Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldum çok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa

Kuzum yeni okudum bildirimler gelmemis. Üzülme diyecegim ama üzülmemek elde degil. En azindan yumurtalarin gelisiyor catlayor regli olabiliyorsun. sorununuzda tespit edildi eşinde o da ameliyat oldu degerleri normale gelir artık ..1 2 ay daha normal deneyip belki 1kez asilamayi deneyebilirsin kesin tutar diye düsünüyorum.Allah im nasip etsin yüzün gülsün insallah.bol bol dua edicez kuzum.

Elbet zamanı var canım, ben inanıyorum. Biraz daha deneyip tüp bebek deneriz diyorum. Tabi o da Rabbim isterse oluyor ama inanmak lazım
Ben de öyle diyorum canım zaten artık iyice tüp bebeğe doğru gidiyoruz gibi biz. Bakalım hakkımızda hayırlısı, 3-4 ay daha böyle devam edelim belki 1 aşılama deneriz sonra artık tüp bebek düşünüyoruz biz de kuzum

canim esinin tedavisinin bitmesine daha vakit vardi diye hatirliyorum en son. spermler kendini toparlasin iyi olsun insallah birdahaki aya iyi olur
Bu ayın 12 sinde 3 ay doluyo canım, test vericez ayın sonuna doğru veririz artık. Bilmiyorum canım inşallah artık toparlanmıştır spermler. Doktor hep 3-6 ay arasında çoğu hastamız hamilelik elde ediyo dedi ama bakalım...

Benimde ilki hemen oldu kürtajdan sonra 5 ay korundum sonra yine iki ay içinde hamile kaldım kimyasal oldu bende korunmayalim artık hemen olsun diye düşündüm ama olmadı işte beklemek çok zor gerçekten Allah sabır versin herkese 5. Ayda doktora gittim 6 ay geçsin öyle gel dedi işte 7. Ayda klomen falan verince oldu şükür

Aynen canım bu ay sonuna doğru artık test verir eşim bakalım durum nasıl. Çok üzüldüm tabi ama biraz ağlayınca açıldım şimdi kuzum. İnşallah her şey güzel olucak hepimiz için

ben de umutlanıp umutlanıp regl olduğum zamanlarda aynı seyi hissediyorum. hiç olmayacak gibi geliyor. ama öyle olmayacak inşallah.
İnşallah öyle olmaz canım çok dua ediyorum sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımız gelsin biz de anne baba olalım diye

Aynen canım bu ay sonuna doğru artık test verir eşim bakalım durum nasıl. Çok üzüldüm tabi ama biraz ağlayınca açıldım şimdi kuzum. İnşallah her şey güzel olucak hepimiz için
Oyyyy kuzumm kıyamam sana yaaaa nasip olacak ben inanıyorum lütfen üzme kendini bende her adette ağlıyorum ama inanıyorum vakti zamanı var her şeyin

Kızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldum çok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa

canım benim üzülmekte haklısın ama içini ferah tut Allah elbet bizler için de bir şeyler yazdı düşünüyor, belki biraz zor olacak ama kavuşacağız inşallah yavrularımıza.

İnşallah bu ay bebişin geliyodur kuzum. Sen bi hamile kal da biz senden dua isteriz bol bol :)

Aynı şeyleri düşünüyorum yaza doğru :) ilkinde kafanda tam bir bebek düşüncesi olmadığından rahattın büyük ithimalle. Şuan fark etmesek de kendimizi şartlandırıyoruz

BEn ilk anne olduğundan 20 yaşındaydım şuan onu tek yıkadığımı düşünüyorum şaşırıyorum ama işte Allah’ın taktiri herşey düzenine giriyor
Ne kadar genç anne olmuşsun maşallah. Benim alerjik bir bünyem var sürekli hastayım bu aralar, biri bitiyor biri başlıyor. İlaç kullanmamak içim doktora gitmiyorum her ihtimale karşı, gerçi antibiyotik kullanırken de sıkıntı yaşıyorum başka yerlerimde problem oluyor. Kısacası kendime bakamıyorum daha minik bir cana nasıl bakıcam hissi yaşıyorum bu aralar çokca.

Canım benim ya çok teşekkür ederim tesellileriniz için. Evet çok şükür en azından yumurtlayıp regl olabiliyorum o da bi başarı tabi. Eşimin değerlerine de baktırcaz bu ay o ne durumda bakalım canım. Ben de 3-4 ay daha böyle denemeyi düşünüyorum kuzum, bu arada 1 aşılama olabilir. İnşallah şu süreçte gelir artık, olmazsa tüp bebek

Ben hemen 3.ay gittim doktora canım Allahtan erken gitmişim. 2 ay klomen ve çatlatma kullandım olmadı sonra eşimin değerlerine baktırdık o zaman anladık durumu asıl sorun ondaymış. Ameliyat oldu falan derken işte geldik 8.aya, tabi ameliyat olduğu ay boşa gitti 15 gün ilişki olmadı falan 1 ay arada kaynadı

Oyyyy kuzumm kıyamam sana yaaaa nasip olacak ben inanıyorum lütfen üzme kendini bende her adette ağlıyorum ama inanıyorum vakti zamanı var her şeyin
Öyle tabi kuzum sabretmek dua etmek düşüyo bize, inşallah en yakın zamanda kavuşuruz yavrularımıza sağlıkla

Canim ya üzülmüyoruz pes etmiyoruz Rabbim guzellestiriyordur . İnşallah diger ay sizin ayınız olur Rabbim nasip eder.

canım benim üzülmekte haklısın ama içini ferah tut Allah elbet bizler için de bir şeyler yazdı düşünüyor, belki biraz zor olacak ama kavuşacağız inşallah yavrularımıza.
Haklısın canım bizim için dr Allahın planları var, her şeyin zamanı var. Biz bilmediğimiz için hemen olsun istiyoruz. Allah bir an önce sağlıkla hepimize nasip etsin

Buna da şükür insanlar yıllarca nedenini bilmeden boşuna bekliyorlar sen çok iyi yapmışsın en azından herşeyi yoluna koydunuz 1sene içinde kucağına alırsın inşallah bebeğini

Haklısın canım bizim için dr Allahın planları var, her şeyin zamanı var. Biz bilmediğimiz için hemen olsun istiyoruz. Allah bir an önce sağlıkla hepimize nasip etsin

amiin üzülmekte haklısın ama kayınvalidem şey diyor hep mesela belki sana da teselli olur hani ilerleyen safhalarda kaybetmekten ya da doğduğunda sağlıksız doğmasındansa bekleyip en güzelini dilemek en doğrusu. her şey düzelecek. ben de dün doktorumun tavsiyesiyle yumurtlamanın 5. günü kan testi yaptırdım sonuç 0 mesela. bu ay da olmamış, artık biraz kafamızı rahatlatçaz sonra da olacak inşallah

Aynı şeyleri düşünüyorum yaza doğru :) ilkinde kafanda tam bir bebek düşüncesi olmadığından rahattın büyük ithimalle. Şuan fark etmesek de kendimizi şartlandırıyoruz
Aynen canım şöyle mayıs haziran gibi düşünücez artık.
Büyük ihtimalle öyle canım, ben evlendim herkes bana korunmayın bebek hemen olan bi şey değil aradan 3-5 ay geçiyo olana kadar falan dediler. Biz de ilk ay korunduk, ikinci ay hadi deneyelim bakalım zaten hemen olmuyomuş dedik. Hemen oldu, kafam rahattı dediğin gibi büyük ihtimalle. Bu ay da ovulasyon falan takip etmiycem bakalım biraz daha akışına olsun bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…