Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsn canim. Hamilelerinde icebilecegi bu tur cesitli ilaclar var. 4 gundur antibiyotik iciyorum bogazlarm cok kotuydu benimde hatta igne bile verebilirm demsti. Icerigi bebege zarar vermicek seklde uretiliyor. Kendi bebek takip doktorumda onayladi icin rahat olsn kbb gidip suphen oldgnu solersn oyle gecmz cnku:s

Çok teşekkür ederim canım. Sağolsun arkadaşlarda aynı şeyi söylediler ama ikiz bebek bekleyip birebir aynı şeyi yaşayan bir anneden duymak daha da rahatlattı beni. Aynen doktora anlatırım durumu artık. Tekrar çok sağol canım

evet canimda mecburen yolda yük tasimak zorundayim tek basimayim o yüzden sordum
Yaa kıyamam. Bende yarın kendim kadar bir bavulla yola çıkıcam. Buradan otobüse kadar eşim halledecek, vardığımda da kardeşim karşılayacak. Aslında çekmeli falan ama bu kadar emek verip uğraşınca insan hiç riske girmek istemiyor. Eğer imkanın varsa birinden yardım al canım sende

insallah canim daha cok var beklemeliyim.
herseyi olmasi gerektigi gibi yaptik bir sorun yokallah nasip ettiyse olacak insallah bu ay.
yoksa denemeye devam
İnşallah bu ay olur ama dediğin gibi nasip olmazsa başka zaman elbet bir gün olucak yani o kadar mucizeler varki inanmak için

yardimci olacak kimse yokki daha hamile olmadanda hamileykm diyememki insanlara

Canim ben hala regl olmadim.benim hic bu kadar gecikmez. Dun test yaptim yine negatif cikti.ama regl olmadikca umut bitmiyormus. Cok ilginc geliyor bana.

Canim ben hala regl olmadim.benim hic bu kadar gecikmez. Dun test yaptim yine negatif cikti.ama regl olmadikca umut bitmiyormus. Cok ilginc geliyor bana.
Bi de kan mı versen acaba canım ya gerçekten regl olmadıkça insanın umutları daha da artar. Geç döllenme falan olmasın

Canım bence A AloeeVeraa haklı, en azından kan verip belki az çok bir şey var mı yok mu anlarsın. Çünkü regl olmadıkça umut ediyoruz belki de regl olacaksak onu da kesiyoruz ya da geç döllenme oldu bilemiyoruz. Herhangi bir belirtin var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…