- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 103
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.381
Evet benim marttan bu yana ilk gebeligim. 2. Asilamada tutmustu. O da kimyasal oldu.Canim senin ilk kimyasalmi
Büyük ihtaimal iğnenin etkisidir dört beş gün sonra tekrarlarsan daha net sonuç alırsınMerhaba arkadaşlar, başlığı takip ediyordum ama yeni yazıyorum.
Daha önce iki kez klomen kullandım yumurtalarım yeterince büyümediği için çatlatma iğnesi olamadım
Bu ay ilk kez oldum. İğne gününü sayarsam 10. Saymazsam 9.günüm çatlatma iğnesinden sonra
Test yaptım dayanamayıp biraz önce çok çok silik bir çizgi çıktı
Fotoyu siyah beyaz yapıyorum
Evet benim marttan bu yana ilk gebeligim. 2. Asilamada tutmustu. O da kimyasal oldu.
Hatirladigim kadariyla sizin bir cocugunuz vardi. Hepsinin yeri ayri tabi ki ama insan akil edemiyor deger yukselmezse vs, gibi durumlari ilk pozitifimdi havalaea uctuk, taki oglen doktorla konusana kadar. Daha ilk hun degerin normal olmadigini soyledi; ama bu gibi durumlarin olabildigini sonradan yukseldigini ve takip edecegimizi soyledi. Ben hep sknti olmayacak diye dua ettim, kabullendim. Ama maalesefCanim doktor bana eskiden 3 kimyasaldan sonra genetik testler yapiliyordu ama artik 2 kimyasaldan sonra genetik testler yapiliyormuş. Insallah tekrar yasamazsin.benimde ilk asilamamdi tuttu diye sevindim.ama husran oldu
Hatirladigim kadariyla sizin bir cocugunuz vardi. Hepsinin yeri ayri tabi ki ama insan akil edemiyor deger yukselmezse vs, gibi durumlari ilk pozitifimdi havalaea uctuk, taki oglen doktorla konusana kadar. Daha ilk hun degerin normal olmadigini soyledi; ama bu gibi durumlarin olabildigini sonradan yukseldigini ve takip edecegimizi soyledi. Ben hep sknti olmayacak diye dua ettim, kabullendim. Ama maalesef
Büyük ihtaimal iğnenin etkisidir dört beş gün sonra tekrarlarsan daha net sonuç alırsın
Bilmem mı beklemek çok zor ben iğnenin 18. Günü test yapmistim eşim hep doktora gidip net öğrenelim diye erteletmişti bende cesaret edemiyodum sonra buradan cesaret alarak yapmıştım inşallah sen de olumlu sonuç alirsinCevabınız için teşekkür ederim dayanabilirsen 4-5 gün daha durayım bari
Günler bekleyince hep yavaş geçiyor
Merhaba canım evet çizgi görünüyo. Tam kritik günlerdesin, yani çizgi gerçekten bebişten de olabilir iğneden de olabilir. Bence sabredip 14.günü bekle ve öyle test yapMerhaba arkadaşlar, başlığı takip ediyordum ama yeni yazıyorum.
Daha önce iki kez klomen kullandım yumurtalarım yeterince büyümediği için çatlatma iğnesi olamadım
Bu ay ilk kez oldum. İğne gününü sayarsam 10. Saymazsam 9.günüm çatlatma iğnesinden sonra
Rica ederim canımsağ ol canım çok teşekkür ederim
Olur tabi ki kuzum, çörek otları ezilmiş olur biraz hemtarcını çörek otunu mikserden geçirsem ve sonrasında bal eklesem olur mu dersin tatlım
ölçüleri kafama göre koyayım o zaman tatlım ben dimiOlur tabi ki kuzum, çörek otları ezilmiş olur biraz hem
kesinlikle haklısın canım. ben de 1,5 sene önce kimyasal yaşadım. herkese söyledim. bi daha hamile kalabilirsem kesinlikle söylemicem. mümkünse 3 ayEvet canim 1 tane var. doktorlarin cocugun olmaz dedigi anda hiç bebek beklentim yokken kendiliginden oldu 8 9 haftalik hamileyken farkettim sükürler olsun.ben tek cocuk olarak büyüdüm anne baba calistigindan yanliz büyüdüm hep .kiskanirdim kardesi olan cocuklari.oyüzden oglum ayni seyi yasamasin istiyorum. Zaten ilk cocugu kendin icin yapiyorsun.2.cocugu ilk dogan icin derler. Bende ilk kimyasalda deger 157 olunca herkese söyledim keşke söylemeseydim dedim sonradan.. Bu kimyasalimda esim disinda kimse bilmiyor hatta annem bile.zaten kendim üzülüyorum birde insanlara açiklama yapamam.ben aşılama yaptirdigimida söylemiyorum kimseye cahil insan cok
canım valla benim psikolojim alt üst oldu ya düşün en son adetim 19 Kasım dahada olmadım tarlusal kullandım bı teli bir hafta oldu hala adet olmadım günde kaç defa lavaboya gidiyorum ne gelen var ne gidenRica ederim canım
Benim de 8. Günüm ben de baktım canim inşallah bizimledir bebeklerimizMerhaba arkadaşlar, başlığı takip ediyordum ama yeni yazıyorum.
canım valla benim psikolojim alt üst oldu ya düşün en son adetim 19 Kasım dahada olmadım tarlusal kullandım bı teli bir hafta oldu hala adet olmadım günde kaç defa lavaboya gidiyorum ne gelen var ne giden
Arkadaşlar çatlatma iğnesini olduktan sonra 36 saat sonra mı ilişki olması gerekiyor ? Doktorum bana öyle dedi . Bazıları 12 yada 24 saat sonra demiştir kafam karıştı
canım baya internet araştırdım evet normalmiş valla artık bir an önce olup tedaviye başlamak istiyorum o zaman bugün yarın olurum inşallahCanim kafaya taktikca gecikiyor.bende yasadim aynisini. Benimde ilactan 9 10gün sonra regli oldum.tarlusaldan sonra 10güne kadar normalmiş.
daha bugün 16,5 mm yumurtam yarın öğlende 11 gibi yap dedi sonra da 36 saat sonra ilişki ertesi günde ilişki dedi . Daha çatlamaz herhalde bu akşam değerlendirmeme gerek Yok ama yarın akşam iğneden 12 saat sonra yapsam mı bilemedimCanim her doktor farkli birsey soyluyor. Ben genelde catlama ignesinden 1 gun önce 1 gün sonra ve sonradanda gun asiri devam ediyorum.eger dün iliski olduysa iyi.ama olmadiysa bence 36 saati bekleme ya onceden catlarsa sonucta sperm 2 3 gün yasayabiliyor ama yumurta sadece 12 saat yasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?