- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.021
İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sonuç alırsınız canım, bi bir de omega 3 alıyoruz bu arada ikimiz de, almadığımız çok az şey kaldı galibaEvet ameliyattan sonra belli bi süre alıyomuş canım normale dönmesi ve değerlerin artması. Hatta bugün tesadüfen instagramda bir gebenin günlüğü sayfası varikosel ameliyatı sonrası hamile kalanları sormuş karşıma çıktı bir sürü yorum vardı. Ama belli olmuyo işte çoğu 6-7 ay sonra hamile kalmış. 2-3 ay sonra hamile kalanlar var, 1 sene içinde çoğu hamile kalmış ama 2 sene de çok ya.
Onu da duydum. Şimdilik promen k kullanıyoruz bakalım en az 3 kutu kullanmamız gerekiyomuş sonuç almak için, biz daha 2.kutudayız. nasıl sonuç alıcaz merak ediyorum ben de
Sen nasılsın nasıl oldu canım? Yazışmalarını okudum umarım son tedavi olur da emeklerinin karşılığında güzel kızına bir kardeş gelir :)
Az da olsa batmalarınız oluyor mu belde de hafif bir agri ?benimde vurdurduğum gün ve salı günü oldu ağrım aynı gün vurdurmuşuz artık ağrım yok muhtemelen yumurtalar çatlıyordu ondan ağrı oluştu
Az da olsa batmalarınız oluyor mu belde de hafif bir agri ?
Iyiler sukur canim benim zor geciyo iste onlar iyi olsn yeter. Dr kiza bnzetti ama kesin degil tabiki rabbim ne verirse kabuluz zaten olduguna suktediyoruz darisi basina ve bssiniza bekleyn dileyn herkesn❤aynen öyleymiş canm senin ikizler ne durumda cinsiyetleri tahmin falan :)
Ahh uzuldm kuzum bu ay da nasp olmadi demekİnşallah kuzum bilmiyorum biz nerde yanlış yapıyoruz. Bazen düşünüyorum herhalde bize nasip olmıycak anne baba olmak diyorum, hiç hamile kalamıycam gibi gelmeye başladı artık
Kucuck seyden umutlaniyo insan dimi canim. Aslinda umudunu yitirmemek cok onemli bnce o herzaman gerekli umut inanc pesetmemek hicbizaman kaybetme tatlim umudunu❤ Asilama oldgmda bnde umut sifirdi bitirmstm kafmda sanki acikcasi inanmiyodm ve asiri stresliydim isyernde kotu doneme denk gldi zatn engeller vardi saglk olarkda nitekmde tutmadi. Tekrar ayni islemleri yaptgmda biliyodm inanmayacagimi ve ayni seleri yasicagimi beyin ona sartlandim saatlerce gnlerce agladim. Tedavi oldgum ayda sifirdn bssladim umut dolu ve cok inandim sukur nasp oldu. Tupbebegi bile defalarca negatf gorenler var moral cok onmliyms gercktn. Bi yazi okumstm 20 yil bklems kadin 15 tupdenemesi sora yenidn son kez deniyo inaniyo sacini bastnboyatiyo kiysftler aliyo sanki kalck hamile gibi hazrlaniyo ve o ay oluyo aglayark okumustm. Uzun yazdm kusura bakma kuzum ama sevdgmden ve sana uzuldgmden blki bi fydm olur bitanem ve diger akradslara bi umut❤Evet keşke hiç umutlanmasak keşke hep olucak gözüyle bakmasak. Ama hep olucakmış gibi geliyo. Artık mucizeler yaşarız inşallah
Aynen öyle canım sadece dua edip sabırla bekliyoruz. Ama şimdilik olmadığına göre vardır Allahım bi bildiği diyorum. Zamanı gelicek inanıyorumNasıl üzüldümhayırlısı herşeyin gerçekten.. belki de bizim şer gördüğümüz hayırdır bilemiyorum..
Ne desek boş ne deseler boş dua ve çabalamaktan başka çaremiz yok
Her şeyden çare arıyoruz tabi ondandır canım :) omega 3 mantıklı ama üremeye faydası olurİnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sonuç alırsınız canım, bi bir de omega 3 alıyoruz bu arada ikimiz de, almadığımız çok az şey kaldı galiba
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim. Ben öyleyim biraz ya sonuna kadar hep güçlü olmaya çalışıyorum, olumsuz sonuçlanınca pat diye birden çok yıkılıyorum dağılıyorum ağlıyorum, sonra Allahtan çabuk toparlıyorum çok şükür :)) şimdi iyiyim, ayağa kalktım ve yola devam tabi ki. Bu ay biraz sallıyım diyorum ama, takip etmiycem ovulasyon falan. Düzenli ilişki olsun sadece diyorum, gerisi nasip artık bakalımAhh uzuldm kuzum bu ay da nasp olmadi demekbi vakti var mtlaka hersy allahtn. Zor bikacgun kotu geciyo sora mecbur toparliyo insan hayat devam ediyo ama bizlerden goturuyo iste.. bnde benzer dusuncelere kapilmstm tatlim hic olmicak sandim cnku beyin ona sartlaniyo her ay yasaninca onu ogreniyo gibi bisi oluyo hersyn cozumu var sukur Allah nasip edeck mtlaka sana guc versin dualarim senle
Çok geçmiş olsun canım bir daha yasama inşallah sağlıklı gebeliklerin olsun . Ben daha yeni yaptırdım iğneyi ama inşallah bakalımCanim benim diger aylarda batmalarim hic olmamisti negatif cikti.bu ayki kimyasal olan gebeligimde batmalar olmustu.
