Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sonuç alırsınız canım, bi bir de omega 3 alıyoruz bu arada ikimiz de, almadığımız çok az şey kaldı galiba

Sen nasılsın nasıl oldu canım? Yazışmalarını okudum umarım son tedavi olur da emeklerinin karşılığında güzel kızına bir kardeş gelir :)

Kuzum Allah soyletti galiba kizim yok oglum var. Kizimmi olacak acaba. Benim reglinin 4.günü canim 2 gündür klomen kullaniyorum.haftaya cumartesi kontrol var test sonuclarida cikacak.benim bu ayki tedavi umutsuz biraz. Dua etmekten baska care yok

aynen öyleymiş canm senin ikizler ne durumda cinsiyetleri tahmin falan :)
Iyiler sukur canim benim zor geciyo iste onlar iyi olsn yeter. Dr kiza bnzetti ama kesin degil tabiki rabbim ne verirse kabuluz zaten olduguna suktediyoruz darisi basina ve bssiniza bekleyn dileyn herkesn❤

İnşallah kuzum bilmiyorum biz nerde yanlış yapıyoruz. Bazen düşünüyorum herhalde bize nasip olmıycak anne baba olmak diyorum, hiç hamile kalamıycam gibi gelmeye başladı artık
Ahh uzuldm kuzum bu ay da nasp olmadi demek bi vakti var mtlaka hersy allahtn. Zor bikacgun kotu geciyo sora mecbur toparliyo insan hayat devam ediyo ama bizlerden goturuyo iste.. bnde benzer dusuncelere kapilmstm tatlim hic olmicak sandim cnku beyin ona sartlaniyo her ay yasaninca onu ogreniyo gibi bisi oluyo hersyn cozumu var sukur Allah nasip edeck mtlaka sana guc versin dualarim senle

Evet keşke hiç umutlanmasak keşke hep olucak gözüyle bakmasak. Ama hep olucakmış gibi geliyo. Artık mucizeler yaşarız inşallah
Kucuck seyden umutlaniyo insan dimi canim. Aslinda umudunu yitirmemek cok onemli bnce o herzaman gerekli umut inanc pesetmemek hicbizaman kaybetme tatlim umudunu❤ Asilama oldgmda bnde umut sifirdi bitirmstm kafmda sanki acikcasi inanmiyodm ve asiri stresliydim isyernde kotu doneme denk gldi zatn engeller vardi saglk olarkda nitekmde tutmadi. Tekrar ayni islemleri yaptgmda biliyodm inanmayacagimi ve ayni seleri yasicagimi beyin ona sartlandim saatlerce gnlerce agladim. Tedavi oldgum ayda sifirdn bssladim umut dolu ve cok inandim sukur nasp oldu. Tupbebegi bile defalarca negatf gorenler var moral cok onmliyms gercktn. Bi yazi okumstm 20 yil bklems kadin 15 tupdenemesi sora yenidn son kez deniyo inaniyo sacini bastnboyatiyo kiysftler aliyo sanki kalck hamile gibi hazrlaniyo ve o ay oluyo aglayark okumustm. Uzun yazdm kusura bakma kuzum ama sevdgmden ve sana uzuldgmden blki bi fydm olur bitanem ve diger akradslara bi umut❤

Nasıl üzüldüm hayırlısı herşeyin gerçekten.. belki de bizim şer gördüğümüz hayırdır bilemiyorum..
Ne desek boş ne deseler boş dua ve çabalamaktan başka çaremiz yok
Aynen öyle canım sadece dua edip sabırla bekliyoruz. Ama şimdilik olmadığına göre vardır Allahım bi bildiği diyorum. Zamanı gelicek inanıyorum

İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sonuç alırsınız canım, bi bir de omega 3 alıyoruz bu arada ikimiz de, almadığımız çok az şey kaldı galiba
Her şeyden çare arıyoruz tabi ondandır canım :) omega 3 mantıklı ama üremeye faydası olur

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim. Ben öyleyim biraz ya sonuna kadar hep güçlü olmaya çalışıyorum, olumsuz sonuçlanınca pat diye birden çok yıkılıyorum dağılıyorum ağlıyorum, sonra Allahtan çabuk toparlıyorum çok şükür :)) şimdi iyiyim, ayağa kalktım ve yola devam tabi ki. Bu ay biraz sallıyım diyorum ama, takip etmiycem ovulasyon falan. Düzenli ilişki olsun sadece diyorum, gerisi nasip artık bakalım

Ay canım benim ya valla oturup yazman bile bana destek oluyo çok teşekkür ederim ❤ biliyorum umut ve inanç çok önemli. Umudum da inancım da yüksek, inşallah olucak diyorum bi gün olucak. Moralimi düzelttim kendimi topladım, yeni bi aya başlıyoruz artık. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu konuda blki en guclumuz sensin nasip olacak inss herzaman yanindayiz tatlim❤

Sende mi regl oldn canim:s cok guzel yazmssn gercekten halimize sukur annemin is arkadasi bi bayan cok istiyor 8 yil olmuyo sora menapoz bslngici oluyo biraz uzatiyorlsr buna ragmen 35 36 yasnda menapoza girmis cok uzulmstm yine bir cozumun olmasi bile bisi dusunnce. Anneme dems uzatmasn bak yapsn die herkesn cocugu olmasini cok istiyor cok iyi bi ablaydi banada cok sevndi sagolsn keske onada nasp olsydi. Allah sanada nasp etsn kuzum

Kuzum insallah bu ay yüzümüz güler...benim bat 7 seninki 10 birlikte beklicez yine. Bol bol dua et . Artik inanki kimyasallar yüzünden hamile kalmaktan bile korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…