- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.101
Amiin kuzum ya inşallah. Eşimin 6 ayı dolana kadar böyle devam ederiz zaten. Bakalım daha 3.ayımız yeni doluyo ama çabuk geçiyo zamanbir beklenti içine girdiğimizden büyük hüsrana uğruyoruz canım, eşinin 6 ayı henüz dolmadı, daha zamanın var olmadı zaten tüp bebeğe karar vermişsin. inşallah tüp bebeğe geçmeden güzel haberi alırsın canımcım.
Zaten evde kendin yap bence canım göz kararı daha iyi. Çörek otunu da ağzında çiğnersin yerken, toz olmasına gerek yok. Sen de regl olmuştun sanki dimi. Olduysan 2.günü başla 12.güne kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ye canım. Benim de bugün 2.günüm başladım yine bu sabahcanım bu çörek otu,bal ve tarçın karışımını evde kendim yapsam olur mu? İlla aktara mı yaptırmam lazım çörek otum çekilmemiş ama ?
ever bende pazartesi vuruldum amin insALLAH :)Sanırım sen de Pazartesi günü vuruldun değil mi ? Catladiktan sonra olursa ignenin etkisiyle agri oluyormus . Hayırlısı hakkımızda
ben de adet olabilirsem yapacaım bu ayZaten evde kendin yap bence canım göz kararı daha iyi. Çörek otunu da ağzında çiğnersin yerken, toz olmasına gerek yok. Sen de regl olmuştun sanki dimi. Olduysan 2.günü başla 12.güne kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ye canım. Benim de bugün 2.günüm başladım yine bu sabah
ben tedavi olduğumu da söylemedim beklenti içine girmesin diyebana da ders oldu annem şeker hastası zaten kahrolduğumu görünce benden de çok etkilendiAllah görsün yüzümüzü güldürsün inşallah..
tamamdır deneyeceğim çok teşekkür ederimCanim bende evde hazirliyorum.cörekotunu bir posete koyup hafiften bardakla ezersin.ben yerken iyice agzimda corekotunu ciyniyorum.
evet oldum ama 3. Günüm bir sorun olmaz herhaldeZaten evde kendin yap bence canım göz kararı daha iyi. Çörek otunu da ağzında çiğnersin yerken, toz olmasına gerek yok. Sen de regl olmuştun sanki dimi. Olduysan 2.günü başla 12.güne kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ye canım. Benim de bugün 2.günüm başladım yine bu sabah
ben herşeyi annemle hallettiğim için bütün bu süreçte hep yanımda sağolsun :) o yüzden gizlemem imkansız zaten o hadi hastaneye gidelim demese benim gideceğim de yoktuben tedavi olduğumu da söylemedim beklenti içine girmesin diye
sabır sadece sabır canım.olacak inşallah
yumurta genelde 18-22 mm arasına gelince kendisi çatlıyorMerhaba arkadaşlar,
Benim amh m 0,63 çıktı doktor ortalama 8 folikülüm olduğunu söyledi. Geçen ay doktora gittiğimde 18 mm bir tane yumurtam vardı ama doktor çatlatma iğnesi yapmadı. Benim sorum normalde yumurtayı 18 20 mm görünce doktorlar çatlatma ignesi yapıp progesteron veriyorlarmış, bu opsiyonel bir şey mi? İsteyene mi yapılıyor? Neden bana doktor hiçbir şey söylemedi?Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
canm bende dün başladım adetin 12. gu ine kadarmi yenilecek yokda başladığımız günden 12. güne kadrmi tadı çok acaip amaZaten evde kendin yap bence canım göz kararı daha iyi. Çörek otunu da ağzında çiğnersin yerken, toz olmasına gerek yok. Sen de regl olmuştun sanki dimi. Olduysan 2.günü başla 12.güne kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ye canım. Benim de bugün 2.günüm başladım yine bu sabah
Canım benim 19 mm’di ama çatlatma iğnesi verdi daha önce çatlama olmadıysa veriyor kendiliğinden çatlamıyorsayumurta genelde 18-22 mm arasına gelince kendisi çatlıyor
ama tam olarak ne zaman çatladığını bilemiyorlar gün aşırı ilişki öneriyorlar.
çatlatma iğnesi verince kontrollü oluyor, iğne sonrasında 36-48 saat içinde kesin çatlıyor.
ama tam cevabı doktorun verir canım tam emin değilim neden böyle yaptıklarıdan.
Ben 15 en az diye biliyorumkizlar ben bugün normal ve erken gebelik testleri aldim.
ovitrel igne bu testere ne kadar etki ediyor ?
ignenin kacinci günü hangi testi yapayim sizce ?
canim benimki cok düzensiz ne zaman gecikir belli degilkiBence regl'n gecikmeden test yapma canım
sagol canim en az 10 gün yapmamda ondan sonra ne zaman yapsam diye düsünüyorumBen 15 en az diye biliyorum
Ben yaptım bir kere heveslendim iğnednemişsagol canim en az 10 gün yapmamda ondan sonra ne zaman yapsam diye düsünüyorum
Ayın sonuna doğru test vericek eşim canım 12 sinde 3 ay doluyo. Şimdi tedavi görmüyorum kuzum
sagol canim en az 10 gün yapmamda ondan sonra ne zaman yapsam diye düsünüyorum
İğnenin 13 14. Günü erken gebelik testi yapabilitsincanim benimki cok düzensiz ne zaman gecikir belli degilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?