- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.461
İlk defa takip ettim ilk defa da gecikti şaşkınım valla yaYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor
Herşey yokuşa sürülecek. Bana ya ilk defa takip ettim ilk defa da adetim gecikince bende olmuştur dedim haftasonuna yapacağım bakalım testTam bilmiyorum ama geç döllenme adetin gününü değiştirir bence canım. Geç yumurtlama bile değiştiriyo çünkü. Sen 2-3 daha bekleyip test yap
İnşallah canım ilk defa adetim gecikince umutlandım bakalımCanim eger geciktiyse gebeliktendir. Dollenmeden 10gun sonra cikiyor 2 3 gün daha beklersen ya da erken gebeliktede suanda da cikabilir. Hadi insallah tedavilere kalmadan olmusturda daha fazla yipranmazsin canim
İlk defa takip ettim ilk defa da gecikti şaşkınım valla ya
İnşallah canım ilk defa adetim gecikince umutlandım bakalımerken gebelik testim duruyor ama çatlama yarın daha 7 gün olacak haftasonuna olmazsam çıkar herhalde
Ben şuna Emin’in çatlama görüldü iki gün sancım çoktu ben bu güne kadar adete yakın o ağrılarda nasılsa adet geliyor olmaz diye birlikten olmuyordum eşime de sancım var diyip geçiştiriyordumValla canim seni gordukten sonra bende kendimden suphe etmeye basladim ben hep regli biter bitmez ovulasyon testine baslayip reglinin 18 19.gününe kadar bakardim cogunluklada pik olmadigindan iliski olmazdi.regliye 6 gun kala regli olacak gibi agrim olurdu .acaba bendemi gec yumurtluyordum.
İnşallah çıkarda tüp bebek masrafı olmazEvet canim bence bu sefer oldu. Erken gebelikte 10.gün sonra cikiyor
İlk defa mı geç yumurtlarladin acaba yumurtlama geç olursa adet de geç olur cunkuİlk defa takip ettim ilk defa da gecikti şaşkınım valla ya
Bana hamilelik olabilir gibi geliyo canım o zaman da söyledim sana. Ama tabi biraz daha gecikmeyi bekle ve öyle test yapıp kesinleştir durumuHerşey yokuşa sürülecek. Bana ya ilk defa takip ettim ilk defa da adetim gecikince bende olmuştur dedim haftasonuna yapacağım bakalım test
Senin döngün de uzun ve biraz düzensiz adet oluyosun, sana da demiştim adete kadar teste devam et diye canım. Bence sen geç yumurtluyosun ve ondan zaten geç adet oluyosun. Tabi adete yakın diye de pek değerlendirmiyodun. Bu ay adete kadar düzenli ilişki olsun bence senin kuzum. Ben de bu ay takip falan yapmıcam, aset bugün bitti bugünden itibaren diğer adete kadar düzenli ilişki olsun diyorumValla canim seni gordukten sonra bende kendimden suphe etmeye basladim ben hep regli biter bitmez ovulasyon testine baslayip reglinin 18 19.gününe kadar bakardim cogunluklada pik olmadigindan iliski olmazdi.regliye 6 gun kala regli olacak gibi agrim olurdu .acaba bendemi gec yumurtluyordum.
Evet iğneden 12 . Sonra iki gün sonra ..Ama bence sizin drun söylediği daha iyi. Çünkü iğneden 12 saat sonra ilişki olursa bir sonraki ilişki için sperm sayısı azalır.direk 36 en temizi :)İğneden 12 saat sonra demi ? Benimki iğneden 36 saat ve sonrasında 24 saat 2 gün üstüste dedi
İLkdefa geç yumurtladıysam şansıma onu takip ettimİlk defa mı geç yumurtlarladin acaba yumurtlama geç olursa adet de geç olur cunku
Bişey daha var gripten yıkılıyorum işe de gitmedim dün ateşim yk diye kendimi acile götürtmedim ilaç içemiyorum eşim tutturdu gidelim kan testine göre ilaç yazarlar sarkandım iyiceBana hamilelik olabilir gibi geliyo canım o zaman da söyledim sana. Ama tabi biraz daha gecikmeyi bekle ve öyle test yapıp kesinleştir durumu
Senin döngün de uzun ve biraz düzensiz adet oluyosun, sana da demiştim adete kadar teste devam et diye canım. Bence sen geç yumurtluyosun ve ondan zaten geç adet oluyosun. Tabi adete yakın diye de pek değerlendirmiyodun. Bu ay adete kadar düzenli ilişki olsun bence senin kuzum. Ben de bu ay takip falan yapmıcam, aset bugün bitti bugünden itibaren diğer adete kadar düzenli ilişki olsun diyorum
Aslında kanda çıkabilir gibi canım ama emin değilim belki daha yeni yeni hcg salgılanmaya başlar. Çok kötüysen hamilelik şüphen olduğunu söyle ona göre ilaç verirler canımBişey daha var gripten yıkılıyorum işe de gitmedim dün ateşim yk diye kendimi acile götürtmedim ilaç içemiyorum eşim tutturdu gidelim kan testine göre ilaç yazarlar sarkandım iyice
İnşallah çıkarda tüp bebek masrafı olmazo paraya bütün ihtiyaçları alırım
Öyle yap o zaman canım nasip bakalım. Ben de takip etmicem bu ay, düzenli ilişki sadece. Bi de bu ay biraz manevi olarak bi şeyler yapayım dedim. Bugün adet bitti yarın oruç tutmaya başlıycam canım 7 gün. Belki Allah öyle kabul eder dualarımı, nasip olur artık inşallahKuzum bu ay gebelik istemiyorum.yine kimyasal olur diye korkuyorum.10gun sonra cikar sonuclar iyi cikarsa.onumuzdeki ay bal tarcin corekotu ve ovulasyon denicem.bende aynisini yapicam regli bitiminde düzenli iliski ve testle takip edicem.
Evde dinleneceğim bugünde değişmezse gece gidebilirim bakalım. Nasip artık gebeysem de mikroplu gezmeyeyim tedavi olayımAslında kanda çıkabilir gibi canım ama emin değilim belki daha yeni yeni hcg salgılanmaya başlar. Çok kötüysen hamilelik şüphen olduğunu söyle ona göre ilaç verirler canım
inşallah canım valla bende bekliyorum artikTabi canım için almayabilir. Ama zaten tarlusal da kullanmışsın gelir bence bi kaç güne
Aynen canım. Öncelikle dinlen daha iyi gelirEvde dinleneceğim bugünde değişmezse gece gidebilirim bakalım. Nasip artık gebeysem de mikroplu gezmeyeyim tedavi olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?