- 13 Ağustos 2018
- 98
- 46
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.141
belirti tabii inşallah tutunmuştur bebişin :)
2 tatlı kaşığı da yesen olur canım sabah akşam aç olarakaynen günde bi tatlı kaşığı yerim
CANIM DEĞERLENDİRMİM KAÇ GÜNDÜR BUGÜN BIRAKICAKTIM AMA DEVAMMI EDEYİM HALABEnim çatlama gününde aynısı oldu kasık bel ağrım sol baldırım da uyuşma vardı canım değerlendir bence bugünleri
tamam canim tesekkür ederim. o zaman en az 14 gün beklemeliyim. igne gününüde sayarsak 20 ocak oluyo 14. gün.İgnenin 14.gunu idrar ve kanda pozitif gordum cnm ondan onceki sonuclara itibar etme cok negatif ciksada
sagol erken gebelik testide aldim canim hepsi duruyor. catlatma ignesi erken gebelik testinede etki ediyordur belki ama hepsinden aldim bakalim. yaptigimda sonucu burdan paylasirim sizinle :)İğnenin 13 14. Günü erken gebelik testi yapabilitsin
canim ben igneden sonraki 35. saatten 39. saate kadar agri hissettim yumurta soldaydi agrida solda. sonrasinda dr a kontrole gittim yumurta catlamis herhalde o saatlerde catladi.Kızlar bişey sorcam ben iğneyi Pazartesi vurdurdum normalde benim ovülasyon dönemim yarındı pazartesi salı çok sancım oldu sonra geçti bugün tekrar başladı bu sancı sol bacağıma vuruyo acaba ovülsayon döngüm diyemi yoksa hala iğnenin etkisimidir
Aynen canım maşallah sapasağlam genç kız oldu bile :)ayy ne güzeeel :)
iyi ki de fark edip gitmemiş haa. gitseydi yok engelli olur, yok bu yaşta çok riskli vs vs... başını ağrıtırlardı
10 11 günden sonra iğnenin etkisi biter ama o zaman çıkmaz idrarda 14.gün falan yaparsinsagol erken gebelik testide aldim canim hepsi duruyor. catlatma ignesi erken gebelik testinede etki ediyordur belki ama hepsinden aldim bakalim. yaptigimda sonucu burdan paylasirim sizinle :)
canım ya hissdilmicek bi ağrı değilki bildiğin sol kasığım da çok ağrıyo bacağıma vuruyor iş yerinde son 1 saatim eve gitmek istiyorum bi an öncecanim ben igneden sonraki 35. saatten 39. saate kadar agri hissettim yumurta soldaydi agrida solda. sonrasinda dr a kontrole gittim yumurta catlamis herhalde o saatlerde catladi.
ondan sonra ve ertesi günde ara ara azcik agri oldu bendede. belki yumurta catladigi icin onun agrisidir hala. normal sanirim bunlar biz birde simdi vücudumuza daha dikkat ediyoruz ya herseyi farkediyoruz normalde olsa farketmezdil bile belki bu kücük degisimleri..
ÇAtladığı günden bir gün sonra da değerlendirmek iyidir dediler ben değerlendirdim bence boş geçmeCANIM DEĞERLENDİRMİM KAÇ GÜNDÜR BUGÜN BIRAKICAKTIM AMA DEVAMMI EDEYİM HALA
Canım ya takma demek boş ama kendilerince seni düşünmüşlerdir belki üzmemek için yapmışlardır öyle düşün kendini motive et iş yeri birde ailenden çok görüyorsun mecbur bu insanları hiç birşey demene gerek yk bence sarıl tebrik et ben gülümse :)kızlar nasılsınız?
moralim çok bozuk buradan başka da yazacak yer düşünemedim. ofiste 45 yaşındaki iş arkadaşım ikinciye hamileymiş buna üzüldüm ama esas üzüldüğüm herkes benden saklıyor ben bebek istiyorum diye
kimsenin bebeğinde gözüm olmadı ki benim yani Allah bana nasip etmiyor diye de bu muamele beni çok üzdü.. ne desem ne yapsam bilemiyorum
Canım benim üzme kendini desem de ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum. Evet daha da üzücü olan şey seninle bu durumu paylaşmamaları. Tabi bilemeyiz onlar da sen üzülme diye söylememişlerdir büyük ihtimalle. Kimsenin bebeğinde gözümüz yok, aksine Allahım her isteyene nasip etsin kaçıncı çocuk olursa olsun, sağlıkla kucaklarına alsınlar. Biz çok istediğimiz için çok hassasız ve çok üzülüyoruz. Ben de hamile haberi duydukça içimde burukluk, eksiklik hissediyorum. Ama sen üzme kendini, dua etmeye devam et hep. Hep inanıyorum buna mutlaka olucakkızlar nasılsınız?
moralim çok bozuk buradan başka da yazacak yer düşünemedim. ofiste 45 yaşındaki iş arkadaşım ikinciye hamileymiş buna üzüldüm ama esas üzüldüğüm herkes benden saklıyor ben bebek istiyorum diye
kimsenin bebeğinde gözüm olmadı ki benim yani Allah bana nasip etmiyor diye de bu muamele beni çok üzdü.. ne desem ne yapsam bilemiyorum
kızlar nasılsınız?
