Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi biraz daha garantiye almaktır. Yani riske atmayıp çatlama iğnesi verseymiş keşke doktorun canım. Ama tabi normal şartlarda da yumurta kendisi çatlayabiliyo o boyutlarda. Progestan ise herkese vermiyolar, bebek tutunursa düşüğü engellemek için veriyolar ama rahim duvarını iyi görünce gerek duymuyolar pek

canm bende dün başladım adetin 12. gu ine kadarmi yenilecek yokda başladığımız günden 12. güne kadrmi tadı çok acaip ama
Adetin 2.günü başlanıp adetin 12.gününe kadar yeniliyo canım. Tadı garip biraz ama şifa olsun :)

Kızlar bişey sorcam ben iğneyi Pazartesi vurdurdum normalde benim ovülasyon dönemim yarındı pazartesi salı çok sancım oldu sonra geçti bugün tekrar başladı bu sancı sol bacağıma vuruyo acaba ovülsayon döngüm diyemi yoksa hala iğnenin etkisimidir

Bak en azından vücudunu tanımış oldun canım. Hadi inşallah hayırlı güzel sonuçlar al

Kızlar, iğne günü hariç 14.gün ve pırıl pırıl Bi negatif
Allah'ım her şeyin hayırlısını versin kuzum, belki bu ay hayırlı değildir.
Üzülme desekte insan üzülüyor ama bir ihtimal geç döllenme olmuş olabilir regl gecikmesini takip eden 1 hafta içinde tekrar test yap varsa en doğru sonucu o zaman göreceksindir.
Regl olmadığın sürece hep ümit vardır.
Hakkınızda hayırlısı inşallah

Ne biliym, insan üzülüyo işte 38 yaşına girdim, daha çok takıyo insan kafaya, bata da 5 gün var

BEnim çatlama gününde aynısı oldu kasık bel ağrım sol baldırım da uyuşma vardı canım değerlendir bence bugünleri

Ne biliym, insan üzülüyo işte 38 yaşına girdim, daha çok takıyo insan kafaya, bata da 5 gün var
Canım yaşa hiç takılma. Benim teyzem menepoza girdiğini sanıp, 50 yaşındayken tesadüfen karnım ağrıyo diye gittiği hastanede 7 aylık hamile olduğunu öğrendi. Çok kilolu olduğu için farketmemiş bebeğin hareketlerini falan. Şuan 16 yaşında kızı. Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak şey yok. İnşallah bizlerinde duası kabul olacak bigün

ayy ne güzeeel :)
iyi ki de fark edip gitmemiş haa. gitseydi yok engelli olur, yok bu yaşta çok riskli vs vs... başını ağrıtırlardı

Merhabalar tekrar, iğnemin bugün 6. günü . Ayın 5. inde çatlatma iğnesi vurulmuştum. Bugün göğüs uçlarımda kaşındı ve hafif sızlama var bu normal mi yoksa bir belirti mi sizce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…