- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.501
AY hadi ya içmem asla o zaman
Aynı şey bende de var çarpıntı ve kürek ağrısı yapıyor . İğnenin 9. Günündeyim devam ediyorArkadaslar merhaba ben femara arti chorimnon kullandim. Chorimnon’u cumartesi sabah vurdurdum. Pazar gunu yumurtama gunumdu. İgneyi oldugumdan beri karnim ve belim regl olacakmisim gibi agriyordu. Dun doktora yumurtam catlamismi diye kontrole gittigimde yumurtam catlamis. Doktora bu agrinin sebebini sordugumda yumurtan catliyor dedi. Bugun de karnimda sanki bir kutle varmis gibj agri var.. yumurta catlama ignesi olan arkadaslar sizde de boyle bir agri oldu mu?
Sadece meyve yemeye karar verdim en temizi geç iyileşeceğim ama olsun negatif olduğuna emin olana kadar bekleyeceğimBende asilama olunca cok fena grip olmustum.nane limonu arastirdim o da iyi degilmis bende limonlu acik cay ictim.gerci herhalukarda tutunamadi ama eger icseydim o yüzdenmi oldu dite kendimi yerdim
Evet canım inşallah ilk ve son olur :)ilk defa aşılama olcak dimi canım.
Aynı şey bende de var çarpıntı ve kürek ağrısı yapıyor . İğnenin 9. Günündeyim devam ediyor
Bana doktor önermişti nane limonun ilaç kullannamzsin demistiBende asilama olunca cok fena grip olmustum.nane limonu arastirdim o da iyi degilmis bende limonlu acik cay ictim.gerci herhalukarda tutunamadi ama eger icseydim o yüzdenmi oldu dite kendimi yerdim
Ovitrella vuruldum canımmm inşallah nasip olur bize de görmek . Bana 12 ve 14. Gün baktırmak daha doğru dediler .Hadi yaa peki daha once boyle catlama ignesi vurdurmus muydun? Bir de ovitralle mi vurdun? Ya doktor 25 inde beta hcg baktirabilirsin dedi insallah artik olsun Sen benden once yaptirmissin insallah guzel haberlerini aliriz Bu siteyi daha once takip ediyordum fakat artik kendim gibi insanlarin olumlu sonuc aldigini gorup mutlu olup umutlanmak istiyorum
Bana doktor önermişti nane limonun ilaç kullannamzsin demisti
Öyle tabi nasip bı dahakine nasip olur inşallah.. Herşeyin fazlası zarar bı de ama asiraya kaçmadim bende akşam bı fincan iciyodumBen doktora sormadim canim ama internetten bakmistim düsügü tetikliyor yaziyordu.gerci yinede benim tutunamadi.hersey kismet
Öyle tabi nasip bı dahakine nasip olur inşallah.. Herşeyin fazlası zarar bı de ama asiraya kaçmadim bende akşam bı fincan iciyodum
İnşallah canım, inşallah artık emeğinin karşılığını alırsınSaol canim walla 3 gundur fenalardayim daha once ovitralle vurmustum boyle agri olmamisti insallah bu cektigim eziyetlere deger artik...
Saol canım aminnnn inşallah Rabbim isteyen herkese de nasip etsin en kısa zamandaRabbim korur insallah bebisini
Ben böyle bir durumla karşılaşınca son adet tarihimi dikkate alıyorum canımya benim aklıma bısey takıldı ben gecen ay yedi gün geç oldum adeti takvıme gore 25inde adet olmam lazım gec olmasaydımda 18inde olmm gerekirdi simdi hangisni baz almam gerekr sızn de basnza bole bsıy geldımı adet olcakmısım gbı karnım sancılanıyor tatlıya doymuyorum sankı
tesekkur ederim :)Ben böyle bir durumla karşılaşınca son adet tarihimi dikkate alıyorum canım
Yumurtlama takibi yaptıysan yumurtlama gününe 14 ekle adet gününe denk gelirbana cevp verecek kimse yok mu acep
bende dün yapmıştım aynısı çıktı . aynı gün çatlatmışız yumurtalarımızı :) herhangi bir belirtin var mı peki?
İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin kimseyi evlatla sinamasin
oldu cnmm olmazmi. arkadas beni hamile sandi. kendimi tasiyamiyodum iste. her tarafim dayak.yemis gibi oldu. kaslarim agridi. vucudum bana agir geldi.Arkadaslar merhaba ben femara arti chorimnon kullandim. Chorimnon’u cumartesi sabah vurdurdum. Pazar gunu yumurtama gunumdu. İgneyi oldugumdan beri karnim ve belim regl olacakmisim gibi agriyordu. Dun doktora yumurtam catlamismi diye kontrole gittigimde yumurtam catlamis. Doktora bu agrinin sebebini sordugumda yumurtan catliyor dedi. Bugun de karnimda sanki bir kutle varmis gibj agri var.. yumurta catlama ignesi olan arkadaslar sizde de boyle bir agri oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?