- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.901
Öyle yapıyorum canım en azından rahatlayım içim boşalsın. Sonra yine aynı gazla devam etcez yolaya zaten regl olunca hormonlar alt üst oluyor her şeye ağlıyor insan
çok normal canım ağla rahatla
Amiin canım inşallahinşallah Rabbim mükafatımızı verecek canım
İnşallah canım benim, sabır sadece. Sabredip çabalayarak dua ederek inşallah ulaşıcaz hedefimizeTabiki devam edeceğiz inşalah kendini bırakma ama o hissi biliyorum seni çok iyi anlıyorum canım inanıyorum güzel günler gelecek hepimiz mutlu olup sevineceğiz inşallah :)
İnşallah en kısa zamanda canım zamanı var demekkiÇok üzülüyorum canım. Ama nasip olmayınca olmuyo, bi gün olucak diyorum hep ama bakalım ne zaman
Amin inşallah herkesin gonlgön göre versin RabbimAllah gönlünüze göre vermiş canım ne güzel bi duygu. Hepimize, bütün isteyenlere nasip olsun inşallah
Öyle diyorum ben de hep canım, bi zamanı vardır elbet. İnşallah hayırlı ve yakın zamanda nasip olurİnşallah en kısa zamanda canım zamanı var demekki
ahhh canım yaaa. hayırlısı olsun ne diyelim. vakti gelmemiş demek ki. lütfen uzulmemeye çalışKızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldumçok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
Ah canım ya üzülme yılmıyoruz birlikte benimde belimde kasığımda sancı var adet olacağım herhaldeKızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldumçok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
Kaç aydır bekliyodun canım ben kimyasaldan sonra hiç korunmadim 8ay sonra oldu işte ama her ay yıkım oluyordu gerçekten adet günleri yaklaşınca elim ayağım titriyodu lavaboya giderkenÖyle diyorum ben de hep canım, bi zamanı vardır elbet. İnşallah hayırlı ve yakın zamanda nasip olur
Elbet zamanı var canım, ben inanıyorum. Biraz daha deneyip tüp bebek deneriz diyorum. Tabi o da Rabbim isterse oluyor ama inanmak lazımEvet nasip tabi hepsi. Allahım ol derse oluyo, biz çabalıyoruz sadece pes etmeden. İnşallah artık hepimize nasip olsun, emeklerimizin karşılığını alalım inşallah
Ya cidden arkadaşların 2 3 haftalık bebeklerini tutmaya korkuyorum, yetebilir miyim hissi yaşıyorum. O kadar güzel anlatmışsın ki inşallah nasip olur :)canım öyle de güzel bakıyorsun ki kendine şaşıyorsun
kucağına aldığın an sanki annelik kodları beynine kodlanıyor
yıllardır bebek bakıyormuşsun sanki, sanki yıllardır emziyormuşsun gibi çok çok acayip bir şey.
en yakın zamanda başınıza gelsin inşallah :)
canim esinin tedavisinin bitmesine daha vakit vardi diye hatirliyorum en son. spermler kendini toparlasin iyi olsun insallah birdahaki aya iyi olurKızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldumçok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
Aaaa ben yazdıktan sonra gördüm yazını kuzummmm eşinin kontrolü bu aydı değil mi bi gidin bakalım ne diyecek doktor rabbbim hayırlısını hayırlı zamanda sağlıkla versin inşaallah üzme sakın kendini emi canım benimKızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldumçok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
ben de umutlanıp umutlanıp regl olduğum zamanlarda aynı seyi hissediyorum. hiç olmayacak gibi geliyor. ama öyle olmayacak inşallah.İnşallah kuzum bilmiyorum biz nerde yanlış yapıyoruz. Bazen düşünüyorum herhalde bize nasip olmıycak anne baba olmak diyorum, hiç hamile kalamıycam gibi gelmeye başladı artık
Evet her şeyin hayırlısı canım üzüldüm çok ama yapıcak bi şey yok.ahhh canım yaaa. hayırlısı olsun ne diyelim. vakti gelmemiş demek ki. lütfen uzulmemeye çalış
BEn ilk anne olduğundan 20 yaşındaydım şuan onu tek yıkadığımı düşünüyorum şaşırıyorum ama işte Allah’ın taktiri herşey düzenine giriyorYa cidden arkadaşların 2 3 haftalık bebeklerini tutmaya korkuyorum, yetebilir miyim hissi yaşıyorum. O kadar güzel anlatmışsın ki inşallah nasip olur :)
ben de hala regl oldum olacam diye dolanıyorum ortalıkta. test yapmaya da hiç cesaretim yok hala.Evet her şeyin hayırlısı canım üzüldüm çok ama yapıcak bi şey yok.
Senin durumun artık iyice umut verici, sen bari patlat bi pozitif test :)
Senin belli olmaz canım belki yumurtlamadan kaynaklanan ağrılardır. Hem bu kez görmüş olursun o kadar geç mi yumurtladın yumurtlamadın mı diyeAh canım ya üzülme yılmıyoruz birlikte benimde belimde kasığımda sancı var adet olacağım herhalde
Sözde dün yumurta çatladı gözüküyor birliktelikte oldu ama boşa gitti yine herhalde
Kürtajdan sonra 5 ay korunduk, ondan sonra işte şimdi bizde 8.aya başlamış olduk canım bu adetle. Sen de 8 ay bekledin demek. Hiç kolay olmuyomuş bu bebek işi. Ben diğerine ilk ayda hamile kalınca bunda da korunmayı bırakınca hamile kalcam sandım resmenKaç aydır bekliyodun canım ben kimyasaldan sonra hiç korunmadim 8ay sonra oldu işte ama her ay yıkım oluyordu gerçekten adet günleri yaklaşınca elim ayağım titriyodu lavaboya giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?