- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.201
Yok daha canım birdahaki kontrolde belli olur insallah:) hayırlısı olsun sağlıklı olsun daAynen canım psikoloji çok önemli. Dualarını eksik etme bizdenbebişin nasıl cinsiyetiniz belli mi canım
En önemlisi sağlıklı olması zaten, cinsiyet hiç fark etmez ❤Yok daha canım birdahaki kontrolde belli olur insallah:) hayırlısı olsun sağlıklı olsun da
Gecmis olsn canim. Hamilelerinde icebilecegi bu tur cesitli ilaclar var. 4 gundur antibiyotik iciyorum bogazlarm cok kotuydu benimde hatta igne bile verebilirm demsti. Icerigi bebege zarar vermicek seklde uretiliyor. Kendi bebek takip doktorumda onayladi icin rahat olsn kbb gidip suphen oldgnu solersn oyle gecmz cnku:sArkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Benim her yıl kışın ve yazın olmak üzere iki kez tekrarlayan bir bademcik enfeksiyonum oluyor. Çok ağır geçiriyorum iğne yada antibiyotik içmeden ayaklanamıyorum. Dört beş gündür korktuğum başıma geldi ve boğazım yanmaya başladı bitkisel bildiğim ne varsa denedim. Malum şu dönemde ilaç kullanmak istemiyorum. Dün geceden beri artık yutkunmakta zorlanıyorum kulağıma falan vuruyor ağrısı parol içiyorum bitek ama artık fayda etmez oldu. Sizce yarın bir kulak burun boğaza görüneyim durumumu anlatayım ona göre ilaç verir mi yoksa direneyim mi? Bu arada pazar günü de memleketime gidicem. İltihap olup onun zararı olursa da diye korkuyorum napsam bilemedim. Kusura bakmayın uzun oldu ama çıkamadım işin içinden
evet canimda mecburen yolda yük tasimak zorundayim tek basimayim o yüzden sordumBence hiç riske atma canım şimdiden dikkat et. Sonra aklında tereddüt kalmasın ben öyle yapıyorum. Kafan rahat olur en azından aklında soru işareti kalmaz
bende öyle agri olmadi canim ama her insanin bünyesi farkli her ignede bile ayni kiside bile farkli olabilir.Canım iğneden mi bilmiyorum ama insan ister istemez agri yaşıyor
insallah canim daha cok var beklemeliyim.GUzel haberini bekliyoruz canim
Çok teşekkür ederim canım. Sağolsun arkadaşlarda aynı şeyi söylediler ama ikiz bebek bekleyip birebir aynı şeyi yaşayan bir anneden duymak daha da rahatlattı beni. Aynen doktora anlatırım durumu artık. Tekrar çok sağol canımGecmis olsn canim. Hamilelerinde icebilecegi bu tur cesitli ilaclar var. 4 gundur antibiyotik iciyorum bogazlarm cok kotuydu benimde hatta igne bile verebilirm demsti. Icerigi bebege zarar vermicek seklde uretiliyor. Kendi bebek takip doktorumda onayladi icin rahat olsn kbb gidip suphen oldgnu solersn oyle gecmz cnku:s
Yaa kıyamam. Bende yarın kendim kadar bir bavulla yola çıkıcam. Buradan otobüse kadar eşim halledecek, vardığımda da kardeşim karşılayacak. Aslında çekmeli falan ama bu kadar emek verip uğraşınca insan hiç riske girmek istemiyor. Eğer imkanın varsa birinden yardım al canım sendeevet canimda mecburen yolda yük tasimak zorundayim tek basimayim o yüzden sordum
İnşallah bu ay olur ama dediğin gibi nasip olmazsa başka zaman elbet bir gün olucak yani o kadar mucizeler varki inanmak içininsallah canim daha cok var beklemeliyim.
herseyi olmasi gerektigi gibi yaptik bir sorun yokallah nasip ettiyse olacak insallah bu ay.
yoksa denemeye devam
yardimci olacak kimse yokki daha hamile olmadanda hamileykm diyememki insanlaraÇok teşekkür ederim canım. Sağolsun arkadaşlarda aynı şeyi söylediler ama ikiz bebek bekleyip birebir aynı şeyi yaşayan bir anneden duymak daha da rahatlattı beni. Aynen doktora anlatırım durumu artık. Tekrar çok sağol canım
Kızlar 15.gün yine negatif
Igne haric mi 15. Gun canim?Kızlar 15.gün yine negatif
yardimci olacak kimse yokki daha hamile olmadanda hamileykm diyememki insanlara
Evet iğne günü hariç 15.gün bat 16 ocakIgne haric mi 15. Gun canim?
Canim ben hala regl olmadim.benim hic bu kadar gecikmez. Dun test yaptim yine negatif cikti.ama regl olmadikca umut bitmiyormus. Cok ilginc geliyor bana.Off hadi yaaçok üzüldüm canım... test yapmasam da regl olmakla aynı şeyleri bugün yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni, her şeyi belirti sanıyoruz.
Bi gün bizim de yüzümüz gülecek inanıyorum buna. Ama ilk idrarla yapmadın herhalde canım, belki de o yüzden yanlış bi sonuçtur
Kesinlikle öyle tabi canım . Ben acaba çatlamadı ondan mi diyorum zatenbende öyle agri olmadi canim ama her insanin bünyesi farkli her ignede bile ayni kiside bile farkli olabilir.
Bi de kan mı versen acaba canım ya gerçekten regl olmadıkça insanın umutları daha da artar. Geç döllenme falan olmasınCanim ben hala regl olmadim.benim hic bu kadar gecikmez. Dun test yaptim yine negatif cikti.ama regl olmadikca umut bitmiyormus. Cok ilginc geliyor bana.
Canim ben hala regl olmadim.benim hic bu kadar gecikmez. Dun test yaptim yine negatif cikti.ama regl olmadikca umut bitmiyormus. Cok ilginc geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?