Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallah canim insallah yüzün güler.bende buranin demirbaşi olarak kaldim galiba.

Valla canim dun bir hesap kitap yaptim agustostan beri 1 tüp bebek masrafi yaptik.simdide olmadi tüp bebek diyor doktor.bilsem en baştan tüp bebek yapardim.hem paralar gitti yasadigim stres yanima kaldi.
Aynen. Bizde öyle ama olmayacağı aklına gelmiyor ki insanın bir UMUT herşey deniyorsun hepsi para sonuçta aşılama konuşuna bende soğuk bakıyorum artık doktor direk bana tüp dediyse vardır bildiği olsun üçbeş kuruş fazla en azından tutma oranı yüksek adet olursam direk Bezmiâlem gideceğim infertiliteye

Bişey daha var gripten yıkılıyorum işe de gitmedim dün ateşim yk diye kendimi acile götürtmedim ilaç içemiyorum eşim tutturdu gidelim kan testine göre ilaç yazarlar sarkandım iyice

Gecmis olsun canim dikkat et kendine.gripte etkiler bence tutunmayi en azindan kanda baktirip ilac alirsin.gebelik varsada etkilenmez

Gecmis olsun canim dikkat et kendine.gripte etkiler bence tutunmayi en azindan kanda baktirip ilac alirsin.gebelik varsada etkilenmez
Ben nete baktım 10 gün sonra hcg salgılanıyormuş kanda çıkmaz herhalde bir hafta oluyor çatlamaya Benim daha yarın riske atıp ilaç almam sürünerek çalışırım napayım

İnşallah canım ağzın bal yesin :) hastalıktan da geberiyorum bakalım Allah sağlıkla gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırla versin. Bize inşallah
amin canım inşallah
Hamileliğin ilk haftalarında bende ağır grip olmuştum doktor nane limon bal karıştırıp iç demişti iyi geliyor

Arkadaslar merhaba ben femara arti chorimnon kullandim. Chorimnon’u cumartesi sabah vurdurdum. Pazar gunu yumurtama gunumdu. İgneyi oldugumdan beri karnim ve belim regl olacakmisim gibi agriyordu. Dun doktora yumurtam catlamismi diye kontrole gittigimde yumurtam catlamis. Doktora bu agrinin sebebini sordugumda yumurtan catliyor dedi. Bugun de karnimda sanki bir kutle varmis gibj agri var.. yumurta catlama ignesi olan arkadaslar sizde de boyle bir agri oldu mu?

Arkadaslar merhaba ben femara arti chorimnon kullandim. Chorimnon’u cumartesi sabah vurdurdum. Pazar gunu yumurtama gunumdu. İgneyi oldugumdan beri karnim ve belim regl olacakmisim gibi agriyordu. Dun doktora yumurtam catlamismi diye kontrole gittigimde yumurtam catlamis. Doktora bu agrinin

ilk defa aşılama olcak dimi canım.

Normal canım iğneden sonra 1 hafta 10 g0n ağrısı olan var. İğnenin etkisi zaten 10 güne yakın sürüyo, iğne etkisinden dolayı ağrın var için ferah olsun

ya benim aklıma bısey takıldı ben gecen ay yedi gün geç oldum adeti takvıme gore 25inde adet olmam lazım gec olmasaydımda 18inde olmm gerekirdi simdi hangisni baz almam gerekr sızn de basnza bole bsıy geldımı adet olcakmısım gbı karnım sancılanıyor tatlıya doymuyorum sankı

Normal canım iğneden sonra 1 hafta 10 g0n ağrısı olan var. İğnenin etkisi zaten 10 güne yakın sürüyo, iğne etkisinden dolayı ağrın var için ferah olsun

Saol canim walla 3 gundur fenalardayim daha once ovitralle vurmustum boyle agri olmamisti insallah bu cektigim eziyetlere deger artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…