Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben de kendimden çok eşim için istiyorum.. benden çok istiyor ama belli de etmiyor üzülüyorum diye.. Hastanede beklerken bebek geçerken önümüzden içimiz gidiyor.. eminim çok ilgili çok iyi bir baba olacak Allah'ın izniyle.. sadece emzirmek için bebeğimi kucağıma alabileceğim gibi hissediyorum :))

Allah gönlünüze göre vermiş canım ne güzel bi duygu. Hepimize, bütün isteyenlere nasip olsun inşallah

Kızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldum çok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
keşke umutlanmasak değil mi?
ama düşün ben yumurtlamadığımı bile bile umutlanıyorum.
umut olmasa yaşanmaz zaten.
hayırlı vakitte gelecek mucizelerimiz

Çok üzüldüm canım ama zamanında ve saglikli yumurtlaman olmuş en azından bı dahaki aya nasip olur inşallah kendini uzmemeye calis
Çok üzülüyorum canım. Ama nasip olmayınca olmuyo, bi gün olucak diyorum hep ama bakalım ne zaman

Yaaaa üzüldüm canım. Galiba çok şartlıyoruz kendimizi olacağı varsa da olmuyor. En kısa zaman da hayırlısıyla gelsin inşallah.
İnşallah kuzum bilmiyorum biz nerde yanlış yapıyoruz. Bazen düşünüyorum herhalde bize nasip olmıycak anne baba olmak diyorum, hiç hamile kalamıycam gibi gelmeye başladı artık

canım bunu bekleyip olamayanlar da var.. yeni umutlar başlayacak.. İnşallah bu sefer olacak..
Haklısın kuzum evet buna da şükür tabi. İnsan ister istemez çok yıkılıyo paramparça oldum. İnşallah artık bu yeni döngüde nasip eder Allahım

Aynen ben de öyle düşünüyorum benden çok ilgilenicektir her şeyiyle. İnşallah Allahım onların hatrına bize sağlıklı evlatlar versin

Kızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldum çok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
Üzülme desemde insan çok üzülüyor ama güçlü dur inşallah bir gün olacak bebişlerimize kavuşacağız bizi en iyi biz anlarız herşey nasip kısmet demekki daha var zamanı

Canımcım ben beklemedeyim bat dün ya da bugündü geçti yani ama test yapmaya korkuyorum normal bi gecikmedir belki diye. 2-3 güne adet olmazsam o zaman yapcam. Sen nasılsın yoksun buralarda
Kuzummm ya benim durumları bilion uğraşıyoruz ama işte pek bir ümidim YÖK eşim düzelene kdar o yüzden çocuk fikrini atmak istiyorum kafamdan her ne kdar bu fikri atmak imkansız olsa da kuzummmm iyi duruon haaaa ben bile ayda bi kere ile bir umut olur diyip yapıom testi :) zaten gebelik varsa çıkar canım testte

keşke umutlanmasak değil mi?
ama düşün ben yumurtlamadığımı bile bile umutlanıyorum.
umut olmasa yaşanmaz zaten.
hayırlı vakitte gelecek mucizelerimiz
Evet keşke hiç umutlanmasak keşke hep olucak gözüyle bakmasak. Ama hep olucakmış gibi geliyo. Artık mucizeler yaşarız inşallah

İnşallah kuzum bilmiyorum biz nerde yanlış yapıyoruz. Bazen düşünüyorum herhalde bize nasip olmıycak anne baba olmak diyorum, hiç hamile kalamıycam gibi gelmeye başladı artık
Ben de düşünüyorum bazen evet çok istiyoruz ama olsa bakabilir miyim diyorum. Geçen haberde gördüm kadın 14 yıl komada yatarken bebek doğurmuş. Nasip kısmet biraz da. Üzülüyoruz, üzlümemek elde değil. Ama tekrar toparlıyoruz. Düşünme diycem elde değil, üzülme diycem mümkün değil. Vakti vardır elbet

Üzülme desemde insan çok üzülüyor ama güçlü dur inşallah bir gün olacak bebişlerimize kavuşacağız bizi en iyi biz anlarız herşey nasip kısmet demekki daha var zamanı
Elimden geldiğince güçlü durmaya çalışıyorum canım. Ama bazen insanın kırılma noktası oluyo herhalde bugün onu yaşıyorum, gerçekten paramparçayım kendimi tutamadan ağlıyorum. Asla isyan etmiyorum ama çok kötüyüm yerle bir oldum. Toparlanıp yeniden devam edicez mecbur

En iyisini yaparsın kafandan atmakla canım, bu kadar üstüne düşmemek lazım sanırım.
Regl oldum canım bu sabah, teste de gerek kalmadı yani

ya zaten regl olunca hormonlar alt üst oluyor her şeye ağlıyor insan
çok normal canım ağla rahatla

Tabiki devam edeceğiz inşalah kendini bırakma ama o hissi biliyorum seni çok iyi anlıyorum canım inanıyorum güzel günler gelecek hepimiz mutlu olup sevineceğiz inşallah :)

Evet nasip tabi hepsi. Allahım ol derse oluyo, biz çabalıyoruz sadece pes etmeden. İnşallah artık hepimize nasip olsun, emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

canım öyle de güzel bakıyorsun ki kendine şaşıyorsun
kucağına aldığın an sanki annelik kodları beynine kodlanıyor
yıllardır bebek bakıyormuşsun sanki, sanki yıllardır emziyormuşsun gibi çok çok acayip bir şey.
en yakın zamanda başınıza gelsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…