- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.181
Gecmis olsn canim ya sasirdm uzuldum herseyin hayirlisi gercektn en onmlisi o:s bukadr kimyasal varmiydi eskiden ya suan okadr cok duyuyoruz ki allah sabir guc versin kizlarInsallah hepimiz biran once
Çok geçmiş olsun hamilelik düşündüğünü söylediğinde ya da günüm geçti dediğinde ona göre ilaç vermeye çalışıyorlar tabi çok etkili bir hap veremiyorlar ama az da olsa rahatlarsın .Almıyolar kuzum ya aldırılacak durumda değil diyorlar. Kan testinde şuan çıkmaz daha iğnemi olalı 1 hafta oldu ama durumumu anlatınca doktor ona göre yönlendirir inşallah. Sanki daha iyi gibi ya da kendimi öyle inandırmaya çalışıyorum. Sabahta aynı olursam gidicem
Teşekkür ederim canım. Paroldan iyidir en azından içmiyomuşum gibi bişey :)Çok geçmiş olsun hamilelik düşündüğünü söylediğinde ya da günüm geçti dediğinde ona göre ilaç vermeye çalışıyorlar tabi çok etkili bir hap veremiyorlar ama az da olsa rahatlarsın .
kızlar nasılsınız?
moralim çok bozuk buradan başka da yazacak yer düşünemedim. ofiste 45 yaşındaki iş arkadaşım ikinciye hamileymiş buna üzüldüm ama esas üzüldüğüm herkes benden saklıyor ben bebek istiyorum diye
kimsenin bebeğinde gözüm olmadı ki benim yani Allah bana nasip etmiyor diye de bu muamele beni çok üzdü.. ne desem ne yapsam bilemiyorum
tamam canim tesekkür ederim. en erken 10. gün erken gebelik testi veya ovulasyon testi yaparim ihne etkisi ne durumda bakmak icin sonra 14. gün ne cikacak bakarim. insallah bakalim ilk burda sizinle paylasacagim bana en cok buradaki arkadaslarim destek oluyor. seviyorum hepinizi..10 11 günden sonra iğnenin etkisi biter ama o zaman çıkmaz idrarda 14.gün falan yaparsin
insallah o agrilara güzel haberi duyunca sükredersin canim insallahcanım ya hissdilmicek bi ağrı değilki bildiğin sol kasığım da çok ağrıyo bacağıma vuruyor iş yerinde son 1 saatim eve gitmek istiyorum bi an önce
Canım bitkisel şeylerden fayda göremediysen daha fazla eziyet etme kendine, bi doktora git derim. Durumunu anlatırsın bebek düşünüyoruz hamilelik şüphem var dersin ona göre hamileyken bile kullanılabilecek antibiyotiklerden verir. Ciddi bi enfeksiyonsa antibiyotiksiz geçmez hatta bitkisel şeyler pek de işe yaramaz. Daha fazla ilerlemeden git bakalım doktor daha iyi bilir. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum kuzumArkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Benim her yıl kışın ve yazın olmak üzere iki kez tekrarlayan bir bademcik enfeksiyonum oluyor. Çok ağır geçiriyorum iğne yada antibiyotik içmeden ayaklanamıyorum. Dört beş gündür korktuğum başıma geldi ve boğazım yanmaya başladı bitkisel bildiğim ne varsa denedim. Malum şu dönemde ilaç kullanmak istemiyorum. Dün geceden beri artık yutkunmakta zorlanıyorum kulağıma falan vuruyor ağrısı parol içiyorum bitek ama artık fayda etmez oldu. Sizce yarın bir kulak burun boğaza görüneyim durumumu anlatayım ona göre ilaç verir mi yoksa direneyim mi? Bu arada pazar günü de memleketime gidicem. İltihap olup onun zararı olursa da diye korkuyorum napsam bilemedim. Kusura bakmayın uzun oldu ama çıkamadım işin içinden
sagol canim en erken 14. günü dikkata alacagimTabiki bende yaptim cnm cizgileri takip etmek icin ama 14.gunden onceki cizgiler yalanci cizgi unutma ben 12.gun hafif silikti idrarda ama kanda negatif gordum 14.gun hem idrarda hem kanda pozitif gördüm o yüzden en net olani 14.gun cnm
Sağol canım benim. Başlarda sadece soğuktan tahriş olmuş gibiydi o yüzden beklemede kaldım. Bugün tüm gün çok ağrıyodu şuanda bayaa iyi artık psikolojik mi bilmiyorum :) sabah duruma göre gidicem artık. Çok teşekkür ederim canım benimCanım bitkisel şeylerden fayda göremediysen daha fazla eziyet etme kendine, bi doktora git derim. Durumunu anlatırsın bebek düşünüyoruz hamilelik şüphem var dersin ona göre hamileyken bile kullanılabilecek antibiyotiklerden verir. Ciddi bi enfeksiyonsa antibiyotiksiz geçmez hatta bitkisel şeyler pek de işe yaramaz. Daha fazla ilerlemeden git bakalım doktor daha iyi bilir. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum kuzum
Bence hiç riske atma canım şimdiden dikkat et. Sonra aklında tereddüt kalmasın ben öyle yapıyorum. Kafan rahat olur en azından aklında soru işareti kalmazkizlar igne pazartesi oldu sali günü ve cuma günü degerlendirdik biz carsamba yumurta catladi büyük ihtimal. insallah yeterli olur.
