Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki devam edeceğiz inşalah kendini bırakma ama o hissi biliyorum seni çok iyi anlıyorum canım inanıyorum güzel günler gelecek hepimiz mutlu olup sevineceğiz inşallah :)
İnşallah canım benim, sabır sadece. Sabredip çabalayarak dua ederek inşallah ulaşıcaz hedefimize

Kızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldum çok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
Ah canım ya üzülme yılmıyoruz birlikte benimde belimde kasığımda sancı var adet olacağım herhalde
Sözde dün yumurta çatladı gözüküyor birliktelikte oldu ama boşa gitti yine herhalde

Öyle diyorum ben de hep canım, bi zamanı vardır elbet. İnşallah hayırlı ve yakın zamanda nasip olur
Kaç aydır bekliyodun canım ben kimyasaldan sonra hiç korunmadim 8ay sonra oldu işte ama her ay yıkım oluyordu gerçekten adet günleri yaklaşınca elim ayağım titriyodu lavaboya giderken

Evet nasip tabi hepsi. Allahım ol derse oluyo, biz çabalıyoruz sadece pes etmeden. İnşallah artık hepimize nasip olsun, emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Elbet zamanı var canım, ben inanıyorum. Biraz daha deneyip tüp bebek deneriz diyorum. Tabi o da Rabbim isterse oluyor ama inanmak lazım

Ya cidden arkadaşların 2 3 haftalık bebeklerini tutmaya korkuyorum, yetebilir miyim hissi yaşıyorum. O kadar güzel anlatmışsın ki inşallah nasip olur :)

Kızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldum çok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
canim esinin tedavisinin bitmesine daha vakit vardi diye hatirliyorum en son. spermler kendini toparlasin iyi olsun insallah birdahaki aya iyi olur

Aaaa ben yazdıktan sonra gördüm yazını kuzummmm eşinin kontrolü bu aydı değil mi bi gidin bakalım ne diyecek doktor rabbbim hayırlısını hayırlı zamanda sağlıkla versin inşaallah üzme sakın kendini emi canım benim

İnşallah kuzum bilmiyorum biz nerde yanlış yapıyoruz. Bazen düşünüyorum herhalde bize nasip olmıycak anne baba olmak diyorum, hiç hamile kalamıycam gibi gelmeye başladı artık
ben de umutlanıp umutlanıp regl olduğum zamanlarda aynı seyi hissediyorum. hiç olmayacak gibi geliyor. ama öyle olmayacak inşallah.

ahhh canım yaaa. hayırlısı olsun ne diyelim. vakti gelmemiş demek ki. lütfen uzulmemeye çalış
Evet her şeyin hayırlısı canım üzüldüm çok ama yapıcak bi şey yok.
Senin durumun artık iyice umut verici, sen bari patlat bi pozitif test :)

Ya cidden arkadaşların 2 3 haftalık bebeklerini tutmaya korkuyorum, yetebilir miyim hissi yaşıyorum. O kadar güzel anlatmışsın ki inşallah nasip olur :)
BEn ilk anne olduğundan 20 yaşındaydım şuan onu tek yıkadığımı düşünüyorum şaşırıyorum ama işte Allah’ın taktiri herşey düzenine giriyor

kizlar dün kan almislardi benden lh degerine bakmak icin 2 nin üzerindeyse catlamistir demisti doktor benimki 51,88 yani kesin catladi ultrasondada görünmedi zaten yumurta.

herseyi zamaninda yaptik allah nasip ettiyse olur insallah.

hamile olabilirsem insallah ne kadar istiyorsaniz sorabilirsiniz herseyi paylasacagim :))

Ah canım ya üzülme yılmıyoruz birlikte benimde belimde kasığımda sancı var adet olacağım herhalde
Sözde dün yumurta çatladı gözüküyor birliktelikte oldu ama boşa gitti yine herhalde
Senin belli olmaz canım belki yumurtlamadan kaynaklanan ağrılardır. Hem bu kez görmüş olursun o kadar geç mi yumurtladın yumurtlamadın mı diye

Kaç aydır bekliyodun canım ben kimyasaldan sonra hiç korunmadim 8ay sonra oldu işte ama her ay yıkım oluyordu gerçekten adet günleri yaklaşınca elim ayağım titriyodu lavaboya giderken
Kürtajdan sonra 5 ay korunduk, ondan sonra işte şimdi bizde 8.aya başlamış olduk canım bu adetle. Sen de 8 ay bekledin demek. Hiç kolay olmuyomuş bu bebek işi. Ben diğerine ilk ayda hamile kalınca bunda da korunmayı bırakınca hamile kalcam sandım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…