Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yumurtlama ağrısı da olabilir, hatta adete yakın olduğu için bi sürpriz olur da belki bebiş vardır :) tabi adet de olursan çok yıpratma kendini, doktoruna gidersin ortak bi karar alırsınız

Canım yumurtlama ağrısı da olabilir, hatta adete yakın olduğu için bi sürpriz olur da belki bebiş vardır :) tabi adet de olursan çok yıpratma kendini, doktoruna gidersin ortak bi karar alırsınız
Bukadar şiddetli olmaz dedim ma bakalım olursa Yazarım kendimi biraz da tüpe odakladım herhalde adet olursam çok üzülmeyeceğim

Kızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldum çok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
Kuzum benim kıyamam sana ama test yapsaydın daha çok yıkılacaktın. İyiki beklemişsin. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Biliyorum ilk şoku atlatmak çok zor oluyor ama nasip işte... Zamanı gelecek ve o mutluluğu bizde yaşıycaz Allah'ın izniyle

insallah canim bu ay son olsun insallah birdahaki ayda hamile kalirsin

İnşallah bu ay bebişin geliyodur kuzum. Sen bi hamile kal da biz senden dua isteriz bol bol :)
amin canim insallah. zaten dua ederken hep burdakilere ve bekleyen tanidigim tanimadigim herkez icinde ediyorum o zaman da edicem hepinize tek tek

Kızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldum çok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bundan sonrası için hayırlısıyla pozitif sonuçal gelirsiniz, okuduğum yazılarınızdan da farkettim hikayelerimiz de benzer, bizde de hız ve morfoloji sorunu var, bakalım bu ay olur inşallah.

Evet canım test yapsam daha çok üzülürdüm sanki. İnancım yüksek bi gün bizim de yüzümüz gülecek kuzum bekliycez sadece

amin canim insallah. zaten dua ederken hep burdakilere ve bekleyen tanidigim tanimadigim herkez icinde ediyorum o zaman da edicem hepinize tek tek
Allah razı olsun canım başkalarının dualarında olabilmek bile çok güzel bi his. Ben de burda adını bildiğim arkadaşlara adıyla dua ediyorum bilmediklerime de isteyen herkese nasip olsun diye dua ediyorum. Allah kabul etsin dualarımızı

Çok teşekkür ederim amiin hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah. Çok zor bi yol, çok çaba sarfediyoruz, pozitif sonucu hepimiz o kadar hak ediyoruz ki...
Evet oldukça benziyomuş sorunlarımız. İnşallah mucize gerçekleşir hepimiz için. Varikosel var mıydı sizde de acaba

Üroloji muayenesinde varikosel denmedi bize ama ultrason yapılması gerekir miydi bilemiyorum açıkçası. İki ay kadar vitamin/antioksidan takviyesi ile sayı ve hız arttı ama hamilelik oluşmadı maalesef.

anladım peki ben ilk kez klomen+iğne kullandm bu ay olmassa bıdakı ay tekrar aynı sekıldemı devam ediyorlar.
evet öyle oluyormuş genelde bende ilk kez kullandım bu ay doktorum bidaki ayda böyle deneyecek hatta belki iğneli tedavi yapabilirim demişti daha sonraki ayda aşılamayı eklicem demişti

Üroloji muayenesinde varikosel denmedi bize ama ultrason yapılması gerekir miydi bilemiyorum açıkçası. İki ay kadar vitamin/antioksidan takviyesi ile sayı ve hız arttı ama hamilelik oluşmadı maalesef.
Yok varikosel en net elle muayenede anlaşılıyomuş zaten, o zaman bi sorun görmediyseler ultrasona gerek duymamışlardır. Bence sayı ve hızın artması bile büyük bi yol katetme, inşallah en yakın zamanda gelicektir bebiş.
Peki takviye ne kullandınız acaba? Çok soru soruyorum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…