Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin kuzum ya inşallah. Eşimin 6 ayı dolana kadar böyle devam ederiz zaten. Bakalım daha 3.ayımız yeni doluyo ama çabuk geçiyo zaman

canım bu çörek otu,bal ve tarçın karışımını evde kendim yapsam olur mu? İlla aktara mı yaptırmam lazım çörek otum çekilmemiş ama ?
Zaten evde kendin yap bence canım göz kararı daha iyi. Çörek otunu da ağzında çiğnersin yerken, toz olmasına gerek yok. Sen de regl olmuştun sanki dimi. Olduysan 2.günü başla 12.güne kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ye canım. Benim de bugün 2.günüm başladım yine bu sabah

ben de adet olabilirsem yapacaım bu ay
gerçi iğneli tedavi olacak ama kaliteli yumoş olsun :)

evet oldum ama 3. Günüm bir sorun olmaz herhalde

ben tedavi olduğumu da söylemedim beklenti içine girmesin diye
sabır sadece sabır canım.olacak inşallah
ben herşeyi annemle hallettiğim için bütün bu süreçte hep yanımda sağolsun :) o yüzden gizlemem imkansız zaten o hadi hastaneye gidelim demese benim gideceğim de yoktu

Merhaba arkadaşlar,

Benim amh m 0,63 çıktı doktor ortalama 8 folikülüm olduğunu söyledi. Geçen ay doktora gittiğimde 18 mm bir tane yumurtam vardı ama doktor çatlatma iğnesi yapmadı. Benim sorum normalde yumurtayı 18 20 mm görünce doktorlar çatlatma ignesi yapıp progesteron veriyorlarmış, bu opsiyonel bir şey mi? İsteyene mi yapılıyor? Neden bana doktor hiçbir şey söylemedi? Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

yumurta genelde 18-22 mm arasına gelince kendisi çatlıyor
ama tam olarak ne zaman çatladığını bilemiyorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar.
çatlatma iğnesi verince kontrollü oluyor, iğne sonrasında 36-48 saat içinde kesin çatlıyor.
ama tam cevabı doktorun verir canım tam emin değilim neden böyle yaptıklarıdan.

canm bende dün başladım adetin 12. gu ine kadarmi yenilecek yokda başladığımız günden 12. güne kadrmi tadı çok acaip ama

Canım benim 19 mm’di ama çatlatma iğnesi verdi daha önce çatlama olmadıysa veriyor kendiliğinden çatlamıyorsa

Ya kızlar ben. Bu ovulasyon iyiki yaptım resmen vucüdümü tanımıyormuşum Çarşamba çatladı gösterdi dün akşama kadar sancıdan kıvrandım Pet bile koydum bugün kesildi hiç bişey yk ağrıdan eser yk ben çocuğu zaman adetime az kaldı zaten sancımda var deyip ilişkiye girmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…