- 19 Ekim 2018
- 720
- 572
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.301
Benim Oyyy canim benim ben inanırım her şeyde bir hayır vardır .Eczaneye gidip iğneyi bulduysan bu da güzel bir şey bence . Doktorlar biraz karışmış senin ama inşallah iyi bir doktor gelirde önüne bebek bakmaya gidersin ultrasonda. İnşallah güzel haberler bize yakın . İnanıyorum ben . Dualarımdasın .amin canim. hayirlisi olsun olacagi varsa zaten allah en kücük birseyi bile vesile eder ve nasip eder.
benim durum biraz karisik yumurtlama zamanini ayarlamak icin dogum kontrol hapi verdi doktor sonra sona yakin 1 gün unutmusum devam ettim ama. 3 gün sonraydi galiba biraktim biraktiktan sonraki 2. gün klomen kullandim günde 1 tane baska doktor da dedi cok az vermis ben en az günde 2 taneyle basliyorum dedi. ama bakti sansina 1 yumurta gelismis dedi 17 ydi cok gec büyüyor yumurta bende yani dogum kontrol hapini biraktiktan 20 gün sonra sadece 17 olmus yumurta büyüklügü. catlatma ignesini verdi doktor. cok karisik konustu kesin birsey demedi baska doktorlarin dediginin tersini dedi.
bende igneyi daha yapmasammi diye düsündüm. almadim igneyi eve geldim buraya bakiyordum arkadaslardan birk doktor bugün dediyse bugün yap dedi bende aksam ciktim belki acik eczane bulurum diye yok sonra en yakin nöbetci eczane 3 km uzaktaydi yürüyere yola cikmis bulundum giderken gerimk dönsem vazmk gecsem diye diye en sonda aman gideyim bu catlatma ignesi nasilsa hemen bulunmuyo eczanede getirtiyorlsr diye biliyorum nasibimfe varsa alirim yoksa dönerim dediydim gitti vardim sonunda eczaneye yagmur kar yollar kayiyor tepedeymis eczanede.
aldim geldim eve hala düsünüyorum yapsammi yapmasammi diye annemle konustum yap dedi baya uzun konustuk en sonunda yine dedim nasipse olur denk gelir zamani ben yapayim dedim yaptim en sonunda aksam 21 de igneyi.
birde yollarda git gel farkli sehirlerde farkli doktorlara gittim hersey karisik bende.
en son denememde tam zamani ayarliydi hissettim kontrolde ettirdim yani allah nasip ettiyse olmustur cünkü herseyi gerektigi gibi yaptik zamanlamayi tutturduk. icime spermler gitdikten sonra 23. saat agri basladi 27. saate kadar sürdü iliski sonrasi saatler bunlar (yumurtada igneden 35. - 39. saat arasi catladi büyük ihtimal) bu agri 9 ocakta 8-12 arasi olmustu aksam 16 da kontrole gittigimde yumurta görünmüyordu ultrasonda. 17 lik yumurta vardi solda dedim yoktu göremedi lh ya bakildi büyük ihtimal catlamis olmali yumurta.
simdide bekliyoruz iste hepbirlikte.
insan kendisi bu islere baslayinca etrafinda ne kadarda cok hamile oldugunu farkediyor daha önce farketmemistim bu kadar hamile bayanlar oldugunu. eltimde hamile arkadaslarimdanda 3 ü hamile insallah bizede nasip olur.
bir taraftanda düsünüyorum simdi yillardir birsey yok tam ayni zamana denk getirmisiz bebek planlamasini korkuyorum yanlis anlayacaklar diye. sanki onlari kiskanmisimda ondan hamile kalmisim gibi düsünürler diye üzülüyorum.
onlarda bana söylemedi bende söylemediydim benimde ilk denememde tutsaydi tesadüfen dogumlat arka arkaya olacakti.
cokta uzun oldu kusura bakma kuzum. yorgundum erkenden yattim aksam 6 da sonra saat 12 de kapi caldi uyandim birdaha uyuyamadim burda buldum kendimi
Günaydın canım. Herkesin vücudunda iğne etkisi farklıdır. Ama ben 12. Gün negatif görüp arkasından pozitif gören çok duydum . Hayırlısı inşallahKızlar günaydın moralim çok bozuk. Bugün iğnenin 7. günü. İğnenin içeriğinde beta hcg hormonu olduğu için yapmayın diyorlar hep etkisi geçmeden. Ben dayanamadım uyanır uyanmaz bugün yaptım. Kocaman bir negatif çıktı. Belli belirsiz silik görür gibi oldum ama negatif. İğnenin etkisi geçer mi 7 günde ? Bu ayda mı olmadı of ya çok mutsuzum benim gibi 7. günde negatif çıkıp sonra adet gecikmesiyle hamile kalan var mı ?? Buda test.
canım ben de gebeliğimde çok erken test yapmaya başlamıştımKızlar günaydın moralim çok bozuk. Bugün iğnenin 7. günü. İğnenin içeriğinde beta hcg hormonu olduğu için yapmayın diyorlar hep etkisi geçmeden. Ben dayanamadım uyanır uyanmaz bugün yaptım. Kocaman bir negatif çıktı. Belli belirsiz silik görür gibi oldum ama negatif. İğnenin etkisi geçer mi 7 günde ? Bu ayda mı olmadı of ya çok mutsuzum benim gibi 7. günde negatif çıkıp sonra adet gecikmesiyle hamile kalan var mı ?? Buda test.