Canım ya takma demek boş ama kendilerince seni düşünmüşlerdir belki üzmemek için yapmışlardır öyle düşün kendini motive et iş yeri birde ailenden çok görüyorsun mecbur bu insanları hiç birşey demene gerek yk bence sarıl tebrik et ben gülümse :)
Amin inşallah be de öyle düşünüyorum birazcık da isyan ediyorum gibime geliyo hemen tövbe ediyorum ama ben haketmiyor muyum diye düşünüyorum bazen de bu benim en büyük sınavım galibaCanım benim üzme kendini desem de ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum. Evet daha da üzücü olan şey seninle bu durumu paylaşmamaları. Tabi bilemeyiz onlar da sen üzülme diye söylememişlerdir büyük ihtimalle. Kimsenin bebeğinde gözümüz yok, aksine Allahım her isteyene nasip etsin kaçıncı çocuk olursa olsun, sağlıkla kucaklarına alsınlar. Biz çok istediğimiz için çok hassasız ve çok üzülüyoruz. Ben de hamile haberi duydukça içimde burukluk, eksiklik hissediyorum. Ama sen üzme kendini, dua etmeye devam et hep. Hep inanıyorum buna mutlaka olucak
Sen kac yasinsasin canim
İsyan etme canım, çok zor bi sınavdan geçiyoruz ama kendin de söyledin bizim de sınavımız bu. Allahım beterinden korusun diyelim. Biraz sabır göstermemiz lazım, sabrın sonunda selamete ulaşıcaz inşallah hepimizBilmiyorum tabi ki niyetleri iyidir ama insan kendini öyle kötü hissediyo kine yapabileceğim sonuçta yani çocuğunu mu alcam elinden
Amin inşallah be de öyle düşünüyorum birazcık da isyan ediyorum gibime geliyo hemen tövbe ediyorum ama ben haketmiyor muyum diye düşünüyorum bazen de bu benim en büyük sınavım galiba
Ben 26 ya. Ofiste herkes ay çok gençsin yazııık niye olmuyo diyo aklıma tükürim onlara söylediğim güne
canım ya sen üzülme diye söylememişlerdirkızlar nasılsınız?
İsyan etme canım, çok zor bi sınavdan geçiyoruz ama kendin de söyledin bizim de sınavımız bu. Allahım beterinden korusun diyelim. Biraz sabır göstermemiz lazım, sabrın sonunda selamete ulaşıcaz inşallah hepimiz
canım ya sen üzülme diye söylememişlerdir
gözün olduğu için değil
Kıyamam kuzum üzme kendini desem de üzüleceksin biliyorum ama üzülmemeye çalış. Onlar kendilerince sana iyilik yapmaya çalışmışlar belki duyarsan daha çok üzüleceğini düşünmüşlerdir. Hani kaş yaparken göz çıkarmak deyimi var ya onlarınki o hesap olmuş. Bizimde imtihanımız bu demek ki. Rabbim biraz daha duymak istiyo dualarımızıBilmiyorum tabi ki niyetleri iyidir ama insan kendini öyle kötü hissediyo kine yapabileceğim sonuçta yani çocuğunu mu alcam elinden
Amin inşallah be de öyle düşünüyorum birazcık da isyan ediyorum gibime geliyo hemen tövbe ediyorum ama ben haketmiyor muyum diye düşünüyorum bazen de bu benim en büyük sınavım galiba
Ben 26 ya. Ofiste herkes ay çok gençsin yazııık niye olmuyo diyo aklıma tükürim onlara söylediğim güne
Üzme sen güzel canını. Keşke seninle de paylaşsalarmış ama onlar da kendilerine göre haklılardır. Sen boşver hepsini, tebrik et ve dua et içinden hepAmin tek duam o hepimiz için dua ediyorum yemin ederim de bu olay biraz ağrıma gitti
ya öyledir de canım benim ne bileyim böyle fısır fısır herkes biliyo da ben gelince susuyolar falan ağrıma gitti çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?