- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.061
Nasilsin tatlim genetk sonuclarin cikti mi. Veriyorlar aslinda ya asilamadn sora baslayip uyguluyordn gebelk yoksa birakiyosn rahmi hazrliyor ve dusugu onluyor. Genelde bu sitede gordgm de herkes kullaniyodu. Tabi allaha emanet olcaksa olur olmicaksa kullanilsada olmaz o ayri da onlem almakta fayda var sanki. Ben tuptedavisinde daha baslatmslardi crinone jele progstrn iceriyor oda transferdn sora sabah aksam kullaniyordk daha dun yeni biraktim dusun nrdyse 4 ay kullandm dr artik birakabilirsn rahim agzi kapali guzel demsti bu urunler koruyucu baya sanirim. Corasprin devm ediyorm hala Hepimizinki Allaha emanet tabikiHatirliyorum canim belki 4 5 kere doktora sordum progestran kullanmicakmiyim daha önce kimyasalim oldugunu biliyor yinede hatirlattin düsügüm oldu dedim gerek yok dedi.
Ay cok zor baya morartiyorms bu igne arkadasmdan biliyorm ama cok onemli canim ihmal edip aksatmassan cok koruyor. Arkadasimin 6 aydn sora birakabilirsn dedi smdi dogdu bebegi yaninda sana da nasip olsn saglikla inssKan pıhtılaşması bende var hergun kendime iğne yapıyorumdoktor bebeğin yaşaması icin 9 ay yapcan bunu dedi
Ay çok teşekkür ederim bebeğim ya çok duygulandırdın beni ❤ desteğiniz bile bana yetiyo güç veriyoBu konuda blki en guclumuz sensin nasip olacak inss herzaman yanindayiz tatlim❤
ayy niye kız geçti içimden ki? Hadi inşallah cimcime bir kızın olur inşallahhhhhKuzum Allah soyletti galiba kizim yok oglum var. Kizimmi olacak acaba. Benim reglinin 4.günü canim 2 gündür klomen kullaniyorum.haftaya cumartesi kontrol var test sonuclarida cikacak.benim bu ayki tedavi umutsuz biraz. Dua etmekten baska care yok
Benim bat da 7 şubat kuzum. Benimki 28-29 günde olduğundan öne geliyo hep. Aynı tarihleri bekliycez o zaman. Hep dua ediyorum hepimize. Kimyasallar evet artık ne kadar çok duyuyoruz çok şaşırtıcı ya, Allahım bi daha yaşatmasın canım kimseyeKuzum insallah bu ay yüzümüz güler...benim bat 7 seninki 10 birlikte beklicez yine. Bol bol dua et . Artik inanki kimyasallar yüzünden hamile kalmaktan bile korkuyorum
Ayy maşallah yaaGördük kuzum keseyi. Ayın 25ine de kalp atışını duycaz inşallah :))))
Saol canım amin hepimize sağlıkla nasip olsun insallahAy cok zor baya morartiyorms bu igne arkadasmdan biliyorm ama cok onemli canim ihmal edip aksatmassan cok koruyor. Arkadasimin 6 aydn sora birakabilirsn dedi smdi dogdu bebegi yaninda sana da nasip olsn saglikla inss
Ah! Benimde öyle oldu annem üzüntüden hastanelik oldu ama yapacak bir şey yok.. herşey nasip hayat devam ediyor yeni başlangıçlar yeni umutlar olacak hayırlısıyla yarı yine klomen'e başlıyorum bakalımMalesef hevesim kursağında kaldı demekki var bundada bir hayır: )
Belki daha önce yumurtlamışsındır şu an hamilelikten dolayı koyu veya koyuya yakın çıkıyodur canım hiç belli olmazDün çatlayan yumurta da erken değilmi o yüzden ona vuramadım tatlım ya
Benimde 6 şubat aynı anda hamile kalalım mucize olsun.Benim bat da 7 şubat kuzum. Benimki 28-29 günde olduğundan öne geliyo hep. Aynı tarihleri bekliycez o zaman. Hep dua ediyorum hepimize. Kimyasallar evet artık ne kadar çok duyuyoruz çok şaşırtıcı ya, Allahım bi daha yaşatmasın canım kimseye
Ay evet nolur Allahım ya, duysun sesimizi inşallah aynı günlerde hamile kalalım hep beraber ilerlesin hamilelikler amiinnBenimde 6 şubat aynı anda hamile kalalım mucize olsun.
