Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buna da şükür insanlar yıllarca nedenini bilmeden boşuna bekliyorlar sen çok iyi yapmışsın en azından herşeyi yoluna koydunuz 1sene içinde kucağına alırsın inşallah bebeğini
İnşallah canım ya inşallah artık gelsin şu bebişler.
Zaten o konuda hep iyi ki diyorum. İyi ki erken davranmışım her şey için, en azından baştan çok vakit kaybetmedik. Artık hayırlısı bundan sonra

Evet ben de bunu düşünüyorum yeter ki sağlıkla hayırlısıyla gelsin yavrularımız. Yıllarca bekleyenler var, Allah herkesin yardımcısı olsun.
Sen bence çok erken yaptırdın canım benim doktorun demiş ama bence henüz kanda bile çıkması imkansız. Döllenmeden sonra rahme yerleşme 6-12 arasında tamamlanıyo, yani rahime yerleşip tutunmadan hcg salgılayamaz ki. O yüzden sen daha en az 1 hafta bekle kan vermek için

ya ne bileyim o işi ben de anlamadım bana da mantıklı gelmedi yani de işte en azından şu anda bir şey yokmuş gibi kendimi kodladım, eşim çok hastaydı bu seferde şansa işte ateşi falan yüksek olunca spermler ölüyormuş muhtemelen bu ay boş geçtik istemeden

aynen öyle aslında biz işi Allah'a bırakıp hayatımıza devam edemiyoruz problem o. hiç bilmeyen insanlar gayet rahat rahat hamile kalıyorlar biz hemen hevesleniyoruz araştırıyoruz çok da istediğimiz için en çok biz kırılıyoruz. geçen ay doğum yapan arkadaşıma beta hcg baktırıyorum dedim o neydi diyo düşün o kadar habersiz.

Kızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldum çok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
En azindan gecikmeden gelmis, simdi yeni aya yuksek moralle girme zamani. Regl olabiliosan elbet olacak. Insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik olur.

Etme canım zaten senin düzenli belli bir döngün var, aşşa yukarı günlerin belli. Hiç sorun olmayıp da 6 ay 1 yıl sonra da olabiliyor, işte doğum tarihi değişmez derler, gelecekleri zaman belli de biz bilmiyoruz :) öyle düşünelim

Eşin hasta da olsa hemen o kadar etkilenmez spermler canım, inşallah olmuştur boş geçmemişsinizdir yani.
Kesinlikle öyle ya biz çok biliyoruz her şeyi ve çok araştırıyoruz. Tabi çok da istediğimiz için stres kaynaklı olmuyo biraz da. Çok istediğimiz şeyle sınanıyoruz. İnanıyorum olacak, toparlandım hemen bi kaç saatte :)

En azindan gecikmeden gelmis, simdi yeni aya yuksek moralle girme zamani. Regl olabiliosan elbet olacak. Insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik olur.
İnşallah canım benim. Şimdi biraz daha iyiyim toparlandım gibi. Mecburen moral motivasyonu toplayıp yola devam

Evet canım hiç sorun olmayıp da senelerce uğraşanlar var.
Öyle düşünüyorum artık canım, dua etmekten başka bi şey gelmiyo elimizden. Allahım ayarlamıştır gününü de biz işte çok istediğimizden hemen olsun istiyoruz

önemli değil canım 2 gün olmuş ya spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor.
bugün muhakkak olsun ama . yarın dinlenip sonraki gün yine olsun.

ohh çok şükür, ağlamak da iyi geliyor o yüzden ona da bir şey diyemiyorum. biraz ağlayıp sonra yeniden başlıyoruz :). valla bence kendine yap bir türk kahvesi mis gibi keyifli bir gün geçirmeye çalış haftasonuna da az kaldı

bu arada geçenlerde okudum yabancı bi sitede stres yaptığımızda salgılanan hormonlar rahim duvarını etkiliyormuş direkt olarak, biz acaba oldu mu orada mı iyi mi derken istemeden sıkıntı yaşatıyoruz kendi vücudumuza gerçi nasıl aklımızdan çıkcak onu da bilmiyorum

Bence hiç sorun etme canım çünkü içerise mutlaka sperm vardır diğer günlerdeki ilişkilerden. Yani aslında ilişki olmasa da olur ama doktorlar biraz daha garantici davranmak için tavsiye ediyolar. Zaten çoğu doktor da gün aşırı ilişki önerir genelde. Hiç kafana takma bunu, mümkünse bugün olsun ilişki

Senin belli olmaz canım belki yumurtlamadan kaynaklanan ağrılardır. Hem bu kez görmüş olursun o kadar geç mi yumurtladın yumurtlamadın mı diye
Ben adete beşgün kala yumurtlamıştım yani ovulasyon testinde öyle çıktı değerlendirdik dünde çatlama gözüktü ama normalde adetime bugün 2 gün var sancı arttı umudum kalmadı bakalım zaten olursam hemen randevu alacağım tüp aşılama napıyorsa yapsın

Öyle yapıyorum canım ağladım ağladım içim ferahladı, artık kendimi iyi hissettiricek şeyler yaparım. Olan oldu çünkü.
Doğru olabilir canım. Stres vücutta her şeyi etkilediği gibi onu da etkiliyodur. Düşünmemek mümkün değil ama biraz akışına bırakmayı denemek lazım galiba. Bu ay çok üstüne düşmiyim artık diyorum. Ovulasyon falan da takip etmicem, düzenli ilişki, kendimizi iyi hissettiricek vakit geçirme yöntemleriyle geçircem bakalım bu ayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…