- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.161
Kıyamam kuzum üzme kendini desem de üzüleceksin biliyorum ama üzülmemeye çalış. Onlar kendilerince sana iyilik yapmaya çalışmışlar belki duyarsan daha çok üzüleceğini düşünmüşlerdir. Hani kaş yaparken göz çıkarmak deyimi var ya onlarınki o hesap olmuş. Bizimde imtihanımız bu demek ki. Rabbim biraz daha duymak istiyo dualarımızı
Üzme sen güzel canını. Keşke seninle de paylaşsalarmış ama onlar da kendilerine göre haklılardır. Sen boşver hepsini, tebrik et ve dua et içinden hep
Bilmiyorum tabi ki niyetleri iyidir ama insan kendini öyle kötü hissediyo kine yapabileceğim sonuçta yani çocuğunu mu alcam elinden
Amin inşallah be de öyle düşünüyorum birazcık da isyan ediyorum gibime geliyo hemen tövbe ediyorum ama ben haketmiyor muyum diye düşünüyorum bazen de bu benim en büyük sınavım galiba
Ben 26 ya. Ofiste herkes ay çok gençsin yazııık niye olmuyo diyo aklıma tükürim onlara söylediğim güne
Benim de gebelik hikayem kisa surdu. Degerim katlamadi. Kimyasal oldu. Daha dusmedi ama agrilarim var. hamile kalmak icin igras dur, bir de bunlarla ugras. Ne talihsiz bahtimiz var. denemeye devam.
Evet iyi ki burası var da bizi anlayan insanlarla derdimizi paylaşabiliyoruz. Rahatla artık yanlız değilsin bizler varız ve bi gün dualar ve çabalar sayesinde biz de anne olucazÇok haklısınız ve gerçekten iyi ki varsınız içime içime ağlıyorum saatlerdir şansıma bitmiyor da mesai valla siz olmasanız kafayı yerdim ben bu konuda gerçekten yaşamyaan anlamıyor hissiyatları
İnanmıyorum canım ya çok üzüldümBenim de gebelik hikayem kisa surdu. Degerim katlamadi. Kimyasal oldu. Daha dusmedi ama agrilarim var. hamile kalmak icin igras dur, bir de bunlarla ugras. Ne talihsiz bahtimiz var. denemeye devam.
Geçmiş olsun canım çok üzüldümBenim de gebelik hikayem kisa surdu. Degerim katlamadi. Kimyasal oldu. Daha dusmedi ama agrilarim var. hamile kalmak icin igras dur, bir de bunlarla ugras. Ne talihsiz bahtimiz var. denemeye devam.
Biz direk tup bebek yapmayi dusunuyoruz. Onda da kimyasal olmayacak garantisi yok ama yoruldum artik. Tesekkur ederim. Insallah hepimiz en kisa zamanda skntisiz hamilelik gecirelimGeçmiş olsun canım çok üzüldümkimyasal dan sonra normal gebelik çabuk oluyor diyorlar inşallah seninkide öyle olur
Bende hic inanmak istemiyorum. Cok kisa sureu mutlulugum. O kdr cok sevinmistim ki resmen yikildim.İnanmıyorum canım ya çok üzüldümanlayamıyorum niye bu kadar çok kimyasal olmaya başladı. İyi tarafından bak olaya, hamile kalabildin tekrar olucaktır ve sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah rn yakın zamanda
Uzun zamandir kalmak icin ugrasiyordum. Kalmakla bitmiyormus oysaki is. Devam ettirmek kalmak kadar zormus. Her seye para dokerek sahip oldum zaten hayatimda aksi beni bulmaz. Size de cok gecmis olsun tekrar. Benim henuz kanamam baskamadi ama deger kimyasal oldugunh kanitliyor maalesef. Onumuzdeki maclara bakicazCiddimisin canim gecmis olsun. Benimde kimyasaldi hala regli bitmedi.
Duygularını anlayabiliyorum canım benimBende hic inanmak istemiyorum. Cok kisa sureu mutlulugum. O kdr cok sevinmistim ki resmen yikildim.