Günaydın Aminnn inşallahgünaydın herkese
yeni arkadaşlar hoş gelmişler
bir an önce göbeklerimiz dolsun inşallah
İnşallah canım ama ben hiç ümidim kalmadı artıkGünaydın canım. Herkesin vücudunda iğne etkisi farklıdır. Ama ben 12. Gün negatif görüp arkasından pozitif gören çok duydum . Hayırlısı inşallah
şu an yaşadığın hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum.. ben seni üzmek için değilde tecrübelediğim için artık boşuna daha daha fazla heveslenmeden beklemenin doğru olduğunu savunuyorum artık. zaten hayırlısıysa o bizimledir..Kızlar sanırım negatifEki Görüntüle 2224981
geçer canım o bünyeden bünyeye değişiyormuş max 10 gün süreyle iğne etkisi kalan bünyeler oluyormuş geçen ay benimde daha 10 gün dolmadan negatif çıkıyordu. şu an gebelik olsa da belli olmaz ben yanlış hatırlamıosam 13. Gün negatif görüp hemde bembeyaz 14. Gün pozitif görmüştüm.Kızlar günaydın moralim çok bozuk. Bugün iğnenin 7. günü. İğnenin içeriğinde beta hcg hormonu olduğu için yapmayın diyorlar hep etkisi geçmeden. Ben dayanamadım uyanır uyanmaz bugün yaptım. Kocaman bir negatif çıktı. Belli belirsiz silik görür gibi oldum ama negatif. İğnenin etkisi geçer mi 7 günde ? Bu ayda mı olmadı of ya çok mutsuzum benim gibi 7. günde negatif çıkıp sonra adet gecikmesiyle hamile kalan var mı ?? Buda test.
Ay canım ağzından bal damlıyor. İnşallah öyle olur. Ama benim pek ümidim kalmadı.canım ben de gebeliğimde çok erken test yapmaya başlamıştım
ama tam gününü hatırlamıyorum
ama iğne etkisi bende de hemen geçmişti negatifti testlerim
ta ki regl günüme kadar regl günü ya da bir gün önce silik çizgiyi yakalamıştım
sonuç oğlum 4 yaşında :)
darısı sana olsun inşallah
Kanda negatif görüp bir gün sonra mı pozitif çıktı ay ne güzel canım ya. İnşallah darısı bana çok korkuyorum olmayacak diyeşu an yaşadığın hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum.. ben
geçer canım o bünyeden bünyeye değişiyormuş max 10 gün süreyle iğne etkisi kalan bünyeler oluyormuş geçen ay benimde daha 10 gün dolmadan negatif çıkıyordu. şu an gebelik olsa da belli olmaz ben yanlış hatırlamıosam 13. Gün negatif görüp hemde bembeyaz 14. Gün pozitif görmüştüm.
idrarda aşkım ben idrarda pozitif görmeden kan vermeyi mantıksız buluyorum çünkü artık gebelik testleri aşırı hassas ve mutlaka gün aşırı yapıldığında doğru sonucu gösteriyor. yurtdışında doktorlar idrar testleri ile teşhis koyup takibe başlıyor, burada biz güvensiz diyoruz.Kanda negatif görüp bir gün sonra mı pozitif çıktı ay ne güzel canım ya. İnşallah darısı bana çok korkuyorum olmayacak diye
Doğru söylüyorsun canım. İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder. Varsa da 7 günde çıkmaz diyorsun yani. İğnenin etkisi de kalmamış herhalde ki negatif çıktıidrarda aşkım ben idrarda pozitif görmeden kan vermeyi mantıksız buluyorum çünkü artık gebelik testleri aşırı hassas ve mutlaka gün aşırı yapıldığında doğru sonucu gösteriyor. yurtdışında doktorlar idrar testleri ile teşhis koyup takibe başlıyor, burada biz güvensiz diyoruz.
Allah'ım hakkında hayırlı bir evlat nasip etsin hayırsızsa da hayra çevirip versin. Gönlüne göre olsun tatlım biraz daha sabır sabır
çıkmaz öğrendiğini söyleyen varsa da şehir efsanesidir diyorum.Doğru söylüyorsun canım. İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder. Varsa da 7 günde çıkmaz diyorsun yani. İğnenin etkisi de kalmamış herhalde ki negatif çıktı
canim daha cok erken. ignenin etkisi gecmis olabilir ama gebeligi görmek daha vakit alir. daha bebek yerlesmedi bile bile anca ondan sonra hormon üretip birakacak. üzme kendini hemen.Kızlar günaydın moralim çok bozuk. Bugün iğnenin 7. günü. İğnenin içeriğinde beta hcg hormonu olduğu için yapmayın diyorlar hep etkisi geçmeden. Ben dayanamadım uyanır uyanmaz bugün yaptım. Kocaman bir negatif çıktı. Belli belirsiz silik görür gibi oldum ama negatif. İğnenin etkisi geçer mi 7 günde ? Bu ayda mı olmadı of ya çok mutsuzum benim gibi 7. günde negatif çıkıp sonra adet gecikmesiyle hamile kalan var mı ?? Buda test.
ve maalesef dün gece bu ayki umutlarım bitti yine1-2 gün daha bekleyip kan ver bence kuzum artık
Ay hadi yaave maalesef dün gece bu ayki umutlarım bitti yine
Ay teşekkür ederim canımcım ya içim rahatladı birazda olsa.çıkmaz öğrendiğini söyleyen varsa da şehir efsanesidir diyorum.
o yüzden mümkünse regl gecikmesini beklemeni tavsiye ederim. :)
dediğin gibi üzülüyo insn yaa.içim bi tuhaf oldu yine. neyse geçer tabi.şimdilik normal bu ruh halimAy hadi yaaiyice ümitlenmiştim ben bile canım, çok üzüldüm. Ama nasip, üzme kendini. Tabi ki üzülüyoruz ama toparlanıp kalkmak lazım. İnşallah bu yeni döngü getirecek hepimizin bebişlerini
Yaave maalesef dün gece bu ayki umutlarım bitti yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?