- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.081
Düşüyor ama kimyasal da değer düşük basliyomurmus cann.yani bthgc değeri. Benimki 216 la başladı ya kimyasal değil dedi özellikle sordum normal düşük dedi tutunamamıştir dediCanım normal düşük de değer düşmüyor mu bak anlamadım ben
Cok olunca bikiliyo canim cok normal bunu hissetmenaynen katlancaz artık yeterki sağlıkla gelsinler ben iğneden çekinmezdim ama bikmaya başladım bir aydır kullanıyorum 7 8 ay daha kullancam nasipse
Inss guzel sonuclar cikar kuzum. Nedenini tespit etmk onemli bakalim ona gore bi yol belirler doktorn mutlakaSagol kuzum haftaya cumartesi doktor çagirdi hem test sonuclarina bakicak hemde rutin kontrol insallah birsey cikmaz
Ah! Benimde öyle oldu annem üzüntüden hastanelik oldu ama yapacak bir şey yok.. herşey nasip hayat devam ediyor yeni başlangıçlar yeni umutlar olacak hayırlısıyla yarı yine klomen'e başlıyorum bakalım
cnm meraba bn bu ay bal tarcın çörek otu yapıyorum 3 gündür araştırdım bide onu deniyim dedim bugün başladımUmutumut82
Inss guzel sonuclar cikar kuzum. Nedenini tespit etmk onemli bakalim ona gore bi yol belirler doktorn mutlaka
Aynen canım bende anlamıyorum da 2 doktorada kimyasalmi diye sordum yok normal düşük dedi. Başka doktorada gitmeyi düşündünmü ben öyle yapicam
gün-de 2 kasik diye okudum ama sence 1 mi yapmalıyım özellikle pco.sorunlu hastalarda cok etkili imisO kürude orantili yap canim faydali diye cok tüketme.fazla yumurta gelisip birbirlerini baskiliyorlar
bana da ders oldu annem şeker hastası zaten kahrolduğumu görünce benden de çok etkilendiAyy canım benim niye bukadar uzulduki rabbim inşallah en kısa sürede sağlıklı evlat nasip eder. Benim annemde çok üzüldü birdaha hemen şöylemi cem tam belli olana kadar
gün-de 2 kasik diye okudum ama sence 1 mi yapmalıyım özellikle pco.sorunlu hastalarda cok etkili imis
bana kimyasal dedi benimde 200 küsürlü bişidi ama bilemedimDüşüyor ama kimyasal da değer düşük basliyomurmus cann.yani bthgc değeri. Benimki 216 la başladı ya kimyasal değil dedi özellikle sordum normal düşük dedi tutunamamıştir dedi
Bence regl'n gecikmeden test yapma canımkizlar ben bugün normal ve erken gebelik testleri aldim.
ovitrel igne bu testere ne kadar etki ediyor ?
ignenin kacinci günü hangi testi yapayim sizce ?
tamam canm teşekkürler: ) durumun nasılBen sabah ogle aksam 3 yemek kasigi yedim cok geldi.sen 2 kere 1tatli kasigi yersin canim.
tamam canm teşekkürler: ) durumun nasıl
Haklısın kuzum evet buna da şükür tabi. İnsan ister istemez çok yıkılıyo paramparça oldum. İnşallah artık bu yeni döngüde nasip eder Allahım
canım bu çörek otu,bal ve tarçın karışımını evde kendim yapsam olur mu? İlla aktara mı yaptırmam lazım çörek otum çekilmemiş ama ?Canim klomenin 3.günü bugün bende yine degisiklik yok ustuste kullanimda pek ise yaramiyor bende.zaten 15gune genetik testler cikacagindan bu ay pek istemiyorum hamile kalmayi.korkuyorum.4.kez kimyasali kaldiramam
İnşallah şu gibi akıp gider zaman banada hiç gecmicek gibi geliyor çok sabırsızlık galiba beklemeyede alisilmiyomus demekkiCok olunca bikiliyo canim cok normal bunu hissetmenkendmden bu cesareti bklemezdm iki kere onlk giyip amelythaneye girdm narkoz aldim korktgm halde sukur cektklerime degdi ins sagliklida dogarlar cumlemiznkiler canim dusunce sure cok uzun gibi geliyo insana ama geciyor doguyor diyorlar bakalim nasi sabretcez:)
canım bu çörek otu,bal ve tarçın karışımını evde kendim yapsam olur mu? İlla aktara mı yaptırmam lazım çörek otum çekilmemiş ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?