- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.281
1-2 gün daha bekleyip kan ver bence kuzum artık10 gundur bel ve kasik ağrılarım var farkli olarak Ve gogus uclarinda bariz agri. Ama @meyyke nin de dedigi gibi idrar testinde cikmasi lazimdi olsaydı sayet. Gec dollenme ihtimaline karsi bekliyorum hala
Daha önce 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3 aydır hiçbir şey kullanmıyorum canım. Bende zaten pek de bi sorun yoktu 1-2 kez prolaktinim biraz yükseldi düştü, asıl sorun eşimde çıktı. Varikosele bağlı sperde sayı ve hareket azlığı çıktı 3 ay önce ameliyat oldu. Doktor 3-6 ay arasında çoğu hasta hamilelik elde ediyo dedi ama bekliyoruz şimdilik canım bakalım ne olacaktesekkur ederim canım... hayırlısı artık.. peki sende tedavi surecindemisin?
Doğru söylüyorsun canım haklısın . Benim de daha geçmedi diye düşünüyorumcanim igne etkisinin gecme süresi farkli herkezde. benim 11. gün bitmisti etkisi
Sen naaptin canim? Bu ay icin planin ne?1-2 gün daha bekleyip kan ver bence kuzum artık
bende de oluyor bak şimdi sevindim inşallah yaAy hadi inşallah canım gaz sancısı gibi oluyor.
Rabbim hayirlisiyla bir bebek nasip etsin insallah... cok zor bir surec Allah hepimizin yardimcisi olsunDaha önce 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3 aydır hiçbir şey kullanmıyorum canım. Bende zaten pek de bi sorun yoktu 1-2 kez prolaktinim biraz yükseldi düştü, asıl sorun eşimde çıktı. Varikosele bağlı sperde sayı ve hareket azlığı çıktı 3 ay önce ameliyat oldu. Doktor 3-6 ay arasında çoğu hasta hamilelik elde ediyo dedi ama bekliyoruz şimdilik canım bakalım ne olacak
Ben bi şey yapmıyorum canım regl 12 gğne biter. Sonra da ovulasyon testi bile yapmıycam, düzenli ilişki olur hep. Böyle biraz rahat geçsin. Hem ayın sonuna doğru eşim sperm testi verir. Diğer ay doktora giderim canımSen naaptin canim? Bu ay icin planin ne?
Amiin canım. Gerçekten zor ve yıpratıcı bi süreç. Sabır ve duayla elimizden geleni yapıyoruz, Rabbim yüzümüzü güldürsünRabbim hayirlisiyla bir bebek nasip etsin insallah... cok zor bir surec Allah hepimizin yardimcisi olsun
Duzenli iliski varsa sikinti yok canim.ama ozellikle yumurtlama haftasi iki gunde bir iliski onemli biliyorsun. Sperm testi de cok iyi gelir insalallh. Ayy bi bakmissin test sonucu gelmeden pozitifi gormussunBen bi şey yapmıyorum canım regl 12 gğne biter. Sonra da ovulasyon testi bile yapmıycam, düzenli ilişki olur hep. Böyle biraz rahat geçsin. Hem ayın sonuna doğru eşim sperm testi verir. Diğer ay doktora giderim canım
Zaten bizim genelde düzenli ilişki oluyo canım, adetlerim de düzenli olduğu için kendim de az çok biliyorum yumurtlama dönemini.Duzenli iliski varsa sikinti yok canim.ama ozellikle yumurtlama haftasi iki gunde bir iliski onemli biliyorsun. Sperm testi de cok iyi gelir insalallh. Ayy bi bakmissin test sonucu gelmeden pozitifi gormussun
Hayırlısı olsun. Canım ben ne zaman test yapsam peşine adet olurum negatif görünce anca rahatlıyorumAynen öyle tatlım, belirsizlik daha zor, rahatladım biraz, üstümden koca Bi yük kalktı, gelsin yeni döngü hayırlısıyla
Aynen öyle canım, öbür türlü çok yıpranıyoruz, nasipte varsa zaten olur, elimizden geleni yapıyoruz
Hayırlısı olsun. Canım ben ne zaman test yapsam peşine adet olurum negatif görünce anca rahatlıyorum
insallah canimYok canım dayanılmayacak gibi değil zaten sürekli olmuyor ara ara günde 1-2 defa oda çok hafif. İnşallah iyi bir şeylerin habercisidir.
