Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün şu instagramdaki kadının videoların dinledim iyice kırmızı Çıkangünden sonra 17 gün belli olur diyordu

Hayır canım normali o diye bilinsede herkeste farklı olabiliyor kimisi 12. Gün kimisi 16. Gün olabiliyor ama bebiş varsa testte çıkabilir baya zaman geçmiş artık inşallah seninledir yavrun
Anladım canım çok teşekkür ederim. Bebiş varsa kesin çıkar da bende henüz o cesaret yok kuzum bekliyorum biraz :)

Anladım canım çok teşekkür ederim. Bebiş varsa kesin çıkar da bende henüz o cesaret yok kuzum bekliyorum biraz :)
Merhaba, sizin yazılarınızı hep okuyorum, daha önce yazmamıştım hiç bu foruma sanırım, inşallah pozitif sonucu alırsınız, herkesle teker teker ilgilenmenizi ve açıklayıcı yorumlarınızı çok takdir ediyorum

Canim benim asilamanin 11.günü 17.60 13.gun 23 cikmisti.senin 14.gün 54cikmis bence normal benim kimyasal oldu bu ay. Onemli olan 2ye katlamasiymis.2gun sonra kan verdiginde 2ye katliyorsa problem yoktur.
Insallah. Doktor direk deger dusuk gelmis deyince icime kurdu dusurdu. Sanki bilio da ne zaman dollendigini

Ben bugün şu instagramdaki kadının videoların dinledim iyice kırmızı Çıkangünden sonra 17 gün belli olur diyordu
Onu ben de arada açıp dinliyorum ama o kadar ayrıntılı dinlememiştim kuzum. Benim bugün 15.gün bitiyo o zaman. 25 aralıkta pik yapmıştı

Merhaba, ay çok teşekkür ederim düşünceleriniz için
Amiin hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah bir an önce canım

Yapmıyorum canım :) bekliycem bi kaç gün her ihtimale karşı canım ya adet olucam hissi var hep
Sen üç aydır ovulasyon testi kullanıyor musun ben. Bu ay ilk defa kullandım tam umutlandım azıcık ya
Onu ben de arada açıp dinliyorum ama o kadar ayrıntılı dinlememiştim kuzum. Benim bugün 15.gün bitiyo o zaman. 25 aralıkta pik yapmıştı
bende hep üstten dinledim ama bugün dinledim kafamı vererek

Sen üç aydır ovulasyon testi kullanıyor musun ben. Bu ay ilk defa kullandım tam umutlandım azıcık ya

bende hep üstten dinledim ama bugün dinledim kafamı vererek
3 aydır yapıyorum canım tutturuyorum da günleri zaten genelde adetlerim düzenli olduğu için anlayabiliyorum az çok yumurtlamamı ama bizde asıl sorun eşimde olduğundan şimdilik olumlu sonuç alamadık. Ovulasyon testiyle çok hamile kalan var ama. sen de devam et canım

Bana doktor tüp dedi bakalım tutmazsa doktora gideceğim artık

Canim benim asilamanin 11.günü 17.60 13.gun 23 cikmisti.senin 14.gün 54cikmis bence normal benim kimyasal oldu bu ay. Onemli olan 2ye katlamasiymis.2gun sonra kan verdiginde 2ye katliyorsa problem yoktur.
Kuzummmm çok geçmiş olsun ya ben en son seni aşılama da bırakmıştım üzülme sakın emi canım benim her şeyin bir vakti zamanı var gelecek bebişlerimiz eğer nasipte varsa Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin Bebişlerimizi inşaallah

Kuzummmm nasılsın ne alemdesin Ovülasyon testi tutsunnnn inşaaallah :)

Aynen öyle oluyor bende öyle biliyorum yumurtlama olduysa 14 gün sonra adet olunuyor en fazla bı gün oynar diye biliyorum

Sagol canim benim sabredip dua etmekten baska caremiz yok

Umutumut82 sizin de gebelik olusmus muydu? Bu cok iyi bir sey. Ben aradaki 600 sayfayi henuz okuyamamistim. Orada kime ne oldu bilemiyorum. Son biraktigimda klomen kullaniyorsunuz yumurta gelisecek mi diye doktor kontrol ediyordu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…