Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 gundur bel ve kasik ağrılarım var farkli olarak Ve gogus uclarinda bariz agri. Ama @meyyke nin de dedigi gibi idrar testinde cikmasi lazimdi olsaydı sayet. Gec dollenme ihtimaline karsi bekliyorum hala
1-2 gün daha bekleyip kan ver bence kuzum artık

tesekkur ederim canım... hayırlısı artık.. peki sende tedavi surecindemisin?
Daha önce 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 3 aydır hiçbir şey kullanmıyorum canım. Bende zaten pek de bi sorun yoktu 1-2 kez prolaktinim biraz yükseldi düştü, asıl sorun eşimde çıktı. Varikosele bağlı sperde sayı ve hareket azlığı çıktı 3 ay önce ameliyat oldu. Doktor 3-6 ay arasında çoğu hasta hamilelik elde ediyo dedi ama bekliyoruz şimdilik canım bakalım ne olacak

Rabbim hayirlisiyla bir bebek nasip etsin insallah... cok zor bir surec Allah hepimizin yardimcisi olsun

Sen naaptin canim? Bu ay icin planin ne?
Ben bi şey yapmıyorum canım regl 12 gğne biter. Sonra da ovulasyon testi bile yapmıycam, düzenli ilişki olur hep. Böyle biraz rahat geçsin. Hem ayın sonuna doğru eşim sperm testi verir. Diğer ay doktora giderim canım

Duzenli iliski varsa sikinti yok canim.ama ozellikle yumurtlama haftasi iki gunde bir iliski onemli biliyorsun. Sperm testi de cok iyi gelir insalallh. Ayy bi bakmissin test sonucu gelmeden pozitifi gormussun

Duzenli iliski varsa sikinti yok canim.ama ozellikle yumurtlama haftasi iki gunde bir iliski onemli biliyorsun. Sperm testi de cok iyi gelir insalallh. Ayy bi bakmissin test sonucu gelmeden pozitifi gormussun
Zaten bizim genelde düzenli ilişki oluyo canım, adetlerim de düzenli olduğu için kendim de az çok biliyorum yumurtlama dönemini.
Ah nerde o günler canım ya, keşke öyle bi mucize yaşasak... Allahtan ümit kesilmez, inşallah hepimize nasip olur artık canım

Doğru söylüyorsun canım haklısın . Benim de daha geçmedi diye düşünüyorum
hayirlisi olsun canim. gecen sefer birkac defa ara ara test yapmistim bende dayanamayip. simdi hazirda bisürü test var ovulasyon erken gebelik normal gebelik ama hic dokunmadim daha. nasilsa yine olmamistir diye dokunasim gelmiyor artik. bu defa kacinci günde igne etkisi gececek bilmiyorum gecen hafta pazartesi aksam 21 de vurulmustum igneyi. belki önümüzdeki günlerde bakabilirim gitmismi ignenin etkisi diye 10. günde filan

İnşallah güzel sonuçlar alacağız içini ferah tut öyle düşünme. Benim önce çok test almışlığım var bu sefer iki tane aldık pozitif görmek nasip olur inşallah . Testleri çok evirip çevirirdim çizgi arardım inşallah bu sefer burdayım der görürüz haftaya . Senin de 8. Günün su gün o zaman.

evet canim. insallah. ilk denemeye göre cok rahatim bu defa. her an her saniye düsünüyordum gecenkinde bu defa o kadar düsünmüyorum günler ne kadar cabuk gecti anlamadim bile. sali doktora gitmeyi düsünüyorum en azindan rahim kalinligi filan iyimi diye baksin. önümüzdeki hafta pazar birsey varsa idrar testinde cikmasi gerekiyor ondan sonra giderim birdaha doktora.

İğne vurulmadan bakmadı mı kalınlığa ? Ona göre bir şey vermesi lazımdı . Evet geçiyor günler çok şükür inşallah güzel haberler bize yakın . Progesteron baktıracağım ben de Ama çok kasıyorum baktırmasam mi dedim bi . Cevapların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

sendende allah razi olsun canim benim.

yumurta varmi yokmu diye birde catladimi diye baktirmak icin 2 defa gitti biri özel biri devlet ikiside hemen bakip gidiyor ben giyinirken aklima geldide kendim sordum kalinlik kac cm dedim ölcmedim ama iyi dediler. ben simdi baskasina gitmek istiyorum. tam ilgilenen iyi bir doktor bulamadim. doktor kendisi birseye bakmaya gerek görürse bakar herhalde bende bilmiyorumki doktor söylemesi lazim ne gerekli diye.

