- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.421
Benim de 8. Günüm ben de baktım canim inşallah bizimledir bebeklerimiz
Merhaba canım evet çizgi görünüyo. Tam kritik günlerdesin, yani çizgi gerçekten bebişten de olabilir iğneden de olabilir. Bence sabredip 14.günü bekle ve öyle test yap
Geçen hafta geçti ama bu hafta niyeyse geçmiyor gibi. Bir de kesinlikle iğne etkisi oluyor ben iki gündür bakıyorum fark ediyor .İnşallah Canım insan bekleyemiyor zaman geçmiyor bir türlü
Evet canım öyle yap macun kıvamına gelsin yaniölçüleri kafama göre koyayım o zaman tatlım ben dimi
Geçen hafta geçti ama bu hafta niyeyse geçmiyor gibi. Bir de kesinlikle iğne etkisi oluyor ben iki gündür bakıyorum fark ediyor .
Ah canım ya valla stresle kendimiz geciktiriyoruz bence. Benim de her ay tıkır tıkır olan adet düzenim bundan 2 ay önce 3 gün gecikti ümitlendim, bu ay da 1 gün gecikti. Kendi kendimize geciktiriyoruz bence. Hamile olmadığına eminsen soğan suyu kullanabilirsin bi de civan perçemini öneririmcanım valla benim psikolojim alt üst oldu ya düşün en son adetim 19 Kasım dahada olmadım tarlusal kullandım bı teli bir hafta oldu hala adet olmadım günde kaç defa lavaboya gidiyorum ne gelen var ne giden
İyi akşamlar canım. O hiç belli olmaz ki ikinciye belki çok beklemeden hemen hamile kalınır belki de yine tedavi gerektirir. Yani o zamanki şartlara yumurta ve sperme bağlı her şey.İyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremiyorum ilk aşılamadan sonra hamile kalanlar ikinci hamilelikle tekrar tedavi mi olması gerekiyo mu hamile kalmak için
İşte her şey nasip canım bilemiyoruz uğraşıyoruz büyük tedavilere gerek kalmadan hamile kalalım diye ama belki de bu şekilde olmıycak illa tüp bebek gerekicek bilemiyoruz nasip kuzum.Ben anladimki fazlada zorlamamak lazimmiş kuzum.2 3 yildir yirttim parcaladim kendimi nasip olmayinca olmuyor. doktor tüp bebek diyince biranda beklentimi sıfırladim sanirim oda umutsuz tüp bebek diyip duruyor..hatta okadarki onceden klomen bitince sürekli kendimi dinler doktoru arayip yumurta kontrolü için biran önce gitmek isterdim.doktor bugün kendisi cuma günü gel bakalim dedi. Genetik testler bir sonraki hafta sonuclanacak üst uste 3tane kimyasal oldugu icin testlerin iyi cikacagini düsünmüyorum.oyüzden yumurtam gelişsede bu ay müdahale ettirmicem hatta yumurtlama döneminde korunmayi düsünüyorum cünkü yibe kimyasal olabilir
İgnenin etkisiyle bile çizgi görmek mutluluk verici .Ben gittim test aldım bir sürü ondan bekleyemiyorum keşke almasaydım
Evet ben iğne etkisini burayı okuyunca öğrendim
İnşallah iğnenin etkisi geçince de çift çizgiyi görürüz hayırlısıyla
Sağ ol canım iyi gidiyor allaha şükürİyi akşamlar canım. O hiç belli olmaz ki ikinciye belki çok beklemeden hemen hamile kalınır belki de yine tedavi gerektirir. Yani o zamanki şartlara yumurta ve sperme bağlı her şey.
