Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı şey bende de var çarpıntı ve kürek ağrısı yapıyor . İğnenin 9. Günündeyim devam ediyor

Bende asilama olunca cok fena grip olmustum.nane limonu arastirdim o da iyi degilmis bende limonlu acik cay ictim.gerci herhalukarda tutunamadi ama eger icseydim o yüzdenmi oldu dite kendimi yerdim
Sadece meyve yemeye karar verdim en temizi geç iyileşeceğim ama olsun negatif olduğuna emin olana kadar bekleyeceğim

Aynı şey bende de var çarpıntı ve kürek ağrısı yapıyor . İğnenin 9. Günündeyim devam ediyor

Hadi yaa peki daha once boyle catlama ignesi vurdurmus muydun? Bir de ovitralle mi vurdun? Ya doktor 25 inde beta hcg baktirabilirsin dedi insallah artik olsun Sen benden once yaptirmissin insallah guzel haberlerini aliriz Bu siteyi daha once takip ediyordum fakat artik kendim gibi insanlarin olumlu sonuc aldigini gorup mutlu olup umutlanmak istiyorum

Ovitrella vuruldum canımmm inşallah nasip olur bize de görmek . Bana 12 ve 14. Gün baktırmak daha doğru dediler .

Amin inşallah hepimiz artık biran önce verelim güzel haberleri çok garip bir süreç bir gün umudumu tamamen kaybediyorum galiba hiç olmayacak diyorum, bir günde neden olmasın deyip yeniden hevesleniyorum. Pazar günü regl günüm benim de sanki hafif hafif karnım ağrımaya başladı. Tabi moral yine yerlerde

Ben böyle bir durumla karşılaşınca son adet tarihimi dikkate alıyorum canım

bende dün yapmıştım aynısı çıktı . aynı gün çatlatmışız yumurtalarımızı :) herhangi bir belirtin var mı peki?

Sadece göğüslerim şişti bir de beyaz akıntım var onun dışında arada kasığımda çok nadir batmalar oluyor. Tabi hepsi regl belirtisi de aynı zamanda :)

Senin belirtin var mı :)

oldu cnmm olmazmi. arkadas beni hamile sandi. kendimi tasiyamiyodum iste. her tarafim dayak.yemis gibi oldu. kaslarim agridi. vucudum bana agir geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…