Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam bilmiyorum ama geç döllenme adetin gününü değiştirir bence canım. Geç yumurtlama bile değiştiriyo çünkü. Sen 2-3 daha bekleyip test yap
Herşey yokuşa sürülecek. Bana ya ilk defa takip ettim ilk defa da adetim gecikince bende olmuştur dedim haftasonuna yapacağım bakalım test

Canim eger geciktiyse gebeliktendir. Dollenmeden 10gun sonra cikiyor 2 3 gün daha beklersen ya da erken gebeliktede suanda da cikabilir. Hadi insallah tedavilere kalmadan olmusturda daha fazla yipranmazsin canim
İnşallah canım ilk defa adetim gecikince umutlandım bakalım erken gebelik testim duruyor ama çatlama yarın daha 7 gün olacak haftasonuna olmazsam çıkar herhalde

İlk defa takip ettim ilk defa da gecikti şaşkınım valla ya

Valla canim seni gordukten sonra bende kendimden suphe etmeye basladim ben hep regli biter bitmez ovulasyon testine baslayip reglinin 18 19.gününe kadar bakardim cogunluklada pik olmadigindan iliski olmazdi.regliye 6 gun kala regli olacak gibi agrim olurdu .acaba bendemi gec yumurtluyordum.

İnşallah canım ilk defa adetim gecikince umutlandım bakalım erken gebelik testim duruyor ama çatlama yarın daha 7 gün olacak haftasonuna olmazsam çıkar herhalde

Evet canim bence bu sefer oldu. Erken gebelikte 10.gün sonra cikiyor

Ben şuna Emin’in çatlama görüldü iki gün sancım çoktu ben bu güne kadar adete yakın o ağrılarda nasılsa adet geliyor olmaz diye birlikten olmuyordum eşime de sancım var diyip geçiştiriyordum
Test yaparken adetim yaklaştı yumurtlamıyorum helalden diye moda girdim ınstagramdaki kızın sayfasında soru cevaplara baktım 26 hatta 30 da gören olmuş onlara sebep devam ettim bende

Herşey yokuşa sürülecek. Bana ya ilk defa takip ettim ilk defa da adetim gecikince bende olmuştur dedim haftasonuna yapacağım bakalım test
Bana hamilelik olabilir gibi geliyo canım o zaman da söyledim sana. Ama tabi biraz daha gecikmeyi bekle ve öyle test yapıp kesinleştir durumu

Senin döngün de uzun ve biraz düzensiz adet oluyosun, sana da demiştim adete kadar teste devam et diye canım. Bence sen geç yumurtluyosun ve ondan zaten geç adet oluyosun. Tabi adete yakın diye de pek değerlendirmiyodun. Bu ay adete kadar düzenli ilişki olsun bence senin kuzum. Ben de bu ay takip falan yapmıcam, aset bugün bitti bugünden itibaren diğer adete kadar düzenli ilişki olsun diyorum

İğneden 12 saat sonra demi ? Benimki iğneden 36 saat ve sonrasında 24 saat 2 gün üstüste dedi
Evet iğneden 12 . Sonra iki gün sonra ..Ama bence sizin drun söylediği daha iyi. Çünkü iğneden 12 saat sonra ilişki olursa bir sonraki ilişki için sperm sayısı azalır.direk 36 en temizi :)

Bana hamilelik olabilir gibi geliyo canım o zaman da söyledim sana. Ama tabi biraz daha gecikmeyi bekle ve öyle test yapıp kesinleştir durumu
Bişey daha var gripten yıkılıyorum işe de gitmedim dün ateşim yk diye kendimi acile götürtmedim ilaç içemiyorum eşim tutturdu gidelim kan testine göre ilaç yazarlar sarkandım iyice

Kuzum bu ay gebelik istemiyorum.yine kimyasal olur diye korkuyorum.10gun sonra cikar sonuclar iyi cikarsa.onumuzdeki ay bal tarcin corekotu ve ovulasyon denicem.bende aynisini yapicam regli bitiminde düzenli iliski ve testle takip edicem.

Bişey daha var gripten yıkılıyorum işe de gitmedim dün ateşim yk diye kendimi acile götürtmedim ilaç içemiyorum eşim tutturdu gidelim kan testine göre ilaç yazarlar sarkandım iyice
Aslında kanda çıkabilir gibi canım ama emin değilim belki daha yeni yeni hcg salgılanmaya başlar. Çok kötüysen hamilelik şüphen olduğunu söyle ona göre ilaç verirler canım

İnşallah çıkarda tüp bebek masrafı olmaz o paraya bütün ihtiyaçları alırım

Valla canim dun bir hesap kitap yaptim agustostan beri 1 tüp bebek masrafi yaptik.simdide olmadi tüp bebek diyor doktor.bilsem en baştan tüp bebek yapardim.hem paralar gitti yasadigim stres yanima kaldi.

Kuzum bu ay gebelik istemiyorum.yine kimyasal olur diye korkuyorum.10gun sonra cikar sonuclar iyi cikarsa.onumuzdeki ay bal tarcin corekotu ve ovulasyon denicem.bende aynisini yapicam regli bitiminde düzenli iliski ve testle takip edicem.
Öyle yap o zaman canım nasip bakalım. Ben de takip etmicem bu ay, düzenli ilişki sadece. Bi de bu ay biraz manevi olarak bi şeyler yapayım dedim. Bugün adet bitti yarın oruç tutmaya başlıycam canım 7 gün. Belki Allah öyle kabul eder dualarımı, nasip olur artık inşallah

Aslında kanda çıkabilir gibi canım ama emin değilim belki daha yeni yeni hcg salgılanmaya başlar. Çok kötüysen hamilelik şüphen olduğunu söyle ona göre ilaç verirler canım
Evde dinleneceğim bugünde değişmezse gece gidebilirim bakalım. Nasip artık gebeysem de mikroplu gezmeyeyim tedavi olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…