- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.941
Amiin amiin canım benim inşallah hepimizin yüzü gülsün artıkCanim ya üzülmüyoruz pes etmiyoruz Rabbim guzellestiriyordur . İnşallah diger ay sizin ayınız olur Rabbim nasip eder.
İnşallah canım ya inşallah artık gelsin şu bebişler.Buna da şükür insanlar yıllarca nedenini bilmeden boşuna bekliyorlar sen çok iyi yapmışsın en azından herşeyi yoluna koydunuz 1sene içinde kucağına alırsın inşallah bebeğini
başkasının bebeğini tutamıyorsun zatenYa cidden arkadaşların 2 3 haftalık bebeklerini tutmaya korkuyorum, yetebilir miyim hissi yaşıyorum. O kadar güzel anlatmışsın ki inşallah nasip olur :)
Evet ben de bunu düşünüyorum yeter ki sağlıkla hayırlısıyla gelsin yavrularımız. Yıllarca bekleyenler var, Allah herkesin yardımcısı olsun.amiin üzülmekte haklısın ama kayınvalidem şey diyor hep mesela belki sana da teselli olur hani ilerleyen safhalarda kaybetmekten ya da doğduğunda sağlıksız doğmasındansa bekleyip en güzelini dilemek en doğrusu. her şey düzelecek. ben de dün doktorumun tavsiyesiyle yumurtlamanın 5. günü kan testi yaptırdım sonuç 0 mesela. bu ay da olmamış, artık biraz kafamızı rahatlatçaz sonra da olacak inşallah
Evet ben de bunu düşünüyorum yeter ki sağlıkla hayırlısıyla gelsin yavrularımız. Yıllarca bekleyenler var, Allah herkesin yardımcısı olsun.
Sen bence çok erken yaptırdın canım benim doktorun demiş ama bence henüz kanda bile çıkması imkansız. Döllenmeden sonra rahme yerleşme 6-12 arasında tamamlanıyo, yani rahime yerleşip tutunmadan hcg salgılayamaz ki. O yüzden sen daha en az 1 hafta bekle kan vermek için
Zamani degilmis demek. Bayagi soru isaretleri vardi en son gebelik olusmus, yine olusur. Allah saglikli gebelik nasil etsin insallah hepimizeEvet canim bu ay klomenle 2yumurtam oldu asilama oldum gebelik oldu ama tutunamadi kimyasala dönüştü.suan regliyim
Insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik olur.ben 8 ay önce hamile kaldigimda önce evde çift çizgi.ile öğrenmiştim kan verdigimde 102 cikmisti ama düşük ile sonuclandi
En azindan gecikmeden gelmis, simdi yeni aya yuksek moralle girme zamani. Regl olabiliosan elbet olacak. Insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik olur.Kızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldumçok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
Etme canım zaten senin düzenli belli bir döngün var, aşşa yukarı günlerin belli. Hiç sorun olmayıp da 6 ay 1 yıl sonra da olabiliyor, işte doğum tarihi değişmez derler, gelecekleri zaman belli de biz bilmiyoruz :) öyle düşünelimAynen canım şöyle mayıs haziran gibi düşünücez artık.
Büyük ihtimalle öyle canım, ben evlendim herkes bana korunmayın bebek hemen olan bi şey değil aradan 3-5 ay geçiyo olana kadar falan dediler. Biz de ilk ay korunduk, ikinci ay hadi deneyelim bakalım zaten hemen olmuyomuş dedik. Hemen oldu, kafam rahattı dediğin gibi büyük ihtimalle. Bu ay da ovulasyon falan takip etmiycem bakalım biraz daha akışına olsun bu ay
İnşallah nasip olur :) düşününce bile heyecan yapıyorum ağlayasım geliyor.başkasının bebeğini tutamıyorsun zaten
kendi bebeğini çok rahat tututyorsun :)
Eşin hasta da olsa hemen o kadar etkilenmez spermler canım, inşallah olmuştur boş geçmemişsinizdir yani.ya ne bileyim o işi ben de anlamadım bana da mantıklı gelmedi yani de işte en azından şu anda bir şey yokmuş gibi kendimi kodladım, eşim çok hastaydı bu seferde şansa işte ateşi falan yüksek olunca spermler ölüyormuş muhtemelen bu ay boş geçtik istemeden
aynen öyle aslında biz işi Allah'a bırakıp hayatımıza devam edemiyoruz problem o. hiç bilmeyen insanlar gayet rahat rahat hamile kalıyorlar biz hemen hevesleniyoruz araştırıyoruz çok da istediğimiz için en çok biz kırılıyoruz. geçen ay doğum yapan arkadaşıma beta hcg baktırıyorum dedim o neydi diyo düşün o kadar habersiz.
