Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzum reglin geldi 4.günü dün klomene basladim haftaya cumartesi kontrol var genetik testlerinde sonucu cikacak. SİZ nasilsiniz. Ayyy siz demek cogul olarak cok güzelmiş

Evet ameliyattan sonra belli bi süre alıyomuş canım normale dönmesi ve değerlerin artması. Hatta bugün tesadüfen instagramda bir gebenin günlüğü sayfası varikosel ameliyatı sonrası hamile kalanları sormuş karşıma çıktı bir sürü yorum vardı. Ama belli olmuyo işte çoğu 6-7 ay sonra hamile kalmış. 2-3 ay sonra hamile kalanlar var, 1 sene içinde çoğu hamile kalmış ama 2 sene de çok ya.
Onu da duydum. Şimdilik promen k kullanıyoruz bakalım en az 3 kutu kullanmamız gerekiyomuş sonuç almak için, biz daha 2.kutudayız. nasıl sonuç alıcaz merak ediyorum ben de

Kızlar çok kötüyüm, çok ağladım, test yaptım, negatif

Canim bu saatte zaten 13.gün cikmaz sonucta yiyip iciyorsun.2gün sonra sabah ilk idrarla yaparsin. Mesela benim ignenin 14.günü sabah silik cizgi cikiyordu aksam yaptim cikmadi ertesi sabah yaptim yine cikti

İnşallah artık diğer aya kısmet canım benim.
Asıl sen nasılsın kuzum benim de aklıma geldin bugün doktor randevun vardı sanırım, bebişini gördün mü :)

Canim benim bugun agzimin tadi değişince bi umutla cesaret edip test yaptım.ama sonuc negatif. Gercekten cok sinir bozucu. Galiba hic olmayack hissini yasiyorum su an.
Off hadi yaa çok üzüldüm canım... test yapmasam da regl olmakla aynı şeyleri bugün yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni, her şeyi belirti sanıyoruz.
Bi gün bizim de yüzümüz gülecek inanıyorum buna. Ama ilk idrarla yapmadın herhalde canım, belki de o yüzden yanlış bi sonuçtur

Evet canım test yapsam daha çok üzülürdüm sanki. İnancım yüksek bi gün bizim de yüzümüz gülecek kuzum bekliycez sadece
Nasıl üzüldüm hayırlısı herşeyin gerçekten.. belki de bizim şer gördüğümüz hayırdır bilemiyorum..
Ne desek boş ne deseler boş dua ve çabalamaktan başka çaremiz yok

Canim bu saatte zaten 13.gün cikmaz sonucta yiyip iciyorsun.2gün sonra sabah ilk idrarla yaparsin. Mesela benim ignenin 14.günü sabah silik cizgi cikiyordu aksam yaptim cikmadi ertesi sabah yaptim yine cikti
Sen nasılsın nasıl oldu canım? Yazışmalarını okudum umarım son tedavi olur da emeklerinin karşılığında güzel kızına bir kardeş gelir :)

Kızlar çok kötüyüm, çok ağladım, test yaptım, negatif
Ah kuzum burdan birbirimize aynı şeyi söylüyoruz ama başımıza gelince ağlıyoruz bugün bir yazı okudum kadın kanser oluyor yeniyor bebek istiyor tam tedavi başlayacak rahim kanseri teşhisi koyuluyor Onuda aşıyor ve anne olmuş tabi özetledim bir sürü şeyle uğraşmış eşime yazıyı attım halime Elhamdulillah dedim sancım arttı bende adet bekliyorum her an ama söz verdim ağlamayacağım sende ağlama hepşmiz rabbim izni ile duamıza kavuşacağız

Merhaba canım sebebi yumurtaların çatlaması kasık ağrısı yapıyo çatladıktan sonra da normale dönüyo tabi yine bünyeden bünyeye değişebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…