hayirlisi olsun canim. gecen sefer birkac defa ara ara test yapmistim bende dayanamayip. simdi hazirda bisürü test var ovulasyon erken gebelik normal gebelik ama hic dokunmadim daha. nasilsa yine olmamistir diye dokunasim gelmiyor artik. bu defa kacinci günde igne etkisi gececek bilmiyorum gecen hafta pazartesi aksam 21 de vurulmustum igneyi. belki önümüzdeki günlerde bakabilirim gitmismi ignenin etkisi diye 10. günde filanDoğru söylüyorsun canım haklısın . Benim de daha geçmedi diye düşünüyorum
İnşallah güzel sonuçlar alacağız içini ferah tut öyle düşünme. Benim önce çok test almışlığım var bu sefer iki tane aldık pozitif görmek nasip olur inşallah . Testleri çok evirip çevirirdim çizgi arardım inşallah bu sefer burdayım der görürüz haftaya . Senin de 8. Günün su gün o zaman.hayirlisi olsun canim. gecen sefer birkac defa ara ara test yapmistim bende dayanamayip. simdi hazirda bisürü test var ovulasyon erken gebelik normal gebelik ama hic dokunmadim daha. nasilsa yine olmamistir diye dokunasim gelmiyor artik. bu defa kacinci günde igne etkisi gececek bilmiyorum gecen hafta pazartesi aksam 21 de vurulmustum igneyi. belki önümüzdeki günlerde bakabilirim gitmismi ignenin etkisi diye 10. günde filan
evet canim. insallah. ilk denemeye göre cok rahatim bu defa. her an her saniye düsünüyordum gecenkinde bu defa o kadar düsünmüyorum günler ne kadar cabuk gecti anlamadim bile. sali doktora gitmeyi düsünüyorum en azindan rahim kalinligi filan iyimi diye baksin. önümüzdeki hafta pazar birsey varsa idrar testinde cikmasi gerekiyor ondan sonra giderim birdaha doktora.İnşallah güzel sonuçlar alacağız içini ferah tut öyle düşünme. Benim önce çok test almışlığım var bu sefer iki tane aldık pozitif görmek nasip olur inşallah . Testleri çok evirip çevirirdim çizgi arardım inşallah bu sefer burdayım der görürüz haftaya . Senin de 8. Günün su gün o zaman.
İğne vurulmadan bakmadı mı kalınlığa ? Ona göre bir şey vermesi lazımdı . Evet geçiyor günler çok şükür inşallah güzel haberler bize yakın . Progesteron baktıracağım ben de Ama çok kasıyorum baktırmasam mi dedim bi . Cevapların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.evet canim. insallah. ilk denemeye göre cok rahatim bu defa. her an her saniye düsünüyordum gecenkinde bu defa o kadar düsünmüyorum günler ne kadar cabuk gecti anlamadim bile. sali doktora gitmeyi düsünüyorum en azindan rahim kalinligi filan iyimi diye baksin. önümüzdeki hafta pazar birsey varsa idrar testinde cikmasi gerekiyor ondan sonra giderim birdaha doktora.
İğne vurulmadan bakmadı mı kalınlığa ? Ona göre bir şey vermesi lazımdı . Evet geçiyor günler çok şükür inşallah güzel haberler bize yakın . Progesteron baktıracağım ben de Ama çok kasıyorum baktırmasam mi dedim bi . Cevapların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Ahh canım benimsendende allah razi olsun canim benim.
yumurta varmi yokmu diye birde catladimi diye baktirmak icin 2 defa gitti biri özel biri devlet ikiside hemen bakip gidiyor ben giyinirken aklima geldide kendim sordum kalinlik kac cm dedim ölcmedim ama iyi dediler. ben simdi baskasina gitmek istiyorum. tam ilgilenen iyi bir doktor bulamadim. doktor kendisi birseye bakmaya gerek görürse bakar herhalde bende bilmiyorumki doktor söylemesi lazim ne gerekli diye.
dr lar icin önemli degil aylarca yillarca dene önemsemiyorlarki hic. anlamiyorlar insani.
progesteronun ölcüldügünü senden duydum simdi bende. sali günü randevuya gideyimde insallah kalinliga iyi derse o da artik birdaha testte positif görürsem giderim dr a.
benim esim is dolayisiyla herzaman yanimda olamiyor. fazla deneme sansimiz olmuyor. o yüzden dahada önemli dr larin isini dikkatli yapmalari. ama umursamiyorlar malesef
Ahh canım benimbakması lazım kalınlığa ona ilaç veriyorlar çünkü . Bana söyledi gösterdi. Ama çatlamış mı diye gittim doktor rapor almış üzüldüm biraz başka doktor aradım . Ama ben baktıramadım bari progesteron testi vereyim dedim adetin 21. Günü bakılıyor genelde . İyi insanlara çıksın gittiğimiz yollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?