- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.001
Kızlar birkaç günden beri giremedim , özledim sizleri nasılsınız ne durumdasınız. A AloeeVeraa canım çok üzüldüm , inşallah diğer ay pozitifi görürsün inanıyorum tüm kalbimle.Umutumut82 canım sen durumdasın ve diğer kızlar??? Rabbim herkesin kucağını doldurur inşallah. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Dermansız dert vermesin Rabbim.
Evet ameliyattan sonra belli bi süre alıyomuş canım normale dönmesi ve değerlerin artması. Hatta bugün tesadüfen instagramda bir gebenin günlüğü sayfası varikosel ameliyatı sonrası hamile kalanları sormuş karşıma çıktı bir sürü yorum vardı. Ama belli olmuyo işte çoğu 6-7 ay sonra hamile kalmış. 2-3 ay sonra hamile kalanlar var, 1 sene içinde çoğu hamile kalmış ama 2 sene de çok ya.Sigara kullanmaması çok iyi canım, sigara dumanı DNA hasarına da yol açıyormuş ve tüp bebek başarısızlıklarının da sebebi bu. İnşallah düzelir sonuçlar en kısa zamanda, zaten normal herhalde varikosel tedavisi sonrası belli bir zaman alması. Bir de obstravent isimli takviyeden bayağı sonuç alan olmuş, onu da denemeyi düşünüyorum ileride belki.
Valla insan böyle olcağını bilse hem o kadar para dökmeden hem zaman kaybetmeden direkt tüp yaptırcak :))Aynen sadece iğne ilaç test derken 4 bin yakın harcadık bilsem çocuk istiyorum parasıyla tüpümü Yapın derdim
Bence biraz daha bekle canım bata çok varmış çıkmayabilir henüzKızlar, benim iğnenin yapıldığı gün hariç bugün 13. Gün, bata da 6 gün var, ne zaman test yapıyım, hiç Bi belirtide yok
Canım daha çok erken bence hemen bozma moraliniKızlar çok kötüyüm, çok ağladım, test yaptım, negatif
Kızlar çok kötüyüm, çok ağladım, test yaptım, negatif
İnşallah artık diğer aya kısmet canım benim.Kızlar birkaç günden beri giremedim , özledim sizleri nasılsınız ne durumdasınız. A AloeeVeraa canım çok üzüldüm , inşallah diğer ay pozitifi görürsün inanıyorum tüm kalbimle.Umutumut82 canım sen durumdasın ve diğer kızlar??? Rabbim herkesin kucağını doldurur inşallah. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin. Dermansız dert vermesin Rabbim.
Off hadi yaaCanim benim bugun agzimin tadi değişince bi umutla cesaret edip test yaptım.ama sonuc negatif. Gercekten cok sinir bozucu. Galiba hic olmayack hissini yasiyorum su an.
Sen çok erken yaptın bence canım ya sen bence batı baz alıp da yap. Bence artık yapma bat gününde tekrarla kuzumKızlar çok kötüyüm, çok ağladım, test yaptım, negatif
İnşallah canım amin :)İnşallah canım benim, sabır sadece. Sabredip çabalayarak dua ederek inşallah ulaşıcaz hedefimize
Nasıl üzüldümEvet canım test yapsam daha çok üzülürdüm sanki. İnancım yüksek bi gün bizim de yüzümüz gülecek kuzum bekliycez sadece
Sen nasılsın nasıl oldu canım? Yazışmalarını okudum umarım son tedavi olur da emeklerinin karşılığında güzel kızına bir kardeş gelir :)Canim bu saatte zaten 13.gün cikmaz sonucta yiyip iciyorsun.2gün sonra sabah ilk idrarla yaparsin. Mesela benim ignenin 14.günü sabah silik cizgi cikiyordu aksam yaptim cikmadi ertesi sabah yaptim yine cikti
Kaçıncı günün bugün tatlım?Çok fena oldumEki Görüntüle 2223727
Seninde mi yaaaDeğerim dün 10 a düşmüş gece adetim de başladı acayip oluyor inşalla h 3. Gün doktora gidicgidicem iyi bir prof a gitmeyi düşünüyorum
Ah kuzum burdan birbirimize aynı şeyi söylüyoruz ama başımıza gelince ağlıyoruz bugün bir yazı okudum kadın kanser oluyor yeniyor bebek istiyor tam tedavi başlayacak rahim kanseri teşhisi koyuluyor Onuda aşıyor ve anne olmuş tabi özetledim bir sürü şeyle uğraşmış eşime yazıyı attım halime Elhamdulillah dedim sancım arttı bende adet bekliyorum her an ama söz verdim ağlamayacağım sende ağlama hepşmiz rabbim izni ile duamıza kavuşacağızKızlar çok kötüyüm, çok ağladım, test yaptım, negatif
İğne günü hariç 13.günKaçıncı günün bugün tatlım?
Canım yumurta iğneden neredeyse iki gün sonra çatlıyor döllenmesi yerleşmesi zaman alıyor yaklaşık 10 gün sonra kana 14 gün sonra idrara geçiyor sen sabah kan ver istersen daha garanti olurİğne günü hariç 13.gün
Merhaba canım sebebi yumurtaların çatlaması kasık ağrısı yapıyo çatladıktan sonra da normale dönüyo tabi yine bünyeden bünyeye değişebilir :)anladım birsey merak edıyorum cok sey merak edıyorum aslında dundn beride kımseyı bıktırmadan usulca sorayım :) bnm pazrtesi iğnem oldu salı aksama dogru kasık agrm basladı carsamba aksama kadar ama suan hc bsy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?