- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.961
Canım yumurtlama ağrısı da olabilir, hatta adete yakın olduğu için bi sürpriz olur da belki bebiş vardır :) tabi adet de olursan çok yıpratma kendini, doktoruna gidersin ortak bi karar alırsınızBen adete beşgün kala yumurtlamıştım yani ovulasyon testinde öyle çıktı değerlendirdik dünde çatlama gözüktü ama normalde adetime bugün 2 gün var sancı arttı umudum kalmadı bakalım zaten olursam hemen randevu alacağım tüp aşılama napıyorsa yapsın
Bukadar şiddetli olmaz dedim ma bakalım olursa Yazarım kendimi biraz da tüpe odakladım herhalde adet olursam çok üzülmeyeceğimCanım yumurtlama ağrısı da olabilir, hatta adete yakın olduğu için bi sürpriz olur da belki bebiş vardır :) tabi adet de olursan çok yıpratma kendini, doktoruna gidersin ortak bi karar alırsınız
En iyisini yaparsın canım her duruma hazırlamak lazım kendimiziBukadar şiddetli olmaz dedim ma bakalım olursa Yazarım kendimi biraz da tüpe odakladım herhalde adet olursam çok üzülmeyeceğim
napalım nasip artık vardır Rabbimin bildiği illa cebimizden para çıkacakEn iyisini yaparsın canım her duruma hazırlamak lazım kendimizi
Canım yumurtlama ağrısı da olabilir, hatta adete yakın olduğu için bi sürpriz olur da belki bebiş vardır :) tabi adet de olursan çok yıpratma kendini, doktoruna gidersin ortak bi karar alırsınız
Amaan zaten döküp duruyoruz bu yolda paraları napalım sağlık olsunnapalım nasip artık vardır Rabbimin bildiği illa cebimizden para çıkacak
Ayın sonuna doğru test vericek eşim canım 12 sinde 3 ay doluyo. Şimdi tedavi görmüyorum kuzumCnm senin esin test yaptimi suan tedavi gormuyosun dimi?
Kuzum benim kıyamam sana ama test yapsaydın daha çok yıkılacaktın. İyiki beklemişsin. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Biliyorum ilk şoku atlatmak çok zor oluyor ama nasip işte... Zamanı gelecek ve o mutluluğu bizde yaşıycaz Allah'ın izniyleKızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldumçok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
insallah canim bu ay son olsun insallah birdahaki ayda hamile kalirsinBu ayın 12 sinde 3 ay doluyo canım, test vericez ayın sonuna doğru veririz artık. Bilmiyorum canım inşallah artık toparlanmıştır spermler. Doktor hep 3-6 ay arasında çoğu hastamız hamilelik elde ediyo dedi ama bakalım...
amin canim insallah. zaten dua ederken hep burdakilere ve bekleyen tanidigim tanimadigim herkez icinde ediyorum o zaman da edicem hepinize tek tekİnşallah bu ay bebişin geliyodur kuzum. Sen bi hamile kal da biz senden dua isteriz bol bol :)
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bundan sonrası için hayırlısıyla pozitif sonuçal gelirsiniz, okuduğum yazılarınızdan da farkettim hikayelerimiz de benzer, bizde de hız ve morfoloji sorunu var, bakalım bu ay olur inşallah.Kızlar bu sabah 6 da pat diye regl oldumçok üzgünüm ya yıkıldım yine. Ama her şey Allahtan, hayırlısı olsun. Toparlanıp kalkıcaz yine ayağa
Evet canım test yapsam daha çok üzülürdüm sanki. İnancım yüksek bi gün bizim de yüzümüz gülecek kuzum bekliycez sadeceKuzum benim kıyamam sana ama test yapsaydın daha çok yıkılacaktın. İyiki beklemişsin. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Biliyorum ilk şoku atlatmak çok zor oluyor ama nasip işte... Zamanı gelecek ve o mutluluğu bizde yaşıycaz Allah'ın izniyle
İnşallah kuzum amiininsallah canim bu ay son olsun insallah birdahaki ayda hamile kalirsin
Allah razı olsun canım başkalarının dualarında olabilmek bile çok güzel bi his. Ben de burda adını bildiğim arkadaşlara adıyla dua ediyorum bilmediklerime de isteyen herkese nasip olsun diye dua ediyorum. Allah kabul etsin dualarımızıamin canim insallah. zaten dua ederken hep burdakilere ve bekleyen tanidigim tanimadigim herkez icinde ediyorum o zaman da edicem hepinize tek tek
Çok teşekkür ederim amiin hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah. Çok zor bi yol, çok çaba sarfediyoruz, pozitif sonucu hepimiz o kadar hak ediyoruz ki...Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bundan sonrası için hayırlısıyla pozitif sonuçal gelirsiniz, okuduğum yazılarınızdan da farkettim hikayelerimiz de benzer, bizde de hız ve morfoloji sorunu var, bakalım bu ay olur inşallah.
Üroloji muayenesinde varikosel denmedi bize ama ultrason yapılması gerekir miydi bilemiyorum açıkçası. İki ay kadar vitamin/antioksidan takviyesi ile sayı ve hız arttı ama hamilelik oluşmadı maalesef.Çok teşekkür ederim amiin hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah. Çok zor bi yol, çok çaba sarfediyoruz, pozitif sonucu hepimiz o kadar hak ediyoruz ki...
Evet oldukça benziyomuş sorunlarımız. İnşallah mucize gerçekleşir hepimiz için. Varikosel var mıydı sizde de acaba
evet öyle oluyormuş genelde bende ilk kez kullandım bu ay doktorum bidaki ayda böyle deneyecek hatta belki iğneli tedavi yapabilirim demişti daha sonraki ayda aşılamayı eklicem demiştianladım peki ben ilk kez klomen+iğne kullandm bu ay olmassa bıdakı ay tekrar aynı sekıldemı devam ediyorlar.
Yok varikosel en net elle muayenede anlaşılıyomuş zaten, o zaman bi sorun görmediyseler ultrasona gerek duymamışlardır. Bence sayı ve hızın artması bile büyük bi yol katetme, inşallah en yakın zamanda gelicektir bebiş.Üroloji muayenesinde varikosel denmedi bize ama ultrason yapılması gerekir miydi bilemiyorum açıkçası. İki ay kadar vitamin/antioksidan takviyesi ile sayı ve hız arttı ama hamilelik oluşmadı maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?