Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzme sen güzel canını. Keşke seninle de paylaşsalarmış ama onlar da kendilerine göre haklılardır. Sen boşver hepsini, tebrik et ve dua et içinden hep

Çok haklısınız ve gerçekten iyi ki varsınız içime içime ağlıyorum saatlerdir şansıma bitmiyor da mesai valla siz olmasanız kafayı yerdim ben bu konuda gerçekten yaşamyaan anlamıyor hissiyatları

Kuzum senin arkadasin 45 yasindaymis sen daha 26yasindasin. Hem belkide sen duydugun zaman üzülürsün nispet yaptiklarini düsünürsün diye söylememislerdir. Canim sende, bende ,diger arkadaslarda öyle bir sürecteyiz ki bizi bizden başka kimse anlayamaz. yeri geldiginde beni eşim bile anlamiyor. Sen sadece kendini düsün kulaklarini tika .bunu kendi iyiligin icin yap çünkü bu işin sırrı stres yapmamak.Allah şifasız hastalik vermesin canim. Insallah en kisa zamanda bebegin gelir.

Benim de gebelik hikayem kisa surdu. Degerim katlamadi. Kimyasal oldu. Daha dusmedi ama agrilarim var. hamile kalmak icin igras dur, bir de bunlarla ugras. Ne talihsiz bahtimiz var. denemeye devam.

Ciddimisin canim gecmis olsun. Benimde kimyasaldi hala regli bitmedi.

Çok haklısınız ve gerçekten iyi ki varsınız içime içime ağlıyorum saatlerdir şansıma bitmiyor da mesai valla siz olmasanız kafayı yerdim ben bu konuda gerçekten yaşamyaan anlamıyor hissiyatları
Evet iyi ki burası var da bizi anlayan insanlarla derdimizi paylaşabiliyoruz. Rahatla artık yanlız değilsin bizler varız ve bi gün dualar ve çabalar sayesinde biz de anne olucaz

Benim de gebelik hikayem kisa surdu. Degerim katlamadi. Kimyasal oldu. Daha dusmedi ama agrilarim var. hamile kalmak icin igras dur, bir de bunlarla ugras. Ne talihsiz bahtimiz var. denemeye devam.
İnanmıyorum canım ya çok üzüldüm anlayamıyorum niye bu kadar çok kimyasal olmaya başladı. İyi tarafından bak olaya, hamile kalabildin tekrar olucaktır ve sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah rn yakın zamanda

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm kimyasal dan sonra normal gebelik çabuk oluyor diyorlar inşallah seninkide öyle olur

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm kimyasal dan sonra normal gebelik çabuk oluyor diyorlar inşallah seninkide öyle olur
Biz direk tup bebek yapmayi dusunuyoruz. Onda da kimyasal olmayacak garantisi yok ama yoruldum artik. Tesekkur ederim. Insallah hepimiz en kisa zamanda skntisiz hamilelik gecirelim

Bende hic inanmak istemiyorum. Cok kisa sureu mutlulugum. O kdr cok sevinmistim ki resmen yikildim.

Ciddimisin canim gecmis olsun. Benimde kimyasaldi hala regli bitmedi.
Uzun zamandir kalmak icin ugrasiyordum. Kalmakla bitmiyormus oysaki is. Devam ettirmek kalmak kadar zormus. Her seye para dokerek sahip oldum zaten hayatimda aksi beni bulmaz. Size de cok gecmis olsun tekrar. Benim henuz kanamam baskamadi ama deger kimyasal oldugunh kanitliyor maalesef. Onumuzdeki maclara bakicaz

Aynen canim kısmet degilmiş. Benimde kanamam 8 e düştükten sonra basladi. 1 2 güne seninde gelir.

tamam canim tesekkür ederim. o zaman en az 14 gün beklemeliyim. igne gününüde sayarsak 20 ocak oluyo 14. gün.
sabredebilirmiyim o zamana kadar bilmiyorum arada belki bi test yaparim igne etkisi ne zaman gececek bakmak icin.

Tabiki bende yaptim cnm cizgileri takip etmek icin ama 14.gunden onceki cizgiler yalanci cizgi unutma ben 12.gun hafif silikti idrarda ama kanda negatif gordum 14.gun hem idrarda hem kanda pozitif gördüm o yüzden en net olani 14.gun cnm

Arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Benim her yıl kışın ve yazın olmak üzere iki kez tekrarlayan bir bademcik enfeksiyonum oluyor. Çok ağır geçiriyorum iğne yada antibiyotik içmeden ayaklanamıyorum. Dört beş gündür korktuğum başıma geldi ve boğazım yanmaya başladı bitkisel bildiğim ne varsa denedim. Malum şu dönemde ilaç kullanmak istemiyorum. Dün geceden beri artık yutkunmakta zorlanıyorum kulağıma falan vuruyor ağrısı parol içiyorum bitek ama artık fayda etmez oldu. Sizce yarın bir kulak burun boğaza görüneyim durumumu anlatayım ona göre ilaç verir mi yoksa direneyim mi? Bu arada pazar günü de memleketime gidicem. İltihap olup onun zararı olursa da diye korkuyorum napsam bilemedim. Kusura bakmayın uzun oldu ama çıkamadım işin içinden

Ara ara bende de oluyor özellikle gaz ve batma ıgneden herhalde canım

Tatlım öncelikle geçmiş olsun, Dr. A mutlaka gitmen lazım, durumunu da anlat gebelik başlangıcı varmış gibi davranıp, durumuna uygun ilaçlar başlıycaklardır

Tatlım öncelikle geçmiş olsun, Dr. A mutlaka gitmen lazım, durumunu da anlat gebelik başlangıcı varmış gibi davranıp, durumuna uygun ilaçlar başlıycaklardır
Teşekkür ederim canım. Eşim iki gündür gidelim diye ısrar ediyo, gebelikte antibiyotik kullanımı çok sağlıklı değil diye ısrarla gitmek istemedim. Bu defada ya iltihaptan etkilenip daha kötü bişey olursa diye korktum. Doktorlar en doğrusunu bilir sanırım. Çok sağol

Son düzenleme:
Acile durumu anlat gebelik düşüncen olduğunu söyle hemen kan testi yapıp öyle veriyorlar ilaç canım benim başıma çok geldi ben aldırdım kurtuldum

Acile durumu anlat gebelik düşüncen olduğunu söyle hemen kan testi yapıp öyle veriyorlar ilaç canım benim başıma çok geldi ben aldırdım kurtuldum
Almıyolar kuzum ya aldırılacak durumda değil diyorlar. Kan testinde şuan çıkmaz daha iğnemi olalı 1 hafta oldu ama durumumu anlatınca doktor ona göre yönlendirir inşallah. Sanki daha iyi gibi ya da kendimi öyle inandırmaya çalışıyorum. Sabahta aynı olursam gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…