Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence eğer o gün yumurtlama olduysa ve tuttuysa adetin geçikmesi normal inşalah geliyordur bebiş

bende dün yapmıştım aynısı çıktı . aynı gün çatlatmışız yumurtalarımızı :) herhangi bir belirtin var mı peki?

İnşallah artık lütfen olsun

Canim eger geciktiyse gebeliktendir. Dollenmeden 10gun sonra cikiyor 2 3 gün daha beklersen ya da erken gebeliktede suanda da cikabilir. Hadi insallah tedavilere kalmadan olmusturda daha fazla yipranmazsin canim

Bence sadece demir ilacını kullan

Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor

Ben kahve içmeyi uzun zamandır bıraktım yumurtlamayı da kötü etkiliyomus diye kafein plesantadan geçebiliyormuş ayrıca o yüzden kahve kola gibi hiç bir şey içmiyorum ben sadece çay oda su gibi açık
Hadi ya ben her gün kahve içerim 1 fincan ufak . Yumurtlamam geç oluyor etkisi var mıdır hemen Bırakayım o zaman

ah canım yaa nolcak bizim bu halimiz. ben de kendime gelemedim henüz. ama toparlarız insallah. ben de 5.gün doktoruma gidicem yine.bu ay birlikte bekleriz. sonuç güzel olur insallah.
İnşallah canım gittim doktora bu sefer iyi bi profesöre gitim inşallah bana şifa olur detaylı hormon testleri yaptırdı ultrason baktı bi sorun yok dedi sonuçların hepsi çıkmadı önümüzdeki adete kadar raporları halledecez devlet desteği için nasipse sonra aşılama bide vitamin verdi pro woman diye

Tabi canım için almayabilir. Ama zaten tarlusal da kullanmışsın gelir bence bi kaç güne

Tam bilmiyorum ama geç döllenme adetin gününü değiştirir bence canım. Geç yumurtlama bile değiştiriyo çünkü. Sen 2-3 daha bekleyip test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…