Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar ben bugün normal ve erken gebelik testleri aldim.
ovitrel igne bu testere ne kadar etki ediyor ?
ignenin kacinci günü hangi testi yapayim sizce ?

aynen katlancaz artık yeterki sağlıkla gelsinler ben iğneden çekinmezdim ama bikmaya başladım bir aydır kullanıyorum 7 8 ay daha kullancam nasipse
Cok olunca bikiliyo canim cok normal bunu hissetmen kendmden bu cesareti bklemezdm iki kere onlk giyip amelythaneye girdm narkoz aldim korktgm halde sukur cektklerime degdi ins sagliklida dogarlar cumlemiznkiler canim dusunce sure cok uzun gibi geliyo insana ama geciyor doguyor diyorlar bakalim nasi sabretcez:)

Ah! Benimde öyle oldu annem üzüntüden hastanelik oldu ama yapacak bir şey yok.. herşey nasip hayat devam ediyor yeni başlangıçlar yeni umutlar olacak hayırlısıyla yarı yine klomen'e başlıyorum bakalım

Ahh canim cok zor cok.ilk kimyasalda bende anneme soylemistim o da cok üzülmustü.oyüzden bir daha hamile olsam kalp atisina kadar kimseye söylemem

cnm meraba bn bu ay bal tarcın çörek otu yapıyorum 3 gündür araştırdım bide onu deniyim dedim bugün başladım Umutumut82

O kürude orantili yap canim faydali diye cok tüketme.fazla yumurta gelisip birbirlerini baskiliyorlar

Aynen canım bende anlamıyorum da 2 doktorada kimyasalmi diye sordum yok normal düşük dedi. Başka doktorada gitmeyi düşündünmü ben öyle yapicam

Test sonuclarina göre baska bir doktorada görünücem canim.eskiden hamile kalmak isterdim inanki hamile kalmaktan korkar oldum.

Ayy canım benim niye bukadar uzulduki rabbim inşallah en kısa sürede sağlıklı evlat nasip eder. Benim annemde çok üzüldü birdaha hemen şöylemi cem tam belli olana kadar
bana da ders oldu annem şeker hastası zaten kahrolduğumu görünce benden de çok etkilendi Allah görsün yüzümüzü güldürsün inşallah..

Düşüyor ama kimyasal da değer düşük basliyomurmus cann.yani bthgc değeri. Benimki 216 la başladı ya kimyasal değil dedi özellikle sordum normal düşük dedi tutunamamıştir dedi
bana kimyasal dedi benimde 200 küsürlü bişidi ama bilemedim sonucu da değiştirmiyor zaten

tamam canm teşekkürler: ) durumun nasıl

Canim klomenin 3.günü bugün bende yine degisiklik yok ustuste kullanimda pek ise yaramiyor bende.zaten 15gune genetik testler cikacagindan bu ay pek istemiyorum hamile kalmayi.korkuyorum.4.kez kimyasali kaldiramam

Haklısın kuzum evet buna da şükür tabi. İnsan ister istemez çok yıkılıyo paramparça oldum. İnşallah artık bu yeni döngüde nasip eder Allahım

bir beklenti içine girdiğimizden büyük hüsrana uğruyoruz canım, eşinin 6 ayı henüz dolmadı, daha zamanın var olmadı zaten tüp bebeğe karar vermişsin. inşallah tüp bebeğe geçmeden güzel haberi alırsın canımcım.

Canim klomenin 3.günü bugün bende yine degisiklik yok ustuste kullanimda pek ise yaramiyor bende.zaten 15gune genetik testler cikacagindan bu ay pek istemiyorum hamile kalmayi.korkuyorum.4.kez kimyasali kaldiramam
canım bu çörek otu,bal ve tarçın karışımını evde kendim yapsam olur mu? İlla aktara mı yaptırmam lazım çörek otum çekilmemiş ama ?

İnşallah şu gibi akıp gider zaman banada hiç gecmicek gibi geliyor çok sabırsızlık galiba beklemeyede alisilmiyomus demekki

canım bu çörek otu,bal ve tarçın karışımını evde kendim yapsam olur mu? İlla aktara mı yaptırmam lazım çörek otum çekilmemiş ama ?

Canim bende evde hazirliyorum.cörekotunu bir posete koyup hafiften bardakla ezersin.ben yerken iyice agzimda corekotunu ciyniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…