Bu arada hamilelik nasıl gidiyo bebişin nasıl
Aynen canım işte ben bugün sırf iğnenin etkisi gitmiş mi kalmış mı diye merak ettiğim için yaptım yok denecek kadar hayalet çizgi çıktı işte. Sanırım geçmiş iğne etkisi. Sen hiç yapmadın değil mi iğne etkisine bakmak için ? Bir de senin kaçıncı denemen klomen+ovitrelle ?evet canim hersey ayni bekleyelim beraberinsallah birde ayni anda ayni cinsiyete hamile olup ayni anda dogsalar
igne saat 21 de catlama 11-12 arasi iliskide ayin 5-8-11 oldu herseyimiz cok yakin.
sende test yaptiginda koy buraya bende paylasacagim en az 10 günü bekleyeyim dediydim
Aynen canım işte ben bugün sırf iğnenin etkisi gitmiş mi kalmış mı diye merak ettiğim için yaptım yok denecek kadar hayalet çizgi çıktı işte. Sanırım geçmiş iğne etkisi. Sen hiç yapmadın değil mi iğne etkisine bakmak için ? Bir de senin kaçıncı denemen klomen+ovitrelle ?
Yok canım geçen ara gittim doktor kan tahlili istedi sonra tarlusal verdi geçen pazartesi bitti daha adet olmadim canım soğan kürünu yapamam hayatta soğan falan yemem bile kokusundan bile midem bulaniyor nimettir ama çocukluğumdan beri boyleAh canım ya valla stresle kendimiz geciktiriyoruz bence. Benim de her ay tıkır tıkır olan adet düzenim bundan 2 ay önce 3 gün gecikti ümitlendim, bu ay da 1 gün gecikti. Kendi kendimize geciktiriyoruz bence. Hamile olmadığına eminsen soğan suyu kullanabilirsin bi de civan perçemini öneririm
Aslinda bu gecikmelerin sebebi rahmin gebelige hazırlığı olabilir canım.Ah canım ya valla stresle kendimiz geciktiriyoruz bence. Benim de her ay tıkır tıkır olan adet düzenim bundan 2 ay önce 3 gün gecikti ümitlendim, bu ay da 1 gün gecikti. Kendi kendimize geciktiriyoruz bence. Hamile olmadığına eminsen soğan suyu kullanabilirsin bi de civan perçemini öneririm
Bende gebelik bu şekild e çıkmıştı eğer ovulasyon testi nde önce yakalamışsan koyuluğu adetine yakın tekrar olmuşsa hiç silinmemissse bence büyük intikal hamilesin bi test yapYa kızlar size acil bişey sormam lazım geç döllenme gebeliğin gününü değiştirir mi
Ben ovulasyon takip yapıyordum ya adete 5 gün kala yumurtladım
telefondaki programa göre günüm hiç geçmez ilk defa 3 gün gecikti şimdi test yapsam zaten çıkmaz
Geç yumurtlama adeti illa geciktiriyor mu konu açmadan size sorayım dedim
Geç döllenmeyse 12 gün sonra cikarYa kızlar size acil bişey sormam lazım geç döllenme gebeliğin gününü değiştirir mi
Ben ovulasyon takip yapıyordum ya adete 5 gün kala yumurtladım
telefondaki programa göre günüm hiç geçmez ilk defa 3 gün gecikti şimdi test yapsam zaten çıkmaz
Geç yumurtlama adeti illa geciktiriyor mu konu açmadan size sorayım dedim
Bütün ay yaptım sadece. Bir kere yakaladım kırmızıyı oda adetime 5 gün kala adetim ilk defa gecikti heyecanlandım umutlanmak ta istemiyorumBende gebelik bu şekild e çıkmıştı eğer ovulasyon testi nde önce yakalamışsan koyuluğu adetine yakın tekrar olmuşsa hiç silinmemissse bence büyük intikal hamilesin bi test yap
Inşallah olmuştur canım hayırlı bi şekild e güzel haberi bekliyoruz.Bütün ay yaptım sadece. Bir kere yakaladım kırmızıyı oda adetime 5 gün kala adetim ilk defa gecikti heyecanlandım umutlanmak ta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?