Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estağfurullah canım, doktor progeny m vermişti, günde 2 kere onu kullandı eşim, ikinci kutu bitmek üzere şu an, bir de keçiboynuzu pekmezi içti, çok kısa süre de havuç suyu içmişti. Yalnız ikinci testi aynı yerde vermedi, o yanıltıcı olur mu ondan da emin olamıyorum. İlkini özel bir hastanenin tüp bebek merkezinde ikinciyi Mecidiyeköy Düzen Lab.’da vermişti.

Bir de günde bir paket kadar sigara kullanıyordu eşim, onu bıraktı.

O zaman size hemen etki etmiş canım takviyeler maşallah ne güzel. İnşallah biz de öyle sonuçlar alırız.
Bence çok fark etmez canım verdiğiniz laboratuvar, güvenilir bi sonuçtur. Ama içiniz rahat etmiyosa tekrarlayın tabi testi

Bir de günde bir paket kadar sigara kullanıyordu eşim, onu bıraktı.
Sigara evet çok etkiliyomuş canım. Hayatı için de iyi bi adım atmış bırakmakla.
Benim eşim hiç sigara kullanmamış bu zamana kadar ama bizde de sorun var işte

Sigara evet çok etkiliyomuş canım. Hayatı için de iyi bi adım atmış bırakmakla.
Benim eşim hiç sigara kullanmamış bu zamana kadar ama bizde de sorun var işte
Sigara kullanmaması çok iyi canım, sigara dumanı DNA hasarına da yol açıyormuş ve tüp bebek başarısızlıklarının da sebebi bu. İnşallah düzelir sonuçlar en kısa zamanda, zaten normal herhalde varikosel tedavisi sonrası belli bir zaman alması. Bir de obstravent isimli takviyeden bayağı sonuç alan olmuş, onu da denemeyi düşünüyorum ileride belki.

evet öyle oluyormuş genelde bende ilk kez kullandım bu ay doktorum bidaki ayda böyle deneyecek hatta belki iğneli tedavi yapabilirim demişti daha sonraki ayda aşılamayı eklicem demişti
anladım birsey merak edıyorum cok sey merak edıyorum aslında dundn beride kımseyı bıktırmadan usulca sorayım :) bnm pazrtesi iğnem oldu salı aksama dogru kasık agrm basladı carsamba aksama kadar ama suan hc bsy yok

Tatlım kişiden kişiye değişiyor, benim de bu ay öyle oldu, ortalama iğnenin 36. Saati falan başladı ağrı, ertesi güne kadar sürdü, sonrasında tık yok, beklemedeyim bende

Kızlar birkaç günden beri giremedim , özledim sizleri nasılsınız ne durumdasınız. A AloeeVeraa canım çok üzüldüm , inşallah diğer ay pozitifi görürsün inanıyorum tüm kalbimle. Umutumut82 canım sen durumdasın ve diğer kızlar??? Rabbim herkesin kucağını doldurur inşallah. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Dermansız dert vermesin Rabbim.

hoş geldin canım nasılsın?

benimde vurdurduğum gün ve salı günü oldu ağrım aynı gün vurdurmuşuz artık ağrım yok muhtemelen yumurtalar çatlıyordu ondan ağrı oluştu

Evet canım test yapsam daha çok üzülürdüm sanki. İnancım yüksek bi gün bizim de yüzümüz gülecek kuzum bekliycez sadece
Canim benim bugun agzimin tadi değişince bi umutla cesaret edip test yaptım.ama sonuc negatif. Gercekten cok sinir bozucu. Galiba hic olmayack hissini yasiyorum su an.

İdrar testinde çıkarmı ki

Canim asilamada benim 12.günde cikti catlama ignesininde 14.günüydü.ama cikmayabiliyordu test yapip cikmazsa insanin morali bozuluyor dayanabilirsen 1 2 gün daha bekle.cok zor beklemek biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…