Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm yaa tsk.ederim. senin o niyetine allah razi olsn. insallah keske oyle olsa ne iyi olur. beraber hamis kalsakta sevinsek birlikte. bu ara.takmiyorm zaten. nasil olsa dogal yolla cok zor dedi doktor. bende akisina biraktim. nisana kadar notr

bizde erkek sorunu y9k sorun ben benim kilolar pco aslında 2 kere hamile kaldım ama düşük ile sonuclandi gerçi şuan diyetteyim çokta iyi gidiyor bide bu kur e baslayim dedim belki gelir minigim
O zaman sen de daha çok işe yarar, olumlu sonucu alman daha muhtemel aenin canom. İnşallah hayırlısıyla gelir bebişin. Kilo vermeye de sevam et tabi

cnm yaa tsk.ederim. senin o niyetine allah razi olsn. insallah keske oyle olsa ne iyi olur. beraber hamis kalsakta sevinsek birlikte. bu ara.takmiyorm zaten. nasil olsa dogal yolla cok zor dedi doktor. bende akisina biraktim. nisana kadar notr
Allah hepimizden razı olsun canım. İnşallah ya keşke şöyle beraber alsak artık güzel haberi
Ben de bu aralar iyice salladım pek takmıyorum. Zaten yumurtlama falan hiçbir şey takip etmiycem akışında ilerlesin. Bu ay biraz dualarla manevi yönden Allahtan isteyerek hareket edicem. Bizim de zaten tedavisiz zor olucağı için ümidim de yok açıkçası. Hayırlısı artık bakalım

merhaba bisey danısmak isiyorum ben iğne vurulalı 8.günüm test için erken mi acaba
Çok erken şu an canım. En garanti sonucu 14.gün ve sonrası verir. Şu an pozitif ya da negatif ne çıkarsa çıksın gerçek sonuç değil yalancı sonuç

canım o çörek otu nasıl kullanılıyor bana söyler misin bende denicem adet olursam

benimde gecenkinde 10. gün daha hafif silikti 11. gün hicbirsey yoktu. her bünye farkli iyi iste erkenden atmis vücudun igneyi. bu defa daha test yapmadim en erken 10. gün yapayim diye bekliyorum. hayirlisi olsun canim
Senin kaçıncı günün şuan canım ?
Bu arada teste bir daha baktım çok hafif çıkmış ikinci çizgim varla yok arası.

Eklentiler

• CF3068BE-988D-42C0-867B-D2C63FCAADD3.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 29
Degerlerim hala sagliksiz bir sekilde cikiyor. Dun 85ti. Bu sekilde icinde bir sey var ama gelismiyor olmasi da insani uzuyor. Acaba ne zaman dusmeye baslayacak bu deger? Yarin dis gebelim riskine karsi tekrar kontrolde olucam yine betaya da bakilacak. Ne paikoloji kaldi, ne bir daha hamile kalabilecegime inancim. Coktum resmen.

O zaman sen de daha çok işe yarar, olumlu sonucu alman daha muhtemel aenin canom. İnşallah hayırlısıyla gelir bebişin. Kilo vermeye de sevam et tabi
devam ediyorum canm her akşam 30 dk leslie 3 mil ve 20 dk eliptik yapıyorum gün içinde yaptığım ufak şeylerde çabası tabiki

canım o çörek otu nasıl kullanılıyor bana söyler misin bende denicem adet olursam
Bal tarçın ve çörek otunu macun kıvamına gelene kadar göz kararı ekleyip karıştır canım kapaklı cam bi saklama kabına koy. Adetin 2.günü başla 12.gününe kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ye canım. Şifa olsun da işine yarasın inşallah

Sen üzme kendini canım benim, kontrol altında ol sadece. İnşallah her şey normale dönecektir

devam ediyorum canm her akşam 30 dk leslie 3 mil ve 20 dk eliptik yapıyorum gün içinde yaptığım ufak şeylerde çabası tabiki
Maşallah canım gün içerisinde ben de 10 ar dakikalık leslie walk yapıyorum günde bi kaç kere. İnsana hem iyi geliyo :)

Senin kaçıncı günün şuan canım ?
Bu arada teste bir daha baktım çok hafif çıkmış ikinci çizgim varla yok arası.

evet canim dikkatli bakinca 2. cizgi hala görünüyor bitiyor etkisi az kalmis.

ben 7 ocak aksam 21 de vuruldum igneyi 8. gün simdi. daha hicbir test yapmadim rahat olmaya calisiyorum canim. carsamba 10. gün igne etkisi ne durumda bakmak icin bitane yaparim. sonucu paylasirim burda.

benim yumurta büyük ihtimal 9 ocak saat 11 gibi catladi. 8 ocak aksam 20 den spermler vardi icimde döllendiyse carsamba ögle gibi olmustur.
döllenme olduysa bugün 6. gün. yerlesme 6. - 12. gün arasi oluyormus.

ben bu hafta birkac test yaparim ovulasyon testi gebelik testi.. erken gebelik testini igne etkisi gectikten sonra yaparim bosa umutlanmak istemiyorum yine.

evde cok is oluyor disarda isler oluyor oyalaniyorum canim hep evde oturup sadece bu konuyu düsünürsek kötü oluyor ben ilkinde öyleydi sirf stresden olmamistir belki. bu defa da yolculuk yaptim uykusuz kaldim yoruldum ve agir kaldirmak zorunda kaldim insallah bir zarar gelmemistir ve allah nasip ettiyse bu pazardan itibaren test sonuclari güvenilir olur.

en son kaç çıkmıştı canım?
sırayla bhcg değerlerini yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…