Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büyük ihtaimal iğnenin etkisidir dört beş gün sonra tekrarlarsan daha net sonuç alırsın

Evet benim marttan bu yana ilk gebeligim. 2. Asilamada tutmustu. O da kimyasal oldu.

Canim doktor bana eskiden 3 kimyasaldan sonra genetik testler yapiliyordu ama artik 2 kimyasaldan sonra genetik testler yapiliyormuş. Insallah tekrar yasamazsin.benimde ilk asilamamdi tuttu diye sevindim.ama husran oldu

Canim doktor bana eskiden 3 kimyasaldan sonra genetik testler yapiliyordu ama artik 2 kimyasaldan sonra genetik testler yapiliyormuş. Insallah tekrar yasamazsin.benimde ilk asilamamdi tuttu diye sevindim.ama husran oldu
Hatirladigim kadariyla sizin bir cocugunuz vardi. Hepsinin yeri ayri tabi ki ama insan akil edemiyor deger yukselmezse vs, gibi durumlari ilk pozitifimdi havalaea uctuk, taki oglen doktorla konusana kadar. Daha ilk hun degerin normal olmadigini soyledi; ama bu gibi durumlarin olabildigini sonradan yukseldigini ve takip edecegimizi soyledi. Ben hep sknti olmayacak diye dua ettim, kabullendim. Ama maalesef

Evet canim 1 tane var. doktorlarin cocugun olmaz dedigi anda hiç bebek beklentim yokken kendiliginden oldu 8 9 haftalik hamileyken farkettim sükürler olsun.ben tek cocuk olarak büyüdüm anne baba calistigindan yanliz büyüdüm hep .kiskanirdim kardesi olan cocuklari.oyüzden oglum ayni seyi yasamasin istiyorum. Zaten ilk cocugu kendin icin yapiyorsun.2.cocugu ilk dogan icin derler. Bende ilk kimyasalda deger 157 olunca herkese söyledim keşke söylemeseydim dedim sonradan.. Bu kimyasalimda esim disinda kimse bilmiyor hatta annem bile.zaten kendim üzülüyorum birde insanlara açiklama yapamam.ben aşılama yaptirdigimida söylemiyorum kimseye cahil insan cok

Cevabınız için teşekkür ederim dayanabilirsen 4-5 gün daha durayım bari

Günler bekleyince hep yavaş geçiyor
Bilmem mı beklemek çok zor ben iğnenin 18. Günü test yapmistim eşim hep doktora gidip net öğrenelim diye erteletmişti bende cesaret edemiyodum sonra buradan cesaret alarak yapmıştım inşallah sen de olumlu sonuç alirsin

Merhaba canım evet çizgi görünüyo. Tam kritik günlerdesin, yani çizgi gerçekten bebişten de olabilir iğneden de olabilir. Bence sabredip 14.günü bekle ve öyle test yap

kesinlikle haklısın canım. ben de 1,5 sene önce kimyasal yaşadım. herkese söyledim. bi daha hamile kalabilirsem kesinlikle söylemicem. mümkünse 3 ay

Benim de 8. Günüm ben de baktım canim inşallah bizimledir bebeklerimiz

canım valla benim psikolojim alt üst oldu ya düşün en son adetim 19 Kasım dahada olmadım tarlusal kullandım bı teli bir hafta oldu hala adet olmadım günde kaç defa lavaboya gidiyorum ne gelen var ne giden

Canim kafaya taktikca gecikiyor.bende yasadim aynisini. Benimde ilactan 9 10gün sonra regli oldum.tarlusaldan sonra 10güne kadar normalmiş.

Arkadaşlar çatlatma iğnesini olduktan sonra 36 saat sonra mı ilişki olması gerekiyor ? Doktorum bana öyle dedi . Bazıları 12 yada 24 saat sonra demiştir kafam karıştı

Arkadaşlar çatlatma iğnesini olduktan sonra 36 saat sonra mı ilişki olması gerekiyor ? Doktorum bana öyle dedi . Bazıları 12 yada 24 saat sonra demiştir kafam karıştı

Canim her doktor farkli birsey soyluyor. Ben genelde catlama ignesinden 1 gun önce 1 gün sonra ve sonradanda gun asiri devam ediyorum.eger dün iliski olduysa iyi.ama olmadiysa bence 36 saati bekleme ya onceden catlarsa sonucta sperm 2 3 gün yasayabiliyor ama yumurta sadece 12 saat yasiyor

Canim kafaya taktikca gecikiyor.bende yasadim aynisini. Benimde ilactan 9 10gün sonra regli oldum.tarlusaldan sonra 10güne kadar normalmiş.
canım baya internet araştırdım evet normalmiş valla artık bir an önce olup tedaviye başlamak istiyorum o zaman bugün yarın olurum inşallah

daha bugün 16,5 mm yumurtam yarın öğlende 11 gibi yap dedi sonra da 36 saat sonra ilişki ertesi günde ilişki dedi . Daha çatlamaz herhalde bu akşam değerlendirmeme gerek Yok ama yarın akşam iğneden 12 saat sonra yapsam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…