- 19 Ekim 2018
- 720
- 572
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.361
Canım aynı gün olmuşuz çatlatma iğnesini. Bende 7 ocak akşam 18.00 da oldum. 41. Saatte yani 9 ocak sabah 11-12 arası çatladı ağrım oldu çünkü. Bizimde 6-8-9 ocak ilişki oldu. İğneyi akşam yaptığımız için ertesi gün 1 diye sayıyoruz. Ayyy beraber takip edelim canım aynı her şeyimiz.evet canim dikkatli bakinca 2. cizgi hala görünüyor bitiyor etkisi az kalmis.
ben 7 ocak aksam 21 de vuruldum igneyi 8. gün simdi. daha hicbir test yapmadim rahat olmaya calisiyorum canim. carsamba 10. gün igne etkisi ne durumda bakmak icin bitane yaparim. sonucu paylasirim burda.
benim yumurta büyük ihtimal 9 ocak saat 11 gibi catladi. 8 ocak aksam 20 den spermler vardi icimde döllendiyse carsamba ögle gibi olmustur.
döllenme olduysa bugün 6. gün. yerlesme 6. - 12. gün arasi oluyormus.
ben bu hafta birkac test yaparim ovulasyon testi gebelik testi.. erken gebelik testini igne etkisi gectikten sonra yaparim bosa umutlanmak istemiyorum yine.
evde cok is oluyor disarda isler oluyor oyalaniyorum canim hep evde oturup sadece bu konuyu düsünürsek kötü oluyor ben ilkinde öyleydi sirf stresden olmamistir belki. bu defa da yolculuk yaptim uykusuz kaldim yoruldum ve agir kaldirmak zorunda kaldim insallah bir zarar gelmemistir ve allah nasip ettiyse bu pazardan itibaren test sonuclari güvenilir olur.
Allah hepimizden razı olsun canım. İnşallah ya keşke şöyle beraber alsak artık güzel haberi
Ben de bu aralar iyice salladım pek takmıyorum. Zaten yumurtlama falan hiçbir şey takip etmiycem akışında ilerlesin. Bu ay biraz dualarla manevi yönden Allahtan isteyerek hareket edicem. Bizim de zaten tedavisiz zor olucağı için ümidim de yok açıkçası. Hayırlısı artık bakalım
Degerlerim hala sagliksiz bir sekilde cikiyor. Dun 85ti. Bu sekilde icinde bir sey var ama gelismiyor olmasi da insani uzuyor. Acaba ne zaman dusmeye baslayacak bu deger? Yarin dis gebelim riskine karsi tekrar kontrolde olucam yine betaya da bakilacak. Ne paikoloji kaldi, ne bir daha hamile kalabilecegime inancim. Coktum resmen.
En güzelini yapıyosun bitanem. Biraz böyle dene, sonra tüp bebek denersin belki. Ben de şimdilik böyle devam ediyorum. Diğer ay bi doktora giderim bakalım. Yaza doğru da tüp bebek artık...Bende ayni durumdayim canim.doktor tüp bebek diye israr ediyor.tüp bebek yapamam kendi haline birakicaz.bu aydan sonra klomen falanda kullanmak istemiyorum..bende kendi haline biraktim.kitap okuyorum bolbol dua ediyorum spor yapiyorum...
51,2en son kaç çıkmıştı canım?
sırayla bhcg değerlerini yazabilir misin?
Genetik test yaptirmayi dusunuyor musunuz?Canim benim gecen kimyasalimda 157 ye kadar cikip sonra düşmeye başladi. Diş gebelik olunca cok daha büyük rakamlar oluyor diye biliyorum.bence yarinki degerin daha düsük cikar .tabiki eger tutunmadiysa. Bende ayni durumdayim bu 1.5yılda 3.kimyasal gebelik 3.hayal kirikligi artik hamile kalmaktan korkuyorum.
aynenncnm dua edelim ins. allah hakkimizda hayirlisini.versin. bizimde derdimize gore dermanimizi versin de ona gore bakalmAllah hepimizden razı olsun canım. İnşallah ya keşke şöyle beraber alsak artık güzel haberi
Ben de bu aralar iyice salladım pek takmıyorum. Zaten yumurtlama falan hiçbir şey takip etmiycem akışında ilerlesin. Bu ay biraz dualarla manevi yönden Allahtan isteyerek hareket edicem. Bizim de zaten tedavisiz zor olucağı için ümidim de yok açıkçası. Hayırlısı artık bakalım
Genetik test yaptirmayi dusunuyor musunuz?
Sizin icin hangi testler yapiliyor? Nasil bir islem yaptiniz? Bende arastiriyorum. Tup bebek denersek once neden ogrenmek istiyorum. O kdr para vericez tekrar bir sorunla karsilasmamak icin onlem almak istiorum. Ne kdr maliyet cikti?Esime yapilmadi doktor suan icin gerek yok saglikli bir cocugunuz var dedi. Benden 9 10 tüp kan aldilar gecen pazartesi yapildi 15gün sonra sonuclari cikacak.rabbime emanetiz
En güzelini yapıyosun bitanem. Biraz böyle dene, sonra tüp bebek denersin belki. Ben de şimdilik böyle devam ediyorum. Diğer ay bi doktora giderim bakalım. Yaza doğru da tüp bebek artık...
Sizin icin hangi testler yapiliyor? Nasil bir islem yaptiniz? Bende arastiriyorum. Tup bebek denersek once neden ogrenmek istiyorum. O kdr para vericez tekrar bir sorunla karsilasmamak icin onlem almak istiorum. Ne kdr maliyet cikti?
Amiin canım amiin inşallahaynenncnm dua edelim ins. allah hakkimizda hayirlisini.versin. bizimde derdimize gore dermanimizi versin de ona gore bakalm
Sizin icin hangi testler yapiliyor? Nasil bir islem yaptiniz? Bende arastiriyorum. Tup bebek denersek once neden ogrenmek istiyorum. O kdr para vericez tekrar bir sorunla karsilasmamak icin onlem almak istiorum. Ne kdr maliyet cikti?
Ben de öyle. Hep hayalim 2 çocuğumun olmasıydı ama şu an bi tane evladım bile olsa sağlıklı sıhhatli olsun yeter diyorum. İnşallah anne olabiliriz biz debir tanecik cocugum olsun ona da raziyim artik ben. Ama bir tane olsun. Ben de anne olmak istiyorum.
İnşallah kuzum ya inşallahInsallah tüp bebege gerek kalmadan gelir bebiş
Bal tarçın ve çörek otunu macun kıvamına gelene kadar göz kararı ekleyip karıştır canım kapaklı cam bi saklama kabına koy. Adetin 2.günü başla 12.gününe kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ye canım. Şifa olsun da işine yarasın inşallah[/QUOTE
saol canım benim tarif için. ben de bugün yapmaya başlıcam hazır 2. günümdeyken. hiç denememiştim.
sağ ol canım çok teşekkür ederimBal tarçın ve çörek otunu macun kıvamına gelene kadar göz kararı ekleyip karıştır canım kapaklı cam bi saklama kabına koy. Adetin 2.günü başla 12.gününe kadar sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı ye canım. Şifa olsun da işine yarasın inşallah
tarcını çörek otunu mikserden geçirsem ve sonrasında bal eklesem olur mu dersin tatlımNormaldir canım yumurtaları yavaş yavaş büyütmeye başlıyo çünkü artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?