size birsey danismak istiyorum. döllenme olduysa carsamba ögle gibi olmustur. simdidenmi dikkat etmeliyiz agir kaldirmamaya filan ? cünkü daha rahime gelmeside 6 gün filan aliyo diye biliyorum en erken o zamanmi dikkat etmeliyiz simdi agir kaldirsak sorun olurmu döllenmenin 3. günü ?
Canım iğneden mi bilmiyorum ama insan ister istemez agri yaşıyorinsallah o agrilara güzel haberi duyunca sükredersin canim insallah
Sen dikkatli ol gene ne olur ne olmaz . Ağır kaldırma uzanma bir yere meselakizlar igne pazartesi oldu sali günü ve cuma günü degerlendirdik biz carsamba yumurta catladi büyük ihtimal. insallah yeterli olur.
size birsey danismak istiyorum. döllenme olduysa carsamba ögle gibi olmustur. simdidenmi dikkat etmeliyiz agir kaldirmamaya filan ? cünkü daha rahime gelmeside 6 gün filan aliyo diye biliyorum en erken o zamanmi dikkat etmeliyiz simdi agir kaldirsak sorun olurmu döllenmenin 3. günü ?
Rica ederim kuzum. Bekleme daha fazla gitSağol canım benim. Başlarda sadece soğuktan tahriş olmuş gibiydi o yüzden beklemede kaldım. Bugün tüm gün çok ağrıyodu şuanda bayaa iyi artık psikolojik mi bilmiyorum :) sabah duruma göre gidicem artık. Çok teşekkür ederim canım benim
Tesekkur ederim insallah. Cevremde kimsede duymadim. Buralarda okuya okuya ogrendik. Sevincimiz kisa surdu.Gecmis olsn canim ya sasirdm uzuldum herseyin hayirlisi gercektn en onmlisi o:s bukadr kimyasal varmiydi eskiden ya suan okadr cok duyuyoruz ki allah sabir guc versin kizlar
Sen de çok zor şeyler geçirdin kuzum. Çok şükür sen kavuştun artık bebişine, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tavsiyelerin bizim için önemli. Hala buraya yazıp bilgilendirmen bile çok güzel bi şeyGünaydın kızlar biraz sayfayı okuyunca yazmak istedim çunku yasadıklarınızı 3 yıla yakın yasadım. Kimyasal yasayan arkadaslar ben de gecen sene martta ve agustosta iki kimyasal yasadım. Üstelik Ağustos’ta bu sefer kesin oldu demiştim Beta hcg cok yukselmişti. Sonra Kasım’da tekrar hamile olduğumu öğrendim. Su an bile hala korkularım var. Sadece dua ediyorum. Emin olun stres yapmayan rahat insanların her işi tıkırında işliyor. Tedavi gördüğünüz ay bir hobi bulun kendinize ben deli gibi kitap okuyordum. Sonra ilişkiyi görev gibi yapmayın. Hayatı zindan etmeyin. Bir de adet gununuz gelmeden test yapmayın. Sonra acaba iğne etkisimi dusunmek insanı daha cok yoruyor. Bir de guzel beslenin guzrl dusunun. Ama en basta kendiniz icin. Hep dualarım sizinle.
Amin kuzum. Her zaman bilgilendirirm. Kafanıza takılan ne olursa. Ama öncelikle hep iyi olunSen de çok zor şeyler geçirdin kuzum. Çok şükür sen kavuştun artık bebişine, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tavsiyelerin bizim için önemli. Hala buraya yazıp bilgilendirmen bile çok güzel bi şey
GUzel haberini bekliyoruz canimtamam canim tesekkür ederim. en erken 10. gün erken gebelik testi veya ovulasyon testi yaparim ihne etkisi ne durumda bakmak icin sonra 14. gün ne cikacak bakarim. insallah bakalim ilk burda sizinle paylasacagim bana en cok buradaki arkadaslarim destek oluyor. seviyorum hepinizi..
Aynen canım psikoloji çok önemli. Dualarını eksik etme bizdenAmin kuzum. Her zaman bilgilendirirm. Kafanıza takılan ne olursa. Ama öncelikle hep iyi olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?