Aminn canimSaol canım amin hepimize sağlıkla nasip olsun insallahbenim bikere morardi sadece ondada iğneyi düz tutamadım diye galiba ama yinede zor yani bazen çok acıyor bı 5 dakika yanma yapıyo kimse memnun olmaz herhalde hergun iğne olmaktan ama şükür yine faydası olsunda ihmal etmiyorum her akşam yapıyorum
aynen katlancaz artık yeterki sağlıkla gelsinler ben iğneden çekinmezdim ama bikmaya başladım bir aydır kullanıyorum 7 8 ay daha kullancam nasipseAminn canimhos degl gercektn tupbebekde bisuru igne oldm bnde gobektn bunun aylarca hergn surdgnu dusunemiyorm bunalir insan ama herseye hep bebekler icin katlandk ona bisi olmasn yeter ki igneden okadr hazetmezdm basima hep igneli seler geldi neyden sakinirsan olur derler ya:)) kan igneleri alerji igneleri , tedavide gobektn igneler onlar iyidi de bazilari cok yakiyo iste. Dusuk igneside berbat bisims 3 kere onu yedim Allah muhtac etmesn insan herseye katlaniyomus
BAzen diyorum ki bir kamera icat etseler çiğ gibi rahme yerleşse videolardaki gibi içinde herkes ben oluyor izlese neden birleşmiyor bunlar görsek :))Belki daha önce yumurtlamışsındır şu an hamilelikten dolayı koyu veya koyuya yakın çıkıyodur canım hiç belli olmaz
Nasilsin tatlim genetk sonuclarin cikti mi. Veriyorlar aslinda ya asilamadn sora baslayip uyguluyordn gebelk yoksa birakiyosn rahmi hazrliyor ve dusugu onluyor. Genelde bu sitede gordgm de herkes kullaniyodu. Tabi allaha emanet olcaksa olur olmicaksa kullanilsada olmaz o ayri da onlem almakta fayda var sanki. Ben tuptedavisinde daha baslatmslardi crinone jele progstrn iceriyor oda transferdn sora sabah aksam kullaniyordk daha dun yeni biraktim dusun nrdyse 4 ay kullandm dr artik birakabilirsn rahim agzi kapali guzel demsti bu urunler koruyucu baya sanirim. Corasprin devm ediyorm hala Hepimizinki Allaha emanet tabikiseninde guzel haberlerini almayi cok istiyorm
Anladım canım onlarında bı bildiği var elbet ama sonuç iyi olmadı işte nasipn hersey gerçi olcak olana nenyapsan engel olunmuyo ama bıdakine daha titiz davransa bari zaten testlerine göre güzel bı tedavi verir artik
Canım daha erken bir kaç gün daha bekle bu negatif testleri görünce tüylerim diken diken oluyo yaaa nasıl etkilendim görünce içime işlemiş resmen korkusu üzüntüsüÇok fena oldumEki Görüntüle 2223727
Harika bi icat olur bu :)) çok isterdim içimde neler oluyo görmeyi, hem önceden de görmüş olurduk oldu mu olmadı neden olmadı :)BAzen diyorum ki bir kamera icat etseler çiğ gibi rahme yerleşse videolardaki gibi içinde herkes ben oluyor izlese neden birleşmiyor bunlar görsek :))
Ayy canım benim niye bukadar uzulduki rabbim inşallah en kısa sürede sağlıklı evlat nasip eder. Benim annemde çok üzüldü birdaha hemen şöylemi cem tam belli olana kadarAh! Benimde öyle oldu annem üzüntüden hastanelik oldu ama yapacak bir şey yok.. herşey nasip hayat devam ediyor yeni başlangıçlar yeni umutlar olacak hayırlısıyla yarı yine klomen'e başlıyorum bakalım
Aynen canım bende anlamıyorum da 2 doktorada kimyasalmi diye sordum yok normal düşük dedi. Başka doktorada gitmeyi düşündünmü ben öyle yapicamBen ayrimini pek bilmiyorum.yinede arastirilmasi lazim.kobay faresine döndük.benim 3.kimyasal oldu.artik ne yapacagimi sapittim.corasprine basladim insallah işe yarar.oglumdan sonraki 3 gebelikte kimyasal oldu bir problem var demekki. Tüp bebekten başka çare yok gibi konustu doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?