Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hepimiz için dua ediyorum bu süreçte güçlü dirayetli durmak çok önemli, kilo olumsuz etkileyebiliyor ya da kafaya takmak sürekli bunu düşünmek hiç kimseye bir faydası yok. Bu bir süreç ve yaşayacağımız varmış diyelim ne diyelim

belkide... cocuğumuz oduğunda bu süreci yasadığımız için daha çok kıymetini anlayacağızdır... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Evt canım ovitrelle oldum, iğne günü hariç bugün 16.gündü,bat 16 ocak

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun. Bugün ancak girebildim ve geç yazıyorum geç kaldım mı bilmiyorum ama bence iğneden sonra 24 saatten sonrası değerlendirilmeli. İllaki 36 saati beklemeye gerek yok

Yok canım dayanılmayacak gibi değil zaten sürekli olmuyor ara ara günde 1-2 defa oda çok hafif. İnşallah iyi bir şeylerin habercisidir.

10 gundur bel ve kasik ağrılarım var farkli olarak Ve gogus uclarinda bariz agri. Ama @meyyke nin de dedigi gibi idrar testinde cikmasi lazimdi olsaydı sayet. Gec dollenme ihtimaline karsi bekliyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…