- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.261
Kızlar iğne günü hariç bugün 16. Gündü, az önce eve dönerken kan verdik. Varsa çıkar herhalde artık, nolur bana çok dua edin lütfennnn
İnşallah canım hepimiz için dua ediyorum bu süreçte güçlü dirayetli durmak çok önemli, kilo olumsuz etkileyebiliyor ya da kafaya takmak sürekli bunu düşünmek hiç kimseye bir faydası yok. Bu bir süreç ve yaşayacağımız varmış diyelim ne diyelimBizimde 16 ay civaridir denemeye basladigimizdan beri.. yani sadece cok merak ediyorum herkes nasil patir patir hamile kaliyor da bizim hic bir sorunumuz olmamasina ragmen kalamiyoruz.. aynen bende mecbur akisina birakicam.. bu surec bana psikolojik cokuntu ve kilo olarak geri dondu.. bu ilaclar bana kilo aldiriyor hepimizin hakkinda hayirlisini diliyorum... Allah insallah en kisa zamanda bize buraya hamileyim yazmayi nasip eder
belkide... cocuğumuz oduğunda bu süreci yasadığımız için daha çok kıymetini anlayacağızdır... hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım hepimiz için dua ediyorum bu süreçte güçlü dirayetli durmak çok önemli, kilo olumsuz etkileyebiliyor ya da kafaya takmak sürekli bunu düşünmek hiç kimseye bir faydası yok. Bu bir süreç ve yaşayacağımız varmış diyelim ne diyelim
canim allah gönlüne görde versin insallah bebegin seninledirKızlar iğne günü hariç bugün 16. Gündü, az önce eve dönerken kan verdik. Varsa çıkar herhalde artık, nolur bana çok dua edin lütfennnn
3,4 gündür evde test yapıyorum negatif
canim igne etkisinin gecme süresi farkli herkezde. benim 11. gün bitmisti etkisiİyi akşamlar . Test yapmak için çok erken değil mi? İğnenin etkisinin geçmesi için 14 gün mü geçmeli ?
Kızlar sanırım negatifEki Görüntüle 2224981
Kızlar sanırım negatifEki Görüntüle 2224981
Evt canım ovitrelle oldum, iğne günü hariç bugün 16.gündü,bat 16 ocakCanim regl gunun ne zaman? Erken bakmis olabilir misin? Cunku daha once ovitralle vurdurdugumda doktorum regl den 2-3 gun oncesi icin beta hcg testi yaptirmami soylemistir. Daha oncesinde yaptirirsan cikmaz demusti. Bir de ovitralle ignesi mi kullandin?
Evt canım ovitrelle oldum, iğne günü hariç bugün 16.gündü,bat 16 ocak
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun. Bugün ancak girebildim ve geç yazıyorum geç kaldım mı bilmiyorum ama bence iğneden sonra 24 saatten sonrası değerlendirilmeli. İllaki 36 saati beklemeye gerek yokmerhaba arkadaslar ben de bu geri sayima katilmak istiyorum beni de alin aranıza hikayem kısaca söyle; 1,5 yıldır çocuk istiyoruz ve bu surecte klomen içtim. gonal f kullandım ve 2 defa ovitralle iğnesi vurundum. bunlar işe yaramayımca doktorumu değiştirdim. doktorum prolaktinimin yüksek olduğunu tespit etti ve norprolac verdi. 30 gun ilacı içtim ve 1 ay da yine kendi halinde denedik fakat yine olmadı.. bu ay da reglimin 5. gününden itibaren 5 gun boyunca femara kullandım. 12 ocak sabahı da choriomon 500 2 doz kalçadan vurdurdum. aynı zamanda dostinex kullanıyorum 1 hapı 2 ye bölerek carşamba ve bugun içtim. diğer hapı onumuzdeki hafta içeceğim.. arkadaslar sorum şu; choriomon u 12 ocak sabah 8:30 da vurdurdum. fakat doktor iğneden sonraki ilişki saatini söylemedi. acaba yine 36 saat sonrası mıdır? aranızda bilen varmı? yardımcı olabilir misiniz? artık bu süreçten çok yoruldum inşallah hepimizin hamilelik haberini okuruz burada.. kusura bakmayın çok uzun oldu...
Ay hadi inşallah canım gaz sancısı gibi oluyor.Oda iyi bişey denilir genelde yerleşme ağrısı olabilir
Yok canım dayanılmayacak gibi değil zaten sürekli olmuyor ara ara günde 1-2 defa oda çok hafif. İnşallah iyi bir şeylerin habercisidir.canim az önce okudum bi yerde. catlatma ignesinden sonra yumurtanin catlamasindan kalan kalinti baska birseye dönüsüyormus o da hormon üretiyormus gebelik icin gerekli olan hormonlarmis. o yüzden de batmalar agrilar olabiliyormus. yani iyi birseymis. sadece cok fazla agrin olursa dayanilmayacak gibiyse doktora bir danis istersen.
Of üzüldüm canım yaKızlar sanırım negatifEki Görüntüle 2224981
Aynen öyle tatlım, belirsizlik daha zor, rahatladım biraz, üstümden koca Bi yük kalktı, gelsin yeni döngü hayırlısıylaOf üzüldüm canım yaen azından soru işareti kalmadı kafanda. Pes etmek umutsuzluğa düşmek yok
Canım bence A AloeeVeraa haklı, en azından kan verip belki az çok bir şey var mı yok mu anlarsın. Çünkü regl olmadıkça umut ediyoruz belki de regl olacaksak onu da kesiyoruz ya da geç döllenme oldu bilemiyoruz. Herhangi bir belirtin var mı??
10 gundur bel ve kasik ağrılarım var farkli olarak Ve gogus uclarinda bariz agri. Ama @meyyke nin de dedigi gibi idrar testinde cikmasi lazimdi olsaydı sayet. Gec dollenme ihtimaline karsi bekliyorum halaCanım bence A AloeeVeraa haklı, en azından kan verip belki az çok bir şey var mı yok mu anlarsın. Çünkü regl olmadıkça umut ediyoruz belki de regl olacaksak onu da kesiyoruz ya da geç döllenme oldu bilemiyoruz. Herhangi bir belirtin var mı??
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun. Bugün ancak girebildim ve geç yazıyorum geç kaldım mı bilmiyorum ama bence iğneden sonra 24 saatten sonrası değerlendirilmeli. İllaki 36 saati beklemeye gerek yok
Ya ben de gec dollenmeden umutlaniyorum ama beklicem biraz daha canimBi de kan mı versen acaba canım ya gerçekten regl olmadıkça insanın umutları daha da artar. Geç döllenme falan olmasın
Evet canım yeni umutlarla yola devamAynen öyle tatlım, belirsizlik daha zor, rahatladım biraz, üstümden koca Bi yük kalktı, gelsin yeni döngü hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?