- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.241
İlk günlerde uyuşma bende de oldu tabi iğnelere vücudumuzun tepkisi de farklı oluyor . İnanın ben de iğne dokundu galiba bana dedim ilk . Gün geçtikçe azalıyorProgesteron tutunmasi icinmi veriliyor? Bakalim yarin doktora gidip yumurta catlamismi kontrol edecek. En azindan sizin teshis konmus bizim sperm testlerinde fln da birsey yok doktor en sonunda sebepsiz infertiliti teshisi koyacagim dedi. Tup bebek icin basliyor musunuz peki? Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
gaz bendede var suanda fakat dun karnim tas gibiydi birde bu igne kalcadan yapiliyor arada bacagim uyusunca ben acikcasi igne ters tepki sandim
Ama sizdede oluyorsa saniyorum sorun degil...
Hoşgeldin canım rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallahmerhaba arkadaslar ben de bu geri sayima katilmak istiyorum beni de alin aranıza hikayem kısaca söyle; 1,5 yıldır çocuk istiyoruz ve bu surecte klomen içtim. gonal f kullandım ve 2 defa ovitralle iğnesi vurundum. bunlar işe yaramayımca doktorumu değiştirdim. doktorum prolaktinimin yüksek olduğunu tespit etti ve norprolac verdi. 30 gun ilacı içtim ve 1 ay da yine kendi halinde denedik fakat yine olmadı.. bu ay da reglimin 5. gününden itibaren 5 gun boyunca femara kullandım. 12 ocak sabahı da choriomon 500 2 doz kalçadan vurdurdum. aynı zamanda dostinex kullanıyorum 1 hapı 2 ye bölerek carşamba ve bugun içtim. diğer hapı onumuzdeki hafta içeceğim.. arkadaslar sorum şu; choriomon u 12 ocak sabah 8:30 da vurdurdum. fakat doktor iğneden sonraki ilişki saatini söylemedi. acaba yine 36 saat sonrası mıdır? aranızda bilen varmı? yardımcı olabilir misiniz? artık bu süreçten çok yoruldum inşallah hepimizin hamilelik haberini okuruz burada.. kusura bakmayın çok uzun oldu...
Bende de aynı canım bu ay aşılama yada tüp bebek geçeceğim adeti bekliyorumAaa cok uzuldum doktorumda hic bir sorununuz olmamasina ragmen neden olmuyor dedi onunda kafasi karisti. Bu ay hem femara hem choriomon hem dostinex hemde amerikadan getirttigim multivitamini kullaniyorum... bu ayda olmazsa sebepsiz infertiliti teshisi konulacak ve doktorum asilamaya yonlendirecegim dedipeki sen femara kullandigin ayda catlama ignesi olmus muydun?
Batmalar iyi bişeydir canım çatlarken ağrı oluyor bende bu ay kendimi ovulasyon testinde takip ettim iki gün çatlama görüldüğünde ağrım olduKızlar merhabalarrrr.
Öncelikle hepimizin kucağı hemencecik dolsunlar inşallah.
Kızlar ben adetimin 5. günü klomene başladım sabah akşam içtim ilaç bittikten 4 gün sonra yumurta kontrolüne gittim. Doktor baktı solda yumurta oluşmuş ama gelişmemiş dedi. Sağda da oluşmuş 1 tanesi gelişmiş. Ben pcoluyum. Doktor iyi bir sonuç ben bunu bile beklemiyordum dedi. Sağda gelişen bir yumurtam 18 mm imiş. İğne yapmam için 20 ve üstü olması gerek dedi. 3 gün sabah öğle akşam içmem için letu yazdı. Bu ilaç biraz daha geliştirecek dedi. Üç gün iç sonra iğneni yap dedi. 7 ocak 18.00’da ovitrelle vurundum. 9 ocakta iğnenin 41. Saatinde çatladığını hissettim ağrım oldu. Değerlendirdik. Şuan 6. Gün bazen çok hafif sol kaşığımda batma oluyor. Çok heyecanlıyım. Beklemek çok zor.
Ovitrelle oldum cnm, duygusal değişiklikmi dedin? Az önce gözlerim patlayana kadar ağladımHosbulduk:) aynen goguslerde bi regl olacakmis gibi dolgunluk oldu birde hormonlarim birbirine girdi surekli aglayasim geliyor sendede boyle hormon degisiklikleri oldu mu? Birde catlama ignesi vurdunuz mu?