Ay canım benim ya valla oturup yazman bile bana destek oluyo çok teşekkür ederim ❤ biliyorum umut ve inanç çok önemli. Umudum da inancım da yüksek, inşallah olucak diyorum bi gün olucak. Moralimi düzelttim kendimi topladım, yeni bi aya başlıyoruz artık. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahKucuck seyden umutlaniyo insan dimi canim. Aslinda umudunu yitirmemek cok onemli bnce o herzaman gerekli umut inanc pesetmemek hicbizaman kaybetme tatlim umudunu❤ Asilama oldgmda bnde umut sifirdi bitirmstm kafmda sanki acikcasi inanmiyodm ve asiri stresliydim isyernde kotu doneme denk gldi zatn engeller vardi saglk olarkda nitekmde tutmadi. Tekrar ayni islemleri yaptgmda biliyodm inanmayacagimi ve ayni seleri yasicagimi beyin ona sartlandim saatlerce gnlerce agladim. Tedavi oldgum ayda sifirdn bssladim umut dolu ve cok inandim sukur nasp oldu. Tupbebegi bile defalarca negatf gorenler var moral cok onmliyms gercktn. Bi yazi okumstm 20 yil bklems kadin 15 tupdenemesi sora yenidn son kez deniyo inaniyo sacini bastnboyatiyo kiysftler aliyo sanki kalck hamile gibi hazrlaniyo ve o ay oluyo aglayark okumustm. Uzun yazdm kusura bakma kuzum ama sevdgmden ve sana uzuldgmden blki bi fydm olur bitanem ve diger akradslara bi umut❤
Bu konuda blki en guclumuz sensin nasip olacak inss herzaman yanindayiz tatlim❤Ay canım benim ya valla oturup yazman bile bana destek oluyo çok teşekkür ederim ❤ biliyorum umut ve inanç çok önemli. Umudum da inancım da yüksek, inşallah olucak diyorum bi gün olucak. Moralimi düzelttim kendimi topladım, yeni bi aya başlıyoruz artık. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Malesef hevesim kursağında kaldı demekki var bundada bir hayır: )Seninde mi yaaa
Sende mi regl oldn canim:s cok guzel yazmssn gercekten halimize sukurAh kuzum burdan birbirimize aynı şeyi söylüyoruz ama başımıza gelince ağlıyoruz bugün bir yazı okudum kadın kanser oluyor yeniyor bebek istiyor tam tedavi başlayacak rahim kanseri teşhisi koyuluyor Onuda aşıyor ve anne olmuş tabi özetledim bir sürü şeyle uğraşmış eşime yazıyı attım halime Elhamdulillah dedim sancım arttı bende adet bekliyorum her an ama söz verdim ağlamayacağım sende ağlama hepşmiz rabbim izni ile duamıza kavuşacağız
ya aynı tarhe denk gelmıs ozman : Allah herkesn gönlüne göre versin inşALLAHbenimde vurdurduğum gün ve salı günü oldu ağrım aynı gün vurdurmuşuz artık ağrım yok muhtemelen yumurtalar çatlıyordu ondan ağrı oluştu
Ben de hiç bişey yok mesela bu sabah itibariyle kalmadı agrı batma bazı erde görüyorum bi hafta sancı cekenler varmıs bende benmkı nıe kısa sürdü acaba die düşünmüştmAz da olsa batmalarınız oluyor mu belde de hafif bir agri ?
Malesef hevesim kursağında kaldı demekki var bundada bir hayır: )
Ay canım benim ya valla oturup yazman bile bana destek oluyo çok teşekkür ederim ❤ biliyorum umut ve inanç çok önemli. Umudum da inancım da yüksek, inşallah olucak diyorum bi gün olucak. Moralimi düzelttim kendimi topladım, yeni bi aya başlıyoruz artık. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gördük kuzum keseyi. Ayın 25ine de kalp atışını duycaz inşallah :))))İnşallah artık diğer aya kısmet canım benim.
Asıl sen nasılsın kuzum benim de aklıma geldin bugün doktor randevun vardı sanırım, bebişini gördün mü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?