Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hiç bişey yok mesela bu sabah itibariyle kalmadı agrı batma bazı erde görüyorum bi hafta sancı cekenler varmıs bende benmkı nıe kısa sürdü acaba die düşünmüştm
Sanırım sen de Pazartesi günü vuruldun değil mi ? Catladiktan sonra olursa ignenin etkisiyle agri oluyormus . Hayırlısı hakkımızda

Amin olmadım ama bel kasık ağrısından kıvranıyorum
Teste göre dün çatlayan yumurtada bütün yerleşme sancısı olmaz normal şartlarda adette hafta sonu olmam lazım bakalım olacak gibi bekliyorum

Ben de hiç bişey yok mesela bu sabah itibariyle kalmadı agrı batma bazı erde görüyorum bi hafta sancı cekenler varmıs bende benmkı nıe kısa sürdü acaba die düşünmüştm
Geçen hafta cuma günü oldum canım bende iğnemi. İkinci oluşum bu. İlkinde iğneyi oldum 2 saat sonra falan ağrım başladı adet olmadan 2 gün önceye kadar devam etti. Bu defa ise iğneyi cuma oldum c.tesi gece ağrı hafiften başladı pazar pazartesi bayaa ağrım oldu. Salı hiç bişey yoktu dün ara ara batma oldu bugünde hiçbişey yok yani hem herkeste hem de her defasında farklı oluyo

Bana kimyasal değil dedi normal düşük dedi. Kimyasal olan düşük değerle baslarmis

Ben ayrimini pek bilmiyorum.yinede arastirilmasi lazim.kobay faresine döndük.benim 3.kimyasal oldu.artik ne yapacagimi sapittim.corasprine basladim insallah işe yarar.oglumdan sonraki 3 gebelikte kimyasal oldu bir problem var demekki. Tüp bebekten başka çare yok gibi konustu doktor.

Teste göre dün çatlayan yumurtada bütün yerleşme sancısı olmaz normal şartlarda adette hafta sonu olmam lazım bakalım olacak gibi bekliyorum

Canim sanirim bir ilki yasiyorsun.test tamamen kipkirmiziydi eger hamile degilsen yumurtan catlamistir. Insallah tutarda baska tedavilere gerek kalmaz

Kan pıhtılaşmasımı var cnm
Genelde bu durumlarda kmyasal oluyor hamile kaldığnn gibi iğneye başlıyosn

Belki daha once oldu belli olmaz. Bu sancilar ayni zamnda gebelk isaretide olabilir regl de cok benzer. Ins olmassn canim hakknda hayirlisi

Kan pıhtılaşmasımı var cnm
Genelde bu durumlarda kmyasal oluyor hamile kaldığnn gibi iğneye başlıyosn

Bilmiyorum canim pazartesi günü 9 tüp kan aldilar haftaya cumartesi cikar dediler.dün hem klomene hem coraspirine başladim.doktor ne olur ne olmaz diye coraspine basladi.pırtilasma ne onu bile bilmiyorum

Bilmiyorum canim pazartesi günü 9 tüp kan aldilar haftaya cumartesi cikar dediler.dün hem klomene hem coraspirine başladim.doktor ne olur ne olmaz diye coraspine basladi.pırtilasma ne onu bile bilmiyorum
Kan pıhtılaşması bende var hergun kendime iğne yapıyorum doktor bebeğin yaşaması icin 9 ay yapcan bunu dedi

Canim sanirim bir ilki yasiyorsun.test tamamen kipkirmiziydi eger hamile degilsen yumurtan catlamistir. Insallah tutarda baska tedavilere gerek kalmaz
İnşallah canım herhalde ilk defa böyle oluyor zaten bana ınstagramdaki kadın bugün de değerlendir daha test yapma dedi bugün son sancı falan dinlemeden değerlendireceğim. Mecbur

Kan pıhtılaşması bende var hergun kendime iğne yapıyorum doktor bebeğin yaşaması icin 9 ay yapcan bunu dedi

Daha once kimyasalin olmuşmuydu canim. Olmustu diye hatirliyorum doktorun nasil tedavi uyguluyor. Ben dün klomene başladim doktor ne olur ne olmaz diye coraspin verdi ise yararmi acaba ignedemi vermeliydi

Daha once kimyasalin olmuşmuydu canim. Olmustu diye hatirliyorum doktorun nasil tedavi uyguluyor. Ben dün klomene başladim doktor ne olur ne olmaz diye coraspin verdi ise yararmi acaba ignedemi vermeliydi
Bı kürtaj bı kimyasalım var bende klomen le aspirin vermişti banada catlatma iğnesini verincede progestan verdi hala kullanıyorum her gittiğimde veriyor aspirin de kanı sulandırma icinmis hamilelik olunca onu bıraktırip sulandırıcı iğne verdi sürekli kullancam

Bence sana aslimada en azından progestan vermeliydi lekelenme kanama düşük gibi birçok şeyi engelliyomus hamilelik hormonlarını destekliyomus ben sana o zamanda söylemiştim progestani bana daha iğnede vermişti rahmi hazirliyomus diye

Hatirliyorum canim belki 4 5 kere doktora sordum progestran kullanmicakmiyim daha önce kimyasalim oldugunu biliyor yinede hatirlattin düsügüm oldu dedim gerek yok dedi.

Hatirliyorum canim belki 4 5 kere doktora sordum progestran kullanmicakmiyim daha önce kimyasalim oldugunu biliyor yinede hatirlattin düsügüm oldu dedim gerek yok dedi.
Anladım canım onlarında bı bildiği var elbet ama sonuç iyi olmadı işte nasipn hersey gerçi olcak olana nenyapsan engel olunmuyo ama bıdakine daha titiz davransa bari zaten testlerine göre güzel bı tedavi verir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…