Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aynı gün olmuşuz çatlatma iğnesini. Bende 7 ocak akşam 18.00 da oldum. 41. Saatte yani 9 ocak sabah 11-12 arası çatladı ağrım oldu çünkü. Bizimde 6-8-9 ocak ilişki oldu. İğneyi akşam yaptığımız için ertesi gün 1 diye sayıyoruz. Ayyy beraber takip edelim canım aynı her şeyimiz.

Bende ayni durumdayim canim.doktor tüp bebek diye israr ediyor.tüp bebek yapamam kendi haline birakicaz.bu aydan sonra klomen falanda kullanmak istemiyorum..bende kendi haline biraktim.kitap okuyorum bolbol dua ediyorum spor yapiyorum...

Canim benim gecen kimyasalimda 157 ye kadar cikip sonra düşmeye başladi. Diş gebelik olunca cok daha büyük rakamlar oluyor diye biliyorum.bence yarinki degerin daha düsük cikar .tabiki eger tutunmadiysa. Bende ayni durumdayim bu 1.5yılda 3.kimyasal gebelik 3.hayal kirikligi artik hamile kalmaktan korkuyorum.

Bende ayni durumdayim canim.doktor tüp bebek diye israr ediyor.tüp bebek yapamam kendi haline birakicaz.bu aydan sonra klomen falanda kullanmak istemiyorum..bende kendi haline biraktim.kitap okuyorum bolbol dua ediyorum spor yapiyorum...
En güzelini yapıyosun bitanem. Biraz böyle dene, sonra tüp bebek denersin belki. Ben de şimdilik böyle devam ediyorum. Diğer ay bi doktora giderim bakalım. Yaza doğru da tüp bebek artık...

Genetik test yaptirmayi dusunuyor musunuz?

aynenncnm dua edelim ins. allah hakkimizda hayirlisini.versin. bizimde derdimize gore dermanimizi versin de ona gore bakalm

Esime yapilmadi doktor suan icin gerek yok saglikli bir cocugunuz var dedi. Benden 9 10 tüp kan aldilar gecen pazartesi yapildi 15gün sonra sonuclari cikacak.rabbime emanetiz
Sizin icin hangi testler yapiliyor? Nasil bir islem yaptiniz? Bende arastiriyorum. Tup bebek denersek once neden ogrenmek istiyorum. O kdr para vericez tekrar bir sorunla karsilasmamak icin onlem almak istiorum. Ne kdr maliyet cikti?

En güzelini yapıyosun bitanem. Biraz böyle dene, sonra tüp bebek denersin belki. Ben de şimdilik böyle devam ediyorum. Diğer ay bi doktora giderim bakalım. Yaza doğru da tüp bebek artık...

Insallah tüp bebege gerek kalmadan gelir bebiş

Sizin icin hangi testler yapiliyor? Nasil bir islem yaptiniz? Bende arastiriyorum. Tup bebek denersek once neden ogrenmek istiyorum. O kdr para vericez tekrar bir sorunla karsilasmamak icin onlem almak istiorum. Ne kdr maliyet cikti?

Canim senin ilk kimyasalmi

Bana yapilan testler 1150tl tuttu.pirtilasma testi de yapildi.cünkü pirtilasma probleminden dolayi kimyasal gebelik olabiliyormuş.ben her halukarda coraspin kullaniyorum.

bir tanecik cocugum olsun ona da raziyim artik ben. Ama bir tane olsun. Ben de anne olmak istiyorum.
Ben de öyle. Hep hayalim 2 çocuğumun olmasıydı ama şu an bi tane evladım bile olsa sağlıklı sıhhatli olsun yeter diyorum. İnşallah anne olabiliriz biz de

Merhaba arkadaşlar, başlığı takip ediyordum ama yeni yazıyorum.

Daha önce iki kez klomen kullandım yumurtalarım yeterince büyümediği için çatlatma iğnesi olamadım

Bu ay ilk kez oldum. İğne gününü sayarsam 10. Saymazsam 9.günüm çatlatma iğnesinden sonra

Test yaptım dayanamayıp biraz önce çok çok silik bir çizgi çıktı

Fotoyu siyah beyaz yapıyorum

Eklentiler

• CB94C899-F48E-4CED-AB1A-A13AF46CB419.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 32
sağ ol canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…