Amiiin canim insallahHoşgeldin canım rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah
Bendee surekli herseye agliyorum zaten normaldede sulu gozluyumdur ama simdi daha da kotu herseye agliyorumOvitrelle oldum cnm, duygusal değişiklikmi dedin? Az önce gözlerim patlayana kadar ağladım
Allah en kisa surede sonuc almani nasip etsin insallahBende de aynı canım bu ay aşılama yada tüp bebek geçeceğim adeti bekliyorum
Bir de dostinex kullaniyorum dun aksam yarim ictim ama suanda migde bulantisi yasiyorum heran cikartacak gibiyimBendee surekli herseye agliyorum zaten normaldede sulu gozluyumdur ama simdi daha da kotu herseye agliyorum
Ben 3 ay sadece femara kullandım çok iyi yumurtalarım oluştu ve çatladı ama sonuç alamadık. Geçen ay femara ve choriomon kullandım. İğneden sonra en az 3 gün çok belli kasık ağrılarım oldu ilişkide de çok zorlandımMerhaba bilgi icin tesekkur ederim:) sizde mi femara ve choriomon’u bu ay denediniz? Daha once denemismiydiniz? Bende felaket bi kalca acisi ve karin agrisi var bu normal midir? Sizde de boyle birsey oldu mu?
İğneden 41 saat sonra çatlama ağrım oldu zaten canım o değil benim dediğim bugün 6. gün batma oluyor.Batmalar iyi bişeydir canım çatlarken ağrı oluyor bende bu ay kendimi ovulasyon testinde takip ettim iki gün çatlama görüldüğünde ağrım oldu
Oda iyi bişey denilir genelde yerleşme ağrısı olabilirİğneden 41 saat sonra çatlama ağrım oldu zaten canım o değil benim dediğim bugün 6. gün batma oluyor.
canim az önce okudum bi yerde. catlatma ignesinden sonra yumurtanin catlamasindan kalan kalinti baska birseye dönüsüyormus o da hormon üretiyormus gebelik icin gerekli olan hormonlarmis. o yüzden de batmalar agrilar olabiliyormus. yani iyi birseymis. sadece cok fazla agrin olursa dayanilmayacak gibiyse doktora bir danis istersen.İğneden 41 saat sonra çatlama ağrım oldu zaten canım o değil benim dediğim bugün 6. gün batma oluyor.
Ben 3 ay sadece femara kullandım çok iyi yumurtalarım oluştu ve çatladı ama sonuç alamadık. Geçen ay femara ve choriomon kullandım. İğneden sonra en az 3 gün çok belli kasık ağrılarım oldu ilişkide de çok zorlandımbir şekilde oldu ama sonuç alamadık bu ay da yine aynılarını kullandım yine kasık ağrısı oldu ilk 3-4 gün, kalça ağrısı sadece iğne olduğum yer ağrıyordu ama başka türlü ağrımıyordu. Bugün 6. Günüm kalmadı ağrı sizin geçmiyor mu ağrılar?
Evet canım herşeye bakıldı biz de 16 aydır uğraşıyoruz eşimde de bende de bir sıkıntı yok bu ay da olmazsa akışına bırakcam olursa her türlü olur olmaZsa napsan olmaz bu işlerin malesef matematiği yok kabullenmek lazım canımCanim ben daha once ovitralle vurdum ozaman cok fazla bir agri olmadi hatta vurup ise gitmistim ama dun choriomnon vurdurdum kalcadan dun ve bugun kalkamadim hem vurdurdugumda cok fena kalcamda yanma oldu ve dun tum gun devam etti bugunde yine karnimda bir kutle varmis gibi agri var.. sen daha once femara kullandiginda etki etmediginde hormonlarina bakilmismiydi prolaktin fln normal miydi? Ben artik yoruldum.. benle beraber cocuk tedavisine baslayan arkadasim dogurdu cocugu 9 aylik oldu.. baska bir arkadasima cocugun olmaz dediler ilk denemede hamile kaldi.. oyuzden cok yoruldum ve artik moralim bozuluyor.. esim tup bebege de yanasmiyor ne yapacagim bilmiyorum...
Evet canım herşeye bakıldı biz de 16 aydır uğraşıyoruz eşimde de bende de bir sıkıntı yok bu ay da olmazsa akışına bırakcam olursa her türlü olur olmaZsa napsan olmaz bu işlerin malesef matematiği yok kabullenmek lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?