- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.481
Öyle yap o zaman canım nasip bakalım. Ben de takip etmicem bu ay, düzenli ilişki sadece. Bi de bu ay biraz manevi olarak bi şeyler yapayım dedim. Bugün adet bitti yarın oruç tutmaya başlıycam canım 7 gün. Belki Allah öyle kabul eder dualarımı, nasip olur artık inşallah
Aynen. Bizde öyle ama olmayacağı aklına gelmiyor ki insanın bir UMUT herşey deniyorsun hepsi para sonuçta aşılama konuşuna bende soğuk bakıyorum artık doktor direk bana tüp dediyse vardır bildiği olsun üçbeş kuruş fazla en azından tutma oranı yüksek adet olursam direk Bezmiâlem gideceğim infertiliteyeValla canim dun bir hesap kitap yaptim agustostan beri 1 tüp bebek masrafi yaptik.simdide olmadi tüp bebek diyor doktor.bilsem en baştan tüp bebek yapardim.hem paralar gitti yasadigim stres yanima kaldi.
Bişey daha var gripten yıkılıyorum işe de gitmedim dün ateşim yk diye kendimi acile götürtmedim ilaç içemiyorum eşim tutturdu gidelim kan testine göre ilaç yazarlar sarkandım iyice
Şanslı ayindasin belki de gebelik ayindasinİLkdefa geç yumurtladıysam şansıma onu takip ettimböyle şanslıyım arkadaşım kanırtacak illa beni yorumlar baktım pek bu konu ile ilgili bişey yk
Amiin kuzum inşallah. E ben de öyleyim iştee :))Insallah canim insallah yüzün güler.bende buranin demirbaşi olarak kaldim galiba.
İnşallah canım ağzın bal yesin :) hastalıktan da geberiyorum bakalım Allah sağlıkla gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırla versin. Bize inşallahŞanslı ayindasin belki de gebelik ayindasin
Ben nete baktım 10 gün sonra hcg salgılanıyormuş kanda çıkmaz herhalde bir hafta oluyor çatlamaya Benim daha yarın riske atıp ilaç almam sürünerek çalışırım napayımGecmis olsun canim dikkat et kendine.gripte etkiler bence tutunmayi en azindan kanda baktirip ilac alirsin.gebelik varsada etkilenmez
Ben nete baktım 10 gün sonra hcg salgılanıyormuş kanda çıkmaz herhalde bir hafta oluyor çatlamaya Benim daha yarın riske atıp ilaç almam sürünerek çalışırım napayım
amin canım inşallahİnşallah canım ağzın bal yesin :) hastalıktan da geberiyorum bakalım Allah sağlıkla gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırla versin. Bize inşallah
Bak onu bende yapayım dün bal zencefil limon yaptım korkuyorum bişey kullanmayaamin canım inşallah
Hamileliğin ilk haftalarında bende ağır grip olmuştum doktor nane limon bal karıştırıp iç demişti iyi geliyor
Bekleyeceğim mecburCanim anca cumaya cikar gibi.
Dikkat etmek gerekiyor tabi ama bunu doktor önerdiBak onu bende yapayım dün bal zencefil limon yaptım korkuyorum bişey kullanmaya
ilk defa aşılama olcak dimi canım.İnşallah canım gittim doktora bu sefer iyi bi profesöre gitim inşallah bana şifa olur detaylı hormon testleri yaptırdı ultrason baktı bi sorun yok dedi sonuçların hepsi çıkmadı önümüzdeki adete kadar raporları halledecez devlet desteği için nasipse sonra aşılama bide vitamin verdi pro woman diye
Bak onu bende yapayım dün bal zencefil limon yaptım korkuyorum bişey kullanmaya
Normal canım iğneden sonra 1 hafta 10 g0n ağrısı olan var. İğnenin etkisi zaten 10 güne yakın sürüyo, iğne etkisinden dolayı ağrın var için ferah olsunArkadaslar merhaba ben femara arti chorimnon kullandim. Chorimnon’u cumartesi sabah vurdurdum. Pazar gunu yumurtama gunumdu. İgneyi oldugumdan beri karnim ve belim regl olacakmisim gibi agriyordu. Dun doktora yumurtam catlamismi diye kontrole gittigimde yumurtam catlamis. Doktora bu agrinin sebebini sordugumda yumurtan catliyor dedi. Bugun de karnimda sanki bir kutle varmis gibj agri var.. yumurta catlama ignesi olan arkadaslar sizde de boyle bir agri oldu mu?
Normal canım iğneden sonra 1 hafta 10 g0n ağrısı olan var. İğnenin etkisi zaten 10 güne yakın sürüyo, iğne etkisinden dolayı ağrın var için ferah olsun
AY hadi ya içmem asla o zamanKuzum zencefile dikkat et fazlasi düsüge neden olur diye okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?