Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın moralim çok bozuk. Bugün iğnenin 7. günü. İğnenin içeriğinde beta hcg hormonu olduğu için yapmayın diyorlar hep etkisi geçmeden. Ben dayanamadım uyanır uyanmaz bugün yaptım. Kocaman bir negatif çıktı. Belli belirsiz silik görür gibi oldum ama negatif. İğnenin etkisi geçer mi 7 günde ? Bu ayda mı olmadı of ya çok mutsuzum benim gibi 7. günde negatif çıkıp sonra adet gecikmesiyle hamile kalan var mı ?? Buda test.

Eklentiler

• 249407FF-1990-43A8-B06D-06A8F77D7BAD.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 37
Benim Oyyy canim benim ben inanırım her şeyde bir hayır vardır .Eczaneye gidip iğneyi bulduysan bu da güzel bir şey bence . Doktorlar biraz karışmış senin ama inşallah iyi bir doktor gelirde önüne bebek bakmaya gidersin ultrasonda. İnşallah güzel haberler bize yakın . İnanıyorum ben . Dualarımdasın .

Günaydın canım. Herkesin vücudunda iğne etkisi farklıdır. Ama ben 12. Gün negatif görüp arkasından pozitif gören çok duydum . Hayırlısı inşallah

canım ben de gebeliğimde çok erken test yapmaya başlamıştım
ama tam gününü hatırlamıyorum
ama iğne etkisi bende de hemen geçmişti negatifti testlerim
ta ki regl günüme kadar regl günü ya da bir gün önce silik çizgiyi yakalamıştım
sonuç oğlum 4 yaşında :)
darısı sana olsun inşallah

şu an yaşadığın hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum.. ben seni üzmek için değilde tecrübelediğim için artık boşuna daha daha fazla heveslenmeden beklemenin doğru olduğunu savunuyorum artık. zaten hayırlısıysa o bizimledir..
geçer canım o bünyeden bünyeye değişiyormuş max 10 gün süreyle iğne etkisi kalan bünyeler oluyormuş geçen ay benimde daha 10 gün dolmadan negatif çıkıyordu. şu an gebelik olsa da belli olmaz ben yanlış hatırlamıosam 13. Gün negatif görüp hemde bembeyaz 14. Gün pozitif görmüştüm.

Ay canım ağzından bal damlıyor. İnşallah öyle olur. Ama benim pek ümidim kalmadı.

Kanda negatif görüp bir gün sonra mı pozitif çıktı ay ne güzel canım ya. İnşallah darısı bana çok korkuyorum olmayacak diye

mrb kızlar ben tarlusal kullanmıştım adet olmak için bı hafta oldu ilacım biteli hala adet olmadım lütfen bı bilgisi olan yaza bilirmii

Kanda negatif görüp bir gün sonra mı pozitif çıktı ay ne güzel canım ya. İnşallah darısı bana çok korkuyorum olmayacak diye
idrarda aşkım ben idrarda pozitif görmeden kan vermeyi mantıksız buluyorum çünkü artık gebelik testleri aşırı hassas ve mutlaka gün aşırı yapıldığında doğru sonucu gösteriyor. yurtdışında doktorlar idrar testleri ile teşhis koyup takibe başlıyor, burada biz güvensiz diyoruz.
Allah'ım hakkında hayırlı bir evlat nasip etsin hayırsızsa da hayra çevirip versin. Gönlüne göre olsun tatlım biraz daha sabır sabır

Doğru söylüyorsun canım. İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder. Varsa da 7 günde çıkmaz diyorsun yani. İğnenin etkisi de kalmamış herhalde ki negatif çıktı

Doğru söylüyorsun canım. İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder. Varsa da 7 günde çıkmaz diyorsun yani. İğnenin etkisi de kalmamış herhalde ki negatif çıktı
çıkmaz öğrendiğini söyleyen varsa da şehir efsanesidir diyorum.
o yüzden mümkünse regl gecikmesini beklemeni tavsiye ederim. :)

canim daha cok erken. ignenin etkisi gecmis olabilir ama gebeligi görmek daha vakit alir. daha bebek yerlesmedi bile bile anca ondan sonra hormon üretip birakacak. üzme kendini hemen.

ve maalesef dün gece bu ayki umutlarım bitti yine
Ay hadi yaa iyice ümitlenmiştim ben bile canım, çok üzüldüm. Ama nasip, üzme kendini. Tabi ki üzülüyoruz ama toparlanıp kalkmak lazım. İnşallah bu yeni döngü getirecek hepimizin bebişlerini

Ay hadi yaa iyice ümitlenmiştim ben bile canım, çok üzüldüm. Ama nasip, üzme kendini. Tabi ki üzülüyoruz ama toparlanıp kalkmak lazım. İnşallah bu yeni döngü getirecek hepimizin bebişlerini
dediğin gibi üzülüyo insn yaa.içim bi tuhaf oldu yine. neyse geçer tabi.şimdilik normal bu ruh halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…