- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #15.981
Estağfurullah canım, doktor progeny m vermişti, günde 2 kere onu kullandı eşim, ikinci kutu bitmek üzere şu an, bir de keçiboynuzu pekmezi içti, çok kısa süre de havuç suyu içmişti. Yalnız ikinci testi aynı yerde vermedi, o yanıltıcı olur mu ondan da emin olamıyorum. İlkini özel bir hastanenin tüp bebek merkezinde ikinciyi Mecidiyeköy Düzen Lab.’da vermişti.Yok varikosel en net elle muayenede anlaşılıyomuş zaten, o zaman bi sorun görmediyseler ultrasona gerek duymamışlardır. Bence sayı ve hızın artması bile büyük bi yol katetme, inşallah en yakın zamanda gelicektir bebiş.
Peki takviye ne kullandınız acaba? Çok soru soruyorum ama :)
Bir de günde bir paket kadar sigara kullanıyordu eşim, onu bıraktı.Yok varikosel en net elle muayenede anlaşılıyomuş zaten, o zaman bi sorun görmediyseler ultrasona gerek duymamışlardır. Bence sayı ve hızın artması bile büyük bi yol katetme, inşallah en yakın zamanda gelicektir bebiş.
Peki takviye ne kullandınız acaba? Çok soru soruyorum ama :)
O zaman size hemen etki etmiş canım takviyeler maşallah ne güzel. İnşallah biz de öyle sonuçlar alırız.Estağfurullah canım, doktor progeny m vermişti, günde 2 kere onu kullandı eşim, ikinci kutu bitmek üzere şu an, bir de keçiboynuzu pekmezi içti, çok kısa süre de havuç suyu içmişti. Yalnız ikinci testi aynı yerde vermedi, o yanıltıcı olur mu ondan da emin olamıyorum. İlkini özel bir hastanenin tüp bebek merkezinde ikinciyi Mecidiyeköy Düzen Lab.’da vermişti.
Sigara evet çok etkiliyomuş canım. Hayatı için de iyi bi adım atmış bırakmakla.Bir de günde bir paket kadar sigara kullanıyordu eşim, onu bıraktı.
Sigara kullanmaması çok iyi canım, sigara dumanı DNA hasarına da yol açıyormuş ve tüp bebek başarısızlıklarının da sebebi bu. İnşallah düzelir sonuçlar en kısa zamanda, zaten normal herhalde varikosel tedavisi sonrası belli bir zaman alması. Bir de obstravent isimli takviyeden bayağı sonuç alan olmuş, onu da denemeyi düşünüyorum ileride belki.Sigara evet çok etkiliyomuş canım. Hayatı için de iyi bi adım atmış bırakmakla.
Benim eşim hiç sigara kullanmamış bu zamana kadar ama bizde de sorun var işte
Aynen sadece iğne ilaç test derken 4 bin yakın harcadık bilsem çocuk istiyorum parasıyla tüpümü Yapın derdimAmaan zaten döküp duruyoruz bu yolda paraları napalım sağlık olsun
anladım birsey merak edıyorum cok sey merak edıyorum aslında dundn beride kımseyı bıktırmadan usulca sorayım :) bnm pazrtesi iğnem oldu salı aksama dogru kasık agrm basladı carsamba aksama kadar ama suan hc bsy yokevet öyle oluyormuş genelde bende ilk kez kullandım bu ay doktorum bidaki ayda böyle deneyecek hatta belki iğneli tedavi yapabilirim demişti daha sonraki ayda aşılamayı eklicem demişti
Tatlım kişiden kişiye değişiyor, benim de bu ay öyle oldu, ortalama iğnenin 36. Saati falan başladı ağrı, ertesi güne kadar sürdü, sonrasında tık yok, beklemedeyim bendeanladım birsey merak edıyorum cok sey merak edıyorum aslında dundn beride kımseyı bıktırmadan usulca sorayım :) bnm pazrtesi iğnem oldu salı aksama dogru kasık agrm basladı carsamba aksama kadar ama suan hc bsy yok
valla canım 13-14 gün sonra testte çıkıyor ama istersen adeti bekleKızlar, benim iğnenin yapıldığı gün hariç bugün 13. Gün, bata da 6 gün var, ne zaman test yapıyım, hiç Bi belirtide yok
hoş geldin canım nasılsın?Kızlar birkaç günden beri giremedim , özledim sizleri nasılsınız ne durumdasınız. A AloeeVeraa canım çok üzüldüm , inşallah diğer ay pozitifi görürsün inanıyorum tüm kalbimle.Umutumut82 canım sen durumdasın ve diğer kızlar??? Rabbim herkesin kucağını doldurur inşallah. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Dermansız dert vermesin Rabbim.
İdrar testinde çıkarmı kivalla canım 13-14 gün sonra testte çıkıyor ama istersen adeti bekle
aşılamada 14 gün sonra belli olur demişlerdi canımİdrar testinde çıkarmı ki
benimde vurdurduğum gün ve salı günü oldu ağrım aynı gün vurdurmuşuz artık ağrım yok muhtemelen yumurtalar çatlıyordu ondan ağrı oluştuanladım birsey merak edıyorum cok sey merak edıyorum aslında dundn beride kımseyı bıktırmadan usulca sorayım :) bnm pazrtesi iğnem oldu salı aksama dogru kasık agrm basladı carsamba aksama kadar ama suan hc bsy yok
Canim benim bugun agzimin tadi değişince bi umutla cesaret edip test yaptım.ama sonuc negatif. Gercekten cok sinir bozucu. Galiba hic olmayack hissini yasiyorum su an.Evet canım test yapsam daha çok üzülürdüm sanki. İnancım yüksek bi gün bizim de yüzümüz gülecek kuzum bekliycez sadece
Değerim dün 10 a düşmüş gece adetim de başladı acayip oluyor inşalla h 3. Gün doktora gidicgidicem iyi bir prof a gitmeyi düşünüyorumsisko canim neyaptin
Bence 6 gün sonra yap :)Kızlar, benim iğnenin yapıldığı gün hariç bugün 13. Gün, bata da 6 gün var, ne zaman test yapıyım, hiç Bi belirtide yok
Değerim dün 10 a düşmüş gece adetim de başladı acayip oluyor inşalla h 3. Gün doktora gidicgidicem iyi bir prof a gitmeyi düşünüyorum
İdrar testinde çıkarmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?