- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.841
Ya cidden. Mi test yapmıyor MusunDün ya da bugün bat canım. Adet olucak gibi değilim pek şu an
Ben bugün şu instagramdaki kadının videoların dinledim iyice kırmızı Çıkangünden sonra 17 gün belli olur diyorduKızlar size şunu sormak istiyorum, ben net bi şey bulamıyorum bu konuda.
Ben klomen çatlatma iğnesi falan kullanmadım 3 aydır. Ovulasyon testleriyke takip ediyorum. 25 aralıkta test pik yaptı ve ertesi gün 26 aralıkta silikleşti yani çatlamış oldu yumurta. Biz o günleri iyi değerlendirdik. Sorum şu; 26 sından itibaren sayıp 14.gün kesin regl olunuyo mu biliyo musunuz? Yumurtlamadan sonraki 14.günüm dündü, merak ediyorum hep mi 14.gün olunuyo
Anladım canım çok teşekkür ederim. Bebiş varsa kesin çıkar da bende henüz o cesaret yok kuzum bekliyorum biraz :)Hayır canım normali o diye bilinsede herkeste farklı olabiliyor kimisi 12. Gün kimisi 16. Gün olabiliyor ama bebiş varsa testte çıkabilir baya zaman geçmiş artık inşallah seninledir yavrun
Merhaba, sizin yazılarınızı hep okuyorum, daha önce yazmamıştım hiç bu foruma sanırım, inşallah pozitif sonucu alırsınız, herkesle teker teker ilgilenmenizi ve açıklayıcı yorumlarınızı çok takdir ediyorumAnladım canım çok teşekkür ederim. Bebiş varsa kesin çıkar da bende henüz o cesaret yok kuzum bekliyorum biraz :)
Amiin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsünKuzum insallah ...zaten kendimi düşünüyorum sen hamile kalirsan hamilelerin duasi kabul oluyorya.saka saka rabbim güldürsun yüzünü.
Yapmıyorum canım :) bekliycem bi kaç gün her ihtimale karşı canım ya adet olucam hissi var hepYa cidden. Mi test yapmıyor Musun
Insallah. Doktor direk deger dusuk gelmis deyince icime kurdu dusurdu. Sanki bilio da ne zaman dollendiginiCanim benim asilamanin 11.günü 17.60 13.gun 23 cikmisti.senin 14.gün 54cikmis bence normal benim kimyasal oldu bu ay. Onemli olan 2ye katlamasiymis.2gun sonra kan verdiginde 2ye katliyorsa problem yoktur.
Onu ben de arada açıp dinliyorum ama o kadar ayrıntılı dinlememiştim kuzum. Benim bugün 15.gün bitiyo o zaman. 25 aralıkta pik yapmıştıBen bugün şu instagramdaki kadının videoların dinledim iyice kırmızı Çıkangünden sonra 17 gün belli olur diyordu
Merhaba, ay çok teşekkür ederim düşünceleriniz içinMerhaba, sizin yazılarınızı hep okuyorum, daha önce yazmamıştım hiç bu foruma sanırım, inşallah pozitif sonucu alırsınız, herkesle teker teker ilgilenmenizi ve açıklayıcı yorumlarınızı çok takdir ediyorum
Sen üç aydır ovulasyon testi kullanıyor musun ben. Bu ay ilk defa kullandım tam umutlandım azıcık yaYapmıyorum canım :) bekliycem bi kaç gün her ihtimale karşı canım ya adet olucam hissi var hep
bende hep üstten dinledim ama bugün dinledim kafamı vererekOnu ben de arada açıp dinliyorum ama o kadar ayrıntılı dinlememiştim kuzum. Benim bugün 15.gün bitiyo o zaman. 25 aralıkta pik yapmıştı
Evet 4 heyecanla bekleyen anne adayı :)4 kisi olduk galiba pazartesi igne yaptiranlar :))
3 aydır yapıyorum canım tutturuyorum da günleri zaten genelde adetlerim düzenli olduğu için anlayabiliyorum az çok yumurtlamamı ama bizde asıl sorun eşimde olduğundan şimdilik olumlu sonuç alamadık. Ovulasyon testiyle çok hamile kalan var ama. sen de devam et canımSen üç aydır ovulasyon testi kullanıyor musun ben. Bu ay ilk defa kullandım tam umutlandım azıcık ya
bende hep üstten dinledim ama bugün dinledim kafamı vererek
Bana doktor tüp dedi bakalım tutmazsa doktora gideceğim artık3 aydır yapıyorum canım tutturuyorum da günleri zaten genelde adetlerim düzenli olduğu için anlayabiliyorum az çok yumurtlamamı ama bizde asıl sorun eşimde olduğundan şimdilik olumlu sonuç alamadık. Ovulasyon testiyle çok hamile kalan var ama. sen de devam et canım
Kuzummmm çok geçmiş olsun ya ben en son seni aşılama da bırakmıştım üzülme sakın emi canım benim her şeyin bir vakti zamanı var gelecek bebişlerimiz eğer nasipte varsa Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin Bebişlerimizi inşaallahCanim benim asilamanin 11.günü 17.60 13.gun 23 cikmisti.senin 14.gün 54cikmis bence normal benim kimyasal oldu bu ay. Onemli olan 2ye katlamasiymis.2gun sonra kan verdiginde 2ye katliyorsa problem yoktur.
Kuzummmm nasılsın ne alemdesin Ovülasyon testi tutsunnnn inşaaallah :)3 aydır yapıyorum canım tutturuyorum da günleri zaten genelde adetlerim düzenli olduğu için anlayabiliyorum az çok yumurtlamamı ama bizde asıl sorun eşimde olduğundan şimdilik olumlu sonuç alamadık. Ovulasyon testiyle çok hamile kalan var ama. sen de devam et canım
Aynen öyle oluyor bende öyle biliyorum yumurtlama olduysa 14 gün sonra adet olunuyor en fazla bı gün oynar diye biliyorumKızlar size şunu sormak istiyorum, ben net bi şey bulamıyorum bu konuda.
Ben klomen çatlatma iğnesi falan kullanmadım 3 aydır. Ovulasyon testleriyke takip ediyorum. 25 aralıkta test pik yaptı ve ertesi gün 26 aralıkta silikleşti yani çatlamış oldu yumurta. Biz o günleri iyi değerlendirdik. Sorum şu; 26 sından itibaren sayıp 14.gün kesin regl olunuyo mu biliyo musunuz? Yumurtlamadan sonraki 14.günüm dündü, merak ediyorum hep mi 14.gün olunuyo
Amin canım sağol darısı başına insallah dua ederim tabiki de Rabbim gönlüne göre versin inşallahAyy canım benim rabbim sana bağışlasın yavrunu,benimde 12.gün bugün bata 7 var, bana dua et nolur, adım aynur
Amin canım sağol darısı başına insallah dua ederim tabiki de Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kuzummmm çok geçmiş olsun ya ben en son seni aşılama da bırakmıştım üzülme sakın emi canım benim her şeyin bir vakti zamanı var gelecek bebişlerimiz eğer nasipte varsa Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin Bebişlerimizi inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?