Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun hamilelik düşündüğünü söylediğinde ya da günüm geçti dediğinde ona göre ilaç vermeye çalışıyorlar tabi çok etkili bir hap veremiyorlar ama az da olsa rahatlarsın .

canim belkide sen üzülme diye söylemiyorlardir kötü düsünmemeye calis. insallah allah sanada bizlerede nasip edecek sende burda ve isyerinde insallah müjdeni vereceksin yakinda

10 11 günden sonra iğnenin etkisi biter ama o zaman çıkmaz idrarda 14.gün falan yaparsin
tamam canim tesekkür ederim. en erken 10. gün erken gebelik testi veya ovulasyon testi yaparim ihne etkisi ne durumda bakmak icin sonra 14. gün ne cikacak bakarim. insallah bakalim ilk burda sizinle paylasacagim bana en cok buradaki arkadaslarim destek oluyor. seviyorum hepinizi..

Canım bitkisel şeylerden fayda göremediysen daha fazla eziyet etme kendine, bi doktora git derim. Durumunu anlatırsın bebek düşünüyoruz hamilelik şüphem var dersin ona göre hamileyken bile kullanılabilecek antibiyotiklerden verir. Ciddi bi enfeksiyonsa antibiyotiksiz geçmez hatta bitkisel şeyler pek de işe yaramaz. Daha fazla ilerlemeden git bakalım doktor daha iyi bilir. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum kuzum

Tabiki bende yaptim cnm cizgileri takip etmek icin ama 14.gunden onceki cizgiler yalanci cizgi unutma ben 12.gun hafif silikti idrarda ama kanda negatif gordum 14.gun hem idrarda hem kanda pozitif gördüm o yüzden en net olani 14.gun cnm
sagol canim en erken 14. günü dikkata alacagim

kizlar igne pazartesi oldu sali günü ve cuma günü degerlendirdik biz carsamba yumurta catladi büyük ihtimal. insallah yeterli olur.

size birsey danismak istiyorum. döllenme olduysa carsamba ögle gibi olmustur. simdidenmi dikkat etmeliyiz agir kaldirmamaya filan ? cünkü daha rahime gelmeside 6 gün filan aliyo diye biliyorum en erken o zamanmi dikkat etmeliyiz simdi agir kaldirsak sorun olurmu döllenmenin 3. günü ?

Sağol canım benim. Başlarda sadece soğuktan tahriş olmuş gibiydi o yüzden beklemede kaldım. Bugün tüm gün çok ağrıyodu şuanda bayaa iyi artık psikolojik mi bilmiyorum :) sabah duruma göre gidicem artık. Çok teşekkür ederim canım benim

Bence hiç riske atma canım şimdiden dikkat et. Sonra aklında tereddüt kalmasın ben öyle yapıyorum. Kafan rahat olur en azından aklında soru işareti kalmaz

Sen dikkatli ol gene ne olur ne olmaz . Ağır kaldırma uzanma bir yere mesela

Rica ederim kuzum. Bekleme daha fazla git

Günaydın kızlar biraz sayfayı okuyunca yazmak istedim çunku yasadıklarınızı 3 yıla yakın yasadım. Kimyasal yasayan arkadaslar ben de gecen sene martta ve agustosta iki kimyasal yasadım. Üstelik Ağustos’ta bu sefer kesin oldu demiştim Beta hcg cok yukselmişti. Sonra Kasım’da tekrar hamile olduğumu öğrendim. Su an bile hala korkularım var. Sadece dua ediyorum. Emin olun stres yapmayan rahat insanların her işi tıkırında işliyor. Tedavi gördüğünüz ay bir hobi bulun kendinize ben deli gibi kitap okuyordum. Sonra ilişkiyi görev gibi yapmayın. Hayatı zindan etmeyin. Bir de adet gununuz gelmeden test yapmayın. Sonra acaba iğne etkisimi dusunmek insanı daha cok yoruyor. Bir de guzel beslenin guzrl dusunun. Ama en basta kendiniz icin. Hep dualarım sizinle.

Sen de çok zor şeyler geçirdin kuzum. Çok şükür sen kavuştun artık bebişine, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tavsiyelerin bizim için önemli. Hala buraya yazıp bilgilendirmen bile çok güzel bi şey

Amin kuzum. Her zaman bilgilendirirm. Kafanıza takılan ne olursa. Ama öncelikle hep iyi olun

GUzel haberini bekliyoruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…