- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.861
Aynen oyle herkesn bunyesi farkli bebegin gelisiminin iyi olmasi onemli amin canimOlumsuz ruh halinden hemen kendimi cikardim zaten. Herkesin degeri kendine dedim insallah artarak devam eder tek dilegik bu. O arttiktan sonra kese sonra kalp atisi derken saglikla kucagimiza alalim, hamilelik zor ismis. Kalmasi ayri 9 ay beklemesi ayri. Allahim kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Tesekkur ederim
Demek regl baslangciydi canimyok canm malesef kan a donustu
Amin ins, tesekkur ederimAynen oyle herkesn bunyesi farkli bebegin gelisiminin iyi olmasi onemli amin canimoyle telas korku butmiyor saglikla dogsunlar ins:)
Ben de eşimin ameliyatı 6 ay dolduğunda da olmazsa tüpe geçicem artık canım, şimdi 3 ay doldu. 3 ay daha devam edelim böyle sonra çok uzatmıycam artıkBana doktor tüp dedi bakalım tutmazsa doktora gideceğim artık
Canımcım ben beklemedeyim bat dün ya da bugündü geçti yani ama test yapmaya korkuyorum normal bi gecikmedir belki diye. 2-3 güne adet olmazsam o zaman yapcam. Sen nasılsın yoksun buralardaKuzummmm nasılsın ne alemdesin Ovülasyon testi tutsunnnn inşaaallah :)
Psikolojim bozuldu artık en çok onun için istiyorum ve eşimle o gün için birlikte olmak çok sıkıcı normalde onu çok seviyorum ve tabi herkesin gözünün üstünde olmasından sıkıldımBen de eşimin ameliyatı 6 ay dolduğunda da olmazsa tüpe geçicem artık canım, şimdi 3 ay doldu. 3 ay daha devam edelim böyle sonra çok uzatmıycam artık
Ben de genelde öyle okudum canım ovulasyon testiyle çatladığını gördükten 14-15 gün sonra regl olunuyomuş ama bakalım birazcık daha bekliyim ben :)Aynen öyle oluyor bende öyle biliyorum yumurtlama olduysa 14 gün sonra adet olunuyor en fazla bı gün oynar diye biliyorum
İnan ki ben de en çok eşim için istiyorum. Ben de çok istiyorum bebeğimizin olmasını, çok seviyorum çocukları ama o harika bi baba olur, bir an önce baba olmasını öyle çok istiyorum ki... inşallah Rabbim duysun artık sesimiziPsikolojim bozuldu artık en çok onun için istiyorum ve eşimle o gün için birlikte olmak çok sıkıcı normalde onu çok seviyorum ve tabi herkesin gözünün üstünde olmasından sıkıldım
Amin inşallah ovulasyon testinden umutlandım bakalım bugün çatlama gözüküyor Pazar’dan. Beri birliktelik oluyor instagramdaki kadın Perşembe’ye kadar devam dedi artık nasip eşimde sıkıldı zaten parasını ayırmış bana süprizde yaptı deneyeceğim inşallahİnan ki ben de en çok eşim için istiyorum. Ben de çok istiyorum bebeğimizin olmasını, çok seviyorum çocukları ama o harika bi baba olur, bir an önce baba olmasını öyle çok istiyorum ki... inşallah Rabbim duysun artık sesimizi
Hayir tatlim hep 14.gun olmuyor.benim 2-3 gun degisebiliyor.ben bircok.kez catlatma ignesiyle denedigimden biliyorumKızlar size şunu sormak istiyorum, ben net bi şey bulamıyorum bu konuda.
Ben klomen çatlatma iğnesi falan kullanmadım 3 aydır. Ovulasyon testleriyke takip ediyorum. 25 aralıkta test pik yaptı ve ertesi gün 26 aralıkta silikleşti yani çatlamış oldu yumurta. Biz o günleri iyi değerlendirdik. Sorum şu; 26 sından itibaren sayıp 14.gün kesin regl olunuyo mu biliyo musunuz? Yumurtlamadan sonraki 14.günüm dündü, merak ediyorum hep mi 14.gün olunuyo
Evet bir gebenin günlüğündeki kadın çift çizgiyi gördüğün günle birlikte arka arkaya 4 gün ilişki öneriyo canım. Bizim bu ay çift çizgiyi görünce 3 gün oldu arka arkaya 4.gün nasip olmadı misafirlerimiz vardı sonra 5-6.gün oldu. İnşallah bi işe yaramıştırAmin inşallah ovulasyon testinden umutlandım bakalım bugün çatlama gözüküyor Pazar’dan. Beri birliktelik oluyor instagramdaki kadın Perşembe’ye kadar devam dedi artık nasip eşimde sıkıldı zaten parasını ayırmış bana süprizde yaptı deneyeceğim inşallah
Çatlatma iğnesinde benim de ilk kullandığımda 17.gün adet oldum, ikinci kullanımda 14.gün oldum canım. Hemen çatlatmayabiliyomuş. Bakalım şimdi de birqz daha bekliyorumHayir tatlim hep 14.gun olmuyor.benim 2-3 gun degisebiliyor.ben bircok.kez catlatma ignesiyle denedigimden biliyorum
İnşallahEvet bir gebenin günlüğündeki kadın çift çizgiyi gördüğün günle birlikte arka arkaya 4 gün ilişki öneriyo canım. Bizim bu ay çift çizgiyi görünce 3 gün oldu arka arkaya 4.gün nasip olmadı misafirlerimiz vardı sonra 5-6.gün oldu. İnşallah bi işe yaramıştır
Umutumut82 sizin de gebelik olusmus muydu? Bu cok iyi bir sey. Ben aradaki 600 sayfayi henuz okuyamamistim. Orada kime ne oldu bilemiyorum. Son biraktigimda klomen kullaniyorsunuz yumurta gelisecek mi diye doktor kontrol ediyordu sanki.
ben 8 ay önce hamile kaldigimda önce evde çift çizgi.ile öğrenmiştim kan verdigimde 102 cikmisti ama düşük ile sonuclandipinkhouse34 merhaba, gecmis olsun oncekikle. Insallah bir dahaki ay pozitif sonuc gelir. siz kan testiyle pozitifi gormus muydunuz? Degeriniz kac cikmisti?
aynen öyleymiş canm senin ikizler ne durumda cinsiyetleri tahmin falan :)Demek regl baslangciydi canimtez zamanda nasp olsn inss
Benim esimde öyle çok çok seviyor çocukları arkadaşlarım gelse yada biyere gitsek çocuklarla hep eşim ilgilenir oynar hepsi sürekli diyo çok iyi bı baba olucak maşallah diye en son hamile arkadaşımın çocuğuyla ilgilendi annesi de rahat etti falan arkadaşım bütün gece dua etmiş bizede nasip olsun diye o günde iğnenin ertesi günüydü yani o gün hamile kaldımİnan ki ben de en çok eşim için istiyorum. Ben de çok istiyorum bebeğimizin olmasını, çok seviyorum çocukları ama o harika bi baba olur, bir an önce baba olmasını öyle çok istiyorum ki... inşallah Rabbim duysun artık sesimizi
Çok üzüldüm canım ama zamanında ve saglikli yumurtlaman olmuş en azından bı dahaki aya nasip olur inşallah kendini uzmemeye calisKızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldumçok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
YaaaaKızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldumçok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?