglatir insallah bekleyebiliyosan daha iyi tabi bende baya beklemiştim 4 5 gün geçince yapmistim
Amiin amiin canım benim inşallah.
Valla benim de gidişat o yönde :) adet olmazsam 4-5 güne kadar beklesem mi diyorum. 2 ay önce de gecikme yaşadım 3.gün adet oldum çok üzülmüştüm. Bakalım ruh halime göre biraz beklemeyi düşünüyorum canım daha iyi olucak sanki

Kardeşim askerden geldiği için bayaa yoğunuz çok giremiyorum ama fırsat buldukça açıp açıp senden ve diğer arkadaşlardan müjdeli haberler var mı diye bakıyorum. Her hamile haberi okuduğumda kendim kadar seviniyorum. İnan hepiniz için dua ediyorum. Rabbim en doğrusunu bilir inşallah hayırlısı olur hakkında kuzum. Ben kendime söz verdim adetim gecikmeden test yapmıycam diye. Sende yaparsan cuma falan yap bence. Adeti görmek negatifi görmekten daha az üzüyo sanki inşallah senin güzel haberlerine hep birlikte sevinicez sonrada diğer arkadaşların ve benim

Daha önce de gecikmeli olduysa 3 4 gün bekle canim ama Allah korusun kimyasal falan olunca da bı kaç gün gecikmeli oluyor ya onlari anlamak içinde erken test önemli sanki yinede kalbinin sesini dinle:)

yok canm malesef kan a donustu

Ay canım benim ya ne güzel kardeşine kavuşmuşsunuz sağ salim.
Aynen öyle düşünüyorum kuzum adet olunca pek üzülmüyorum bi kaç saat öncesinden hissedebiliyorum adet olacağım zaman ve hazırlıklı oluyorum. Ama testte negatifi görünce sürekli ağlayasım geliyo, o yüzden bekliyorum bakalım biraz daha. İnşallah dediğin gibi olur canım, güzel haberi size veririm de sizi de peşimden sürüklerim ❤

Daha önce de gecikmeli olduysa 3 4 gün bekle canim ama Allah korusun kimyasal falan olunca da bı kaç gün gecikmeli oluyor ya onlari anlamak içinde erken test önemli sanki yinede kalbinin sesini dinle:)
Genelde düzenli adetlerim pek şaşmıyo ama 2 ay önce gecikme yaşadım canım çok umutlanmıştım 3.gün adet oldum. O yüzden bekliycem Allah emanet artık...

Allah razı olsun kuzum sorma bitmedi o 12ay Allah'ım herkesin evladına nasip etsin, tüm askerleri de sağ salim sevdiklerine kavuştursun inşallah. inşallah canım sizleri takipteyim :) bende bu ay belki kardeşim uğurlu gelir diyorum, tam iğneyi olduğum gün geldi çünkü haberimiz yoktu daha geç bekliyorduk. Her şeyden medet umuyoruz işte :)

Kızlar size şunu sormak istiyorum, ben net bi şey bulamıyorum bu konuda.
Ben klomen çatlatma iğnesi falan kullanmadım 3 aydır. Ovulasyon testleriyke takip ediyorum. 25 aralıkta test pik yaptı ve ertesi gün 26 aralıkta silikleşti yani çatlamış oldu yumurta. Biz o günleri iyi değerlendirdik. Sorum şu; 26 sından itibaren sayıp 14.gün kesin regl olunuyo mu biliyo musunuz? Yumurtlamadan sonraki 14.günüm dündü, merak ediyorum hep mi 14.gün olunuyo

Amiin canım Allah bütün askerlerimizi korusun, yardımcısı olsun.
Hiç belli olmaz uğur getirir belki, inşallah onun şansına Allah nasip etsin de gelsin artık bu ay bebişin canım, dualarımdasın

Beni hep nasıl güldürüyosun canım benim ya :)) 3 gün gecikme yaşıyım öyle yapıyım diyorum kuzum, daha önce de gecikmenin 3.günü regl oldum diye korkuyorum çok. Bi de bende bugün kuruluk var ya bu benim için iyi bi şey değil reglden önce kuruluk oluyo, o bugün kafamda hep soru işareti.
Ama bi hamile çıkarsam bu ay var ya hepinize adınızla çok dua edicem çok ❤ şimdi de ediyorum da o zaman daha çok kabul olur dualarım :)

Hayır canım normali o diye bilinsede herkeste farklı olabiliyor kimisi 12. Gün kimisi 16. Gün olabiliyor ama bebiş varsa testte çıkabilir baya zaman geçmiş artık inşallah seninledir yavrun

Kuzum insallah ...zaten kendimi düşünüyorum sen hamile kalirsan hamilelerin duasi kabul oluyorya. saka saka rabbim güldürsun yüzünü.

pinkhouse34 merhaba, gecmis olsun oncekikle. Insallah bir dahaki ay pozitif sonuc gelir. siz kan testiyle pozitifi gormus muydunuz? Degeriniz kac cikmisti?

Canim benim asilamanin 11.günü 17.60 13.gun 23 cikmisti.senin 14.gün 54cikmis bence normal benim kimyasal oldu bu ay. Onemli olan 2ye katlamasiymis.2gun sonra kan verdiginde 2ye katliyorsa problem yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…