Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk günlerde uyuşma bende de oldu tabi iğnelere vücudumuzun tepkisi de farklı oluyor . İnanın ben de iğne dokundu galiba bana dedim ilk . Gün geçtikçe azalıyor

Kızlar merhabalarrrr.
Öncelikle hepimizin kucağı hemencecik dolsunlar inşallah.
Kızlar ben adetimin 5. günü klomene başladım sabah akşam içtim ilaç bittikten 4 gün sonra yumurta kontrolüne gittim. Doktor baktı solda yumurta oluşmuş ama gelişmemiş dedi. Sağda da oluşmuş 1 tanesi gelişmiş. Ben pcoluyum. Doktor iyi bir sonuç ben bunu bile beklemiyordum dedi. Sağda gelişen bir yumurtam 18 mm imiş. İğne yapmam için 20 ve üstü olması gerek dedi. 3 gün sabah öğle akşam içmem için letu yazdı. Bu ilaç biraz daha geliştirecek dedi. Üç gün iç sonra iğneni yap dedi. 7 ocak 18.00’da ovitrelle vurundum. 9 ocakta iğnenin 41. Saatinde çatladığını hissettim ağrım oldu. Değerlendirdik. Şuan 6. Gün bazen çok hafif sol kaşığımda batma oluyor. Çok heyecanlıyım. Beklemek çok zor.

Hoşgeldin canım rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah

Bende de aynı canım bu ay aşılama yada tüp bebek geçeceğim adeti bekliyorum

Batmalar iyi bişeydir canım çatlarken ağrı oluyor bende bu ay kendimi ovulasyon testinde takip ettim iki gün çatlama görüldüğünde ağrım oldu

Hosbulduk:) aynen goguslerde bi regl olacakmis gibi dolgunluk oldu birde hormonlarim birbirine girdi surekli aglayasim geliyor sendede boyle hormon degisiklikleri oldu mu? Birde catlama ignesi vurdunuz mu?
Ovitrelle oldum cnm, duygusal değişiklikmi dedin? Az önce gözlerim patlayana kadar ağladım

Bendee surekli herseye agliyorum zaten normaldede sulu gozluyumdur ama simdi daha da kotu herseye agliyorum
Bir de dostinex kullaniyorum dun aksam yarim ictim ama suanda migde bulantisi yasiyorum heran cikartacak gibiyim su surec bitsin artik ve hayirlisiyla sonuclansin insallah cumlemiz icin

Merhaba bilgi icin tesekkur ederim:) sizde mi femara ve choriomon’u bu ay denediniz? Daha once denemismiydiniz? Bende felaket bi kalca acisi ve karin agrisi var bu normal midir? Sizde de boyle birsey oldu mu?
Ben 3 ay sadece femara kullandım çok iyi yumurtalarım oluştu ve çatladı ama sonuç alamadık. Geçen ay femara ve choriomon kullandım. İğneden sonra en az 3 gün çok belli kasık ağrılarım oldu ilişkide de çok zorlandım bir şekilde oldu ama sonuç alamadık bu ay da yine aynılarını kullandım yine kasık ağrısı oldu ilk 3-4 gün, kalça ağrısı sadece iğne olduğum yer ağrıyordu ama başka türlü ağrımıyordu. Bugün 6. Günüm kalmadı ağrı sizin geçmiyor mu ağrılar?

Batmalar iyi bişeydir canım çatlarken ağrı oluyor bende bu ay kendimi ovulasyon testinde takip ettim iki gün çatlama görüldüğünde ağrım oldu
İğneden 41 saat sonra çatlama ağrım oldu zaten canım o değil benim dediğim bugün 6. gün batma oluyor.

kizlar pazartesi catlatma ignesi yapmistim bugün 7. gün. akinti olustu bende. aramizda igneden sonra hamile kalan ve kalmayan arkadaslar sizlerde nasildi bu durum ?

ilk catlatma ignesi oldugumda akinti filan olmamisti bi degisiklik farketmemistim hatirladigim kadariyla. bu sefer akinti oldu simdi. sarimsi gibi cok kremside degil cok sivida degil kusura bakmayin.

tecrübesi olanlar anlatabilirmi acaba ?

İğneden 41 saat sonra çatlama ağrım oldu zaten canım o değil benim dediğim bugün 6. gün batma oluyor.
canim az önce okudum bi yerde. catlatma ignesinden sonra yumurtanin catlamasindan kalan kalinti baska birseye dönüsüyormus o da hormon üretiyormus gebelik icin gerekli olan hormonlarmis. o yüzden de batmalar agrilar olabiliyormus. yani iyi birseymis. sadece cok fazla agrin olursa dayanilmayacak gibiyse doktora bir danis istersen.

Canim ben daha once ovitralle vurdum ozaman cok fazla bir agri olmadi hatta vurup ise gitmistim ama dun choriomnon vurdurdum kalcadan dun ve bugun kalkamadim hem vurdurdugumda cok fena kalcamda yanma oldu ve dun tum gun devam etti bugunde yine karnimda bir kutle varmis gibi agri var.. sen daha once femara kullandiginda etki etmediginde hormonlarina bakilmismiydi prolaktin fln normal miydi? Ben artik yoruldum.. benle beraber cocuk tedavisine baslayan arkadasim dogurdu cocugu 9 aylik oldu.. baska bir arkadasima cocugun olmaz dediler ilk denemede hamile kaldi.. oyuzden cok yoruldum ve artik moralim bozuluyor.. esim tup bebege de yanasmiyor ne yapacagim bilmiyorum...

Evet canım herşeye bakıldı biz de 16 aydır uğraşıyoruz eşimde de bende de bir sıkıntı yok bu ay da olmazsa akışına bırakcam olursa her türlü olur olmaZsa napsan olmaz bu işlerin malesef matematiği yok kabullenmek lazım canım

Bizimde 16 ay civaridir denemeye basladigimizdan beri.. yani sadece cok merak ediyorum herkes nasil patir patir hamile kaliyor da bizim hic bir sorunumuz olmamasina ragmen kalamiyoruz.. aynen bende mecbur akisina birakicam.. bu surec bana psikolojik cokuntu ve kilo olarak geri dondu.. bu ilaclar bana kilo aldiriyor hepimizin hakkinda hayirlisini diliyorum... Allah insallah en kisa zamanda bize buraya hamileyim yazmayi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…