Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canim hersey ayni bekleyelim beraber insallah birde ayni anda ayni cinsiyete hamile olup ayni anda dogsalar

igne saat 21 de catlama 11-12 arasi iliskide ayin 5-8-11 oldu herseyimiz cok yakin.

sende test yaptiginda koy buraya bende paylasacagim en az 10 günü bekleyeyim dediydim

Canim bence sen bu aksami degerlendir ignedende 30saat sonrasini degerlendirirsen erkende catlasa icerde sperm olur

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremiyorum ilk aşılamadan sonra hamile kalanlar ikinci hamilelikle tekrar tedavi mi olması gerekiyo mu hamile kalmak için

Bide kahve içmek hamilelige zararlımı

Canim bazi doktorlar gunde 1 fincan icebilirsiniz diyor. Ama bazilarida fazla kahve düsüge neden olabilir diyor. en onemlisi kafein kansizliga neden oluyor.hamilelikte ve dogunda kan degerlerin cok onemli.Ben hamileyken gunde 1 bardak acikcay ictim sadece kahvaltida.kahve yerinede bol bol sahlep ictim hem besleyici.

İnşallah kuzum ya inşallah

Ben anladimki fazlada zorlamamak lazimmiş kuzum.2 3 yildir yirttim parcaladim kendimi nasip olmayinca olmuyor. doktor tüp bebek diyince biranda beklentimi sıfırladim sanirim oda umutsuz tüp bebek diyip duruyor..hatta okadarki onceden klomen bitince sürekli kendimi dinler doktoru arayip yumurta kontrolü için biran önce gitmek isterdim.doktor bugün kendisi cuma günü gel bakalim dedi. Genetik testler bir sonraki hafta sonuclanacak üst uste 3tane kimyasal oldugu icin testlerin iyi cikacagini düsünmüyorum.oyüzden yumurtam gelişsede bu ay müdahale ettirmicem hatta yumurtlama döneminde korunmayi düsünüyorum cünkü yibe kimyasal olabilir

Umutumut82 bizde yakin cevremize hemen soyledik. Annelere, ablalara. Soylememek en dogrusuymus. Insan yasayinca anliyormus.

Evet canim. Cevren seni yipratiyorsa gerekirse doktor 7 8 ay ara verin dedi diyebilirsin bu aradada tedavine devam edersin bebis gelir.

Evet canim. Cevren seni yipratiyorsa gerekirse doktor 7 8 ay ara verin dedi diyebilirsin bu aradada tedavine devam edersin bebis gelir.
Yipratma vs herhangi bi baski allaha sukur yok ama once sevindirip, sonra uzdugumuz icin ben daha cok uzuldum. Kalp atisi duymadan soylememk lazim onu anladim. Bu surede en buyuk destegi ailelerimizden gorduk allaha sukur.

Anladım canım sagol

Yipratma vs herhangi bi baski allaha sukur yok ama once sevindirip, sonra uzdugumuz icin ben daha cok uzuldum. Kalp atisi duymadan soylememk lazim onu anladim. Bu surede en buyuk destegi ailelerimizden gorduk allaha sukur.

Benim kendi ailemde cok destek oldu sükurler olsun. Ama birkere söyleyince ve sonuc kotü olunca ben sürekli benden hamilelik haberimi bekliyorlar gibi hissetmeye başladim buda beni yipratti. Bende eger hamile kalirsam 10haftalik olaba kadar söylemem

Kimyasaldan sonra bazi doktorlar ara verin diyor bazilarida bi sıkıntı olmaz hemen olabilir diyor ne yapıcağını şaşırdım.cumartesi günü adetim 3. Günüydü iyi bir doktor diye duyduğum bi doktora gideyim dedim özel yazanesi vardi.gittim kapıdan kovdular resmen randevu saati doldu diye birde adetliyken ilk kabul etmiyormuş bilmem biseyler.ucretide 300 tl di çok sinirlerim bozuldu kendi doktoruma gittim oda izindeymiş çıktım geldim.bu ay doktora gitmemeye karar verdim paramızla rezil oluyoruz bende anlamadım.ksyseride iyi bildiğiniz bir doktor varmi

bende pıhtılaşma var diğer ay hiç bir ilaç kullanmadım bu ay aspirin kullanıcam birde folbiol var.bide b12 var.bunlari kullanıcam da size bi sorum daha olucak demir eksikliğimeksikliği çıktı doktor demir ilacı yazdı içind e b12 ve folikk asit var yazıyı hepsini birlikte kullansam sikin ti olurmu

Son düzenleme:

Canim benim doktor ara vermeye gerek yok dedi sonucta rahimde kese gorunmedi sadece kanda beta hcg artti hormonal bir durum. Ama degerler daha yükselip kese görünseydi düsük gibi oldugundan ara vermek rahmi dinlendirmek mantikli olurdu.

Bence saglik ocagindaki doktora bir sormalisin sonucta ilaclar böbrekleri yoruyor kaş yapayim diye göz cikartma. Bende coraspin ve infolic combi kullaniyirum haftaya genetik testlerin sonucu cikicak bende bu ay klomen kullandim ama yumurtam gelissede mudahale ettirmicem önümüzdeki ay testlere göre tedavi olucam.

Zaten sağlık odağındaki yazdı canım demir hapını doktoruma msj atıyorum cevap gelmedimi sınır oluyorum tedaviyi de yarim bırakmak istemiyorum. Coraspirin kullanicam inşalla h. canim sende ara verme eğer bi sıkıntı olmassa düşüğün arkasına çabuk hamile kalınıyor çok ara vermezsen benim Diğerin de öyle olmuştu.insallah rabbim bizede sağlıklı bir bebek ve gebelik nasip eder

Insallah canim inanki hamile kalmaktan korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…