- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.441
İnşallah güzel haberler alırsın canımBütün ay yaptım sadece. Bir kere yakaladım kırmızıyı oda adetime 5 gün kala adetim ilk defa gecikti heyecanlandım umutlanmak ta istemiyorum
Allah nasip etsin inşallah sana bana isteyen herkesebir tanecik cocugum olsun ona da raziyim artik ben. Ama bir tane olsun. Ben de anne olmak istiyorum.
Canım sanada üzüldüm yine bende adet oldum 3. Günü yarın başka bi doktora gidicem bakalım ne dicektarcını çörek otunu mikserden geçirsem ve sonrasında bal eklesem olur mu dersin tatlım
Canım bence eğer o gün yumurtlama olduysa ve tuttuysa adetin geçikmesi normal inşalah geliyordur bebişYa kızlar size acil bişey sormam lazım geç döllenme gebeliğin gününü değiştirir mi
Ben ovulasyon takip yapıyordum ya adete 5 gün kala yumurtladım
telefondaki programa göre günüm hiç geçmez ilk defa 3 gün gecikti şimdi test yapsam zaten çıkmaz
Geç yumurtlama adeti illa geciktiriyor mu konu açmadan size sorayım dedim
İnşallah artık lütfen olsunCanım bence eğer o gün yumurtlama olduysa ve tuttuysa adetin geçikmesi normal inşalah geliyordur bebiş
Merhaba arkadaşlar, başlığı takip ediyordum ama yeni yazıyorum.
Daha önce iki kez klomen kullandım yumurtalarım yeterince büyümediği için çatlatma iğnesi olamadım
Bu ay ilk kez oldum. İğne gününü sayarsam 10. Saymazsam 9.günüm çatlatma iğnesinden sonra
Test yaptım dayanamayıp biraz önce çok çok silik bir çizgi çıktı
Fotoyu siyah beyaz yapıyorum
İnşallah artık lütfen olsun
İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin kimseyi evlatla sinamasin
İnşallah hamilelerin duası kabul olurmuş :)
Ben kahve içmeyi uzun zamandır bıraktım yumurtlamayı da kötü etkiliyomus diye kafein plesantadan geçebiliyormuş ayrıca o yüzden kahve kola gibi hiç bir şey içmiyorum ben sadece çay oda su gibi açıkBide kahve içmek hamilelige zararlımı
Bence sadece demir ilacını kullanbende pıhtılaşma var diğer ay hiç bir ilaç kullanmadım bu ay aspirin kullanıcam birde folbiol var.bide b12 var.bunlari kullanıcam da size bi sorum daha olucak demir eksikliğimeksikliği çıktı doktor demir ilacı yazdı içind e b12 ve folikk asit var yazıyı hepsini birlikte kullansam sikin ti olurmu
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyorYa kızlar size acil bişey sormam lazım geç döllenme gebeliğin gününü değiştirir mi
telefondaki programa göre günüm hiç geçmez ilk defa 3 gün gecikti şimdi test yapsam zaten çıkmaz
Benim dr 12 saat daha sonra günaşırı dedi .ben 12..36 da yaptım yani iki gün üstüsteArkadaşlar çatlatma iğnesini olduktan sonra 36 saat sonra mı ilişki olması gerekiyor ? Doktorum bana öyle dedi . Bazıları 12 yada 24 saat sonra demiştir kafam karıştı
ah canım yaa nolcak bizim bu halimiz. ben de kendime gelemedim henüz. ama toparlarız insallah. ben de 5.gün doktoruma gidicem yine.bu ay birlikte bekleriz. sonuç güzel olur insallah.Canım sanada üzüldüm yine bende adet oldum 3. Günü yarın başka bi doktora gidicem bakalım ne dicek
İğneden 12 saat sonra demi ? Benimki iğneden 36 saat ve sonrasında 24 saat 2 gün üstüste dediBenim dr 12 saat daha sonra günaşırı dedi .ben 12..36 da yaptım yani iki gün üstüste
Hadi ya ben her gün kahve içerim 1 fincan ufak . Yumurtlamam geç oluyor etkisi var mıdır hemen Bırakayım o zamanBen kahve içmeyi uzun zamandır bıraktım yumurtlamayı da kötü etkiliyomus diye kafein plesantadan geçebiliyormuş ayrıca o yüzden kahve kola gibi hiç bir şey içmiyorum ben sadece çay oda su gibi açık
Günde bı fincan etkiler mi bilmiyorum ama genel olarak şansı düşürdüğü için ben tamamen bıraktım çok içiyorum benHadi ya ben her gün kahve içerim 1 fincan ufak . Yumurtlamam geç oluyor etkisi var mıdır hemen Bırakayım o zaman
İnşallah canım gittim doktora bu sefer iyi bi profesöre gitim inşallah bana şifa olur detaylı hormon testleri yaptırdı ultrason baktı bi sorun yok dedi sonuçların hepsi çıkmadı önümüzdeki adete kadar raporları halledecez devlet desteği için nasipse sonra aşılama bide vitamin verdi pro woman diyeah canım yaa nolcak bizim bu halimiz. ben de kendime gelemedim henüz. ama toparlarız insallah. ben de 5.gün doktoruma gidicem yine.bu ay birlikte bekleriz. sonuç güzel olur insallah.
Tabi canım için almayabilir. Ama zaten tarlusal da kullanmışsın gelir bence bi kaç güneYok canım geçen ara gittim doktor kan tahlili istedi sonra tarlusal verdi geçen pazartesi bitti daha adet olmadim canım soğan kürünu yapamam hayatta soğan falan yemem bile kokusundan bile midem bulaniyor nimettir ama çocukluğumdan beri boyle
Tam bilmiyorum ama geç döllenme adetin gününü değiştirir bence canım. Geç yumurtlama bile değiştiriyo çünkü. Sen 2-3 daha bekleyip test yapYa kızlar size acil bişey sormam lazım geç döllenme gebeliğin gününü değiştirir mi
Ay keşke öyle böyle bi şey olsa canım. Bi kaç yerde okudum böyle şeyler ama doğruluğunu bilmiyorum tabi. İnşallah öyle olur kuzumAslinda bu gecikmelerin sebebi rahmin gebelige hazırlığı olabilir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?