- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.401
Bende tarlusal bittikten 10 gün sonra olmuştumcanım baya internet araştırdım evet normalmiş valla artık bir an önce olup tedaviye başlamak istiyorum o zaman bugün yarın olurum inşallah
evet canim hersey ayni bekleyelim beraberCanım aynı gün olmuşuz çatlatma iğnesini. Bende 7 ocak akşam 18.00 da oldum. 41. Saatte yani 9 ocak sabah 11-12 arası çatladı ağrım oldu çünkü. Bizimde 6-8-9 ocak ilişki oldu. İğneyi akşam yaptığımız için ertesi gün 1 diye sayıyoruz. Ayyy beraber takip edelim canım aynı her şeyimiz.
daha bugün 16,5 mm yumurtam yarın öğlende 11 gibi yap dedi sonra da 36 saat sonra ilişki ertesi günde ilişki dedi . Daha çatlamaz herhalde bu akşam değerlendirmeme gerek Yok ama yarın akşam iğneden 12 saat sonra yapsam mı bilemedim
niye bu kadar uzun sürüyor ya benimde geçen pazartesi bitti canimBende tarlusal bittikten 10 gün sonra olmuştum
Bide kahve içmek hamilelige zararlımı
İnşallah kuzum ya inşallah
Umutumut82 bizde yakin cevremize hemen soyledik. Annelere, ablalara. Soylememek en dogrusuymus. Insan yasayinca anliyormus.
Yipratma vs herhangi bi baski allaha sukur yok ama once sevindirip, sonra uzdugumuz icin ben daha cok uzuldum. Kalp atisi duymadan soylememk lazim onu anladim. Bu surede en buyuk destegi ailelerimizden gorduk allaha sukur.Evet canim. Cevren seni yipratiyorsa gerekirse doktor 7 8 ay ara verin dedi diyebilirsin bu aradada tedavine devam edersin bebis gelir.
Anladım canım sagolCanim bazi doktorlar gunde 1 fincan icebilirsiniz diyor. Ama bazilarida fazla kahve düsüge neden olabilir diyor. en onemlisi kafein kansizliga neden oluyor.hamilelikte ve dogunda kan degerlerin cok onemli.Ben hamileyken gunde 1 bardak acikcay ictim sadece kahvaltida.kahve yerinede bol bol sahlep ictim hem besleyici.
Yipratma vs herhangi bi baski allaha sukur yok ama once sevindirip, sonra uzdugumuz icin ben daha cok uzuldum. Kalp atisi duymadan soylememk lazim onu anladim. Bu surede en buyuk destegi ailelerimizden gorduk allaha sukur.
Kimyasaldan sonra bazi doktorlar ara verin diyor bazilarida bi sıkıntı olmaz hemen olabilir diyor ne yapıcağını şaşırdım.cumartesi günü adetim 3. Günüydü iyi bir doktor diye duyduğum bi doktora gideyim dedim özel yazanesi vardi.gittim kapıdan kovdular resmen randevu saati doldu diye birde adetliyken ilk kabul etmiyormuş bilmem biseyler.ucretide 300 tl di çok sinirlerim bozuldu kendi doktoruma gittim oda izindeymiş çıktım geldim.bu ay doktora gitmemeye karar verdim paramızla rezil oluyoruz bende anlamadım.ksyseride iyi bildiğiniz bir doktor varmi
bende pıhtılaşma var diğer ay hiç bir ilaç kullanmadım bu ay aspirin kullanıcam birde folbiol var.bide b12 var.bunlari kullanıcam da size bi sorum daha olucak demir eksikliğimeksikliği çıktı doktor demir ilacı yazdı içind e b12 ve folikk asit var yazıyı hepsini birlikte kullansam sikin ti olurmu
Zaten sağlık odağındaki yazdı canım demir hapını doktoruma msj atıyorum cevap gelmedimi sınır oluyorum tedaviyi de yarim bırakmak istemiyorum. Coraspirin kullanicam inşalla h. canim sende ara verme eğer bi sıkıntı olmassa düşüğün arkasına çabuk hamile kalınıyor çok ara vermezsen benim Diğerin de öyle olmuştu.insallah rabbim bizede sağlıklı bir bebek ve gebelik nasip ederBence saglik ocagindaki doktora bir sormalisin sonucta ilaclar böbrekleri yoruyor kaş yapayim diye göz cikartma. Bende coraspin ve infolic combi kullaniyirum haftaya genetik testlerin sonucu cikicak bende bu ay klomen kullandim ama yumurtam gelissede mudahale ettirmicem önümüzdeki ay testlere göre tedavi olucam.
Zaten sağlık odağındaki yazdı canım demir hapını doktoruma msj atıyorum cevap gelmedimi sınır oluyorum tedaviyi de yarim bırakmak istemiyorum. Coraspirin kullanicam inşalla h. canim sende ara verme eğer bi sıkıntı olmassa düşüğün arkasına çabuk hamile kalınıyor çok ara vermezsen benim Diğerin de öyle olmuştu.insallah rabbim bizede sağlıklı bir bebek ve gebelik nasip eder
Bilmem mı beklemek çok zor ben iğnenin 18. Günü test yapmistim eşim hep doktora gidip net öğrenelim diye erteletmişti bende cesaret edemiyodum sonra buradan cesaret alarak yapmıştım inşallah sen de olumlu sonuç alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?