İnşallah canım benim. Şimdi biraz daha iyiyim toparlandım gibi. Mecburen moral motivasyonu toplayıp yola devamEn azindan gecikmeden gelmis, simdi yeni aya yuksek moralle girme zamani. Regl olabiliosan elbet olacak. Insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik olur.
Evet canım hiç sorun olmayıp da senelerce uğraşanlar var.Etme canım zaten senin düzenli belli bir döngün var, aşşa yukarı günlerin belli. Hiç sorun olmayıp da 6 ay 1 yıl sonra da olabiliyor, işte doğum tarihi değişmez derler, gelecekleri zaman belli de biz bilmiyoruz :) öyle düşünelim
önemli değil canım 2 gün olmuş ya spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor.kızlar merhaba bişey sormak ıstıyorum pazrtesi günü çatlatma iğnesi vurulmustum ben pazrtesi salı ilişki oldu normalde dunde olması gerekiyodu ama olmadı maalesef benimde içime bi korku dustu acıkcası basına böle birsey gelen varmı acaba
Eşin hasta da olsa hemen o kadar etkilenmez spermler canım, inşallah olmuştur boş geçmemişsinizdir yani.
Kesinlikle öyle ya biz çok biliyoruz her şeyi ve çok araştırıyoruz. Tabi çok da istediğimiz için stres kaynaklı olmuyo biraz da. Çok istediğimiz şeyle sınanıyoruz. İnanıyorum olacak, toparlandım hemen bi kaç saatte :)
Bence hiç sorun etme canım çünkü içerise mutlaka sperm vardır diğer günlerdeki ilişkilerden. Yani aslında ilişki olmasa da olur ama doktorlar biraz daha garantici davranmak için tavsiye ediyolar. Zaten çoğu doktor da gün aşırı ilişki önerir genelde. Hiç kafana takma bunu, mümkünse bugün olsun ilişkikızlar merhaba bişey sormak ıstıyorum pazrtesi günü çatlatma iğnesi vurulmustum ben pazrtesi salı ilişki oldu normalde dunde olması gerekiyodu ama olmadı maalesef benimde içime bi korku dustu acıkcası basına böle birsey gelen varmı acaba
Ben adete beşgün kala yumurtlamıştım yani ovulasyon testinde öyle çıktı değerlendirdik dünde çatlama gözüktü ama normalde adetime bugün 2 gün var sancı arttı umudum kalmadı bakalım zaten olursam hemen randevu alacağım tüp aşılama napıyorsa yapsınSenin belli olmaz canım belki yumurtlamadan kaynaklanan ağrılardır. Hem bu kez görmüş olursun o kadar geç mi yumurtladın yumurtlamadın mı diye
Öyle yapıyorum canım ağladım ağladım içim ferahladı, artık kendimi iyi hissettiricek şeyler yaparım. Olan oldu çünkü.ohh çok şükür, ağlamak da iyi geliyor o yüzden ona da bir şey diyemiyorum. biraz ağlayıp sonra yeniden başlıyoruz :). valla bence kendine yap bir türk kahvesi mis gibi keyifli bir gün geçirmeye çalış haftasonuna da az kaldı
bu arada geçenlerde okudum yabancı bi sitede stres yaptığımızda salgılanan hormonlar rahim duvarını etkiliyormuş direkt olarak, biz acaba oldu mu orada mı iyi mi derken istemeden sıkıntı yaşatıyoruz kendi vücudumuza gerçi nasıl aklımızdan çıkcak onu da bilmiyorum
Bence hiç sorun etme canım çünkü içerise mutlaka sperm vardır diğer günlerdeki ilişkilerden. Yani aslında ilişki olmasa da olur ama doktorlar biraz daha garantici davranmak için tavsiye ediyolar. Zaten çoğu doktor da gün aşırı ilişki önerir genelde. Hiç kafana takma bunu, mümkünse bugün olsun ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?