- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.341
ben de bi regl olabilsem başlıycamkızlar bal tarcın çörekotu kurunun 4. günündeyim kasik ağırlarım oluyor arada normaldir degilmi
cnm yaa tsk.ederim. senin o niyetine allah razi olsn. insallah keske oyle olsa ne iyi olur. beraber hamis kalsakta sevinsek birlikte. bu ara.takmiyorm zaten. nasil olsa dogal yolla cok zor dedi doktor. bende akisina biraktim. nisana kadar notrKuzum genelde uzun süre hamile kalamayanlar tam tedaviye başlayacakları zamanın öncesinde hamile kalıyolar. Mucize ya da rahatlama ne dersen artık. Bana sanki sen de bunu yaşıycaksın gibi geliyo. Yani tüp bebek tedavisine kadar bu haberi alıcaksın gibi. İnşallah öyle okur
inşallah canım. inşallah hepimiz güzel haberi alırız bu aycanımüzülme belki de hayırlısı böyledir bilemeyiz.
umarım en kısa süre içerisindeolacaksın. hem eskilerin tabiriyle rahim kendini gebeliğe hazırlamış olabilir bu ay..
O zaman sen de daha çok işe yarar, olumlu sonucu alman daha muhtemel aenin canom. İnşallah hayırlısıyla gelir bebişin. Kilo vermeye de sevam et tabibizde erkek sorunu y9k sorun ben benim kilolar pco aslında 2 kere hamile kaldım ama düşük ile sonuclandi gerçi şuan diyetteyim çokta iyi gidiyor bide bu kur e baslayim dedim belki gelir minigim
Allah hepimizden razı olsun canım. İnşallah ya keşke şöyle beraber alsak artık güzel habericnm yaa tsk.ederim. senin o niyetine allah razi olsn. insallah keske oyle olsa ne iyi olur. beraber hamis kalsakta sevinsek birlikte. bu ara.takmiyorm zaten. nasil olsa dogal yolla cok zor dedi doktor. bende akisina biraktim. nisana kadar notr
Çok erken şu an canım. En garanti sonucu 14.gün ve sonrası verir. Şu an pozitif ya da negatif ne çıkarsa çıksın gerçek sonuç değil yalancı sonuçmerhaba bisey danısmak isiyorum ben iğne vurulalı 8.günüm test için erken mi acaba
beklemek cok zorrrrrrrrÇok erken şu an canım. En garanti sonucu 14.gün ve sonrası verir. Şu an pozitif ya da negatif ne çıkarsa çıksın gerçek sonuç değil yalancı sonuç
canım o çörek otu nasıl kullanılıyor bana söyler misin bende denicem adet olursamAllah hepimizden razı olsun canım. İnşallah ya keşke şöyle beraber alsak artık güzel haberi
Ben de bu aralar iyice salladım pek takmıyorum. Zaten yumurtlama falan hiçbir şey takip etmiycem akışında ilerlesin. Bu ay biraz dualarla manevi yönden Allahtan isteyerek hareket edicem. Bizim de zaten tedavisiz zor olucağı için ümidim de yok açıkçası. Hayırlısı artık bakalım
Senin kaçıncı günün şuan canım ?benimde gecenkinde 10. gün daha hafif silikti 11. gün hicbirsey yoktu. her bünye farkli iyi iste erkenden atmis vücudun igneyi. bu defa daha test yapmadim en erken 10. gün yapayim diye bekliyorum. hayirlisi olsun canim
devam ediyorum canm her akşam 30 dk leslie 3 mil ve 20 dk eliptik yapıyorum gün içinde yaptığım ufak şeylerde çabası tabikiO zaman sen de daha çok işe yarar, olumlu sonucu alman daha muhtemel aenin canom. İnşallah hayırlısıyla gelir bebişin. Kilo vermeye de sevam et tabi
ayy insallah canm adet söktürücü olarak soğan suyu ve aslan pençesi çok iyi diyebiliyorumben de bi regl olabilsem başlıycam
şifa olsun gelsin bebişler inşallah
ben de gebe kalanı çok duydum
Çok haklısın ama malesef biraz sabırbeklemek cok zorrrrrrrr
Bal tarçın ve çörek otunu macun kıvamına gelene kadar göz kararı ekleyip karıştır canım kapaklı cam bi saklama kabına koy. Adetin 2.günü başla 12.gününe kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ye canım. Şifa olsun da işine yarasın inşallahcanım o çörek otu nasıl kullanılıyor bana söyler misin bende denicem adet olursam
Sen üzme kendini canım benim, kontrol altında ol sadece. İnşallah her şey normale dönecektirDegerlerim hala sagliksiz bir sekilde cikiyor. Dun 85ti. Bu sekilde icinde bir sey var ama gelismiyor olmasi da insani uzuyor. Acaba ne zaman dusmeye baslayacak bu deger? Yarin dis gebelim riskine karsi tekrar kontrolde olucam yine betaya da bakilacak. Ne paikoloji kaldi, ne bir daha hamile kalabilecegime inancim. Coktum resmen.
Maşallah canım gün içerisinde ben de 10 ar dakikalık leslie walk yapıyorum günde bi kaç kere. İnsana hem iyi geliyo :)devam ediyorum canm her akşam 30 dk leslie 3 mil ve 20 dk eliptik yapıyorum gün içinde yaptığım ufak şeylerde çabası tabiki
Senin kaçıncı günün şuan canım ?
Bu arada teste bir daha baktım çok hafif çıkmış ikinci çizgim varla yok arası.
en son kaç çıkmıştı canım?Degerlerim hala sagliksiz bir sekilde cikiyor. Dun 85ti. Bu sekilde icinde bir sey var ama gelismiyor olmasi da insani uzuyor. Acaba ne zaman dusmeye baslayacak bu deger? Yarin dis gebelim riskine karsi tekrar kontrolde olucam yine betaya da bakilacak. Ne paikoloji kaldi, ne bir daha hamile kalabilecegime inancim. Coktum resmen.
aynen canm ben çok sevdim leslie yi zevkle yapiyorumMaşallah canım gün içerisinde ben de 10 ar dakikalık leslie walk yapıyorum günde bi kaç kere. İnsana hem iyi geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?