dr lar icin önemli degil aylarca yillarca dene önemsemiyorlarki hic. anlamiyorlar insani.
progesteronun ölcüldügünü senden duydum simdi bende. sali günü randevuya gideyimde insallah kalinliga iyi derse o da artik birdaha testte positif görürsem giderim dr a.

benim esim is dolayisiyla herzaman yanimda olamiyor. fazla deneme sansimiz olmuyor. o yüzden dahada önemli dr larin isini dikkatli yapmalari. ama umursamiyorlar malesef

Ahh canım benim bakması lazım kalınlığa ona ilaç veriyorlar çünkü . Bana söyledi gösterdi. Ama çatlamış mı diye gittim doktor rapor almış üzüldüm biraz başka doktor aradım . Ama ben baktıramadım bari progesteron testi vereyim dedim adetin 21. Günü bakılıyor genelde . İyi insanlara çıksın gittiğimiz yollar

amin canim. hayirlisi olsun olacagi varsa zaten allah en kücük birseyi bile vesile eder ve nasip eder.

benim durum biraz karisik yumurtlama zamanini ayarlamak icin dogum kontrol hapi verdi doktor sonra sona yakin 1 gün unutmusum devam ettim ama. 3 gün sonraydi galiba biraktim biraktiktan sonraki 2. gün klomen kullandim günde 1 tane baska doktor da dedi cok az vermis ben en az günde 2 taneyle basliyorum dedi. ama bakti sansina 1 yumurta gelismis dedi 17 ydi cok gec büyüyor yumurta bende yani dogum kontrol hapini biraktiktan 20 gün sonra sadece 17 olmus yumurta büyüklügü. catlatma ignesini verdi doktor. cok karisik konustu kesin birsey demedi baska doktorlarin dediginin tersini dedi.

bende igneyi daha yapmasammi diye düsündüm. almadim igneyi eve geldim buraya bakiyordum arkadaslardan birk doktor bugün dediyse bugün yap dedi bende aksam ciktim belki acik eczane bulurum diye yok sonra en yakin nöbetci eczane 3 km uzaktaydi yürüyere yola cikmis bulundum giderken gerimk dönsem vazmk gecsem diye diye en sonda aman gideyim bu catlatma ignesi nasilsa hemen bulunmuyo eczanede getirtiyorlsr diye biliyorum nasibimfe varsa alirim yoksa dönerim dediydim gitti vardim sonunda eczaneye yagmur kar yollar kayiyor tepedeymis eczanede.

aldim geldim eve hala düsünüyorum yapsammi yapmasammi diye annemle konustum yap dedi baya uzun konustuk en sonunda yine dedim nasipse olur denk gelir zamani ben yapayim dedim yaptim en sonunda aksam 21 de igneyi.

birde yollarda git gel farkli sehirlerde farkli doktorlara gittim hersey karisik bende.

en son denememde tam zamani ayarliydi hissettim kontrolde ettirdim yani allah nasip ettiyse olmustur cünkü herseyi gerektigi gibi yaptik zamanlamayi tutturduk. icime spermler gitdikten sonra 23. saat agri basladi 27. saate kadar sürdü iliski sonrasi saatler bunlar (yumurtada igneden 35. - 39. saat arasi catladi büyük ihtimal) bu agri 9 ocakta 8-12 arasi olmustu aksam 16 da kontrole gittigimde yumurta görünmüyordu ultrasonda. 17 lik yumurta vardi solda dedim yoktu göremedi lh ya bakildi büyük ihtimal catlamis olmali yumurta.

simdide bekliyoruz iste hepbirlikte.
insan kendisi bu islere baslayinca etrafinda ne kadarda cok hamile oldugunu farkediyor daha önce farketmemistim bu kadar hamile bayanlar oldugunu. eltimde hamile arkadaslarimdanda 3 ü hamile insallah bizede nasip olur.

bir taraftanda düsünüyorum simdi yillardir birsey yok tam ayni zamana denk getirmisiz bebek planlamasini korkuyorum yanlis anlayacaklar diye. sanki onlari kiskanmisimda ondan hamile kalmisim gibi düsünürler diye üzülüyorum.

onlarda bana söylemedi bende söylemediydim benimde ilk denememde tutsaydi tesadüfen dogumlat arka arkaya olacakti.

cokta uzun oldu kusura bakma kuzum. yorgundum erkenden yattim aksam 6 da sonra saat 12 de kapi caldi uyandim birdaha uyuyamadim burda buldum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…