Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence regl gecikmesi 10 günü bulmadan kan testi yaptırma, hem maliyet açısından hem de gerçekten duygusal boyutu çok ağır olabiliyor.
artık gebelik testleri çok hassas ve betayı 5 itibariyle ölçebiliyorlar. Yine sen bilirsin tabii ama beklemek en iyisi zaten geç döllenme ise regl olmaz ve idrartestinde çift çizgi görürsün. Geç döllenme değilse max 5 gün içinde regl olursun.

ilk igne yaptigimda bende catlamadi sandim ama igne kesin catlatiyormus. ikinci ignede kontrole gittim yumurta catlamis. insallah catlamistir canim
İnşallah canım kist yapmasın hiç birimize .Öyle uzayan akıntım da pek olmadı . Ben baktırmaya gittim doktor izinli .Vajinal baktır dedi biri. Yalnız benim biri küçüktü ağrı yapıyor . İnşallah güzel haberler alacağız .Allah razı olsun.

merhaba arkadaslar ben de bu geri sayima katilmak istiyorum beni de alin aranıza hikayem kısaca söyle; 1,5 yıldır çocuk istiyoruz ve bu surecte klomen içtim. gonal f kullandım ve 2 defa ovitralle iğnesi vurundum. bunlar işe yaramayımca doktorumu değiştirdim. doktorum prolaktinimin yüksek olduğunu tespit etti ve norprolac verdi. 30 gun ilacı içtim ve 1 ay da yine kendi halinde denedik fakat yine olmadı.. bu ay da reglimin 5. gününden itibaren 5 gun boyunca femara kullandım. 12 ocak sabahı da choriomon 500 2 doz kalçadan vurdurdum. aynı zamanda dostinex kullanıyorum 1 hapı 2 ye bölerek carşamba ve bugun içtim. diğer hapı onumuzdeki hafta içeceğim.. arkadaslar sorum şu; choriomon u 12 ocak sabah 8:30 da vurdurdum. fakat doktor iğneden sonraki ilişki saatini söylemedi. acaba yine 36 saat sonrası mıdır? aranızda bilen varmı? yardımcı olabilir misiniz? artık bu süreçten çok yoruldum inşallah hepimizin hamilelik haberini okuruz burada.. kusura bakmayın çok uzun oldu...

Merhaba canım inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder hepimize 36-48 saat içinde çatlar diyorlar ya önceki gün ve sonra ki gün de değerlendirilmeli bence ama tamamen bilgi sahibideğilim yanlış yönlendirme yapmak istemem .

Amiiiin inşallah cümlemiz için doktor zaten cuma ve pazar günü için ilişki önerisi verdi. cumayı değerlendirdik pazarı bekliyorum ama saatini tam olarak bilemedim birde ovitralle de benim hiç bir ağrım olmamıştı fakat bu iğneyi vurdurdugumdan beri yani sabahtan beri kalçamda feci bir ağrı ve karnım ağrıyo arada da bacağımda batmalar oluyor.. sizde de böyle belirtiler oldu mu?

yaga da batsam bala da batsam hamile.kalamiyorum. esra erolda kadin 8 cocuk dogurmus 8 ini de cocuk esirgeme kurumuna vermis bakamiirum die. allah bizede nasp etsn artk

aynı durumdayım... mesela geçen dun haberlerde gördüm 14 yıldır bitkisel hayattaki kadın hamile kalmış kadın hasta yatağında inlemeye başlayınca kadının doğum yapmaya başladığını anlamışlar... diyorum ki Rabbim hikmetinden sual olunmaz ama neden olmuyor diye sorguluyorum surekli

aynen cnm. bi umut bekliyiruz ya. bu kadar emek. maddi.manevi yipraniyoruz.

Merhaba canım ben de femara ve choriomon kullandım doktorum ilk ilişkiyi iğneden 32 saat sonrasına verdi bir de ertesi güne.

Merhaba canım ben de femara ve choriomon kullandım doktorum ilk ilişkiyi iğneden 32 saat sonrasına verdi bir de ertesi güne.
Merhaba bilgi icin tesekkur ederim:) sizde mi femara ve choriomon’u bu ay denediniz? Daha once denemismiydiniz? Bende felaket bi kalca acisi ve karin agrisi var bu normal midir? Sizde de boyle birsey oldu mu?

Merhaba canım, öncelikle hoşgeldin aramıza, femara yı bende ilk defa bu ay kullandım, benimde gögüsler de aşırı şişme oldu, öyleki yeni sütyen almak zorunda kaldım
Hosbulduk:) aynen goguslerde bi regl olacakmis gibi dolgunluk oldu birde hormonlarim birbirine girdi surekli aglayasim geliyor sendede boyle hormon degisiklikleri oldu mu? Birde catlama ignesi vurdunuz mu?

bende de ayni belirtilerdi cnm. gigus dolgunlugu, tam hamilelik psikolojisi hatta benim 14. gun kanda pozitiff gordm. sonra deger dustu
Aaa cok uzuldum doktorumda hic bir sorununuz olmamasina ragmen neden olmuyor dedi onunda kafasi karisti. Bu ay hem femara hem choriomon hem dostinex hemde amerikadan getirttigim multivitamini kullaniyorum... bu ayda olmazsa sebepsiz infertiliti teshisi konulacak ve doktorum asilamaya yonlendirecegim dedi peki sen femara kullandigin ayda catlama ignesi olmus muydun?

ben klomen ve choriomnon igneyi olmstm cnm. sonra progesteron kullandm. esime ayrintili sperm testi yaptirdk. meger ileri.harekette problm varmis. yuzde 5 cikti. en son gittigm doktor asilama kesinlikle tutmaz dedi. direkt tup bebek dedi

İğnelerimiz farklı ama iki üç gün ağrım çok oldu , batmalarım , bacak kasılmalarım iğneden sanırım . Şimdilerde acayip gaz var afedersin de .

ben klomen ve choriomnon igneyi olmstm cnm. sonra progesteron kullandm. esime ayrintili sperm testi yaptirdk. meger ileri.harekette problm varmis. yuzde 5 cikti. en son gittigm doktor asilama kesinlikle tutmaz dedi. direkt tup bebek dedi
Progesteron tutunmasi icinmi veriliyor? Bakalim yarin doktora gidip yumurta catlamismi kontrol edecek. En azindan sizin teshis konmus bizim sperm testlerinde fln da birsey yok doktor en sonunda sebepsiz infertiliti teshisi koyacagim dedi. Tup bebek icin basliyor musunuz peki? Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
İğnelerimiz farklı ama iki üç gün ağrım çok oldu , batmalarım , bacak kasılmalarım iğneden sanırım . Şimdilerde acayip gaz var afedersin de .
gaz bendede var suanda fakat dun karnim tas gibiydi birde bu igne kalcadan yapiliyor arada bacagim uyusunca ben acikcasi igne ters tepki sandim
Ama sizdede oluyorsa saniyorum sorun degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…