- 19 Ekim 2018
- 720
- 572
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.321
Ay inşallah canım rahatladım biraz sağol. Ama forumda okuyorum 10. Gün falan yapıp pozitif gören var iğnenin etkisiyle. Bende neden iğne etkisi kalmadı onu anlamış değilim canımcanim daha cok erken. ignenin etkisi gecmis olabilir ama gebeligi görmek daha vakit alir. daha bebek yerlesmedi bile bile anca ondan sonra hormon üretip birakacak. üzme kendini hemen.
amin canim allah razi olsun senden yüregi ne kadar güzel insanlarsiniz allahim benden önce sizlere nasip etsin insallah.Benim Oyyy canim benim ben inanırım her şeyde bir hayır vardır .Eczaneye gidip iğneyi bulduysan bu da güzel bir şey bence . Doktorlar biraz karışmış senin ama inşallah iyi bir doktor gelirde önüne bebek bakmaya gidersin ultrasonda. İnşallah güzel haberler bize yakın . İnanıyorum ben . Dualarımdasın .
benimde gecenkinde 10. gün daha hafif silikti 11. gün hicbirsey yoktu. her bünye farkli iyi iste erkenden atmis vücudun igneyi. bu defa daha test yapmadim en erken 10. gün yapayim diye bekliyorum. hayirlisi olsun canimAy inşallah canım rahatladım biraz sağol. Ama forumda okuyorum 10. Gün falan yapıp pozitif gören var iğnenin etkisiyle. Bende neden iğne etkisi kalmadı onu anlamış değilim canım
insallah canım.hepimiz insallahYaaçok üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymiş demek ki henüz vakti gelmemiş. inşallah yeni ayda güzel sonuçlar alırsın
Evet ilk gün için normal bi durum canım. Rahatlat kendini ve yepyeni umutlarla başla yeni döngüyedediğin gibi üzülüyo insn yaa.içim bi tuhaf oldu yine. neyse geçer tabi.şimdilik normal bu ruh halim
aynen canım insallah bu ay çok güzel haberler alırızEvet ilk gün için normal bi durum canım. Rahatlat kendini ve yepyeni umutlarla başla yeni döngüye
İnşallah canımaynen canım insallah bu ay çok güzel haberler alırız
Normaldir canım yumurtaları yavaş yavaş büyütmeye başlıyo çünkü artıkkızlar bal tarcın çörekotu kurunun 4. günündeyim kasik ağırlarım oluyor arada normaldir degilmi
canımve maalesef dün gece bu ayki umutlarım bitti yine
daha çok erken beta hcg salgılanmaya 3-4 gün içinde gerçekleşecektir. İğne etkisi büyük ihtimalle olabilir ama umarım gebeliktir tatlım.Selam kızlar. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım kendim silik bir çizgi çıktı. İğneden sonra 9.gün sizce umut var mı?
bu kur ile hamile kalan çokmus canm yaNormaldir canım yumurtaları yavaş yavaş büyütmeye başlıyo çünkü artık
Daha zaten çok erken canım, bebiş varsa 14.gün falan ancak hcg salgılamaya başlamış olurSelam kızlar. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım kendim silik bir çizgi çıktı. İğneden sonra 9.gün sizce umut var mı?
Evet canım, ben de inanıyorum gerçekten kaliteli yumurtlama sağladığına. Özellikle erkekte bi sorun olmayıp kadında ufak sorunlar varsa bi çok kişi hamile kalıyo bu kürlebu kur ile hamile kalan çokmus canm ya
İğne etkisi olabilir erken daha ama inşallah gebeliktr 14 15. Gün yapSelam kızlar. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım kendim silik bir çizgi çıktı. İğneden sonra 9.gün sizce umut var mı?
Kuzum genelde uzun süre hamile kalamayanlar tam tedaviye başlayacakları zamanın öncesinde hamile kalıyolar. Mucize ya da rahatlama ne dersen artık. Bana sanki sen de bunu yaşıycaksın gibi geliyo. Yani tüp bebek tedavisine kadar bu haberi alıcaksın gibi. İnşallah öyle okurkizlar nasilsiniz. iyi haberler olsn ins. biz.yumurtlama gunu degerlendirdik. bakalim bu ay kismet ne olck. belki tup bebek.oncesi mucize gelir
bizde erkek sorunu y9k sorun ben benim kilolar pco aslında 2 kere hamile kaldım ama düşük ile sonuclandi gerçi şuan diyetteyim çokta iyi gidiyor bide bu kur e baslayim dedim belki gelir minigimEvet canım, ben de inanıyorum gerçekten kaliteli yumurtlama sağladığına. Özellikle erkekte bi sorun olmayıp kadında ufak sorunlar varsa bi çok kişi hamile kalıyo bu kürle
vardır ümit her zaman canım ama biraz erken yapmışsınSelam kızlar. Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım kendim silik bir çizgi çıktı. İğneden sonra 9.gün sizce umut var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?