Insallah hepimiz biran onceDuygularını anlayabiliyorum canım benimüzme kendini artık, bundan sonra daha kolay olur hem
Uzun zamandir kalmak icin ugrasiyordum. Kalmakla bitmiyormus oysaki is. Devam ettirmek kalmak kadar zormus. Her seye para dokerek sahip oldum zaten hayatimda aksi beni bulmaz. Size de cok gecmis olsun tekrar. Benim henuz kanamam baskamadi ama deger kimyasal oldugunh kanitliyor maalesef. Onumuzdeki maclara bakicaz
tamam canim tesekkür ederim. o zaman en az 14 gün beklemeliyim. igne gününüde sayarsak 20 ocak oluyo 14. gün.
sabredebilirmiyim o zamana kadar bilmiyorum arada belki bi test yaparim igne etkisi ne zaman gececek bakmak icin.
Ara ara bende de oluyor özellikle gaz ve batma ıgneden herhalde canımKızlar bişey sorcam ben iğneyi Pazartesi vurdurdum normalde benim ovülasyon dönemim yarındı pazartesi salı çok sancım oldu sonra geçti bugün tekrar başladı bu sancı sol bacağıma vuruyo acaba ovülsayon döngüm diyemi yoksa hala iğnenin etkisimidir
Tatlım öncelikle geçmiş olsun, Dr. A mutlaka gitmen lazım, durumunu da anlat gebelik başlangıcı varmış gibi davranıp, durumuna uygun ilaçlar başlıycaklardırArkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Benim her yıl kışın ve yazın olmak üzere iki kez tekrarlayan bir bademcik enfeksiyonum oluyor. Çok ağır geçiriyorum iğne yada antibiyotik içmeden ayaklanamıyorum. Dört beş gündür korktuğum başıma geldi ve boğazım yanmaya başladı bitkisel bildiğim ne varsa denedim. Malum şu dönemde ilaç kullanmak istemiyorum. Dün geceden beri artık yutkunmakta zorlanıyorum kulağıma falan vuruyor ağrısı parol içiyorum bitek ama artık fayda etmez oldu. Sizce yarın bir kulak burun boğaza görüneyim durumumu anlatayım ona göre ilaç verir mi yoksa direneyim mi? Bu arada pazar günü de memleketime gidicem. İltihap olup onun zararı olursa da diye korkuyorum napsam bilemedim. Kusura bakmayın uzun oldu ama çıkamadım işin içinden
Teşekkür ederim canım. Eşim iki gündür gidelim diye ısrar ediyo, gebelikte antibiyotik kullanımı çok sağlıklı değil diye ısrarla gitmek istemedim. Bu defada ya iltihaptan etkilenip daha kötü bişey olursa diye korktum. Doktorlar en doğrusunu bilir sanırım. Çok sağolTatlım öncelikle geçmiş olsun, Dr. A mutlaka gitmen lazım, durumunu da anlat gebelik başlangıcı varmış gibi davranıp, durumuna uygun ilaçlar başlıycaklardır
Acile durumu anlat gebelik düşüncen olduğunu söyle hemen kan testi yapıp öyle veriyorlar ilaç canım benim başıma çok geldi ben aldırdım kurtuldumArkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Benim her yıl kışın ve yazın olmak üzere iki kez tekrarlayan bir bademcik enfeksiyonum oluyor. Çok ağır geçiriyorum iğne yada antibiyotik içmeden ayaklanamıyorum. Dört beş gündür korktuğum başıma geldi ve boğazım yanmaya başladı bitkisel bildiğim ne varsa denedim. Malum şu dönemde ilaç kullanmak istemiyorum. Dün geceden beri artık yutkunmakta zorlanıyorum kulağıma falan vuruyor ağrısı parol içiyorum bitek ama artık fayda etmez oldu. Sizce yarın bir kulak burun boğaza görüneyim durumumu anlatayım ona göre ilaç verir mi yoksa direneyim mi? Bu arada pazar günü de memleketime gidicem. İltihap olup onun zararı olursa da diye korkuyorum napsam bilemedim. Kusura bakmayın uzun oldu ama çıkamadım işin içinden
Almıyolar kuzum ya aldırılacak durumda değil diyorlar. Kan testinde şuan çıkmaz daha iğnemi olalı 1 hafta oldu ama durumumu anlatınca doktor ona göre yönlendirir inşallah. Sanki daha iyi gibi ya da kendimi öyle inandırmaya çalışıyorum. Sabahta aynı olursam gidicemAcile durumu anlat gebelik düşüncen olduğunu söyle hemen kan testi yapıp öyle veriyorlar ilaç canım benim başıma çok geldi ben aldırdım kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?