Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim daha cok erken. ignenin etkisi gecmis olabilir ama gebeligi görmek daha vakit alir. daha bebek yerlesmedi bile bile anca ondan sonra hormon üretip birakacak. üzme kendini hemen.
Ay inşallah canım rahatladım biraz sağol. Ama forumda okuyorum 10. Gün falan yapıp pozitif gören var iğnenin etkisiyle. Bende neden iğne etkisi kalmadı onu anlamış değilim canım

amin canim allah razi olsun senden yüregi ne kadar güzel insanlarsiniz allahim benden önce sizlere nasip etsin insallah.

Ay inşallah canım rahatladım biraz sağol. Ama forumda okuyorum 10. Gün falan yapıp pozitif gören var iğnenin etkisiyle. Bende neden iğne etkisi kalmadı onu anlamış değilim canım
benimde gecenkinde 10. gün daha hafif silikti 11. gün hicbirsey yoktu. her bünye farkli iyi iste erkenden atmis vücudun igneyi. bu defa daha test yapmadim en erken 10. gün yapayim diye bekliyorum. hayirlisi olsun canim

Selam kızlar. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım kendim silik bir çizgi çıktı. İğneden sonra 9.gün sizce umut var mı ?
daha çok erken beta hcg salgılanmaya 3-4 gün içinde gerçekleşecektir. İğne etkisi büyük ihtimalle olabilir ama umarım gebeliktir tatlım.

kizlar nasilsiniz. iyi haberler olsn ins. biz.yumurtlama gunu degerlendirdik. bakalim bu ay kismet ne olck. belki tup bebek.oncesi mucize gelir
Kuzum genelde uzun süre hamile kalamayanlar tam tedaviye başlayacakları zamanın öncesinde hamile kalıyolar. Mucize ya da rahatlama ne dersen artık. Bana sanki sen de bunu yaşıycaksın gibi geliyo. Yani tüp bebek tedavisine kadar bu haberi alıcaksın gibi. İnşallah öyle okur

Evet canım, ben de inanıyorum gerçekten kaliteli yumurtlama sağladığına. Özellikle erkekte bi sorun olmayıp kadında ufak sorunlar varsa bi çok kişi hamile kalıyo bu kürle
bizde erkek sorunu y9k sorun ben benim kilolar pco aslında 2 kere hamile kaldım ama düşük ile sonuclandi gerçi şuan diyetteyim çokta iyi gidiyor bide bu kur e baslayim dedim belki gelir minigim

Selam kızlar. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım kendim silik bir çizgi çıktı. İğneden sonra 9.gün sizce umut var mı ?
vardır ümit her zaman canım ama biraz erken yapmışsın
iğne etkisi de olabilir bebek de olabilir
beklemekten başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…