Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen hafta geçti ama bu hafta niyeyse geçmiyor gibi. Bir de kesinlikle iğne etkisi oluyor ben iki gündür bakıyorum fark ediyor .

Ben gittim test aldım bir sürü ondan bekleyemiyorum keşke almasaydım

Evet ben iğne etkisini burayı okuyunca öğrendim

İnşallah iğnenin etkisi geçince de çift çizgiyi görürüz hayırlısıyla

canım valla benim psikolojim alt üst oldu ya düşün en son adetim 19 Kasım dahada olmadım tarlusal kullandım bı teli bir hafta oldu hala adet olmadım günde kaç defa lavaboya gidiyorum ne gelen var ne giden
Ah canım ya valla stresle kendimiz geciktiriyoruz bence. Benim de her ay tıkır tıkır olan adet düzenim bundan 2 ay önce 3 gün gecikti ümitlendim, bu ay da 1 gün gecikti. Kendi kendimize geciktiriyoruz bence. Hamile olmadığına eminsen soğan suyu kullanabilirsin bi de civan perçemini öneririm

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremiyorum ilk aşılamadan sonra hamile kalanlar ikinci hamilelikle tekrar tedavi mi olması gerekiyo mu hamile kalmak için
İyi akşamlar canım. O hiç belli olmaz ki ikinciye belki çok beklemeden hemen hamile kalınır belki de yine tedavi gerektirir. Yani o zamanki şartlara yumurta ve sperme bağlı her şey.
Bu arada hamilelik nasıl gidiyo bebişin nasıl

İşte her şey nasip canım bilemiyoruz uğraşıyoruz büyük tedavilere gerek kalmadan hamile kalalım diye ama belki de bu şekilde olmıycak illa tüp bebek gerekicek bilemiyoruz nasip kuzum.
Sen bilirsin ama şu an coraspin kullanıyosun onun mutlaka faydası olur. Zaten hamile kalana kadar iğne falan kullanan pek yok hep coraspin türevi ilaçlar veriliyo. Önemli olan hamile kaldıktan sonrası. Yani şimdi coraspin kullandığın için hamile kalmaya korkma, hamileliği öğrenir öğrenmez doktoruna git iğneye başlar öyle bi durum varsa.
İstersen en azından ilaçsız yumurta takibi yaptırabilşrain canım bu ay ya da komple akışına bırak

Ben gittim test aldım bir sürü ondan bekleyemiyorum keşke almasaydım

Evet ben iğne etkisini burayı okuyunca öğrendim

İnşallah iğnenin etkisi geçince de çift çizgiyi görürüz hayırlısıyla
İgnenin etkisiyle bile çizgi görmek mutluluk verici .
İnşallah inşallah benim de en çok istediğim o görelim çift çizgileri .

Sağ ol canım iyi gidiyor allaha şükür

Aynen canım işte ben bugün sırf iğnenin etkisi gitmiş mi kalmış mı diye merak ettiğim için yaptım yok denecek kadar hayalet çizgi çıktı işte. Sanırım geçmiş iğne etkisi. Sen hiç yapmadın değil mi iğne etkisine bakmak için ? Bir de senin kaçıncı denemen klomen+ovitrelle ?

ben daha hic test yapmadim canim.

gecen sene ekimde sadece choriomon catlatma ignesi yaptim
simdi kasim ocakta ilk klomen ve ovitrel catlatma ignesi yaptim

ekimdekinde 7. - 10. - 11. gün test yapmistim galiba sadece 3 defa yanlis hatirlamiyorsam

bu defa da 10. gün yapim diyorum carsamba günü igne etkisine bakmak icin. igne etkisi gectikten sonra daha cok test yaparim belki

Yok canım geçen ara gittim doktor kan tahlili istedi sonra tarlusal verdi geçen pazartesi bitti daha adet olmadim canım soğan kürünu yapamam hayatta soğan falan yemem bile kokusundan bile midem bulaniyor nimettir ama çocukluğumdan beri boyle

Ya kızlar size acil bişey sormam lazım geç döllenme gebeliğin gününü değiştirir mi
Ben ovulasyon takip yapıyordum ya adete 5 gün kala yumurtladım
telefondaki programa göre günüm hiç geçmez ilk defa 3 gün gecikti şimdi test yapsam zaten çıkmaz
Geç yumurtlama adeti illa geciktiriyor mu konu açmadan size sorayım dedim

Aslinda bu gecikmelerin sebebi rahmin gebelige hazırlığı olabilir canım.

Bende gebelik bu şekild e çıkmıştı eğer ovulasyon testi nde önce yakalamışsan koyuluğu adetine yakın tekrar olmuşsa hiç silinmemissse bence büyük intikal hamilesin bi test yap

Geç döllenmeyse 12 gün sonra cikar

birazcik batmalar oluyor ve az önce adet alacagim sandim bir an. hala daha ignedenmi acaba bu batmalar ? cok hafif ve ara sira oluyor sadece. 7. gün doldu 8. gündeyim igneden sonra

Bende gebelik bu şekild e çıkmıştı eğer ovulasyon testi nde önce yakalamışsan koyuluğu adetine yakın tekrar olmuşsa hiç silinmemissse bence büyük intikal hamilesin bi test yap
Bütün ay yaptım sadece. Bir kere yakaladım kırmızıyı oda adetime 5 gün kala adetim ilk defa gecikti heyecanlandım umutlanmak ta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…